Парфюмни размисли и страсти - 86

• 41 854
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Аз пък се размазвам с едно бебенце Румбичка Laughing 30 мл. флакон е абсолютен бонбон. А ароматът ми припомни колко много обичах някога Талисман. В това влажно и хладно време Румба е чудесна и изключително шик! Heart Eyes Радвам се, че я открих, въпреки че славата и е вече попреминала, но пък е прекрасна. Май ще откривам все по-ценни аромати в парфюми от отминали времена, но затова пък доказали себе си, за разлика от днешните, повечето от които са еднодневки.

# 691
Момичета , отказах парфюма на Герлен. Обадиха ми се по телефона, и аз веднага ги попитах колко милилитра е  100 , 125 или 75 ? Те казаха:  Госпожо,  не се притеснявайте само оригинали предлагаме  Mr. Green
 След което дамата на телефона  каза ,че това не е продукт , ами е тестер  , всички  тестери  били  100 мл  Rolling Eyes Аз не съм компетентна  , вие какво  ще кажете ?

# 692
Сега разгледах в ибей и тестерите на AQUA ALLEGORIA FLORA NYMPHEA,които се предлагат са от 125 мл. Peace

# 693
Сега разгледах в ибей и тестерите на AQUA ALLEGORIA FLORA NYMPHEA,които се предлагат са от 125 мл. Peace
Много искам да си  го купя, но  не мога от ибей  Mr. Green
Този, който предлагат от парфюми. нет  е тестер и е 100 мл ,затова отказах  Thinking

# 694
След което дамата на телефона  каза ,че това не е продукт , ами е тестер  , всички  тестери  били  100 мл  Rolling Eyes Аз не съм компетентна  , вие какво  ще кажете ?
Може пък точно за тази Алегория да не е некомпетентна въпросната дама. http://get.bg/catalog/product_info.php?cPath=422_536&product … 1059ebfd710a05796

# 695
След което дамата на телефона  каза ,че това не е продукт , ами е тестер  , всички  тестери  били  100 мл  Rolling Eyes Аз не съм компетентна  , вие какво  ще кажете ?
Може пък точно за тази Алегория да не е некомпетентна въпросната дама. http://get.bg/catalog/product_info.php?cPath=422_536&product … 1059ebfd710a05796
Това също е тестер и  е 100 мл  Thinking Идеята е да ухае по същият начин , милилитрите толкова не ме вълнуват.

# 696
Най-добре е да се провери колко точно мл. е тестера в някой от големите магазини. Peace

# 697
Ами аз от Гет нямам оплаквания.

ПП. Сещам се, че имах някаква Алегория, която също беше 100 мл.

Последна редакция: чт, 18 ное 2010, 10:12 от Бижy

# 698
Случва се по сайтовете да объркат милилитрите на парфюмите,когато ги обявяват.

# 699
Според мен наистина е грешка в сайта  Peace. Въпросната дама дори не си е направила труда да провери. Те милилитрите ги пишат малко на око  Wink. Както и "парфюмът се предлага без капачка и е в транспортна опаковка". Тц, много от тестерите си имат капачки и не са точно 100 мл.
п.п. А специално за Алегориите съм 99.9 % сигурна, че тестерите са 125 мл

# 700
  • Германия

Липсва ми Рени с веселостта си! Hug
И на мен ми липсва, но поне се съобщаваме с нея редовно. Има унигрижи и се налага да учи за изпити. Обещала ми е като й се охлаби примката около врата да ме Короманделоса с един милимилиметер, понеже този Шанелски шедьовър няма къде да тествам.

Имам едно допитване до SL или всеки, който може да се включи. Скоро беше писала, че е получила S.T.Dupont pour Femme  и й напомня на нещо, но не мога да открия поста на какво точно. Аз вчера си получих един Enjoy на  Jean Patou и се чудя дали не беше точно то, което беше споменала  SL. Мирише ми на мерудии и мъхове и се чудя дали така трябва да мирише или е превъртян аромата от старост, понеже го купувах наченат от e-bay. Някой друг познава ли Enjoy да ми каже дали така си ухае по начало на чубрици и керевиз?

ПП Честита Румба на Кръстницата! Да си се фръцка със здраве! Hug
И още едно питане - някой има ли или познава ли Initial by Boucheron? Течността е тъмно червенокафява, като чай, но и този флакон го купих наченат и се мая дали не е остарял и затова си е променил цвета или принципно си е такъв.  ooooh!

ПП № 2 А пък с какво сатанинско удоволствие гласувах за нашата тема.... изкефих се максимално като видях, че водим...

Последна редакция: чт, 18 ное 2010, 10:50 от Natalie Nikol

# 701
За съжаление обаче отдавна не водим Cry

# 702
Цитат
И още едно питане - някой има ли или познава ли Initial by Boucheron? Течността е тъмно червенокафява, като чай, но и този флакон го купих наченат и се мая дали не е остарял и затова си е променил цвета или принципно си е такъв.  ooooh!

Натали,аз имам и познавам Initial by Boucheron Peace.Много,много любим мой парфюм Crazy.Имам го във вариант ЕДТ и ЕДП,като вторият е по-плътен, и по-хубав.ЕДТ е по подправков и остър.
Да наистина цветът на парфюма стана чаено-кафяв,но аромата си е все така прекрасен Peace.Имам още няколко парфюма,които независимо от това,че ги съхранявам на тъмно,хладно и в кутии си промениха цвета.Органза е още един такъв пример.

# 703
  • Германия
ПП № 3 Имам си нов, професионален огледално рефлексен фотоапарат Canon, който струва леля си и чичо си. Като го пресмятах в парфюмни еквиваленти ме сви далака направо. Сега обаче му се радвам невъобразимо и ще ви тровя с моите парфюмни фотографии. Атти, първата снимка с новата придобивка е на твоето Шалимарено нещо /есенциите за вана, които обаче аз ползвах като фарфюм  Embarassed/. Сега ще чакат вдигане на ембаргото на пощите за да те достигнат. По мое скромно мнение този Шалимарен продукт е по-интересен и от парфюма.

Celebre , благодаря ти  Hug и моят Инициал ухае вълшебно, но цветът ме притесни. А и моята Органза стана чаена, нищо , че е на тъмно.

# 704
Здравейте,момичета!

Искам да ви попитам парфюмите и тестерите в сайта get.bg оригинални ли са?
Доколкото си спомням тук се казваше преди време кои са сайтовете с наистина оригинални парфюми и имам някакъв спомен,че единия беше гет.бг  newsm78

Съмненията ми идват оттам,че някои парфюми са на смешно ниска цена.Примерно 5-тото авеню под формата на тестер-125 мл за 34 лв.Може ли да се вярва на това?
http://get.bg/catalog/product_info.php?cPath=422_536&products_id=17746

Общи условия

Активация на акаунт