Парфюмни размисли и страсти - 86

• 42 111
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
еее Атти - него ще го изключа от списъка "леки", айде, домързя ме да го напиша, но наистина не е чак от тяхната категория Joy
има, има надежда - още вчера щом харесах и Руж на Ерме, че и Исатис ( без ирис) hahaha hahaha

а то и още имало - една 30-чка Идили почти е привършила за има-няма 2 месеца също в кюпа  Flutter

# 256
  • София
Аз днес направих почти успешен опит да се самоубия ритуално с Исатис - така се офъщях, с огромен мерак и всичко беше наред, докато не излязох на терасата (остъклена) да простирам - като ме напече едно слънце, почти колабирах  hahaha Ама аз съм яко куче, не се давам лесно, преборих го - и сега му се кефя  Heart Eyes

# 257
Новият Жадор ми прилича на Клое, но е по-сладък.  Напоследък съм недоспала и поизтрещяла може и от това да намирам прилика.

# 258
Алиена има ли го ве4е новият Жадор по парфюмериите??Много ли е разли4ен от класи4еския?

# 259
Има го, да. Днес в Дъглъс в мола на Цариградско го пробвах. В началото прилича на класическия, но след това е доста различен.

# 260
  • някъде под слънцето...

Кръстнице /Бижу/, ти не го изкарваш съвършен Дюпон-а, ами той си е такъв. А за цената си е просто извънредно съвършен. SL, аз не правя паралел с Арте ди Гучи, а с непреходната си изгора - Ароматичният елексир на Клиник. В Арте ди Гучи усещам прекрасните цветя, а в Дюпон и Елексир-а са мъхове, треви, клони, шуми и други дървесни прелести. Дюпон за мен е нецветен, а горски и градински. Невена беше писала за керевиз, аз добавям и чубрица към усещанията. Във всеки случай е прелестен и ако наистина ще се разделяте, аз съм на опашката след Кръстницата, нищо, че имам вече един буркан от парфюма. Струва ми се, че трябва да му дадеш един шанс още, SL. Hug
Ароматикс Еликсира съЩо ми е сред фаворитите, но  при мен нямат  дори бегла прилика с Дюпон.За мен Дюпон  е по скоро  това
http://www.fragrantica.com/perfume/Pierre-Balmain/Balmain-de-Balmain-3812.html
Разбира се , 4е Ще му дам втори Шанс, а и трети, по принцип  трудно се разделям с парфюми.

# 261
Има го, да. Днес в Дъглъс в мола на Цариградско го пробвах. В началото прилича на класическия, но след това е доста различен.
Има го вече навсякъде. Много е различен и е много хубав. Чист парфюм е и всичко по него без стъклото е направено ръчно, затова струва толкова пари.

Аз също харча много парфюми. Отливки, дъна виждам, вървят си. За 4 месеца имам похарчени над 40 мл Зелен Кристал Шанел. Елиън е на финал. Черния Кристал също, както и още около 7 парфюма. А що отливки съм изхабила. Laughing

Аси, кои бяха минитата на Jo Malone вчера? Едното Blue Agava & Cacao Jo Malone, но другото което ми хареса повече на мен? Pomegranate Noir?

# 262
  • при морето
Мдааа,момичета,ето и моето окончателно мнение:
Уоманити определено не е мой тип,макар че днес отнесох много комплиман с него.Много сол,Натали Никол е буквална-"чак стърже по гърлото".При мен тук на морето си е достатъчно солта,във въздуха чак се усеща,особено вечер като изляза на терасата.Иначе ,
Goddes,много благодаря за хубавия отзив и въобще за отзива,мила,страхотно откритие ми е този Ange ou demon Tendre-бих го определила като хладна елегантност,много ме зарадва това бижу,обожавам такива надменници!Нищо сладко,нищо излишно.Абсолютната премереност!На дамата,която ме открехна за него-много целувки!/тя си знае!/ Heart Eyes

# 263
Аси, кои бяха минитата на Jo Malone вчера? Едното Blue Agava & Cacao Jo Malone, но другото което ми хареса повече на мен? Pomegranate Noir?

да, точно то

# 264
Аз днес направих почти успешен опит да се самоубия ритуално с Исатис - така се офъщях, с огромен мерак и всичко беше наред, докато не излязох на терасата (остъклена) да простирам - като ме напече едно слънце, почти колабирах  hahaha Ама аз съм яко куче, не се давам лесно, преборих го - и сега му се кефя  Heart Eyes

за мен той е само за стуууд - тогава е невероятно красиви цветя слека шипрова подплата
лятото ме убива само помирисването от бутилката  Mr. Green
все едно да нося Арпеж на 40 С  hahaha

# 265
Мдааа,момичета,ето и моето окончателно мнение:
Уоманити определено не е мой тип,макар че днес отнесох много комплиман с него.Много сол,Натали Никол е буквална-"чак стърже по гърлото".При мен тук на морето си е достатъчно солта,във въздуха чак се усеща,особено вечер като изляза на терасата.Иначе ,
Goddes,много благодаря за хубавия отзив и въобще за отзива,мила,страхотно откритие ми е този Ange ou demon Tendre-бих го определила като хладна елегантност,много ме зарадва това бижу,обожавам такива надменници!Нищо сладко,нищо излишно.Абсолютната премереност!На дамата,която ме открехна за него-много целувки!/тя си знае!/ Heart Eyes

Някъде,някога точно така го бях определила и аз Peace

Уоманити ми е по-скоро момичешки на мен,представям си го на младо момиче с розова разкроена рокличка на бели точки Laughing и си мисля че тази десетичка дето я имам ще ми е достатъчна,но дори и да не е все някоя мила дама ще се намери за една отливка/това му е най-голямото предимство,че е рефилабъл бутилчето Wink
Тиери ще се окаже,че не е моя човек,имам едни 7-8мл Ейлиън и не мога да се насиля да изпръскам за сега Rolling Eyes

Отново влюбена съм в Хот Котюр-прекрасен е,а какъв облак прави,бях забравила,цял ден ме 'атакува' Crazyмного силно присъствен,а дори не съм го подновявала Heart Eyes

# 266
да, точно то
Мерси.  Hug Хубав. Heart Eyes

# 267
  • София
Аз днес направих почти успешен опит да се самоубия ритуално с Исатис - така се офъщях, с огромен мерак и всичко беше наред, докато не излязох на терасата (остъклена) да простирам - като ме напече едно слънце, почти колабирах  hahaha Ама аз съм яко куче, не се давам лесно, преборих го - и сега му се кефя  Heart Eyes

за мен той е само за стуууд - тогава е невероятно красиви цветя слека шипрова подплата
лятото ме убива само помирисването от бутилката  Mr. Green
все едно да нося Арпеж на 40 С  hahaha
То студ хубаво, ама откъде нерви и търпение да го чакам? Аз съм като циганетата - с каквото се сдобия, трябва да го понеса на секундата, иначе не става. Пак като не полях трите едновременно, ааа?  hahaha hahaha hahaha
Сега вече мога да чакам и студ за него  Hug

# 268
То студ хубаво, ама откъде нерви и търпение да го чакам? Аз съм като циганетата - с каквото се сдобия, трябва да го понеса на секундата, иначе не става. Пак като не полях трите едновременно, ааа?  hahaha hahaha hahaha
Сега вече мога да чакам и студ за него  Hug

не приличаш на самоубиец, но често близките ни изненадват  hahaha
Исатис, Руж, Румба ... даааа  Mr. Green
Исатис все пак е най-нежният от тях  Sunglasses

# 269
А каква е цената на новия Jadorе и за колко мл.???

Общи условия

Активация на акаунт