Парфюмни размисли и страсти - 86

• 42 070
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
# 331
  • Варна
 , за  да се полея с днешната ми придобивка- Джил. И сега не се смейте, но в момента имам чувството ,че това е някакъв далечен братовчед на  Галиано едп  – след вече три часа и кусур   намирам стахотна прилика  Rolling Eyes

дааа, веднага го констатирах това и аз, и на мен ми прилича, аз определям Джил като едно по-ориенталско Галиано.

брех, не мога да публикувам, голяма активност  Whistling

# 332
голяма активност тук, но темата на лакопристрастените замлъкна - защо ли?  hahaha

Лалик с нова лимитирана бутилка?
старата е по-хубава

някой ден, след 200-300 години, ще си взема и този парфюм  Whistling

# 333
  • Германия
Много ме заинтересувахте с тази Джулия брееее.Дайте някой линк или картинка Praynig
Няма! Tired Ня-ма! Crossing Arms Прерових нета на длъж и шир и никъде не открих картинка на флакона или на опаковката.
Все пак това е било в доста древни за вас, младИте, времена. Laughing

И-ма! Има! Отиваш във Варна, хващаш автобус № 22 от гарата и питаш коя е спирка "Строител". На самата спирка има един блок, а на калкана му е изрисувана Джулия. Рекламата е от времето в което Фармахим се опита да прави дезодорант със същата марка - по лиценз, очевидно. Ако не са си измазали калкана... може и да видиш самата антика на картинка. Няма ли някой от Варна в темата - да каже каква е съдбата на единствения снимков паметник на Джулия?

ПП Ако имаме някой от Варна, наистина - нека ни направи една снимка на въпросния калкан. Много моля, ама много..

# 334
На самата спирка има един блок, а на калкана му е изрисувана Джулия. Рекламата е от времето в което Фармахим се опита да прави дезодорант със същата марка - по лиценз, очевидно. Ако не са си измазали калкана... може и да видиш самата антика на картинка. Няма ли някой от Варна в темата? да каже каква е съдбата на единствения снимков паметник на Джулия?
hahaha hahaha hahaha И тук в квартала има един калкан, на който е нарисуван парфюмът от първия ми бал - Rose de Nuit! Ако не ме мързи някой ден да стигна до там, специално ще го заснема за идните поколения.
Моля ви, варненки, идете на посочения адрес и снимайте!!! Praynig

А някой помни ли Pulsions? Това пък е парфюмът от втория ми бал! Crazy

# 335
  • София
Утре Мимси да се командирова с фотоапарат до спирка Строител  Peace

# 336
  • Варна
Натали, дай горе-долу координати на тази спирка, към кварталите ли е?
Като нищо ще се командировам, ама с колата, затова ми е нужно уточнение.

Аха, ориентирах се, Гугъл ми каза, сега се казва Музей Владислав Варненчик. То съвсем близо до една вещица бе  Wink

# 337
  • София
Тъкмо с вещицата утре на кафенце и лов на Джулия Simple Smile

Хахаааа, че и адашки  Grinning

# 338
  • при морето
На самата спирка има един блок, а на калкана му е изрисувана Джулия. Рекламата е от времето в което Фармахим се опита да прави дезодорант със същата марка - по лиценз, очевидно. Ако не са си измазали калкана... може и да видиш самата антика на картинка. Няма ли някой от Варна в темата? да каже каква е съдбата на единствения снимков паметник на Джулия?
hahaha hahaha hahaha И тук в квартала има един калкан, на който е нарисуван парфюмът от първия ми бал - Rose de Nuit! Ако не ме мързи някой ден да стигна до там, специално ще го заснема за идните поколения.
Моля ви, варненки, идете на посочения адрес и снимайте!!! Praynig

А някой помни ли Pulsions? Това пък е парфюмът от втория ми бал! Crazy
Ха сега де!И тоз не го знам Rolling EyesБижу,ти ме вкара във филм тая вечер! Thinking
Мимс,утре нали разбра откъде искаме снимка? bowuu
Току-що прочетох,разбрала си!Ще  изтраем до утре тогава. Laughing

# 339
  • Германия
Натали, дай горе-долу координати на тази спирка, към кварталите ли е?
Като нищо ще се командировам, ама с колата, затова ми е нужно уточнение.

Мимс, ако го направиш - верни сме ти до гроб – това може и да не е много дълго с оглед на годините ми, обаче от сърце ще е вярност. Подминаваш ВАМО  и Електрон и като завиеш към "Петлешев", идва култовото заведение "Гюрлата" / с най-доброто шкембе/. Веднага след неговата отбивка е спирка "Строител". Калканът е в черно, а ябълковото клонче е поизмито от дъждовете и понаплюто от мухи и други твари. Отдолу се мъдри надпис "Фармахим". Той да не те заблуждава обаче, парфюмът беше на някой си Крис Антъни, който също е неоткриваем в Нет-а. Освен един художник, друг с това име не познавам и не намерих. Благодаря ти предварително, ако си сториш жеста за нас!! Hug

# 340
самата варненска вещица Джулия да не се спотайва, а да пише в темата  Mr. Green

# 341
И това знам къде беше (снимката на Джулията), но според мен отдавна го няма. Дано се лъжа  Thinking

Мимси, блокът е пътвият след Гюрлата (както казва Натали), от отсрещната страна на КАТ, малко по-надолу,
Като завиеш от Мебелна Палата в дясно

# 342
  • Варна
Еее, ама Гюрлата с шкембе чорбата кажи бе Натали, да те разбере човек!  Laughing
Току-що уведомих моя хер, че утре съм на фотоекспедиция на Джулия и както се очакваше, завъртя и двете китки  hahaha
Дано да седи калканът, не съм обръщала внимание. Искам да ви зарадвам и ще се постарая, само да не е измазано.
А вещицата се страхувам, че утре е на работа и ще се разминем с кафето  Simple Smile

Да, Ети, разбрах, перфектен ориентир ми е Гюрлата.

# 343
Наталка, както обявиха, че новата квартира на Ал Кайда е в Йемен... пакети бомби до кой ли не премиер из Европа... ти чакаш пакет с парфюм от там...притесних се нещо! А и сайтът, от който поръча http://www.yemen-shop.com/ след твоята поръчка затворил за реконструкция... newsm78 Joy

# 344
  • София
А сакън! Сега ще трябва да търсиш по спешност полет до Германия да доставиш на място артефакта  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт