АВГУСТинче елхата украсява, готви се подаръци да получава...тема № 24

• 28 770
  • 729
  •   1
Отговори
# 225
Ехо, здравейте,
от месец даже не съм и чела, при нас една лудница. Влизам да кажа, че не съм ви забравила и дано и вие:)
Надявам се да се измислите нещо и да се видим по коледа - е софийските мами. Да ни броите и нас.
Целувки и дано скоро смогна да ви прочета.

# 226
Янче - АМ давам от 3 месеца всяка вечер. Мисля, да го правя поне до две годинки. Няма смисъл да го лишавам от него. Вярно, че излиза малко през джоба, ама какво да се прави. Ами ако беше още от раждането на АМ? Преди давах на Милупа, но с колитата доки ме посъветва да си мина на Нестле и оттогава давам него- Джуниър 1+  Peace
Доволна съм от него. Малко ми идва рядко (като всяко мляко) и добавям съвсем малко каша в него - някоя инстантна!

Забравих да кажа за Пуфиса - мисля, че Хари пита за тях. Взех и заради диска. Попринцип ползваме само Памперс - най-са ми удобни. Но днес бяха 25 лв в Кауфланд, а попринци са 20. Досвидя ми се нещо, а видях и че има Пуфис с диска за 21лв. Ами много е готин диска. Песничките никога не съм ги чувала, което пък е супер, че стандартните ми излязоха на.... Rolling Eyes.
А за мъжете  Joy. Няма нужда да се коментират бе Янче. То е ясно, че са супер. Просто така ми хрумна идеята  Joy.

Днес ядохме и ананас и киви (киви бях давала вече), но попринцип ядем най-вече банани и ябълки. Даже след въпросите за цвеклото се сетих, че не съм му давала от 6 месеца и му купих. За сокче. Ама как цапаааааааааа.....

Забравих да си похваля мъжото. След тирадата от моя страна и караниците, нашия днес е в къщи и той преспива малкия, гледа го, храни го, ходихме на разходка  bowuu. Може да не ми повярвате, но той НИКОГА не е преспивал Теди! Пробва се един-два пъти и реши, че не може (така най-му отърваше), а на мен не ми тежеше. Но от 2 месеца Теди е непоносим с преспиването. И на мен баланса ми се загуби. Както беше в рекламата "Казах си -стига"
И да видите как успя да го преспи!! Не можах да не се похваля. Това адски много ме изнервяше досега. Но ресултата е на лице  bowuu.

Последна редакция: пн, 15 ное 2010, 15:25 от alegoria

# 227
Мам4ета, как сте  Hug Малко се позатрих, но сме добре. Лаптопа ми лепна някаква гадина и ще ми го носят на ремонт и затова не съм ви 4ела, но май няма и много писано  Rolling Eyes В у4илище бягам като луда и имам 2 практики взети и за още поне една се боря другата седмица, дано успея да си вместя клинтката в графика, което се оказа проблем  Shocked Много желаещи за процедури, ужас и по между другото и телефон модилен нямам  Laughing  hahaha  Joy Сменям си оператора и договора и нещо не ми хареса офертата, 4е развалях, айде наново...абе луда за връзване съм аз и сега както мъжо казва съм в 20-ти век без мобилен и лаптоп  hahaha  Joy Днес си взех един вау4ер, 4е то се нетрае така  Joy  hahaha
Имам въпрос4е бързо, 4е мъжо бу4и, 4е иска да спи и му пре4а. Понеже вси4ко бях сейвнала в лаптопа и нямам сега идея кое как беше, ако може да ми дадете отново координатите на пловдивският детски ортопед, за да му звънна. Спомням си, 4е по уебсайтовете като 4етох тогава за него имаше стар негов номер, който не ползва ве4е, а на софийския пак ще звъня  ooooh! Него от гугъл ще го открия лесно. Цялата рода ме е нападнала да водя Макс в Бг на преглед за 3-4 дена, но успях да изнудя и мъжо да дойде с мен, 4е сама си е лудница и се спрях на тия двамата засега. Надявам се на място като сме да ни запишат 4ас и да ни обърнат внимание, а не да ми се вели4аят, 4е бая съм им насъбрала  Mr. Green Ходихме и тук на още един 4астен преглед и препоръ4ват обув4ици специални, ама айде и други мнения да съберем пък дано има по-бърз резултат, 4е с обувките ще се мъ4и детето много години.
Дано да няма болни де4ица и вси4ки да сте добре. Послушни де4ица на вси4ки мами от мен и сладки сънища Hug

# 228
Днес съм доста по-добре, въпреки продължаващия шум в ушуте... Станах, оправих си детенце, изпрах и прострях цели 2 перални, избърсах праха горе и изчистих с пракосмукачката на долния етаж. Въобще съм чук.  Mr. Green

Алегория, може би не съм те разбрала за идеята с показването на мъжете.  Simple Smile Hug А за твоят, ееее страхотно те е изненадал! Моят ми помага, но трябва АЗ му казвам какво да прави, той сам да се сети - рядко.  Grinning Вчера пък си викам ей го болна съм, сега поне ще ме поглези. Да, ама не.  Laughing  Цял ден се закучи по двора с баща ми да чистят и оправят. Майка ми пък цял ден с детето. И освен закуската, която ми се донесе в леглото, друго 'глезене' нямаше.  Laughing Е, вечерта не пропуснах да му казажа 'ех, и като съм болна няма кой да ме погледне', просто нямаше как, трябваше да си помърморя.  Joy

Дани, забравих да ти кажа за памперсите Еви Бейби - еми предизвиках това, в което се съмнявах - дудата и дупето й се опъпчосаха Sad Когато ползвах 2 памперса през деня за кратко нямаше проблем. Реших да пробвам един през нощта и... на другия ден слеодбед видях, че има пъпчици. Намазах с крем, ползвахме си Памперс и още на другата сутрин нямаше помен от пъпки. Така или иначе Еви Бейбито е купен и е в Канзас и трябва да бъде използван, пАри се е давАло. Но като идем ще си го ползвам само за през деня, пък за нощем ще си нося Памперс. Егати схемата..  ooooh!

Как давате ябълките? Аз до пролетта нали ги варих и пасирах,та беше ок. Но сега вече трябва да се дават сурови, но на малки парченца не ги яде, а да й ги стържа ме мързи и си мисля, че и така няма да ги яде.  newsm78 Вчера пък дадох за първи път нар - изцедих сок и сложх в следобедното кремче. Иначе така като й дадох да си пийне й беше киселко.

Изварявате ли все още шишетата? Аз да - веднъж на 3 дни някъде, не за друго, а защото колкото и да ги мия се вмирисват, особено това за млякото.

И още нещо щях да питам, но забравих.  newsm78

# 229
Айде и от мен привет!

Имам чувството , че всички зъби дето имат да излизат - излизат...Става в 5 , крещи, кара се, нервничи, и въобще...недоспала съм и недоволна...Сутришния го пропусна, та сега съм го сложила...рано, нерано да поспи пък после ще вървим да гоним гълъби...

Яна, аз не изварявам шишета, но ако давах мляко, щях със сигурност...наистина се вмирисват много гадно...Ябълка не ще, ни стъргана, ни на парчета, а сокоистисквачката ми прегря...че я понатиснах малко насила, та и сок не мога да правя..

Айде, засега това от мен, ще отпусна кокали, че след малко ще има малка аларма..
Чао

# 230
  • На плажа
Янче и аз съм така,че и по-зле,болна-не болна си гледам къщата, децата.Няма да забравя,колко бях зле с 40 градуса температура,и пак си го оправях Николай,ходех и спях с маската на устата ooooh!
Аз шишетата не ги изварявам,само ги измивам хубаво с веро,но и не съм усетила така да миришат newsm78може би киселото мляко не остава такъв мирис newsm78.А схемата за Еви бейбито и аз ще я приложа същата,не ,че се обриваме от тях,ама за по сигурно вечер ще слагам на Пампер,а денем Евито,че тук памперсите са доста скъпи,а пък намерих Еви за 20лв.-66бр. Peace
Ябълката  му я давам така да си я гризка,обелена и разделена на две,доста се оплесква,но си я хапва.Или стъргана в
кремчета Peace
Лиде карък си май,и телефона и лаптопа по едно и също време здадоха багажа Mr. GreenСтискам палци посещението в България да даде добър резултат и да откриете най-подходящото лечение Praynig Кога сте намислили да се прибирате?
Алегория предполагам,че млякото ще го даваш поне до 2 годинки,а не до годинката Mr. Green
Ивуше съчувствам ти с това недоспиване,даваш ли му нещо на филето за тези зъби.На Ники последния зъб изби без да го усетя,ама сега нещо по-често взе да се буди нощно време,че пак почнах хапченцата.

# 231
Лиде за кой детски ортопед в Пловдив питаш за Янакиев ли? Ако е за него мисля, че ще ти открия телефона.

# 232
Дани - няма лошо да си пооплакнем окото - аз им се кефя на твоите снимки -  Hug - само Божинов не ми е много по вкуса, но то не и задължително де! Joy

Алегория - браво на мъжо! Е това им е лошото на мъжете - трябва първо да ги постегнеш и тогава се сещат! Simple Smile

Лиде - много ти е натоварена програмата - как се оправяш изобщо!? Аз само с детето едвам успявам - чак срам ме хваща! Embarassed

Бърби - ябълка давам на много тънки резенчета - почти прозрачни- настъргане не я иска моята госпощица! Майка ми я научи и да си отхапва сама от ябълка - обелва половината на една цяла ябълка и това обеленото, го нярязва шахматно на малки кубчета - незнам как да го обясня - все едно се реже краставица за таратор, след което детето така си ходи с ябълката и си отхапва от кубченцата - много лесно става, но и голямо мазало също! Mr. Green

Шишета си изварявам!

Ивушка - много гадно с това никнене на зъби наведнъж, нашите никнаха първо 2, после 4, после пак 4, сега пак никнат мноооого и нервността си е умножена Х 4, сигурно и болката е така - жал ми става като си помисля!

Дани - Ох, много е трудно да си болен и да гледаш дете - на мен до сега 2 пъти ми се е случвало, но и двата пъти майка ми дойде да ми помага - да ми е жива и здрава - раздава се за всички! Ти си герой!

# 233
Дани -  Peace, редактирах се!

# 234
  • Бургас
Жижин,честити ходещи крачета.Ние пък не сме правили прощъпулник-така като гледам няма и да направим.Не ми е много важен,честно казано  Blush
Бърби,направи се още малко на болна,душата.Цялата работа теб чака,няма да избяга.Аз ти ги приказвам,но съм същата.От раждането насам 2 пъти вдигах висока Т (над 38) и уж лежах за по ден,а пак трябваше да върша разни работи.Мъжа ми направо изпадна в нервна криза и двата пъти и не успяваше да се справи на 100% с всичко-както аз го искам.Последното мога да го подчертая,защото това ми е кусура,че всичко трябва да е както аз го правя  ooooh! Луда работа,де!
Иначе супер за разходката в зоопарка.
Ганушке,ти водила ли си Дарито в зоопарка? На мен това ми е май мечтата за 3-ия рожден ден на Марти-да се метнем към Варна и да обиколим всичко-зоопарк,аквариум,делфинариум,т.н.Може и по-рано,че няма да изтрая  Laughing
Алегория-браво на мъжа ти,че се е поправил.Май всички имат нужда от побутване,но важното е накрая да им светне правилната крушка  Simple Smile
Дани,готини мъже слагаш,на мен ми радват окото   Hands Thumbsup
Ивушо,и аз давам Дентокинд,че извадихме резци,кътник,кучешки и чакам още един кътник и нещо друго там.Струва ми се,че има ефект.

Накрая да се оплача-Мартин е болен.Както го прегледах мин.сряда и беше ОК,в събота-буквално от сутринта до вечерта разви кашлица като на заклет пушач с бронхит,през нощта вдигна Т и в неделя пусна и сополки в комбинация със силно червено гърло с налепи.Оказа се разпространен вирус.Сега взема пак куп лекарства,буха яко и малко ме мрази,като ме види с шишенцата,лъжичките и БейбиВак-а.Ама няма как,ще ме изтрае  Crossing Arms

Пропуснах едно въпросче - знаете ли сайтове за поръчка на коледни дрешки за дечицата ни?

Последна редакция: пн, 15 ное 2010, 16:02 от flix

# 235
  • Sofia
Ехоооо, здравейте и от нас!  Grinning

Тези почивни дни изкарахме страхотно. По цял ден се разхождахме с малката и тати и бяхме в прекрасно настроение. В събота ходихме в Южния парк - голяма лудница беше, - а в неделя посетихме най-после Карфур. Оттам взех някакви бебешки пелени Гудбейби - 50бр. за 9 лв. Престраших се да пробвам друга марка освен Памперс и Пуфис, дано само София не се обрине, както се е случило при Андичка. И аз от това най-много се притеснявам.

Алегория, благодаря ти за споделеното мнение за диска от Пуфис. Аз също взех, но първата част. Те са две части, ти коя си взела? Хубави са песничките в първата част и както казваш най-важното е, че не са познатите пеещи се навсякъде песни.  Grinning

Бърби, хубаво е че вече си по-добре. Страхотна разходка сте си направили в зоопарка. Аз също съм намислила София да я заведем скоро там. До сега сме я водили 2-3 пъти в зоопарка в Кюстендил, но беше по-малка и не остана впечатлена от животните. Сега обаче като е по-голяма, се надявам да им обърне внимание.  Simple Smile
Аз все още стерилизирам шишетата, даже рядко пропускам 1 ден без да съм ги стерилизирала именно защото ми имат дъх на това, което е било в тях - мляко, сокове, чай.
АМ давам и аз като теб Фризо 3 и не мисля да го сменям, детето го харесва, свикнало е с него, не е от най-скъпите и няма да рискувам сега да й го сменям и да се получи няйкой гаф. Четох темите, които си пуснала, благодаря че ги сподели с нас. Ти заради това, което ти е писала онази мама, дето дава Лактана, ли искаш да сменяш млякото? Не мисля че е права и това че млякото, което тя дава е чак пък с толкова по-добри качества от нашето.
Ябълките ги давам нарязани на големи парченца, София си ги дъвче и всеки предиобяд изяжда по една ябълка задължително. Също така й изцеждам сок от ябълки.

Лиде, аз бих те посъветвала да се обадиш предварително, преди да си дойдете, за да запазиш часове при тези лекари, че не се знае кога ще ти дадат час, да не се наложи да чакате по-дълго. Така че твоте роднини може да звъннат за час, като решите вече кога ще се прибирате, или поне да попитат дали се чака дълго.

Фликс, скорошно оздравяване на Марти. Много е гадно. Аз сега пак само се ослушвам, че София имаше 2 срещи с болни деца и то просто така се случи - дечица в парка, аз откъде да знам че са болни и си играха заедно. Сега тръпна в очакване да разбера дали пак не е лепнала нещо. Аман от тези вируси значи...!   #Cussing out Човек не може и да се разходи спокойно ... Отвсякъде ти кихат, кашлят...., изтрпвам като чуя ... Иде ми да си гушна детето и да бягам, както беше писала Джули.

Ще ме извините, че няма цветове в поста ми, но нещо направих и не ми дава да ползвам цветовете.

Последна редакция: пн, 15 ное 2010, 16:40 от Hariela

# 236
  • Бургас
Ще ме извините, че няма цветове в поста ми, но нещо направих и не ми дава да ползвам цветовете.

Хари,нищо не си направила-и при мен е така в момента.Минах през Мозилата и така ми позволи да слагам цветове.

# 237
  • Варна
...аз направо освирепявам и ставам зла като не съм спала ooooh!

Ани, честно не мога да си те представя зла, въпреки че не те познавам лично, ти звучиш най-мила от целия форум.  Heart Eyes

Фликси, водих я вече преди месец, най и харесаха елените и сърните, сигурно защото са големи и се разхождаха близо до нас, но като цяло мислех че ще и е по-интересно, защото иначе много се радва на котки и кучета по улиците.

Дани, Божинов не ми е по вкуса Mr. Green, виж Благой Георгиев е друга работа, но откакто спретна този номер на бременната си приятелка вече не ми е любимец. Laughing

Оффф, тука някакви пробиват и ми събудиха детето #2gunfire, айде после ще си дописвам.

# 238
Здравейте сладурки...Не съм се мяркала скоро,но все ти4ам напред назад по зада4ки , а и с това хубаво време сме предимно навън.Ве4ер про4ета отгоре отгоре какво сте писали и ме мързи да се разпиша и така....
С майка ми взимаме едно заведение и ще го правим бърза закуска и само гледам щом успя Ради на обяд , да излизаме с нея по разни срещи и зада4ки и така....
Днеска испратихме и мъжа ми на Банско, той ще работи там зимата...и незнам как ще издържим без него и най-ве4е той без нас де...ама няма на4ин.
За АМ  то бяхте писали, ние одавна сме на Хумана 3 /с банан и ванилия/ на мен много ми допада, а и на Ради също.Аз също се 4удех докога ще пие АМ , но кисело мляко неще да вкуси изобщо....та ще си пием АМ то сигурно до към 2 години, знам ли  newsm78

Ох айде из4езвам пак, 4е една приятелка идва на гости...а си мислех ,4е сега ще се разпиша подобаващо.....ама ще е по-натам явно.
Цунки на вси4ки Hug

# 239
Здравейте, мамчета!

Дани, ама голяма беля си имаш ти вкъщи  Hug Жив и здрав да е Ники, бързо ще побелееш от него
Поли, бърза адаптация в работата и здрави деца вкъщи ти пожелавам
Алегория, браво на мъжа ти, дано да те радва така и занапред
Да си покажем мъжете - хубава идея, което ме навежда на мисълта, чр ние нямаме нито една обща семейна снимка, все единия трябва да снима
Лиде, дано да е ползотворно идването ти в БГ
Бърби, аз като спрях кърменето преди месец някъде, не съм го заместила с нищо. Ползвам само едно шише за вода, но то си е ОК, не се вмирисва. Ябълки давам на парченца за гризкане.
Ивушке, азбирам те, бързо да избиват зъбките, да не се тормози Дари, а и старата му майка с него  Hug
Фликс, бързо оздравяване на Иш
Хари, много хубава разходка сте направили. Аз обожавам такива дни
Аси, успех в начинанието

При наа всичко е наред. По цял ден събираме слънце за зимата и те така Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт