Парфюмни размисли и страсти - 86

• 42 058
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Моми4ета заслужава ли си да се занимавам с fragrancex.com???Бавят ли се поръките много??Харесах си нещо от там,но се 4удя ..newsm78
Направих една в началото на септември, все още нищо. Няма да повторя  Whistling

# 481
Благодаря Peace

# 482
  • Германия
Момичета, мяркали ли сте някъде онлайн Indian Summer на Присила Пресли? Доста е стар, мисля че е спрян вече, но ми се иска да го открия. В e-bay не видях  Rolling Eyes

Не съм го виждала в магазинната мрежа отдавна, но ще проверя и ще пиша. Немският и-бей предлага доста бройки на парфюма: http://shop.ebay.de/?_from=R40&_trksid=p3984.m570.l1311& … ee-All-Categories

# 483
  • Belgium
Натали, благодаря  Laughing

Но като не знам немски, ще се наложи да занимавам други хора  Laughing

# 484
Момичета, да ви кажа, сега пращах в пощенски клон където не ме познават, проба в малко пластмасово шишенце. Питат и разпитват, за кого, къде, какво и искат точни отговори. Код червено! Внимавайте с изпращането особено на спринцовки и ценни парфюми. Предполагам, че се отварят пакети и въобще е екстремна ситуация. Ако има възможност пращайте само където ви познават или най-добре се въздържайте докато е такова положението.

# 485
Момичета, да ви кажа, сега пращах в пощенски клон където не ме познават, проба в малко пластмасово шишенце. Питат и разпитват, за кого, къде, какво и искат точни отговори. Код червено! Внимавайте с изпращането особено на спринцовки и ценни парфюми. Предполагам, че се отварят пакети и въобще е екстремна ситуация. Ако има възможност пращайте само където ви познават или най-добре се въздържайте докато е такова положението.
Денси,какво е станало,че ситуацията е екстремна? Rolling Eyes

# 486
  • София
Да, така е. Снощи или предишната вечер имаше репортаж по новините как може да се изпрати буквално всичко по пощата или да се остави безнаказано пакет с неизвестно съдържание посред някой мол например. Та бяха направили скрита камера в някакъв пощенски клон, където стана видно, че служителката не провери пратката и не попита какво има в нея. Положението наистина се затяга  Confused Не че е излишна малко предпазливост, но пък това ще попречи на хора с чисти ангелски помисли като нас  Innocent

Чудя се как ще извадя и ще наредя на гишето пред пощаджийката: "Ето, тук пращам 2 отливки в малки шишенца, 5 спринцовки и няколко памучета"  Mr. Green

# 487
  • Belgium
Дени, това сигурно е заради репортажите по телевизята. Пращаха пакети по пощата без да им ги проверят и после привикахаа шефа на Пощите да дава обяснение.

Код червено е заради зачестилите пакети с взривове, адресирани до посланици.

# 488
Пратките с бобмите в Европа  Confused  говореха, че искат да се пакетира пред пощенските служители, но незнам подробности, не съм пращала от 2-3 седмици нищо.

# 489
Пратките с бобмите в Европа  Confused  говореха, че искат да се пакетира пред пощенските служители, но незнам подробности, не съм пращала от 2-3 седмици нищо.

Аз ще ходя след малко и ще споделя после дали са ме разпитвали,въпреки че ме познават жените. Peace

# 490
Да така е, прави са момичетата, непрекъснато дават по новините. И още по-стегнато щяло да стане. Аз казах на безбройните въпроси, подарък и то много малък, не може да е нищо страшно. Жената обаче ми казва "може да е пластичен експлозив".  Почти сигурна съм, че ще отворят пакета сега.

# 491
на мен преди известно време ми върнаха пакети със спринцовки вътре и бяха разопаковани.Затова се притеснявам ве4е да пращам спринцовки.,особено за 4ужбина ooooh!

# 492
на мен преди известно време ми върнаха пакети със спринцовки вътре и бяха разопаковани.Затова се притеснявам ве4е да пращам спринцовки.,особено за 4ужбина ooooh!
Имам наблюдения само за Италия: от и за Италия не могат да се изпращат парфюми  Sad
(Говоря за частни лица.)

# 493
И на мен не ми разрешиха да изпратя парфюм до Германия преди час и половина! В момента не можело да се пращат такива неща. Познават ме жените в пощата и шефката също, но казаха, че е по-вероятно въобще да не стигне до адресата, дори и те прескочат правилата, и да го пуснат... Наталка, какво да правим!? Tired

# 494
  • София
Ауууу, това е било Джулиоподобното!  ooooh! Освен да навием Натали да хване един от онези лоу-кост полети, които тя проучваше и да кацне посред София...  Party това е най-сигурния начин  Hug

Аз пък днес се оцъках с Румба (на Баленсиага, а не Тед Лапидус, не че знам дали има разлика изобщо). Ама кеф, ама кеееееф... навън вятърът го развя така, че шлейфът му плющеше сигурно 2 преки зад мен  Laughing То не шлейф, ами цяла пелерина  Party Огромно благодаря на една парфюмна дама с огромно сърце  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт