Парфюмни размисли и страсти - 86

• 42 167
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
кажете какво мислите за тези парфюми....
http://www.fragrantica.com/perfume/Gianfranco-Ferre/Ferre-eau-de-parfume-166.html

http://www.fragrantica.com/perfume/Gianfranco-Ferre/In-The-Mood- … or-Love-6530.html

Последна редакция: ср, 03 ное 2010, 23:03 от bubanka

# 211
О в никакъв слу4ай не е 4исто моми4ешки.Могат да го носят всякакви възрасти ,тъй като са пудрени виолетките и няма общо с тинейджърските плодови води4ки.Мисля 4е е елегантен Thinking
А по4итателките на виолетки просто трябва да го имат.Бубс мисля 4е ще ти хареса, Crossing Arms

# 212
благодаря  bouquet! сега ще го мисля  hahaha

# 213
  • Варна
И аз  Laughing

# 214
Е сега да не спя ли, като съм почитател на виолетки? Wink
Да споделя, че се сдобих с Англомания и толкова ми хареса, че повторих, още преди да съм изхабила и 5 милилитра. Embarassed

# 215
  • при морето
Е сега да не спя ли, като съм почитател на виолетки? Wink
Да споделя, че се сдобих с Англомания и толкова ми хареса, че повторих, още преди да съм изхабила и 5 милилитра. Embarassed

О,Англоманията е  прекрасна в студа!Просто приказна за зима!
Аз днес тествам прословутото Уоманити. ThinkingЗасега не съм зашеметена,но ще му дам още шансове.
Макар че съм с присантиман към  любовта от "втори поглед" LaughingКато се замисля май ми пречи солта в него,много са го пресолили... WinkХайвер изобщо не помирисвам,или пък други блатни чудесии,за каквито четох ,даже хич няма такива при мен.Може би за лято ще е добър,незнам,утре ще го заведа на работа и ще уточня чувства окончателно. Hug
Между другото,да попитам някой познава ли Ange ou demon Tendre by Givenchy!? newsm78  Много ще ми е полезно ничие мнение,просто ,за да уточня и пред самата себе си какво време ще му е подходящо,класическия си беше типичен зимен,този май няма нищо общо с него...Предварително благодаря !  bouquet

# 216
  • Враца
Този сайт знаем ли го :

http://www.smell.bg/perfumes

# 217
Аз не, но е много интересен  Mr. Green

# 218
В този сайт пише, че Черната орхидея е в 50 мл и 100мл шишета, моята е в 30 мл, а и имам спомен, че сте писали, че има и 30мл бутилки   Rolling Eyes  във Фрагрантика също пише за 50мл  и 100мл и парфюм 15 мл.

# 219
Алиена ,хич не им се вързвай какво пишат.Има си 30 милилитрово бутилче. Peace

# 220
В момента при мен имам и 100мл шише и 30 мл, сравних ги нямат разлика, а и аромата няма, но ми стана странно.

# 221
ето тук е най-истинска информацията за мл:
http://www.tomford.com/#/en/beauty/blackorchid/eaudeparfumspray

# 222
  • София
Leni Leni, първият аромат на Фере е нежен,елегантен и ненатрапчив. Един от любимите ми аромати. "Елегантен" може би най-добре го описва. Предлага се и в България, така че най-добре тествай.
Между първия и втория, бих избрала първия.

# 223
  • Германия

Аз днес тествам прословутото Уоманити. ThinkingЗасега не съм зашеметена,но ще му дам още шансове.
Макар че съм с присантиман към  любовта от "втори поглед" LaughingКато се замисля май ми пречи солта в него,много са го пресолили...

Так точна! Терек сол, както писах веднъж. Стърже ми чак по гърлото.

Годес, Бродуей Найт на Бонд е жива главоблъсканица. Започна да ми се повдига леко от него. Не е бивало на сляпо да се тръшкаме, ще си носим кръста сега Banghead

Кръстнице /Бижу/, ти не го изкарваш съвършен Дюпон-а, ами той си е такъв. А за цената си е просто извънредно съвършен. SL, аз не правя паралел с Арте ди Гучи, а с непреходната си изгора - Ароматичният елексир на Клиник. В Арте ди Гучи усещам прекрасните цветя, а в Дюпон и Елексир-а са мъхове, треви, клони, шуми и други дървесни прелести. Дюпон за мен е нецветен, а горски и градински. Невена беше писала за керевиз, аз добавям и чубрица към усещанията. Във всеки случай е прелестен и ако наистина ще се разделяте, аз съм на опашката след Кръстницата, нищо, че имам вече един буркан от парфюма. Струва ми се, че трябва да му дадеш един шанс още, SL. Hug

# 224
Здравейте, момичета. Отдавна не съм се появяла при Вас. Завръщам се с въпросче за този Пюр Фем на Етиен Онер - Etienne Aigner Pour Femme - много ли е пиперът в случая? Оказа се, че трудно намирам пиперени трайни аромати.

Имам рекламното подобие, но Старлайтно. Понеже се пристрастих към него /30 ml/, а е накрая, замислям са за по-горния. Благодаря Ви предварително за отговорите.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт