Парфюмни размисли и страсти - 86

• 41 962
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
скоро очаквам и орда почитетелки на кожената Монтана  Joy

# 556
  • София
Все още не съм я пробвала  Crazy

# 557
  • Варна
скоро очаквам и орда почитетелки на кожената Монтана  Joy

ЪЪъъъ, моля?! ОК ли съм със слуха? Или по точно със зрението  Laughing

# 558
  • някъде под слънцето...

не мога да повярвам  hahaha

пп а Талисман дали познавате - Атти, Бижу?
питам покрай новата ви Румба-мания, не за да огранича други потребители за отговор  Wink
При мен са доста  разли4ни
И двата са стрд фаворитите ми, но ми носят разли4ни усеЩания
Румба е по арогантна, а талисмн е зна4ително по деликатени нежен...
Кожата на монтана, по рано ми харесваШе, но на последния тест неЩо ми се обиди и ми се разкри като неЩо което е ниЩо особено... трябва пак да я пробвам newsm78
А за най анти парфюм, съм признала зен оригинал, добре, 4е се изсипа  и така ме лиШи от присъствието си
http://www.fragrantica.com/perfume/Shiseido/Zen-Original-4837.html
едп..

# 559
  • София
Румба е много по-екстравертна. Аз лично бих я кръстила Пасо Добле  Grinning

# 560
А за най анти парфюм, съм признала зен оригинал, добре, 4е се изсипа  и така ме лиШи от присъствието си
http://www.fragrantica.com/perfume/Shiseido/Zen-Original-4837.html
едп..

Божкеееееее ooooh!,какво ли ще е това чудо,дето и на теб дори,която си падаш по ретро аромати,не ти пасна Shocked
 Joy а аз по едно време мислех да го взимам на сляпо hahaha

# 561
скоро очаквам и орда почитетелки на кожената Монтана  Joy

ЪЪъъъ, моля?! ОК ли съм със слуха? Или по точно със зрението  Laughing

след масовата любов по Румба, която е по-приемлив вариант на Монтасна-та, всичко мога да очаквам  hahaha

утре ещ пръсна специално Талисман, отдавна не съм го правила  Grinning

# 562
  • при морето
Момичета,
моля тези от вас,които имат Кристал ноар на Версаче,да проверят има ли номерче отдолу! Peace
Днес получих една 30-тичка,с кутийка е,но ...не намирам номерче никъде.Да се притеснявам ли? ooooh!

# 563
  • София
Върху кутията няма код. Върху целуфана имаше код и той съвпада с този на шишето.
Моето е едп от 50 мл. и кода е на дъното на шишето, напечатан в/у лепенката.

Ако искаш утре ще ти го снимам..Не знам дали трябва да се притесняваш.. newsm78 Може би има разлики при различните мл.

Споням си ,че споменавахте Англомания наскоро. В директа са я намалили- 30 мл.  излиза малко над 15 паунда заедно с доставката.  Peace

Последна редакция: пт, 12 ное 2010, 00:17 от Courage

# 564
  • при морето
Върху кутията няма код. Върху целуфана имаше код и той съвпада с този на шишето.
Моето е едп от 50 мл. и кода е на дъното на шишето, напечатан в/у лепенката.

Ако искаш утре ще ти го снимам..Не знам дали трябва да се притесняваш.. newsm78 Може би има разлики при различните мл.

Споням си ,че споменавахте Англомания наскоро. В директа са я намалили- 30 мл.  излиза малко над 15 паунда заедно с доставката.  Peace
Да,Куражче,много ти благодаря! Heart EyesОткрих едно номерче върху самата лепенка, и то е S8238,оцъклих се да го търся,чак на луминисцентната лампа то зърнах,уви.Мисля,че е някакво успокоение,моето е едт и е30-тица.

# 565
  • София
Моите символи са различни, но броя на буквите и цифрите съвпада.  Peace
Споко! Със здраве да си го ползваш!  Grinning

# 566
  • при морето
Оф,здрава да си! Heart EyesБях се хвърлила в смут от няколко часа.Пък цифрите са толкоз мънинки,че и да има повече,не се виждат просто,окьоравях ,докато видя и тези... ooooh!

# 567
Winter fairy, снимах ти как изглежда моят Кристал Ноар, 30 мл, ЕДТ:

- кутията: http://img843.imageshack.us/img843/2305/noirn.jpg
- шишето: http://img220.imageshack.us/img220/6613/noir2.jpg

Не знам кой точно номер търсиш -  признавам си, че не разбирам от тия подробности, а и все си мисля, че почне ли човек да се съмнява и да се вглежда много-много, ще си развали удоволствието; в повечето случаи, за няма нищо - но върху самата кутия има само баркод, а върху лепенката на шишето има някакви впечатани цифри, които с апарат не могат да се уловят /те и с око едва се виждат/, но се забелязват върху "30 ml" и други буквички . Целофана съм го изхвърлила отдавна, иначе щях да погледна и него.

Да си го ползваш със здраве и удоволствие!  bouquet

# 568
Да споделя еуфорията, току що ми доставиха Euphoria-та Heart Eyes

# 569
Да споделя еуфорията, току що ми доставиха Euphoria-та Heart Eyes
Честита Еуфория,buttinsky и със здраве Heart Eyes
Хайде сега докато си в еуфория да разкажеш за Еуфория,май никога не съм го тествала дори,само от бутилка съм го мирисала Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт