Парфюмни размисли и страсти - 86

• 42 194
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Сабията и Ирисовата Прада са ми еднакви!

# 151
аууу - Денси - ти ли я получи от размените, а  Party Party
аз харесвам и Сабия и зелената Вивара, а нямам ни едното ( само отливка от Виварата), май е време да се замисля Mr. Green
Уффф, аз утре може да успея, но може и да не успея - дано се включа някъде към 15:30 Praynig

# 152
Сабията мен не успя да ме заинтригува.Хубав аромат е,но нищо открояващо се-ефирна,нежна,та чак прекалено нежна ми дойде. LaughingСъгласна съм с Пелагия,че навява асоциации с плажно мляко,но не кокосово естествено.Интимен аромат е за мен,не като Виварата искряща.

# 153
  • Варна

Ти какво направи с Badgley Mischka Couture? Аз още се назландисвам, понеже чакам Мимс да си развърже малко повече езика. Предния път каза само, че е добре забъркан коктейл и толкоз Whistling. Мимс, яви се моля те в строя да кажеш две думи повече Hug Hug

Ох, Натали, аз забравих  Embarassed Laughing
Ами какво да кажа за Мишка кутюр newsm78 Плодов шипър си е. Аз малко трудно я разбирам тази категория и внимавам с нея, особено ако е на сляпо, като имам предвид разочарованието си от Либертин. Обаче тази Мишка е толкова фин плодов коктейл, че дори и да звучи невероятно чак е елегантен. Много изискан и същевременно искрящ и жизнерадостен парфюм, обаче премерен, без прекалености. Не е задушен и тегав като повечето от тази група. Поне на мен винаги ми застават в основата на носа и ми предизвикват леко гадене. При този няма такива неща, свеж е, а това че не се превръща в прост компот го отдавам на много балансираното наличие на другите по-сериозни неща в него. Има много деликатен, но осезаем шлейф. Абе парфюм за дама, която иска много фино, но категорично да заяви присъствието си, обаче без да падат трупове след нея.

# 154
  • София
Здравейте, аз утре ще направя всичко възможно да дойда за да ви видя.  Grinning Освен Кристал Ноар ЕДП  Blush, нещо друго ще искате ли да нося? http://www.fragrantica.com/index.php?view=profile&clan=15658

# 155
Лиренка,защо не пробваш с нещо на Дюпонт/от по-старите,новите им май са боза/-ниски цени и досега не съм срещала мъж,който да не ги харесва,а и са трайни Wink Dupont Essence Pure или Dupont pour Homme.Вероятно ще можеш да ги намериш в твоя град,а и примерно от тук  пристигат за един ден и са читави http://www.parfumi-shop.net/bg/ezine/dupont-2007-11-03-054913.php
пп.Нямам нищо общо със сайта не ме бийте,не е реклама Rolling Eyes

A какво ще кажете за BVLGARI  AQVA  ?

# 156
По моето скромно мнение това е парфюм за млад мъж. Иначе е прекрасен!

# 157

Да, така мисля и аз, точно затова попитах дали е удачно?

# 158
  • Sofia
BVLGARI  AQVA е мъжкият еквивалент на Омния кристалин по масовост.  Rolling Eyes

# 159
Моми4ета има ли някакъв на4ин да проверя колко мл.са ми останали в Нарцисо ????ОПитах на дневена светлина,на лампа и нищо.Бутил4ето е огледално . Tired

# 160

Да, така мисля и аз, точно затова попитах дали е удачно?

Според мен е удачно, баща ми го ползва от години, той е на 49 и му стои много добре.

Алекс, мисля че няма начин да се провери, аз също съм опитвала  newsm78

# 161
  • София
Момичета, моля за малко помощ.
Искам да зарадвам една приятелка с парфюм, но ми е доста сложно. По принцип харесва аромат на чисто, даже често не слага никакъв, но пък и не може съвсем без хич (на работа поне). харесва леки аромати - Акуа ди Джо, зелената Омния. Какво ще ме посъветвате да й взема?  Rolling Eyes Днес се забих в една парфюмерия и...нищо не успях да реша. Аз по-принцип  харесвам по-силни на натрапчиви, та с водичките ми е...доста трудно, не знам.

# 162
  • София
Клеми, дай някакви параметри за бюджет или пък кажи откъде смяташ да пазаруваш  Peace O Oui на Ланком например?

# 163
Зависи колко парички ще отделиш за това, Klemy. Hug

# 164
Моми4ета има ли някакъв на4ин да проверя колко мл.са ми останали в Нарцисо ????ОПитах на дневена светлина,на лампа и нищо.Бутил4ето е огледално . Tired
Мило,и аз мисля,че не може Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт