Парфюмни размисли и страсти - 86

• 41 911
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Като казахте Gres, някой виждал ли е по нашенските он-лайн магазини Cabaret?

# 586
  • София
Аз пък да попитам има ли съществена разлика между класическия Елиън и Елиън ликьор Thinking
Съществена - не. Началото на ликьорения е по-сладко и плътно, след това в развитието се доближава максимално до едп. Но пак е много хубав (в случай, че едп ти харесва).

# 587
здравейте на всички от мен.. Simple Smile...следя с интерес форума за парфюмите...слабост са ми.. Simple Smile...най-интересна ми беше темата за нишовите парфюми...дори си поръчах мостри от luckyscent.com -Loukhoum  на Keiko Mecheri и Ce Soir ou Jamais  на Аnnick  Goutal....честно казано не съм очарована от Loukkhoum...определено съм ориентирана към парфюмите,които са широко разпространени в магазинната мрежа...благодарение на вас  разбрах  какво значи шлейфов,шипров парфюм...за себе си открих,че ми допадат  аромати  Oriental Floral....намерих и нови аромати,които ми допадат като  Coco Mademoiselle,Ferre,AQUA DI GIOIA...ще продължавам да следя с интерес темата ви.. Simple Smile

Последна редакция: пн, 15 ное 2010, 00:22 от leni_leni

# 588
  • София
Здравейте,

Имам нужда от малко помощ: ако някой познава Дона на Laura Biagiotti ако може да ми го опише малко  Praynig  Hug http://www.fragrantica.com/perfume/Laura-Biagiotti/Donna-2354.html

# 589
  • София
В голяма дилема съм
или
И двата много ми харесват,според вас кой е по-подходящ за зимата?

# 590
Много относително е,всеки харесва различни аромати...лично бих избрала Гучито Peace

# 591
Гучи определено. Идилията ми е съвсем пролетно-лятна Flutter

# 592
И аз съм за Гучи! Чудесно се държи и в студено и в топло време.Вече го преполвих  и мисля да  повторя  е още една 50 мл:)

# 593
  • София
Благодаря ви,Гучито ще е. Hug

# 594

Не. Преди време го търсих много, защото не ми се чакаше фрагранс-а.
Ако изпоприпадаме масово по него тук, в някой бг сайт може и да го заредят, знае ли човек. Rolling Eyes Thinking

# 595
Да пробваме! Rolling Eyes Не сме длъжни после да им го изкупим. Mr. Green

# 596
# 597
  • София

Не. Преди време го търсих много, защото не ми се чакаше фрагранс-а.
Ако изпоприпадаме масово по него тук, в някой бг сайт може и да го заредят, знае ли човек. Rolling Eyes Thinking
Преди месец и нещо  го видях в наш сайт, но припаднах...... от  цената   #Crazy и не си направих труда да го запомня  Blush

# 598
  • София
Този ми е един от любимите   Kissing Heart.Много го харесвам!А повече си падам по по-тежички,този и Boss Femme са от изключенията и са ми много любими
Не мога да описвам като останалите момичета от темата,просто трябва да се помирише.

# 599
  • Norway
Дами, споделете моля каква е разликата между Versace Crystal Noir EДТ и ЕДП  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт