АВГУСТинче елхата украсява, готви се подаръци да получава...тема № 24

• 28 770
  • 729
  •   1
Отговори
# 240
Привет момичета

Мерси за отговорите за питката и поздравите,макар че Али още не се е пуснала свободно да си ходи,след онази вечер в която направи 4-5 крачки сама,от тогава не се е пускала Confused,голям страх ей LaughingИначе при нас обичаят е,че когато бебето се пусне и направи първите си няколко крачки само,се прави питка която се раздава като майката притичва докато я раздава.Това се прави с цел бебето да се престраши и да тръгне да си ходи самичко,а когато вече е уверено в крачките се прави прощапулник-търкаля се питката до масата с предметите и така колко съм подробна само при положение че се броят на пръсти бебчовците който още не са проходили Laughing.Та така,в крайна сметка реших да направя питка и да я раздам на мамите дето излизаме Wink

Янче-ее много сте напреднали с апартаментчето,браво Grinning,като чета маи малко му остава и ще го откриваме Wink.За ябълките-аз ги обелвам и и давам да си отхапва по малко,даже ако случайно сме ги сложили в кухнята в някоя торба на пода си вади и почва да гризе,лятото беше същата работа с доматите.Настъргани и мачкани плодове хич не обича,иска да си гризка.За стерилизирането-не го правя понеже ползваме само една чаша и то за вода.За зоологическата градина-като беше по малка Али ходихме в СЗ но тя я проспа,сега ми даде добра идея пак да отидем докато е топло и Али вече е по голяма Wink.За АМ-преди като и приготвях разни кремчета и други с АМ купувах Лактана понеже четох че било най-близко до кърмата

Ивушка-бързо да свършва зъбоникненето при вас и Дари да се кротне Wink

Фликс-не знам за такъв сайт,но пък да дам идея ако искаш да провериш в т.нар.магазини левчета може би ще има,а също гледах в Кауфланд че има някакви костюмчета Simple Smile

Лека вечер

# 241
Ама, че съм зле. Андреа ОБОЖАВА да си гирзка ябълка, ей така цяла. Само да види някъде и започва досадно да вика 'ами, ами ами ами'  Joy Но понеже е твърда и цяла нищо не изяжда. А майка й освен за рязана на дребни парченца и стъргана, не се е сетила примерно за рязане на по-големи парченца, подходящи за държан в ръка и гризане.  Rolling Eyes Или дори резната на половина.  ooooh!  Joy Благодаря ви, момичета!  Hug  bouquet Иначе днес папкахме и мандаринка и много й хареса. Simple Smile

Дани, с 40 градуса Т си го гледала съвсем сама?  #Crazy Аз когато Анди беше на около 5м грохнах от умора, вдигайки 39,3 и не можех да се обърна в леглото, камоли да стана и да се грижа за Анди. (Така бях една вечер и нощ. Добре, че беше свеки тогава само да ми я носи да я кърмя.) Не, просто тези мъже понякога... хвани единия и удари другия, по-надолу чети моята одисея с моя мъж от преди малко, прясно, прясно ми е! #Bad Talk

Хари, хехехе, първото нещо, което забелязах като видях пост от Хариела беше липсата на цветове. Как само съм свикнала  Simple Smile Ноооо и без цветове си те приемамееее  Hug Много ви се радвам на положителното семейно настроени, разходките и всичко. При нас напоследък настроението е повече от зле, но и доста ни се насъбира. Сподели после за тези памперси! А за Фризото, неее хич не искам да го сменям. Naughty Андреа го обожава! Simple Smile Аз започнах да го купувам след като четох доста добри мнения тук из форума за това, че се харесва точно заради хубавия вкус. Бяхме пробвали и Нан и Хумана -явно на Анди й бяха безвкусни балвочи и Андреа посмъртно не ги искаше. По-добре Фризо, отколкото никое. А и за мен всичко е въпрос на маркетинг, а съставът като го погледнеш е идентичен при всички. Та хич не се влияя от мнението на онова момиче. А и май тя самата дава мляко, в което има
глюкозен сироп.  Laughing

Фликс, ее пак ли сте болнички? Марти май скоро пак боледува или се бъркам? Ако да, можеш да му дадеш нещо имуностимулиращо. Да се оправя бързо!  Hug Иначе такива сайтове не знам..

Жижин, ох само така звучииии, хаха. Тепърва сме започнали. Има страшно много работа и тепърва колко пари и най-вече неври за пилеене...  Confused Но важното е да не забравяме за какво е всичкото и това да ни крепи. А вие докъде го докарахте с търсенето на ап? Работите ли по въпроса или засега нещата са на пауза?  Hug

Сега да ви се оплача, че няма на кого. Адски ми е криво. С мъжо пак се сдърпахме и слезнах на долния етаж да си гледам ТВ, но не включих бейбифона, защото мъжът ми беше в съседната на Андината стая и уж би я чул.. Е да, ама както си гледам ТВ (пуснато на нормален звук), цял етаж надолу И в стая, която НЕ Е над Андината, чувам неистов рев, ама чак с викане 'мамаааа, мамаааа' и захласване.  Cry Търча по стълбите и първо що да видя - мъжо спи с пуснат ТВ, Анди отатък се дере, потна и хлипаща. Е познайте - побеснях!!! Успокоих детето и отидох отатък. Идваше ми да се навикам едно хубаво, но се сдържах. Просто му казах му, че е безотговорен и нехаещ. Как може да легне при 2 притворени врати, с пуснат ТВ, когато детето ти спи в другата стая и трябва да го чуваш???????????? И след думите ми познайте - просто се обърна да спи.  Shocked Това май прави всеки мъж на света в подобна ситуаци, което ме влудява!  #2gunfire Чувствам се ужасно. Не само защото детето ми се скъсваше от рев и кой знае колко време е продължило, а и за това, че явно не мога да разчитам на собствения й баща да се погрижи когато трябва и както трябва за нея, БЕЗ аз да му казвам. Всичко си е на мен.

Олекна ми като го написах. Лека нощ на всички мами!  Hug

# 242
Здравейте момичета!
Ние се завърнахме от гостуването при баба и дядо и вече сме в Поморие.Но пишлето ни все още е зачервено и подуто и така плаче милия когато го пипам,че ми се обръща стомаха,няма ли да мине вече? Praynig Tired
Няма да споменавам имена да не обидя някой само ще коментирам това което прочетох,набързо.
Шишета и биби не преварявам вече,но и не пием мляко което да ги вмирисва.Само вода пие и сок(купен).
Това за зоо градината е страхотна идея,но за жалост няма в Бургас такава и може да отидем или във Варна или в Айтос ooooh!
За мъжете,естествено е ,че нашите са най-хубави ,но имаме нужда да погледнем и настрани замалко Laughing Laughing Laughing,но Божинов не ме кефи,ама хичччччч ooooh!,виж Вин Дизел е друго нещо Embarassed
Като чета какви бели правят децата ви се успокоявам,че не е само моя бяс.Днес беше прегърнал телевизора и го буташе към стената,само да не реши да го дърпа,че може и да го събори върху себе си Naughty
Чакам с нетърпение новия колаж!
Вече имам и коледно настроение и очаквам празниците с нетърпение santa2  madnoel
Ивуша,на мен ми преведоха майченството и вече е изхарчено,дано и ти си се опаричила!
Аси успех,и аз искам нещо за нас да си направя,но ще изчакам поне до края на майченството,че да пратя малкия на ясла.
Лека нощ luvbed
Пс.Майка захвърлила новороденото си бебе в контейнера,което е било умряло преди 2 часа Shocked.ЕЕЕе това не трябваше да го чувам преди лягане,сега ще сънувам кошмари.......

# 243
Е, Рибке, честито...моето още го няма...мама му стара...А що се отнася до майките , които постъпват така с децата си...вярвам, че ще дойде момента да идат на едно друго място и тогава да си го получат тъпкано...но ако ми паднат и в това измерение, няма да се поколебая да ги наритам едно хубаво!

Яна, не се ядосвай, но аз не оставям невключен бебефон, няма гаранция че ще чуя, ако се разплаче, а така само като се размърда и съм вече при него...т.е. не му давам шанс да се размрънка и разсъни  Simple Smile Мъжете нямат майчинско чувство и според мен всички са еднакви, така че не се връзвай...

Айде да лягаме вече, че все в 5 ставаме напоследък...какво ли си мислят комшиите за нас.. Wink

# 244
Здравейте май4ета, пак по нощите, ама така ще е без лаптопа  Mr. Green
Дани - ако се задействам бързо ще е след 2 седмици някъде, но нищо не съм гледала още, де. То цялата работа става с няколко телефонни обаждания за 4асове и едно купуване на билети, не е кой знае какво  Joy
ссииллввии - сега ще ти кажа аз тайната  Mr. Green Ходя като извънземно, което няма огледало вкъщи и така става номера на китайката  hahaha  Joy Като си спомня едно време, 4е за хляб и да изхвърля боклука ходех само с грим, високият ток само като хвърлях кофата смъквах ....  Whistling  Crossing Arms Ела сега ме виж, ноооо... и хубави времена ще дойдат. Само да проходи и да запо4не да разбира като му се каже нещо ще си отдъхна  Tired
Хариела - разбира се, 4е ще оредя вси4ко предварително. То така на сляпо кога ще му излезе края. Кофти, 4е мъжо си представя ситуацията нещо като (петък, събота, неделя, понеделник и обратно, но ще му разясна, 4е никой в Бг неработи в събота  Mr. Green )
Ивуше - като 4етох по-горе (по диагонал разбира се) мернах, 4е ви мъ4ат зъбите, та 4ети по-надолу  Mr. Green
Сосми - за него, но ми годадоха ве4е, мерси  Hug
терпсихора, Дю - мерси за помощта  Hug

