Парфюмни размисли и страсти - 86

• 41 907
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
  • Paris, France
мими23, къде са тия смешни цени, да се посмея и аз  hahaha?

Аз не мога да си преброя парфюмите. Ще изчакате понеделник, като ги няма децата ще погледна в мазето hahaha. Даже не знам какво и по колко имам. Аз вече съм пред парфюмна пенсия и едва ли ще си купя нещо ново. Отдавна си знам любимците и само тях ползувам.

# 61
  • при морето

Аз не мога да си преброя парфюмите. Ще изчакате понеделник, като ги няма децата ще погледна в мазето hahaha. Даже не знам какво и по колко имам. Аз вече съм пред парфюмна пенсия и едва ли ще си купя нещо ново. Отдавна си знам любимците и само тях ползувам.
Кои са те? Thinking
Кажи ни,преди да умрем от любопитство! Laughing Praynig

# 62
Здравейте.     bouquet
Надали ме помните, но други грижи са ме налегнали сега и парфюмите са ми останали на много заден план, пък и "екранното" ми име е друго.     Wink
Влизам с конкретно въпросче.
Искам да си повторя Кода на Армани и се чудех дали тестера от 50мл. е с капачка?
Имала съм го, но не беше тестер и сега се чудя дали да го поръчам от Мегашопа.
   Thinking

# 63
  • София
Бенджи (Вили), помня те и се радвам да те видя, а също така ми е много приятно да видя лентичката ти  Heart Eyes Не мога да ти отговоря на въпроса, исках само да те поздравя и да ти пожелая лека бременност и успешен финал, когато му дойде времето  Hug

# 64
  • Paris, France
Армани Код са с капачки тестерите, и мъжкият и женският. Но май бяха по 75мл, а не по 50. Ей сега ходих да гледам мъжкия, 75мл е, женският не мога да го намеря а съм сигурна, че го имах. Но, може и да има по 50мл. Аз даже ги предпочитам без капачки, но не е проблем да има, децата бързо я загубват hahaha. Капачката на мъжкия е черна, пластмасова и матова и не съм сигурна, че е като на не-тестера а не ми се разкарва до магазина да видя. Ееееех, тези капачки!

# 65
  • София
Моите парфюми са:

Lancome-4бр, като два от тях са разновидност на един и същ;
Guerlain - 2+2бр - два вида Insolence и два Samsara;
Thierry Mugler - 2бр - два вида Alien и не знам как да ги броя;
Vivienne Westwood, Dior, Prada, Giorgio Armani и Jesus Del Pozo х1бр /от последния са два бр. от един и същ парфюм/;
Имам още няколко различни, но съм ги "сложила" за размяна и не ги броя.
Опитвам да сведа броя на притежаваните от мен до 5.

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 11:27 от kameliatsoncheva

# 66

Eдин познат ми донесе някакъв списък,някаква чистка правят...та имаше няколко много евтини,няколко тестера по 20-30 евро.
Всичко останало беше на нормални цени....и нищо особенно Peace

# 67
Да се отчета и аз.
От Шанел 18 парфюма .
ЕДТ 2 бр.,ЕДП 8 бр.,чист парфюм 8 бр., от които 3 по 1,5 мл.
От Диор 5 бр. и от всички останали само по един.
Отливките и тези които съм имала,но разменила или изхарчила не броя. Twisted Evil
От Шанелите имам само 4 парфюма,всички останали са техни разновидности или
различни флакона.

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 11:33 от iana63

# 68
Бенджи (Вили), помня те и се радвам да те видя, а също така ми е много приятно да видя лентичката ти  Heart Eyes Не мога да ти отговоря на въпроса, исках само да те поздравя и да ти пожелая лека бременност и успешен финал, когато му дойде времето  Hug
Благодаря ти за пожеланията адашче      Hug

Nevena Virolan , благодаря за отговора. Казах 50 мл., защото в сайта като толкова го посочват, ако има и 75 мл. ще се хвърля на него, че принципно обичам по-големите шешета. Иначе си питам, защото обичам да съм информирана.

Да се отчета по темата:

1. Армани
2. Диор
3. Версаче
Това е според наличностите.

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 17:27 от Бенджолина

# 69
Сausa perduta ppp

Бенджи, честито и лека бременност! Heart Eyes Hug

# 70
  • някъде под слънцето...
Сausa perduta ppp

Само преди две години  бях Щастлива с моите 3 парфюма, да не говорим,  4е няколко години беШе само един единствен(Палома Пикасо).После по4нах да 4ета темата и бройката ве4е е трицифрена ooooh!.Всеки един след десетия беШе "последен".Но ве4е съм се взела сериозно в ръце и  край ....
 Докато пак открия някой музеен експонат на прили4на цена и.....  newsm44smile3508  smile3521

Бенджолина , леко бременеене и от мен  bouquet

# 71
  • София
За сега се старая много   newsm53. Ще се види.

# 72
  • Boston, MA
Наличностите при мен говорят сами:
Hermes - 10 бр.
L'Artisan - 5 бр.

Останалите са по единични бройки или най-много два от бранд.

Още една парфюмна сестра  Laughing

Ермес - 11 плюс 2 на ММ
Том Форд - 4
Нарсизо - 4

(The Different Company-3 и Frederic Malle-2, пак на Елена-семейство; Артизан-2 и надолу по един). Един Шанел, един Мюглер и нула Герлени, това от популярните.  Grinning

# 73
  • София
При мен на първо място е Келвин Клайн  Heart Eyes
На второ е Армани  Peace
Всички други са на трето, или иначе казано са по 1 бр от бранд  Mr. Green (да видим до кога  Crazy )

# 74
  • Belgium
Сдобих се с Guerlain Chant d'Aromes (Дени, обичам те, ти знаеш) Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

По темата - при мен Шанел си е на първо място от доста време  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт