Отговори
# 615
  • В светлината на слънцето
МАРИЕТКА, ДА ТИ Е ЖИВ, ЗДРАВ И ОБИЧАН РОЖДЕНИКА! ДА НЕ СЕ ОТЪРВЕ ОТ КЪСМЕТ И САМО ХУБАВИ НЕЩА ДА ГО РАДВАТ!

# 616
Мариета да ти е жив и здрав  bouquet

# 617
 newsm59 mari_eta, много здраве, любов и пари пожелавам на най-големия ти мъж! И мноого да ГО слушаш  Mr. Green
 След малко е утре ... давай тортата  eat   

# 618
Аз съм се нареди за рецептата на тортата, е Мариетке съобразявай се малко, то лиги потекоха.
Обожавам многоооо шоколадовите торти.  Hug

Мацки да вземем, да се стегнем, че то КоДеля дойде, а ние още за Есенни цветя пишем  Naughty.

# 619
  • ГОре на черешата...
Добро утро  bouquet!

Елис, останаха едно-две парченца, да ти пратя Laughing...

Ето предложения от мен :

До Дядо Коледа писма пишат АВГУСТинските деца

АВГУСТинчетата малки стягат се за зимните пързалки

АВГУСТинчетата много слушат  Whistling Mr. Green Laughing, затова подаръци големи ще получат!

# 620
 Heart Eyes

# 621
АВГУСТинчетата много слушат  Whistling Mr. Green Laughing, затова подаръци големи ще получат! Peace
лули,звънях ти по обяд,че бяхя в сакя,да те питам къде точно е тоз марципан,но бързо го намерих без много лутане.....

# 622
Валеске, мернах аз телефона, ама беше късно и по такова време, че ми бе неудобно да звънна. Точно като си звъняла съм била във вихъра на линцеровите сладки и не съм чула телефона. Аз съм много доволна от този марципан.  Peace

Я, аз да почерпя, че според свещениците имам имен ден. Grinning

И една сгряваща зимна напитка като за охладняло време

ДНЕС Е СВ.САВА И ИМЕН ДЕН ПРАЗНУВАТ ВСИЧКИ, ЧИЕТО ИМЕ ЗАВЪРШВА НА САВА, СЛАВА ИЛИ СЛАВ. ТАКА ЧЕ ЧЕСТИТО И НА ОСТАНАЛИТЕ ИМЕНИЦИ ОТ ГРУПАТА!

# 623
  • ГОре на черешата...
Лу ,да си жива и здрава  Hug  bouquet Heart Eyes!

# 624
Ами да си жива и здрава,тогава..  bouquet  bouquet  bouquet
п.с.утре звездичките с марципана

# 625
п.с.утре звездичките с марципана

hahaha Аааа, утре - почивен ден. Naughty hahaha

# 626
Лу честито да си жива и здрава  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 627
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи!  bouquet

# 628
  • Germany
Хора, подготвихте ли вече коледните подаръци за децата? Ние още сме в чуденка за едната играчка на Симон - летище иска, но не можем да решим на Лего или на Плеймобил? Rolling Eyes Rolling Eyes Помогнете ако някой има опит едно от двете  Praynig Praynig Praynig

# 629
  • София
Дезита,аз през няколко дни все купя нещо на Райън и все му го давам след няколко часа  Laughing хахах.... та в крайна сметка пак трябва да купя скоро нещо и да остане в тайна!  Crazy
На малките не знам то те са си много малки не могат да искат нещо  Grinning ще видим! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт