Парфюмни размисли и страсти - 86

• 42 016
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
  • някъде под слънцето...
Говори ми, говори ми.....
Едва се удържам да не  се ка4а на първия ейзи  джет или уиз еър....

# 421
Атти, много ти благодаря! Преди години бях всекидневно в тази зона, но след такова упътване, мисля, ще се ориентирам  Peace

# 422
Това магазинче на Красно село е крайно време да го посетя.
Между другото следващият петък, 12-ти, съм неочаквано и прекрасно свободна около обяд.
Има ли желаещи тогава да си направим парфюмна обиколка в някой от моловете, или дори на Красно село? И после на ароматно кафе някъде?
Хайде, не ме оставяйте да обикалям сама. Praynig

Много харесах новия J'dore L'Or. Няма нищо общо с класическия, страхотно сладка, плътна, креместа роза и ванилия. Имам чувството, че се пръснах с парфюмния еквивалент на кадифето. Сега, естествено, освен да го крънкам за Коледа друго не ми остава. При тая цена.  Sad

# 423
  • София
Аз пък не посмях да го тествам новия Жадор, при тая цена направо не искам да се изкушавам, и без това ми е слаб ангела. Затова пък си набелязах Coco на Chanel. Ще го пробвам още поне един път, за да съм сигурна в избора си.

# 424
  • Козлодуй
Този сайт май е английски и би трябвало да доставят до Германия Peace
http://www.islamforever.co.uk/index.php/visal-edp-by-ajmal-perfumes-uk/p_306.html
Спомените ми от онова време са твърде смътни,помня Джулия като име на нещо мечтано и недостижимо,не и като аромат...Но с тези дискусии ме предизвиквате,скоро не съм правила поръчки на сляпо Grinning

# 425
  • при морето
Кой писа,че Нахема ухае на мазна и креместа роза?
Точно от  това имам нужда в момента...Прося си пробичка,плз. Praynig

# 426
През витрините се вижда вътре - купища и купища, по стелажите, под стъклото на щандовете, отделно мацката вади изотдолу още неща, които явно няма къде да се изложат. Знае си всичко къде какво има и какво няма, явно е собственичка, познава си стоката и е в състояние да предлага отстъпки. Супер ценно местенце  Peace За съжаление нямах достатъчно време да му отделя, но си заслужава много подробното преглеждане, дори повече от веднъж.
Магазина е много стар, поне от 10 години. Мъж е собственика и разбира страшно. Дамите са консултантки истински и разбират страшно от парфюми. Работят там откакто е открит магазина. Ако се заинтересуваш от него го записват и ако го намерят някъде могат да ти го доставят.  Прекрасен магазин.
sl, не съжалявай, няма ги твоите съкровища там. При теб има наистина много ценни и редки неща.
Winter fairy, Нахема е ретро отвсякъде. Мазна роза, но тежка и мисля, че няма да ти допадне.

Вени, ако съм свободна тогава с удоволствие ще те чакам да отидем на Красно село и после на разходка и сладкарница Неделя примерно. Hug Ще се разберем като наближи.

Последна редакция: сб, 06 ное 2010, 22:57 от densi

# 427

Нямам Нахема, но да ти кажа хич не е креместа розата там. Това си е стар Герлен, типичен, с тяхната специфична майонезна нотка и лек дъх на нагорещено олио в тиган. Розата е далечна и на втори план. Нещо като Мицуко с роза. Сигурна ли си, че от това имаш нужда?

# 428
  • Варна

Нямам Нахема, но да ти кажа хич не е креместа розата там. Това си е стар Герлен, типичен, с тяхната специфична майонезна нотка и лек дъх на нагорещено олио в тиган. Розата е далечна и на втори план. Нещо като Мицуко с роза. Сигурна ли си, че от това имаш нужда?

Много точно  Peace
Аз доста добре усещам роза, но това е една вехта, престояла роза, леко вкиснала и мазна.

# 429
 smile3525 smile3525 smile3525
Мимс благодарности за снимката ,навява ми ретро спомени  newsm03 ,само топлоизолацията да не беше сложена.... Sick

# 430
  • при морето
Това магазинче на Красно село е крайно време да го посетя.
Между другото следващият петък, 12-ти, съм неочаквано и прекрасно свободна около обяд.
Има ли желаещи тогава да си направим парфюмна обиколка в някой от моловете, или дори на Красно село? И после на ароматно кафе някъде?
Хайде, не ме оставяйте да обикалям сама. Praynig

Много харесах новия J'dore L'Or. Няма нищо общо с класическия, страхотно сладка, плътна, креместа роза и ванилия. Имам чувството, че се пръснах с парфюмния еквивалент на кадифето. Сега, естествено, освен да го крънкам за Коледа друго не ми остава. При тая цена.  Sad
Ето това съм прочела явно.А от Нахемата ме отказахте категорично,особено с тая майонезена нотка,не,мерси! Naughty

# 431
Вени, ако съм свободна тогава с удоволствие ще те чакам да отидем на Красно село и после на разходка и сладкарница Неделя примерно. Hug Ще се разберем като наближи.

Денси, ще пиша лична да се разберем нещо.  bouquet Hug

По повод старите Герлени, някой ходил ли е да пробва някои от тях на едноименния щанд в Дъглас? Там тествах Жики преди време, защото отзивите тук бяха, че е най-лесният и приемлив от ветераните. Ами не, хора, поне за мен не става. Пак си я има Герлинадата, една тежка и подтискаща. Равносметката поне при мен е: нищо освен Шалимар не бих могла да нося.

# 432
В магазина на Красно село няма ве4е съкровища.Пове4ето са добре известни и комерсиални.Е продават се Ермеси примерно ,които ги няма по другите магазини и разни други от сорта,но определено ве4е няма какво да намеря там

# 433
  • София
Е как ще има, като ти изкупи всичко ценно оттам и с отнасянето на последния наличен в София Тендър Пойзън просто го ошушка до дупка  smile3534

# 434
По повод старите Герлени, някой ходил ли е да пробва някои от тях на едноименния щанд в Дъглас? Там тествах Жики преди време, защото отзивите тук бяха, че е най-лесният и приемлив от ветераните. Ами не, хора, поне за мен не става. Пак си я има Герлинадата, една тежка и подтискаща. Равносметката поне при мен е: нищо освен Шалимар не бих могла да нося.
Да аз съм ги пробвала там всичките. Непоносими са за мен и неносими всичките.

Днес пробвах новите La prairie Life Threads скъпоценни камъни. Много зле и трите за мен. Бабешки, химически и отровни. Прецаках се да ги пръсна на кожа и ми убиха настроението от пп Делис Картие, докато не ги измих с търкане след един час.

Общи условия

Активация на акаунт