ПрЪвУписТна НАЙдея: сЛобщение за аЛБиторията- иМпотека по презЮНКция-51

• 25 570
  • 761
  •   1
Отговори
# 135
Цитат
Сигурно ви се струва малко рано за да говорим за една от най-вълшебните коледни вечер, но мисля, че трябва да сме подготвини.
Ето темата от миналато година

# 136
Тази е пловдивчанка..., от Столипиново...  Joy

# 137
абсолчтно неутрални са

Ъ... newsm78

# 138
"бифшият ми шеф"

и това е начин да наречеш някого говедо  Laughing (beef)

# 139
  • София
Цитат
На наз за петък искат 16 лв

# 140
Цитат
и3невярата на  мъжете сплотява семейството,един потентен мъж след сума ти години боб ,боб,леЩа ,боб  ,жената и3морена от домакинство и деца няма желание 3а ниЩо,той се чувства неЩастен ,кратка и3невяра 3а единия секс ,оправя атмосферата в къЩи и вниманието към жена му(съвестта),моя бих го пуснала да ходи   ,3а да ми се върне доволен и  в настроение,отколкото да го отровя ,къде беШе ,с  кой беШе и ,да ми  каже ма я си гледай работата и да ми обърне гръб,не го пускам официално,но спрях да му ровя в телефона да му 3въня каато 3акъснени или като сме с  дни ра3делени по работа,даже не му  3въня ве4ер късно да не  го ШаШкам,май го ра3бра той това  и го оцени,и все  си е  в къЩи,съмнения имам относно бивШата му  с която ме 3апо3на и се  чуват,но не ме притеснява ,тя го по3нава добре и боб хвърля 3а него,тъй че,3а мъжете това е необходимост,жалко че малко жени го ра3бират,а и а3 късно го ра3брах ,но както някой  го написа ,явно си влубен оЩе,моногамните мъже са влубените мъже,само един прост мъж може да допусне при и3невяра да се влуби и3вън семействотои да се  стигне до ра3вод

Как да не се възхитиш на блестящия интелект на тази жена - то правопис, то житейски ценности  #Silly

Допълвам още един бисер от същата потребителка:

Цитат
и3невярата сплотява и освежава когато не  бива ра3крита и никой не  е наранен,това ,е моя му давам  свобода,не 3начи че  е хукнал,напротив ,осъмни се  в чувствата ми,и ако го прави  ,го прави така че да не  ра3бирам,3аЩото въпреки от ра3реШението ,по3нава характера ми  и го е страх че Ще го 3арежа ако ра3бера,,,

п.с. в гугъл има доста по темата "и3невярата сплотява " не се съгласяват само и3оставените  и силно влиубените

Три поредни запетайки каква емоция би трябвало да изразяват?  newsm78

Последна редакция: ср, 03 ное 2010, 09:35 от vinsent

# 141
  • Варна/Лондон
Цитат
...ха ха ха то бива неграмотност ама,то твоето вече е смешно,научисе да пишеш после коментираи,не се пише КУПУВА а КОПУВА ,неграмотността ти няма краи вече,ама си смешна,моляте не ме занимаваи повече с твоите глопости,много си под нивото ми миличка,с такива като теб контактувах преди 5 години в училище,докато се учихме на правопис,минах ги тези години но ти явно си още там,така че като стигнеш моето ниво ми пиши да видя какво си научила.Хаиде отиваи и пиши не КУПУВАМ а копувам,100 пъти го напиши та да го научиш....
Laughing

# 142
Цитат
...ха ха ха то бива неграмотност ама,то твоето вече е смешно,научисе да пишеш после коментираи,не се пише КУПУВА а КОПУВА ,неграмотността ти няма краи вече,ама си смешна,моляте не ме занимаваи повече с твоите глопости,много си под нивото ми миличка,с такива като теб контактувах преди 5 години в училище,докато се учихме на правопис,минах ги тези години но ти явно си още там,така че като стигнеш моето ниво ми пиши да видя какво си научила.Хаиде отиваи и пиши не КУПУВАМ а копувам,100 пъти го напиши та да го научиш....
Laughing
Тъкмо го четох в продавалника, ама си ме изпреварила  Laughing

# 143
  • София/Варна
Цитат
усмелихме

# 144
  • Варна/Лондон
Чудех се дали е уместно да го цитирам тук, но изкушението да го споделя с някой надделя. Laughing

# 145
И аз да добавя към по-горния пост, което си изпуснала  Mr. Green
Цитат
ЛЪЖКИНЯ,ИЗМАМНИЦА И ТН даже ме е срам да ги пиша,но това са определения за теб,но сама не си го признаваш,та гледаш другите да изкараш такива да ама не,нестава.Прости,Неграмотни,Нещастници не са в моето общество,явно ти си обрадена с такива,но за теб е нормално,

# 146
  • Варна/Лондон
И аз да добавя към по-горния пост, което си изпуснала  Mr. Green
Цитат
ЛЪЖКИНЯ,ИЗМАМНИЦА И ТН даже ме е срам да ги пиша,но това са определения за теб,но сама не си го признаваш,та гледаш другите да изкараш такива да ама не,нестава.Прости,Неграмотни,Нещастници не са в моето общество,явно ти си обрадена с такива,но за теб е нормално,
Дожаля ми.... Laughing
 hahahaобрадена - ох, напиках се!

# 147
  • София
Може ли линк към бисерите на "копувачката"? Laughing

# 148
# 149
  • София
Божеее, не мога да повярвам  Joy Неграмотна, ама пък какво самочувствие  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт