Отговори
# 630
  • Germany
Да, и аз съм така  Embarassed и затова сега избора е труден - през ден подаръчета и сега когато трябва да има не мога да измисля  Embarassed Между другото при нас и утре е празник за децата и се оставят бонбони и шоколади в ботушите ако са слушали, ако не са имат лук и картофи - и на сутринта проверяват всички ботушките си  Laughing Laughing И подарък получават. Няма да забравя една сутрин се събуждам и Саши тича из нас "Слушал съм, слушал съм....."  Heart Eyes Grinning

# 631
  • София
Много мека мара съм аз ейй  Whistling

А това с ботуша ми харесва освен и аз да го отбележа този празник Simple Smile Лук и картофи имам за РАйън  Mr. Green

# 632
 Joy

ще ги заринем с лук и картофи

# 633
  • Germany
Той Симон и на картоф ще е доволен, не можа много да схване и вика "'И аз искам картофче, обичам картофче като на Макдоналдс"  Mr. Green Mr. Green

# 634
  • Златна Добруджа
Добро утро  Hug  Hug

Честит имен ден на всички празнуващи днес  Heart Eyes  Heart Eyes Честит празник и на мен  Mr. Green

Лу, Честит имен ден на патерица  Heart Eyes Да си жива и здрава   bouquet
Каке, Да ти е жив и здрав мъжа, все така да се обичате  newsm51

Аз само така, набързо  Blush Тези дни ще гледам да намеря време на доизчета темата, а и имам да ви разказвам...

# 635
Честит празник и на мен

Честит ден на теб, честит имен на мен, честит вчерашен на Лу и от същия на брат ми и...стАрхотна седмица на всички ви!  love001

П.П. Ние имаме стихче за коледното тържество. Шест реда. Не сме го учили. Сестра й и го изрецитира два-три пъти и малката за един ден го реди без грешка. И този път минаха без мен. Whistling Само дето там където трябва няма да го каже от срам. Joy

П.П.Гласувам за:
АВГУСТинчетата малки стягат се за зимните пързалки

# 636
ДобУрито  Wine Glass
Лу - на патеричка ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!!!БЪДИ ВСЕ ТАКА ДОБРА МАМА, ЛЮБЯЩА СЪПРУГА И ВЕСЕЛА ДАМА!!! ] - едно функционално виртуално подаръче   bouquet

Ментина, Кърли  Гита - ЧЕСТИТ ВИ ИМЕН ДЕН!!! ЖИВИ И ЗДРАВИ И ВИНАГИ ВЛЮБЕНИ!!!

Бобче  - този Седатиф може и да свърши работа  Wink  Hug

П.П. На мен ми допадат всички заглавия, каквото решите  Peace

Последна редакция: пн, 06 дек 2010, 12:24 от vasq78

# 637
  • София
'айде започнаха празниците  Party.

Мариетка, много на патерица да ти е жив и здрав мъжа!Много щастие и късмет!

Лу, честит имен ден! Да си здрава и щастлива! също на патерица

Честит имен ден на празнуващите днес!

Ментина, честит ти професионален празник и на теб!

Аз от днес започвам с почерпките Mr. Green. Мъжо днес е именник:

# 638
Марти - ДА ТИ Е ЗДРАВ И КОРАВ МЪЖО  Mr. Green

Днес съм на вълна виртуални подаръци  Mr. Green

# 639
  • ГОре на черешата...
Честит имен ден на всички именници - бъдете живи и здрави  bouquet!

Ментинка, честит ти професионален празник  bouquet! Все нагоре по стълбицата да се изкачваш Peace!

Мен ме гепи вируса с  Sick на децата и съм като парцал...

# 640
# 641
  • В светлината на слънцето
Ле-ле, колко много празнуващи има днес. Grinning
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА КЪРЛИ И ГИТА! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, И МНОГО КЪСМЕТ ДА ВИ НОСИ ХУБАВОТО ИМЕ!
ЧЕСТИТ ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА МЕНТИНКА! ВСЕ НА ПАРИ ДА ТИ ВЪРВИ!
Марти, честит ти именик и мноооого да те слуша и угажда!

ЧЕСТИТО И НА ОСТАНАЛИТЕ ИМЕНИЦИ - МАЛКИ И ГОЛЕМИ, КОИТО ВЕРОЯТНО ПРОПУСКАМ!

# 642
честит празник,на всички,празнуващи,не празнуващи Hug

# 643
Здравейте!!!

ЧЕСТИТ НИКУЛДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!!!

Елис,оказа се,че и в нашата градина има Мораксела ooooh!Ивон я е пипнала,както и имат съмнения за Стрептококи някакви. ooooh!За тях ще видим в Четвъртък,дано поне тях няма.С какви АБ-та е лекува тази бактерия и какво се случва,като се върнем пак в ДГ ooooh!
Много се надявам,да не прихване и Ал,че вече луда станах ooooh!

# 644
  • Germany
ЧЕСТИТ НИКУЛДЕН

Ади, какво е това - болест или някаква бактерия  Embarassed  Confused Скоро да ви минават всички грижи и да изкарате спокойно празниците  Praynig Praynig
Симон нали миналата седмица повръщаше, а от събота е с разтройство и днес сме си в нас - добре ми изглежда, но навън при нас е ужасен студ - минус 3 минус 4 и само поледица, и да ходим за 3 часа напред назад.... само докато разчистя колата от леда ще му мине единия час градина  Rolling Eyes Wink
А и нали си имаме днес подаръци от Никулаус (Декември не е най-добрия месец за родители в Германия - всеки ден са си измислили някакви подаръци, почерпки  Laughing Laughing) и от сутринта съм изиграла поне 10 игри на УНО  Confused Tired Иначе това е игра, която всяко дете обожава, имаме я за най-малки, за средни и за по-големи и винаги има желаещи за игра, като пътуваме винаги имаме една с нас  Peace

Общи условия

Активация на акаунт