Парфюмни размисли и страсти - 86

• 42 014
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Аз в събота сутринта успях да изпратя пакетче, без никакви въпроси...сега като ви чета и се притеснявам дали ще стигне  ooooh!

# 496
  • Германия
 Banghead Banghead Banghead tantrum tantrum tantrum cry cry cry Rage Rage Rage Sob Sob Sob Sneaky Sneaky Sneaky  Майка му, татко му и целият му род до десето коляно по права и по разклонена линия .... да вървят по дяволите на тоз терорист дето психозира пощите. Планината ще отиде при Мохамед, щом Мохамед не може - или до БГ или до Египет, а може и до Йемен да летя в началото на януари.

ПП Бижу, напарфюмирай ми една коледна картичка и барем нея ми прати, да не пометна от мерак. Naughty Naughty

# 497
Аз в събота сутринта успях да изпратя пакетче, без никакви въпроси...сега като ви чета и се притеснявам дали ще стигне  ooooh!
До къде го прати!? Rolling Eyes

Натали, насам, насам! Аз след ден два ще направя пак опит, при другата смяна. Peace

# 498
До Казанлък

# 499
Бе, мацко, ние за чужбинско говорим! Joy

# 500
  • София
Натали, насам, насам! Аз след ден два ще направя пак опит, при другата смяна. Peace

Разбира се, че насам! Какви ще ги търсиш в Йемен, то и там е пълно с терористи. Тук обещаваме да те прелъстим с още куп аромати така, че няма да искаш да си ходиш  Mr. Green

# 501
Не всички говорехте за чужбина, та за това...

# 502
Момичета, много се двоумя за тези аромати:
http://www.fragrantica.com/perfume/Carven/Ma-Griffe-3467.html

http://www.fragrantica.com/perfume/Rochas/Byzance-1423.html
http://www.fragrantica.com/perfume/Gres/Cabochard-1060.html
http://www.fragrantica.com/perfume/Gres/Cabotine-1061.html
Никога не съм попадала на тях или не съм им обръщала внимание.
Със сигурност сте ги споменавали, но нямам спомен  Embarassed
Моля ви за малко описание  Praynig

Бизнас и Ма Гриф не познавам добре и не бих посмяла да коментирам, за Кабошар са ти казали, Каботин - убийствено траен сапунено-зелен шипър - също евтин като Кабошар, но поръчката 'на сляпо' е сериозен риск - аз не успях да го издържа макар, че доста опивах, защото обожавам Кабошар  Grinning

пп нито един от четирите не е лесен  Sunglasses

# 503
Изпратих парфюма без да ми се задават въпроси,но сигурно е така, защото ме знаят.
Бижу,пробвай се пак,но не казвай, че изпращаш парфюм,ако те питат.Два пъти съм пускала парфюми за чужбина и ги обявявам за сувенир. Peace

# 504
Бижу,пробвай се пак,но не казвай, че изпращаш парфюм,ако те питат.Два пъти съм пускала парфюми за чужбина и ги обявявам за сувенир. Peace
ОК! Така ще направя. Но се страхувам, че ще мине на скенер и като видят, че е бутилче, ще го отворят и няма да стигне.  Rolling Eyes Нашата поща е голяма, приемат и раздават огромен брой пратки и сега са ги подпетили здраво! Проверяват всичко и искат отворен пакет за чужбина, да видят какво се праща, та как ще го маскирам, не се сещам в момента... Thinking

# 505
Ma Griffe  е монго готин шипър.Аз дето хи4 не ги харесвам ,го имах и сега пак го искам.Свеж,зелен,в топлото време се отварят и едни бели цветя .Абеее определено е хубав Peace

# 506
Ей,зат'ва не мога да пратя два дни нищо Rolling Eyes
Лошо ми е и нямам сили да си завлека д*то до клона в който ме познават,а тези в центъра ще ме пратят в трета глуха с тия спринцовки.
Май за парфюми у нашенско ще е най-добре с куриерските фирми,че като им знам обезщетението на пощите,немоим си платим бензина само,дето съм се разхождала до там #Cussing out
С тоя код червено сега на воля ще си отварят и крадат #2gunfire

# 507
Ma Griffe  е монго готин шипър.Аз дето хи4 не ги харесвам ,го имах и сега пак го искам.Свеж,зелен,в топлото време се отварят и едни бели цветя .Абеее определено е хубав Peace

на мен ама НИКАК не ми пасна

направо ми се п....а

иска пробване

# 508
Алексче, аз поръчвах от fragrancex на 22ри септември, получих миналата седмица - на 2ри или на 3ти ноември.
ужасно дълго време, но все пак пристигнаха...
а пък на софийската митница ми тръснаха такова мито...направили сметка, че парфюмите са 2 пъти по-скъпи, отколкото съм платила и ударили 16лв за данък...говоря така, защото мъжът ми ходи да ги взима и беше направо разярен на държавата, отвсякъде....!

Цугумче, хич не рискувай с тия парфюми! всичките са трудни, особени. имат си отявлени фенове веднъж харесани, но имат и много върли противници! пробвай ги - мисля, че доста съфорумки имат някой от тях!

# 509
  • София
Цитат
а пък на софийската митница ми тръснаха такова мито...направили сметка, че парфюмите са 2 пъти по-скъпи, отколкото съм платила и ударили 16лв за данък.
Обади се в предаването на Ана Цолова, сутринта от 7ч по БТВ. Там се обаждат хора, забелязали подобни нередности и доста често има доста бърз резултат за решаването им  Peace

Общи условия

Активация на акаунт