Парфюмни размисли и страсти - 86

• 42 026
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Я да се похваля, преди да мина в обичайната си неглижирана, темерутско-мълчалива фаза, че си имам още едно красиво, ново и пълно догоре, 50 мл-во бутилче от моята нестихваща парфюмна любов - Midnight Poison , като подарък за РД от най-всеотдайният, любящ и прекрасен съпруг.
Това беше и е всичко, което искам в парфюмно отношение; чувствам се целокупна вече.

# 436
Честито, Аризонче и със здраве - и за парфюма и за РД! Hug Heart Eyes
И аз съм го замислила този парфюмец, ама като нямам рожден ден скоро... Thinking мога и без него, естествено, но ако изпадне, няма да го върна. Wink

# 437
Ох, разкошен е Midnight Poison - любов от пръв мирис  Hug
Със здраве да го пръскаш   bouquet

# 438
  • някъде под слънцето...
Аризона да си го пръскаШ с удоволствие и 4естит РД
Денси, успокои ме...

По повод старите Герлени, някой ходил ли е да пробва някои от тях на едноименния щанд в Дъглас? Там тествах Жики преди време, защото отзивите тук бяха, че е най-лесният и приемлив от ветераните. Ами не, хора, поне за мен не става. Пак си я има Герлинадата, една тежка и подтискаща. Равносметката поне при мен е: нищо освен Шалимар не бих могла да нося.

О старите Герлени са много красиви. ....Е аз съм пристрастна....Нали съм от клуба на баби4ките hahaha Joy Joy
За мен дори старите версии, са по хубави(сравнявайки Шалимара от в4ера, със сегаШната версия, която е по магазините. открих , 4е са много дале4ни роднини).....
Митсуко(пп), и Синият 4ас(едп) са сходни като усеЩане, но не и като аромат, Многопластови и дълбоки,  направиха ми комплимент (испанците рядко си правят труда да кажат как то4но им е въздействал парфюма, най много едно ухаеШ хубаво, може да полу4иШ) 4е  синият 4ас е  обгръЩаЩ  нежен и изтън4ени носи много топлина и женственост...
Митсуко ми е слабост.Той е невероятен, този е само за ли4на наслада.Пръскам на китките, и после цял ден ги дуШа...(концентрация ПП)
Жики за мен е най нежният от тях..., но за сега  не присъства в колекцията ми.
4ант д Аром(ЕДТ), е по  лесен, за мен е хладен и спокоен.
Шамад(едп) е цветен и опуШен,  с него съм, когато искам да се дистанцирам от останалите...
Нахема(едп)  ми е най трудна, рядко  сме на една и съЩа вълна, но когато сме в унисон  розата не е натрап4ива и се развива много приятно.
Самсара(пп)  е по лесна, при мен  уляга много бързо и става галеЩо кадифена
Шалимар (пп) съЩо ми е като дрога  и е   много разли4ен от едт, която си купих в4ера .
НоЩният полет(едт) е по скоро дървесен, но съЩо е много красив
Ли4но аз съм по4итател на старите Герлени, новите, така и не успяват да ме развълнуват....  То   по принцип  аз съм върл фен на всякакви стари парфюми,  и имам много малко представители, на лансираните последните десет години парфми.
Задължително при покупка на стар Гелен, трябва да се  пробва и то поне няколко пъти...  

Като се отплеснах на тема ретро, да соделя и за Нина Ри4и
L'Air du Temps ПП
Създава ми усеЩането, 4е съм на ревю, където    дефилират разли4ните съставки.Всяка нота излиза,  с финес демонстрира съвърШенството си и после незабелязано из4езва отстъпвайки място на друга...,
Толкова е разли4ен в разли4ните моменти от развитието си, 4е трудно бих каза, 4е съм с един и съЩи парфюм.

Последна редакция: нд, 07 ное 2010, 15:07 от sl

# 439
  • при морето
Я да се похваля, преди да мина в обичайната си неглижирана, темерутско-мълчалива фаза, че си имам още едно красиво, ново и пълно догоре, 50 мл-во бутилче от моята нестихваща парфюмна любов - Midnight Poison , като подарък за РД от най-всеотдайният, любящ и прекрасен съпруг.
Това беше и е всичко, което искам в парфюмно отношение; чувствам се целокупна вече.
Midnight Poison и на мен ми е голяма любов,дори скоро си купих втора 50-тичка.Забелязала съм,че през зимата имам периоди,когато неистово го търся,носи ми страхотно настроение.Аризона,да ти е честит! Peace
Тия дни получих доволно количество от един ексклузив,който ми носи много приятни емоции.Става въпрос за Divin Enfant  eau de parfum by Etat Libre d`Orange-е,страхотен е просто.Всички съставки,които ми посят разкош,са там-порток.цветчета,маршмалоу,роза,кафе мока,кожа,амбра,мускус и табак/тютюн.Розата ми е доста синтетична,но пък маршмалоу носи омаломощаваща сладост в комбинация с портокаловите цветчета .Тютюна е някак хладен и заедно с кожата ми идва малко в повече,а моката прави аромата много плътен и страстен.Ужасно траен.Не можеш да му устоиш.Но определено е за специални моменти.Благодаря на феята,която ме дари с емоцията да го опозная! Heart Eyes

# 440
Я да се отчета Grinning
ама то какво ли да се отчитам,ще мрънкам....хвана ме хрема и носа ми тече като лейка,не мога да се радвам нито на нови,нито на стари парфюми Rolling Eyes а колко проби имам за тест Crazy
Иначе днес си разносих Miss Dior Cherie,но неможах да му се насладя Close

Натали,получих и Бродуей Найт-не ме уби,не ме отврати,доста интересен и приятен цветен аромат ми се стори,но си трая,чакам да се оправя за да го проуча щателно,ако и след като се излекувам го усетя по същия начин съм сигурна,че ще ви вкарам в шок с моите възприятия Twisted Evil

пп.Аризонка,да ти е честит и все така да те омайва,липсваш ми,къде се губиш Hug

Рени и нея я няма Rolling Eyes
пп2.Аз тука на отчет ви водя и пиша отсъствия atwork

Последна редакция: нд, 07 ное 2010, 17:56 от goddess

# 441
За предната Коледа ми бяха подари BOUQET на Vera Wang.Отначало ми беше тежък, но после много си го харесах. Laughing

# 442
По повод старите Герлени, някой ходил ли е да пробва някои от тях на едноименния щанд в Дъглас? Там тествах Жики преди време, защото отзивите тук бяха, че е най-лесният и приемлив от ветераните. Ами не, хора, поне за мен не става. Пак си я има Герлинадата, една тежка и подтискаща. Равносметката поне при мен е: нищо освен Шалимар не бих могла да нося.

зависи коя концентрация - пп е доста непиносима, но едт /което няма начин да не съм ти предлагала за тест  Wink/ е от любимите ми парфюми  Sunglasses

sl, ако напишеш герленския си 'отчет' и на друго място, цена няма да имаш   bouquet

# 443
В Дъглас  има едт-то,не пп

# 444

зависи коя концентрация - пп е доста непиносима, но едт /което няма начин да не съм ти предлагала за тест  Wink/ е от любимите ми парфюми  Sunglasses

Ами явно ЕДТ е било. Помня, че си ми предлагала тест на Жики, Бубс. Но не съм се възползвала или просто съм забравила. Embarassed   bouquet
Не е за мен туй Жики, много е Герленско.
sl, Самсара за стар Герлен ли се брои? Ако е така, значи стават два от старите, с които се разбирам.

# 445
сравнително нов, но в стила на старите

# 446
Дами, някой може ли да ми каже 2 думички за този http://www.fragrantica.com/perfume/Lancome/Lancome-Tresor-Eau-Le … e-Sheer-3322.html   Praynig

# 447
Мога да кажа, че от трите разновидности на Трезор, които съм пробвала, всичките в базата приличат на първия Трезор, въпреки, че може и да започват по-различно. Ако познаваш първия, значи знаеш за какъв аромат говоря.  

Виж ти! Даже имало съвсем нов Трезор! http://www.fragrantica.com/perfume/Lancome/Tresor-Diamant-Noir-10250.html

# 448
  • София
Отново се питам дали има смисъл да произвеждат всяка година по един нов Трезор (Нина или каквото друго е там от безкрайните клонинги), като в крайна сметка всички миришат на общо взето едно и също и никой не "казва" нищо ново  newsm78

# 449
за мен - няма
обикновено харесвам само #1 или намразвам всичките  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт