Парфюмни размисли и страсти - 86

• 41 886
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • София
.... за да не ги дразня. ....

Аз такива скрупули нямам... Mr. Green Пръскам си го доволно, просто много ми харесва.... Почти задължително подновявам, ей така, за мое си удоволствие... Mr. Green Laughing

# 616
Те фраграсекс ще станат по-бързи от БГ пощи бре Wink
от 10.11 пътува една проба за София и още я няма #2gunfire
И за да не съм оф,да се похваля и аз,имам щедра отливка от Citizen Queen   bouquet Hug на дамата.
Честито ви на всички за новите придобивки,да си ги пръскате с кеф! Heart Eyes

И не бъдете такива скъндзи де,няма ли някоя да се смили и да ми прати един Hot Couture  Cry Cry Cry Praynig Praynig Praynig

# 617
"И един въпрос - Delices на Картие става ли за зимен. Иска ми се нещо ново, но лесно за носене, а и му се каня от много време. Не съм го тествала обстойно, но все пак " - да попитам отново
 Blush
На мен Уоманити не ми мирише на море, сол, водорасли и тем подобни, а главно на кокос и въобще не го смятам за странен или труден. Дори напротив Hug

# 618
"И един въпрос - Delices на Картие става ли за зимен. Иска ми се нещо ново, но лесно за носене, а и му се каня от много време. Не съм го тествала обстойно, но все пак " - да попитам отново
 Blush
Става и още как. Heart Eyes В концентрация ЕДП и ПП. Сладък, вишнев, секси и любовен едновременно.

# 619
Денси, благодаря  bouquet
А има ли разлика в аромата на ЕДТ и ЕДП? В нашите сайтове май едт гледах Thinking

# 620
Да има разлика между всичките версии на този парфюм, не ти препоръчвам да си купуваш ЕДТ. Воднист и не добър за мен. Доста по-лек и нетраен.

# 621
Отново благодаря,  трябва да го видя пак, не си спомням кой съм пробвала Blush

# 622
момичета, нашата тема има форумска номинация  Wink

# 623
  • виртуално
момичета, нашата тема има форумска номинация  Wink
вече гласувах  Peace
ето я
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=542689.0

# 624
  • Belgium
Подстрекателка  Whistling

Споделете не може да бъде изпреварено лесно.  Laughing

# 625
Аааа,  и аз гласувах  Grinning

# 626
Подстрекателка  Whistling

Споделете не може да бъде изпреварено лесно.  Laughing

вярно е, но за нас това е признание /малко или повече/ - участие на олимпийски принцип  Mr. Green
но, ако може, да не сме последни  Joy

# 627
  • Belgium
За съжаление е един глас и моят отива за други, ако имах втори, щях да гласувам за парфюмите  Laughing

# 628
  • София
Ако народът гласува със същия ентусиазъм, както за зодиите, нищо чудно да отнесем олимпийския медал Simple Smile Не че го вярвам да стане наистина де Simple Smile

# 629
За съжаление е един глас и моят отива за други, ако имах втори, щях да гласувам за парфюмите  Laughing

предателка, ама знам за кои си гласувала  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт