Парфюмни размисли и страсти - 86

• 42 038
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
  • Козлодуй
За този няма защо да се косите-доколкото виждам,ще бъде пуснат само в 20 бутилки по 2000 евро.Да си го държат Twisted Evil

# 451
  • София
Оооо, в такъв случай съм още повече "не, благодаря"  Stop

# 452
  • някъде под слънцето...
А аз бих искала да пробвам този трезор(в средата)
http://2.bp.blogspot.com/_QcWx0-zicCM/SX_SgfzTw0I/AAAAAAAAAT0/pM … 1600-h/po+060.jpg

# 453
Я да се похваля, преди да мина в обичайната си неглижирана, темерутско-мълчалива фаза, че си имам още едно красиво, ново и пълно догоре, 50 мл-во бутилче от моята нестихваща парфюмна любов - Midnight Poison , като подарък за РД от най-всеотдайният, любящ и прекрасен съпруг.
Това беше и е всичко, което искам в парфюмно отношение; чувствам се целокупна вече.
Midnight Poison и на мен ми е голяма любов,дори скоро си купих втора 50-тичка.Забелязала съм,че през зимата имам периоди,когато неистово го търся,носи ми страхотно настроение.Аризона,да ти е честит! Peace
Да, аз го харесвам по всяко време, но през зимата, особено в сняг, ми е приказен. Heart Eyes
Благодаря ти, както и на Бижу, Tsugumi, sl и goddess.  Hug
Годесче, да оздравяваш бързо пожелавам Hug; аз също хремясах, но бях подготвена, тъй като няма имунна система, която да издържи нощни веселби по презрамки и гол гръб през ноември, колкото и топъл да е.
Иначе съм тук, уж, но все по-често се чувствам някак out of place в темата - вече рядко тествам аромати и по магазините дори, не купувам, не желая с особена страст нищо ново от доста време насам, не споделям чувствата към тукашните хитове - с други думи, по-добре да си мълча и да чета, когато мерна нещо интересно, отколкото да се самоубия от досада, повтаряйки едни и същи работи, за едни и същи парфюми. Peace

# 454
Днес нося Very Irresistible Sensual , дадоха ми виал миналата седмица, това е нещо като нищо на моята кожа, изчезна много бързо и ми е много постно някакво, няма никаква дълбочина, скука  Tired
Аризона, честита придобивка  Hug

# 455
Аризонка, Hug и ти бързичко да оздравяваш Heart Eyes
И за да не съм оф да ви споделя,стигнах до извода,че хремата е отлична ако искате да спестите от парфюми,освен това е прекрасен начин,ако някой ви дразни да се полеете с някоя ароматна бомба и да изтребете всичко живо по пътя си,а вие да останете невредими Mr. Green

# 456
Момичета, знам, че е тъпо, но ме влече нещо към тези само по едно голо описание:

Carolina Herrera CH
CK Euphoria
Lancome Tresor

Някакви впечатления? Дали съм на прав път... Thinking

# 457
  • София
С Трезор трябва по-внимателно, аз направо мога да умра от него  Sick Каролина е силна доста, но ако това не те притеснява е хубава  Peace А Еуфорията е класика  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 458
Мерси, баронесо Simple Smile
Значи не е за мен Трезорът, че и от доста по-леки парфуНи обръщам петалите.
Дотук една точка за Euforia-та, демек.

# 459
И аз мисля, че Еуфорията е за теб. Heart Eyes

Момичета, чета ви от една седмица, че ме бори пневмонията. Не съм и подушвала парфюм през това време, представете си като оздравея какво отприщване ще е  Joy Joy Hug

# 460
Мерси Смарт,(отбелязвам си) и аз съм в клуба на болните от цели три седмици. С тоя нос като едното нищо и някой Карл Лагерфелд могат да ми пробутат като акватичен аромат Crazy

# 461
 Joy Joy Разсмя ме, и се разкашлях..

# 462
Мерси, баронесо Simple Smile
Значи не е за мен Трезорът, че и от доста по-леки парфуНи обръщам петалите.
Дотук една точка за Euforia-та, демек.

Брой още една точка и от мен.
Имам Еуфория и много си я харесвам,почти свършва...което значи че често посягам към нея.
Този на Каролина Херера не го познавам...що за "чудо" е?!

# 463
Ами честно казано и аз не знам, но звучи някак странно и интересно.
http://www.fragrantica.com/perfume/Carolina-Herrera/CH-1734.html
В базовите нотки има и велур, освен всичко останало. Но за съжаление в Старозагорските магазини освен в Бюти Зоун, който ми се пада доста далечко, са много малко местата, където свободно да си миришеш парфюми без да ти кисне някоя кисела продавачка над главата. Трябва да си искаш, а такива ненаситници като мене, дето после ще се врътнат и ще си поръчат парфюмчето от някой сайт, сигурно много ги обичат. Аз не, че си признавам без бой де, ама допускам, че вече са ме запомнили като вечно заинтересована, а некупуваща от тях. Blush
Та може би съм един от малкото хора, които си избират парфюми си очите и ушите, вместо с носа. Ей така подарих на майчето един Si Lolita. Какво го мислех, а какво излезе...

# 464
Ами ако си фен на по-леките и не сладки аромати, аз не бих те посъветвала да вземеш насляпо, които и да било от посочените три аромата. Еуфорията е наистина хубава, но сладка и често задушаваща за мен. Говоря за оригинала и. Останалите версии, са ми слаби, блудкави и с нищо непривлекателни. Другите два са ми направо непоносими.

Общи условия

Активация на акаунт