Парфюмни размисли и страсти - 86

• 41 858
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Във фрагрантика дори е посочено това "Aqua Allegoria will be available as 125 ml EDT in a redesigned flacon by creator Robert Granai". Най-вероятно са сгрешили, но ти се обади веднага да ги попиташ колко точно мл. е парфюма. Най-вероятно си е точно 125 мл. и са сгрешили грамажа. Ако е 100 мл. обаче го откажи. Имаш това право. Hug
Благодаря за съветите  Hug  bouquet
Няма защо. Сигурна съм почти, че е сгрешено и всичко ще бъде наред. Hug  bouquet Да се похвалиш!

# 661
  • София
Мно-го сме, сил-ни сме  newsm68  и аз гласувах Mr. Green
Прави ми впечатление,че в някои бг  сайтове не са много компетентни относно парфюмите и си слагат снимки и описания на разфасовки,както им падне. И за куриоз - сайтовете са си съвсем читави и не продават ментета!   Преди време намирам отдавна издирван парфюм- снимка,описание,абе всичко едно към едно...Но понеже си имам едно на ум,че  честичко  го бъркат с друг от същият бранд- обадих се по телефона и питам дали са сигурни,че това е това, а не онова  Mr. Green От там едва ли не възмутени ми отговориха,че двата парфюма са съвсем различни и няма грешка  .  Ок казвам, купувам го тогава... И на другият ден ми звъни лично босът- с хиляди извинения,че всъщност е онова, а не това,което аз искам   Joy
Та така....

# 662
  • някъде под слънцето...
Лятото имах подобно изживяване  един бг сайтПоръ4вам, плаЩам отварям и...... съЩият, но съвсем друг, поръ4вам това
http://www.fragrantica.com/perfume/Roccobarocco/Roccobarocco-2882.html
пристига
http://ecx.images-amazon.com/images/I/31eDGkNq4PL._SL500_AA300_.jpg
обаждам се по телефона,"е ама вие какво се оплаквате платили сте ЕДТ, а полу4авате ЕДП Crossing Arms"
След един 4ас куриерът дойде отново взе сии парфюма и  ми върна парите....
Обясниха ми, 4е изобЩо не гледат какво има в склада, 4етат името на парфюма, после търсят снимка в нета и я постват ooooh!,  от там доШло и объркването
То4но 5 минути след скандала, ккойто им спретнах, бяха сменили снимката.
И да не си помислите 4е става въпрос за някаква безумно ниска цена или парфюм, който се хар4и, като топъл хляб....

Последна редакция: вт, 16 ное 2010, 22:55 от sl

# 663
  • виртуално
Добро утро
да питам нещо, че от снощи не ми дава мира
Вчера бях на гости на приятелка и естественно загледах парфюмите и
Става дума за Addict Eau Fraiche - има разлика в капачките между моя и нейния, а и двете сме сигурни за оригиналност
На единиат капачката е само лъскава - ето така

а на другият е покрита с прозрачна пластмаса

има ли два варианта от този парфюм и каква е разликата, ние не открихме такава като аромат и трайност

# 664
Рапунцел,в момента ползвам второ шише от Addict Eau Fraiche.И двете са като първото,което си показала-с лъскавата капачка. Peace
Щом ароматът е еднакъв,може би просто има различни издания.

# 665
  • виртуално
Аз пък за първи път видях такъв с лъскава капачка  Laughing , дори и във Фрагрантика е показан само втория вариант.
Ясно е, че ще се ползват, просто ми беше любопитно  Thinking

# 666
  • Германия

От седмица нося само арабското чудо (както вече му казват колежките ми!). Това е необичайно за мен. И честно, няма човек, който да не го е харесал и коментирал!
Прекрасен! Heart Eyes

smile3515  Big Sister is watching you! Beware!

# 667
Привет на всички!  bouquet
Ужасно много ми се иска да споделя какъв парфюмериен шок съм изживяла преди три дни.......Само вие ще ме разберете.......
Бяхме на гости при свекърва ми в едно малко /сравнително/ провинциално градче/не обичам дума "провинциално",   градчето е прекрасно...!!!!!!/
Естественно, влизам в местна парфюмерия........../за щастие или обратно, но нямаше как да я подмина!/
И ето какво виждам :-продукти за тяло   

и най-най .....
Сафари и Черен Кашмир са ми в списъка"искам" ,но Сафари не съм тествала, само по описания, Кашмир -само от блотера ....
На следващият ден идвам с парите и мъка ,какво да избера между тези две неща...Моля продавачката да ми покаже Кашмир..Тя ми го дава, гледам целофанчето е отворено.А тя: Да, ние нямаме тестер, та затова .И ми пръска на листчето.Същото и със Сафари.Ами мисля, щом  така и така мога да ги понося ,дори и на листче ...ще ги разходя из града.
Само да ви кажа ,че не си купила нищо по причина, че Кашмир беше прекалено скъп за отворен и неизвестно колко пъти пръснат, а е само 30 мл /ЖАЛКООООООО/, а Сафари ,със сигурност е прекрасен парфюм, но от листчето от начало миришеше на русски одеколон, после се промени тотално от към по хубаво ...но не го разбрах.Той поне не е рядък, някой ден ще го тествам нормално.
Беше много приятно приключение, много емоции, положителни!Ето споделих!!!!!!!!!

# 668
Е не мога да не се включа щом става въпрос за един от фаворитите ми Laughing а именно Черния кашмир...уникален за мен парфюм,Томару,незнам каква е била цената му,но той си е скъпичък и е спрян от производство,предполагам знаеш........доколкото ми е известно 30мл по нашите ширини се продава за около 50-60лв,както и доста други са на същата цена,нищо че не са толкова търсени....и къде ходите из тия малки градчета,че намирате такива находки #Crazy не че си нямам достатъчно парфюми,ама направо ме изумявате,като споделяте такива неща Whistling и малко ви завиждам Embarassed Rolling Eyes

# 669
Е, стига де! Някой ден ще изгрее слънце и на вашата улица, скъпа ми Натали! Heart Eyes Hug

# 670
Е не мога да не се включа щом става въпрос за един от фаворитите ми Laughing а именно Черния кашмир...уникален за мен парфюм,Томару,незнам каква е била цената му,но той си е скъпичък и е спрян от производство,предполагам знаеш........доколкото ми е известно 30мл по нашите ширини се продава за около 50-60лв,както и доста други са на същата цена,нищо че не са толкова търсени....и къде ходите из тия малки градчета,че намирате такива находки #Crazy не че си нямам достатъчно парфюми,ама направо ме изумявате,като споделяте такива неща Whistling и малко ви завиждам Embarassed Rolling Eyes
Аз като видях Кашмир, направо онемях...Знам ,че е спрян и ужасно рядък...Но 74 лв за отворени и нееднократно пръскани 30 мл ми се видяха скъпичко Rolling Eyes
Минала година пак от там купих дезодорант-парфюм.....Алхимия , в кутийка,....за 16 лв.Ето това беше находка! Та и сега идвах с такиви надежди.Наистина имаше много неща ,които съм виждала само по парф.срещи и в интернет.Затова така се превъзбудих направо ooooh!

# 671
Аз като видях Кашмир, направо онемях...Знам ,че е спрян и ужасно рядък...Но 74 лв за отворени и нееднократно пръскани 30 мл ми се видяха скъпичко Rolling Eyes
Минала година пак от там купих дезодорант-парфюм.....Алхимия , в кутийка,....за 16 лв.Ето това беше находка! Та и сега идвах с такиви надежди.Наистина имаше много неща ,които съм виждала само по парф.срещи и в интернет.Затова така се превъзбудих направо ooooh!
Дааа,скъпичко е Rolling Eyes
Сподели моля те,за дезодоранта на Алшими,различава ли се от парфюма,като аромат и трайност Thinking

# 672
Аз никога не съм имала Алхимия, само по описанията знаех ,че е  прекрасна.Но скоро на една мини парфюмна срещичка ,момичето ,което го има /или е имало/ каза ,че миризмата  е същата.
Много-мнооого бих го искала като парфюм.Дезодорант използвам рядко и  не по предназначение......ох  имам предвид по косата си го слагам Rolling Eyes

# 673
Алшими си е алхимия,веднъж паднал в плен на красотата му,няма връщане назад Heart Eyes
Просто ми беше любопитно дали има разлика,вероятно ще е в трайността Rolling Eyes
От как пуснаха у нас рол-он-ите не ползвам дезодорант.
За 16лв пък било то дезодорант май си е абсолютен джакпот Wink

# 674
Днес нося Армани код, много ми харесва  Heart Eyes като ми свърши отливката обаче ще решавам да се придобива ли.

На края на темата се оказах с 7 Шанела, в началото бяха 5  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт