ПрЪвУписТна НАЙдея: сЛобщение за аЛБиторията- иМпотека по презЮНКция-51

• 25 436
  • 761
  •   1
Отговори
# 675
Да, и аз като скоростно влакче го знам.

# 676
Нов модел на на "ноша"
Цитат
Ама издълбан с нощ като че ли

# 677
  • София/Варна
Благодаря, дами!
Аз ще се почудя още малко как да го изпиша това. Въпреки че има някакъв превод на български, все ми се струва, че не е съвсем точен.

Ето и днешния ми улов:

Цитат
самооби
услушвам

Постингът на потребителката е по неприятен повод, но тези думички ми извадиха очите.

# 678
  • UK
Напиши го скоростно влакче, това му е превода на български. Ролър коустър е просто смехотворно. Още малко и короусел, и суингс. "Ела мами, да те водя на слайда." Simple Smile

# 679
  • София
Нов модел на на "ноша"
Цитат
Ама издълбан с нощ като че ли
Не четеш  Joy! Пусках го вече  Peace!

# 680
Цитат
Президетството

# 681
Цитат
Това  съм  сигорна защото и аз съм я 4увала

# 682
Цитат
да се запази човещитната на бъдещите доктори

Confused

# 683
  • София
Цитат
Понякога се появавяли   и като  дребни  джуджета със  4ервени о4и .Незнам колко е  вярно  ама една ноя приятелка   ве4е  15  години    твърди  4е е  видяла  караконжул .Били  със някакво   гадже и се  натискали    скрити   във едно парк4е  и  видяли да прибягва   такова  4удо покрай  тях  и като  ги поглеждало  о4ите му светели във 4ерено ,а   стъпките  му наподобявали   тропот на кон .
И на4и  като бях малка  един  познат  на баща ми  иманяр ми е разказвал   хиляди легенди   ето  една  от  тях :
В ъв  Свиленград  старите хора казват на една птица  4и4опей .Незнам  истиското  име на птицата ,а така и казват защото  като пее  и  като се залушаш във песента зву4и "4и4опее,4и4опее ..... .Това  съм  сигорна защото и аз съм я 4увала  ,а сега  легендата  защо така  пеее .Имало  едно  време   едно детенце  мом4е  което  било болно  и неможело да се излекува Sad.Та  неговия  4и4о  всеки ден ходил и сядал  да му пее .Когато детето се влошило  по4нало да  бълнува и да вика  до сетния си дъх искам  4и4о да  пее .После казват  4е  духът му  се преродил във   птица  и  тази птица  по4нала да  призовава  4и4о  да пее .
newsm43

# 684
  • София
Цитат
много добър диагностицик

# 685

Цитат
които безгрижно са пас яли

# 686

Добре, че са пас яли, а не са ол ин яли...  Whistling

Joy Joy Joy

# 687
Цитирам разговор между потребители:
Цитат
. в повечето случаи белите се случват не защото учителят не си е свършил работата, а защото родителите не са свършили своята. дете забило пирон в главата на другарчето, дете хвърлило камък по друго дете ... безопасността в училището започва от вкъщи. можем всякак да обвиняваме учителите, но това е само опит за бягане от родителска отговорност.
Цитат
Каква е идеята на точката в началото на изреченията?

И сега - отговорът:
Цитат
. точката в началото е, за да се почне отнякъде.  благодаря.
. централен е въпросът, не, проблемът за отговорността. по повод същото си говорят Пипи с Мари. като добавим, че учителите и медицинските лица са все хора, като всички нас - нормално е да имат и подобно отношение към задълженията си. това се казва взаимност - родителите не искат да са отговорни за възпитанието на децата, учителите и те, а и за здравето им.
Смисъла на последния цитат изобщо няма да коментирам, защото просто няма такъв.  ooooh!

# 688
Пипи, това са сложни системи! Не ги разбираш ти тия работи, че и аз не ги разбирам!  Joy Joy Joy
Жената слага точка, за да започне отнякъде, но не си спомня, че след точка изречението трябва да започне с главна буква.

# 689
Пипи, това са сложни системи! Не ги разбираш ти тия работи, че и аз не ги разбирам!  Joy Joy Joy
Жената слага точка, за да започне отнякъде, но не си спомня, че след точка изречението трябва да започне с главна буква.
Joy Joy Joy
Народът изтрещя!  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт