Парфюмни размисли и страсти - 86

• 41 973
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Здравейте на всички...отдавна не бях влизала във форума и отново ми стана приятно докато четях...
При мен май страстта към Сисли се увеличава
така че :Сисли - 2 бр...те май могат да станат максимум 3-4 впредвид колко ги има... Grinning
...а от върховният Шанел нямам нито един...срамота  Mr. Green
и да не забравя два Нарцисо Родригез

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 19:15 от МатаХари

# 76
  • София
при мен тройката е:
Герлен - 7 (нали съм фен на Алегориите и Л'инстан мажик, тенденцията определено е към нарастване  Mr. Green)
Булгари и СК - по 6

а любимият Нарцисо се губи из мешаната скара със скромните 2  Shocked

мдааа, явно му е дошло времето за взимане на муск версиите    Crazy

# 77
  • NYC
Hermes са на първо място при мене - 5 броя - благодарение на факта че предлагат повечето си аромати и в 15 мл разфасовки. От всички други марки имам по 1 бройка (даа, много трудно се решавам на покупки на цели шишета  Peace)

# 78
Оказва се, че нямам  Топ 3:
Едноличен лидер: Шанел - 6 бр. налични фалкони, различни видове, обаче едни 9бр. пробички ексклузиви на Герлен, в момента са ми тотални фаворити  Wink Не знам дали някога ще ги имам, визирайки цените им, но са  мечта...страхотни са Blush
Не искам да звуча клиширано, но ми я няма музата напоследък  Wink За това просто: Едно Огромно Благодаря на _teddy_, за това, че ме запозна с некомерсиалния  Герлен - прекрасна дама е, това всички го знаем Heart Eyes Най-искрени Благодарности и на Densi, която ми е направила най-страхотната изненада и ми подари усмивка в труден момент...безценно е  Heart Eyes  Момичета, не знам дали осъзнавате, колко е хубаво тук, и колко много липсвате понякога...

# 79
Здравейте, може ли да ми препоръчате парфюм и от къде да го поръчам. Дамския да не е тежък и сладникав примерно ми харесва Булгари омния този на Шанел дето пишете за него какъв мирис има
И мъжкия да не е от тежките и сладникави. Трудно ми е да преценя като не са до мен да ги помириша.
Благодаря и се извинявам, че нахлувам така.

# 80
Тюх, да сваря да се запиша и аз  Crazy

При мен  newsm78
3 Шанела, другото е по едно или максимум две бройчици  Whistling

пп: А, имала съм 4 на Живанши  hahaha, сега разбрах! Сигурна съм, че е случайно  Blush

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 21:45 от GagaMaga

# 81
Здравейте, може ли да ми препоръчате парфюм и от къде да го поръчам. Дамския да не е тежък и сладникав примерно ми харесва Булгари омния този на Шанел дето пишете за него какъв мирис има
И мъжкия да не е от тежките и сладникави. Трудно ми е да преценя като не са до мен да ги помириша.
Благодаря и се извинявам, че нахлувам така.

тук всички са много мили и услужливи, но е необходимо да ни дадеш няколко жокера

за каква жена го искаш, ако е за теб - в какви ценови граници се простираш, но какъвто и съвет да дадем, най-добре е да пробваш на кожа - иначе рискът да не ти пасне индивидуално е голям...

за сайт - този = по препоръка на съфорумнички= е и читав, и евтин....
http://www.parfumi-shop.net/bg/

от шанелите бих ти препоръчала коко мадмоазел  - едт
няма нищо общо с булгари омния, но много парфюмни феи го харесват

успех

# 82
Привет!

Атти, темата е както винаги чудесно оформена.   bouquet Heart Eyes

Нямам любим бранд. Броих, гледах, но от наличните едно с едно не се повтаря като лейбъл. Ааа, грешка, имам два на ИСЛ - Ню ЕДП и Парижанката. Но това изобщо не може да се брои като тенденция. Та и аз като Бубс, нямам любими брандове, а само любими парфюми.

Glamour girl, пробвай 212 Carolina Herrera, Eclat d'Arpege Lanvin, Noa Cacharel, Scarlett Cacharel, Miracle Lancome. Ужасно много аромати не са тежки и сладникави, не знам откъде да започна просто. Трябва да обиколиш и да пробваш.

Днес най-накрая намерих време да се разходя в БЗ. Запознах се с Chloe Love. Наистина на разбирам полюсните чувства, които предизвиква. newsm78. Очаквах нещо интригуващо, мистично, уникално, предвид на описанията и бабешките асоциации на някои от вас. Ми няма таквоз нещо. Мека пудра и крем. Мирише на един крем за подсичане, който доскоро ползвахме като се позачервят някои части на тялото на дребната. Почти липсващ шлейф, но пък е траен. Чистичка, приятна, неокупираща миризма. Мдам. Няма да си го купя, дори и не знам дали бих искала да ухая така, но не ме отврати.

Пробвах и Chloe Intense, само заради ММ, който много го харесва и иска да го имам. Направо не знам, много искам да му угодя, мога да го нося, ама ... само толкова. Наистина това е най-добрата от трите версии на Chloe, розите и божурите не са единствената доминанта. Ще го мъча, въпреки, че подобна покупка на парфюм е загубена кауза.

# 83
Ех, каква прекрасна темичка   bouquet
П оотношение на топ ;
1. Неизменно първенството държи Диор.Обича мпочти всичките парфюми освен може би Жадор и Диорела.
2. Герлен. От форума тотално се зарибих. Колебая се дали да не си взема Линстант ЕДТ,че ЕДП нещо ми е тежичък.

3. Малко прозаично, но Версаче. Но такак говори бройката Crazy

Търся си нещо шоколадово, четох п оруските дайтове ,че Escada desire me е такъв. Как мислите вие? Hug

# 84
Жени, какво взехте за ММ  Flutter?

# 85
  • София
Задравейте, имам питане ,което е извън темата. Имали разлика между ЕДТ и ЕДП на Ange ou Demon? Нямам въъзможност да тествам в момента, а трябва да взема решение.. Blush

# 86
Гагче, не съм забравила, но мислех утре да напиша,че нещо ми мирише на възглавницата Embarassed Embarassed
Та аз влюбих безумно и завинаги в Диор Хом Интенз.  Heart Eyes Heart EyesПрочеетох ,че има ирис вътре. Мъжки прафюм ,а ми мирише на скъпа пудра.Просто невероятна комбинация.
На ММ му хареса сякаш най-много Магнетизма на Ескада и на мен също де. Та поръчах и двата  Hug
Каквито са сладички и аз ще си се пръскам Whistling
Благодаря, много ми помогнахте наистина Heart Eyes Heart Eyes

Courage . ЕДТ ми е доста по-разводнен на мен.Предпочитам ЕДП Hug

# 87
Хехе, радвам се  Blush; мъжката версия на Магнетизма е много близка с дамската, така че спокойно ще можеш да си се пръскаш  Mr. Green

# 88
Задравейте, имам питане ,което е извън темата. Имали разлика между ЕДТ и ЕДП на Ange ou Demon? Нямам въъзможност да тествам в момента, а трябва да взема решение.. Blush
Куражче определено ЕДП версията. За мен е много по-добрата. Hug

Търся си нещо шоколадово, четох п оруските дайтове ,че Escada desire me е такъв. Как мислите вие? Hug
Не определено не е шоколадова. Гурме да, но шоколад няма.

# 89
  • София
Благодаря ви, момичета!    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт