Парфюмни размисли и страсти - 86

• 41 941
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Току що си пръснах от него. Наистина е силен, но не бих казала натрапчив. Има много приятен кадифен аромат, който ми се струва, че ще се задържа дълго върху кожата. Върховите нотки ми напомнят леко за мъжкия Obsession. Това, което усещам в момента най-силно са махагона и теменужката. Парфюмът леко ми напомня за Black XS на Pacco Rabanne, но определено си има собствено очарование и характер. Доколкото си спомням, в онзи на бай Пако имаше и роза. Това, че тук са я пропуснали и заменили с лотус и орхидея според мен е доста добро решение.

# 571
Бутински   bouquet
Black XS не ми е сред любимците,макар и да имаше време в което го харесвах Wink
значи и Еуфорията няма да е от моите

# 572
Честито на buttinsky Heart Eyes

# 573
Мерси, мерсии Hug
Пръси-пръс, фъси-фъс Flutter

# 574
В parfumi-shop.net са напускали интересни парфюми на Gres.Но са доста евтини зна4и са някакви бози,но пък интересни Flutter

# 575
момичета може и да е обсъждано , но нямам време да се ровя
този сайт надежден ли http://aromaten.net/payment.html или са някакви ментета

# 576
Брех, много йовтинки нещо тия Шанелчета Shocked
20 лв .... Thinking

# 577
Като гледаш 4е вси4ко е по 20 лв ,ти как мислиш??Дали са оригинали???Има менте даже и на Franck Olivier.хаххахахВе4е прекалиха!

# 578
  • София
Ме те хората ,са си написали ,че парфюмите са реплики Naughty

# 579
Хайде сега докато си в еуфория да разкажеш за Еуфория,май никога не съм го тествала дори,само от бутилка съм го мирисала Embarassed
Ще те запозная утре с него. Peace

# 580
  • при морето
Аризона,да,вярно,че удоволствието се разваля,почнеш ли много да се ровиш и да търсиш,пък било то квото и да е!
Все пак,благодаря ти,трогната съм от това,че се включи,мила си ! Heart Eyes

# 581
Ще си имам 30 мл сладка бомбичка Rumba newsm44 Joy

# 582
  • София
 Laughing Браво Simple Smile
Бързо да пристига  Hug

# 583
Здравейте, извинявам се ако вече е обсъждано, но може ли да споделите мнение за Gucci Guilty?

# 584
  • при морето
Аз пък да попитам има ли съществена разлика между класическия Елиън и Елиън ликьор Thinking

Общи условия

Активация на акаунт