Парфюмни размисли и страсти - 86

• 42 068
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
  • Германия
Ако ще и течен антракс да ми пратят, още пред пощальона ще се офъскам. Ако е като Julia ще се мре с усмивка на уста!!!

# 346
Ама тези Ajmal имали и страничка във Фрагрантика! http://www.fragrantica.com/designers/Ajmal.html

# 347
  • NYC

А някой помни ли Pulsions? Това пък е парфюмът от втория ми бал! Crazy

Даа, аз, аз!
Майка ми го имаше, даже ако не се лъжа, все още и се намира малко в дъното на едно бутилче (в моето семейство сме много пестеливи по отношение на поливането с парфюми. аз от началото на тази година се опитвам да се превъзпитам, че иначе няма да мога да изпръскам скоро нищо)

# 348
Бижунке, честито ти парфюмно богатство. С радост да го изфъскаш! Heart Eyes

# 349
Е,хайде и от мен, честито на Бижу,пък ако ти дава сърце,можем на някоя парфюмна да го душна! Hug
Тази Julia, така ме е яд,че майка ми,  я е избацала  и то в началото на годината.Бях убедена ,че е там, но бил вече развален ( имаше малък остатък на дъното) и замирисал и тя му видяла сметката.Ми,хубаво,ама поне кутията да ми беше оставила! Аз, щях да си го държа сигурно поне още толкова години,а именно 23 г. (от тогава го имаме) Но миризмата и аз няма да забравя. Скоро Една фея ми даде да душна Ларте или там ,както се пише,да, прави сте. Веднага го надуших!
По темата в момента имам най-разнообразни парфюмчета,така,че не мога да ги подредя!

# 350
  • Истанбул
Аз пък си спомням ,че на абитурентската си бая се бях нацупила,щото очаквах парфюм=Нина Ричи ,ама си бях направила сметките без кръчмар и набързо се озовах с Джулия=черен дезодорант с клонче с кремави цветове.Беше много сочен,искрящ и за мен имаше дъх на здравец.В един от сериалите Дом за нашите деца=Елжана Попова се пръска с Джулия=дано паметта ми не ме лъже.
Натали Никол ако знаеш и аз отколко време търся старото ,зелено ФА за 15 лева.

# 351
Ама тези Ajmal имали и страничка във Фрагрантика! http://www.fragrantica.com/designers/Ajmal.html

имат, но в нея няма почти нищо, а фирменият сайт в момента е в ремонт /Нати, и за това ли си виновна  hahaha/

# 352
Е,хайде и от мен, честито на Бижу,пък ако ти дава сърце,можем на някоя парфюмна да го душна! Hug
Сърце - широко. Hug Ще пробваш, разбира се Peace

Къде е Атти бре!? Каза: след като успея да махна Ysat, ще пробвам, ще пиша...  Друг път е тук рано, рано, а сега я няма никаква! Rolling Eyes

# 353
  • София
И какво викаш, умря от самозадушаване?  Joy Joy Joy
Нееее, не се давам толкова лесно аз  Laughing

Пръснах.
И досега седя и се чудя какво да напиша. Изключително много ми напомня на нещо помирисвано отдавна и почтиииии забравено, но сега не мога да включа. Със сигурност не съм носила онази Джулия, нищо, че съм от подходящата възрастова група, така че не мога да се произнеса по въпроса с приликата, за съжаление. Само преди да го дисектирам да кажа, че ако Бижу не намери време скоро да се видим, ще получи опаковката му  Laughing

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 10:31 от Атти

# 354
Чакам резюме!  nuts И нямам друга мисъл в главата!

# 355
ей голям купон се заформил тук  Joy Joy
тази Джулия само като име я помня, но не и като аромат newsm78 newsm78
знам, че на съседчето в Търново майка му я имаше заедно с едно друго прозрачно шишенце с лилаво-розова капачка ( нещо полско май като име) Thinking
И двете ми харесваха, но в съзнанието ми от далечните 80 и някои години е останало само люляково-фрезийния аромат на полското парфюмче, а Джулия може би е била свръх ядрена за мен и сега колкото и да се опитвам не мога да я възстановя Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 356
Само преди да го дисектирам да кажа, че ако Бижу не намери време скоро да се видим, ще получи опаковката му  Laughing
?@#$#/:%"*&)(*&^%@# - в този ред...
А аз опазих Gio-то, а!? Crossing Arms

Ново, красиво http://www.fragrantica.com/news/Mauboussin-Pour-Elle-Loyalty-pro … o-women-1780.html

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 10:48 от Бижy

# 357
  • София
Ох, не бих искала да те подсещам точно за Джиото, а?  Hug

Такааааа. В никакъв случай това не е парфюм, който си представяме, като се каже Арабски. Абстрахирам се от флакона, тоест направо забравям за него, прекалено ми е  Blush как да кажа - наивно-кичозен (достатъчно мека ли бях?)  Laughing Приликата идва не от това, че съм ползвала Джулия навремето, защото не съм, а от съвсем актуални наличности. Знам, че ще сваля народа с кроше между очите, обаче за мен този Ajmal е мнооого близък до Москино Кутюр с лек уклон съм Хот Кутюр Живанши. Червените плодове, пипера, с който са поръсени, смолистата база... За да съм сигурна, че усещането не ме лъже, отидох и си припомних и двата - ами да, ако това е била Джулия, то тя е била братовчедката на тези два аромата, да не кажа сестра им, ама средната сестричка, като Москино е голямата сестра, а Хот Кутюр е изтърсачето Simple Smile. Натали, дишай дълбоко  Hug

# 358
В никакъв случай това не е парфюм, който си представяме, като се каже Арабски. Абстрахирам се от флакона, тоест направо забравям за него, прекалено ми е  Blush как да кажа - наивно-кичозен (достатъчно мека ли бях?)  Laughing
С тези две неща съм 200% съгласна!
Но с другите - не, не и НЕ! Crossing Arms Laughing Нито Москино, още по малко пък От котюр! Thinking Става ми все по интересно, кой още с какво ли би го сравнил при тест!? Rolling Eyes

# 359
Атти, уби ме  Shocked
по усещане, което ми носи, бих го сложила до Целувката на Лалик, но тя повече ми харесва  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт