от месец даже не съм и чела, при нас една лудница. Влизам да кажа, че не съм ви забравила и дано и вие:)
Надявам се да се измислите нещо и да се видим по коледа - е софийските мами. Да ни броите и нас.
Целувки и дано скоро смогна да ви прочета.

. Няма нужда да се коментират бе Янче. То е ясно, че са супер. Просто така ми хрумна идеята
.
. Може да не ми повярвате, но той НИКОГА не е преспивал Теди! Пробва се един-два пъти и реши, че не може (така най-му отърваше), а на мен не ми тежеше. Но от 2 месеца Теди е непоносим с преспиването. И на мен баланса ми се загуби. Както беше в рекламата "Казах си -стига"
.
Малко се позатрих, но сме добре. Лаптопа ми лепна някаква гадина и ще ми го носят на ремонт и затова не съм ви 4ела, но май няма и много писано
Сменям си оператора и договора и нещо не ми хареса офертата, 4е развалях, айде наново...абе луда за връзване съм аз и сега както мъжо казва съм в 20-ти век без мобилен и лаптоп
Днес си взех един вау4ер, 4е то се нетрае така
Него от гугъл ще го открия лесно. Цялата рода ме е нападнала да водя Макс в Бг на преглед за 3-4 дена, но успях да изнудя и мъжо да дойде с мен, 4е сама си е лудница и се спрях на тия двамата засега. Надявам се на място като сме да ни запишат 4ас и да ни обърнат внимание, а не да ми се вели4аят, 4е бая съм им насъбрала
А за твоят, ееее страхотно те е изненадал! Моят ми помага, но трябва АЗ му казвам какво да прави, той сам да се сети - рядко.
Вчера пък си викам ей го болна съм, сега поне ще ме поглези. Да, ама не. 
Когато ползвах 2 памперса през деня за кратко нямаше проблем. Реших да пробвам един през нощта и... на другия ден слеодбед видях, че има пъпчици. Намазах с крем, ползвахме си Памперс и още на другата сутрин нямаше помен от пъпки. Така или иначе Еви Бейбито е купен и е в Канзас и трябва да бъде използван, пАри се е давАло. Но като идем ще си го ползвам само за през деня, пък за нощем ще си нося Памперс. Егати схемата.. 
Вчера пък дадох за първи път нар - изцедих сок и сложх в следобедното кремче. Иначе така като й дадох да си пийне й беше киселко.

може би киселото мляко не остава такъв мирис
.А схемата за Еви бейбито и аз ще я приложа същата,не ,че се обриваме от тях,ама за по сигурно вечер ще слагам на Пампер,а денем Евито,че тук памперсите са доста скъпи,а пък намерих Еви за 20лв.-66бр. 

Кога сте намислили да се прибирате?
- само Божинов не ми е много по вкуса, но то не и задължително де! 

Луда работа,де! 

Човек не може и да се разходи спокойно ... Отвсякъде ти кихат, кашлят...., изтрпвам като чуя ... Иде ми да си гушна детето и да бягам, както беше писала Джули.

, айде после ще си дописвам.
Жив и здрав да е Ники, бързо ще побелееш от него