Парфюмни размисли и страсти - 86

• 41 875
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • Belgium
Е, аз си признавам без бой.  Връзкарка  Mr. Green

# 631
приложих интелект, връзките при гласуването не помагат Simple Smile

# 632
  • София
Гласувах за нашата тема.  Laughing Е, искаше ми се още две, ама...като няма как.

# 633
И аз гласувах за парфюмната ни темичка Heart Eyes

# 634
Гласувах и аз. Peace

# 635
Гласувах за нашата Wink макар и доста позамряла напоследък Rolling Eyes
Сега като ви чета и се чудя как намирате време за да следите толкова много теми Shocked
Не ви ли пречи на личния живот....извън форумския.....онзи реалния newsm78

И за да не съм оф,ще ви споделя,че
май се сбогувах с Хабанита и мъъъъъничко ми е мъчно Confused,но пък толкова е трудна за носене.
Луднала съм около лични проблеми и почистването на наличните парфюми,май ще ми изиграе лоша шега по-късно. Close

# 636
Силви, ужасно силно стискам палци всичко при теб да се нареди Praynig
Поради мноооогото работа и ангажименти по-скоро чета,за мое съжаление нямам време много да пиша. Влизам за разтоварване и удоволствие например след важна среща или някакъв стресов ден Simple Smile

# 637
  • София
и аз гласувах за нашата темичка  Blush

Силви, стискам палци всичко да се нареди при теб  spoko

днес съм с Мистерията на Наоми Кембъл.. ееех, как ми носи едни спомени от преди години  Flutter не съжалявам, че я повторих след толкова време, явно за хубаво съм се сетила за нея  bowuu

# 638
Привет!
В мрачното ноемврийско време разведрявам пейзажа с Ескада Магнетизъм, Бейби Дол и розовата вариация на Единствения.

Носталгията за класни и елегантни ретро  парфюми леко отмина и ми се иска нещо много ведро и весело.
Вие какво носите напоследък?

# 639
Силви, всичко да се оправя бързо при теб  Hug
Аз следя редовно 3-4 теми във форума, докато децата си играят или спят успявам.
Deziderata, при нас в България е почти лятното ноемврийско време  Laughing 20 градуса и слънчево. Тези дни бях с Коко Модмоазел, Алюр едт и Адикт о фреш.

# 640
най-често този: http://www.fragrantica.com/perfume/Etienne-Aigner/In-Leather-3315.html
преди време изобщо не го харесвах, но сега ми е чуден есенно-слънчев ежедневен парфюм  Sunglasses

# 641
Благодаря ви,момичета Hug  bouquet

Напоследък нося Черния кашмир,Хаос,Мишка Котюр и Есънс с надеждата,да ми внесат някакъв комфорт и успокоение на нервите,но не помага Rolling Eyes
Извънземното носех два дни,докато бях със запушен нос Laughing с идеята да му видя дъното,но той пък май ще вземе да ми хареса Wink

# 642
Deziderata и на мен ми се иска нещо ведро, меко и гушливо (обмислям покупка на Delices)
Тези дни съм само с Ноа и the One Heart Eyes

# 643
  • Варна
Аз тези дни пробвам куп непознати за мене аромати.
Днес за първи път нося Ню едт. Не знам дали само на мен ми се струва, че е по-остър (и по-цветен разбира се) от едп. От проба преди време бях останала с впечатлението, че е много по-лек. ЕДП ми е по-кадифен и мек, с една хубава сладост, която трудно откривам в едт.

Дезидерата, много хубаво ме подсети да посегна към Ескада Магнетизъм, обичам го много този парфюм  Heart Eyes

Ноа изобщо не го усещам. Не знам дали повредата е в мене, но ми мирише само докато е току-що пръснат, после изобщо. Иначе е много приятен и непретенциозен, особено ако иска човек да си отдъхне от "бомбите".

# 644
  • София
Момичета, можете ли да ме ориентирате към български сайт от който да си поръчам Ескада Магнетизъм/ама ИСТИНСКА/  :pray

Общи условия

Активация на акаунт