Да се опла4а и аз, де (да не остана назад). Макс се събуди днес с ужасно подута устна тази сутрин  ooooh! Едвам си затваряше устата милото, направо ми изкара акъла. Та най-вероятно се е хапал нощем от болка  ooooh! Тръгнах по мъките за 4ас при Джи Пито по телефона, та ми писна и оставих мъжо да го гледа и яхнах колата за по-бързо. Пътьом се сетих, 4е може и на зъболкар да го заведа, 4е и там минахме. 2часа ми се мята из ръцете, щангистка ще стана да знаете, та накрая ми казаха, 4е колкото и зле да изглежда, можело и по-зле да е като да ре4ем да го е разкървавило. От ку4ешкия зъб до мястото на мъдреца вси4кото това е побеляло, подуто и направо супер гадно. Той май и преди се беше охапал така, но много по-мъни4ко. До седмица, ако не мине да го водя пак  Rolling Eyes Ядем по 2-3 пъти АМ на ден и храната ни е максимум 150-160мл 4исто смляна. Изприщи се дупето и като за капак и Т имахме, та и сироп пихме  ooooh! Сега спи, но немога да му навра биба в устата, така се е залостил с предните зъби, 4е нямам думи. 4удя се как да го пусна на градина утре, но пък и немога да го 4акам седмица... Да не говорим, 4е се е нахапал от едната страна, а Т вдигна пове4е и се за4ерви другата бузка  ooooh! Колко ли пусти зъби са ни нападнали наведнъж направо незнам...  #2gunfire
Айде да ходя пак да го мъ4а с бибата и да спя, 4е пак един 'спокоен' ден ме 4ака утре...  Tired
Здрави и озъбени де4ица на вси4ки  Hug

# 245
Лиде - ти да не мислиш, че аз ходя на висок ток и с грим!? Mr. Green Не съм си виждала косата пусната сигурно от около месец - непрекъснато е здраво прибрана на кок да не пречи, гримовете незнам къде са ми, излизам само като убуя един боен панталон и едни бойни обувки - отгоре не се преобличам, че нали съм с яке! Абе пълна скръб съм! Sad От както съм родила съм ходила 2 пъти за по 2 дни на почивка без детенце. Втория път беше сега наскоро на Сандански - там се заговорих с една мацка - та тя ми обясняваше как докато била по майчинство намирала време за всичко - ходила на масаж, фитнес и т.н. и мен съвсем ме хвана срам! Embarassed Обаче не само детето причината и това, че няма кой да помага - явно аз съм си по небрежна и се концентрирам само върху най-важното в момента! Не искам да е така - но така си се получи - усещам как вече смятам себе си за НЕважна и съм се пратила в 10-та глуха!

За мъжете - какво да кажа - ако не им кажеш нещо дословно - трудно ще се сетят сами! Моят е много свестен - помага, много работи - почти няма почивки и като се върне гледа с нещо да е полезен, но все не е избрал правилния вариант! Ако вземе да мие чиние - мие ги над 1 час (чиниите от едно ядене на 2 човека Crazy)! За това предпочитам да го оставя да гледа детето - че за 1 час - аз общо взето целия апартамент мога да пооправя! Ако му я оставя за по дълго - няма да се сети да я преоблече, ако е потна-да я облече, ако и е студено - абе просто нищо - само ще си играят и това е! Когато беше настинала - става сутринта от сън - аз я облякох и му казвам - отидете с нея в другата стая - аз да отворя вратата да се проветри(с цел да не я излагам на течение рано сутрин), отворих - отивам оттатък и какво виждам!? ooooh! Той отворил балконската врата и стоят двамата с детето - така както е станала от сън точно до нея и си гледат навън! Crossing Arms Питам го - нали уж внимаваме след сън да не я излагаме на вятъра - е не съм го била казала за тази стая - не се бил сетил! Crazy Сваля я от колата - ако не кажа - закопчай й якето - няма да се сети! Абе просто като някой пъдар трябва да ходя и да следя какво правят! Обаче пак си го обичам и знам, че е добър човек и има голямо желание да ми е от полза, но просто незнае как! Незнам може от инстинктите да е, а може и просто характер - те цялото семейство са едни такива спокойни, спокойни! newsm78

# 246
Добро утро!

Лиде - вие сте бая закъсали със събен-мъбен...до утре да са наизлезли...макар, че те като докато разкъсат целия венец, че да излезе Бай Кътник е голямото чудо.. Успех и да спадне джукондата!

Силви - абе явно са всички до един такива..все нещо не съобразяват..например събота и неделя, вместо да ме пуснат градска да пия кафе и да гледам в точка...САМА! ...Айде пак с тях. То лошо няма , ама така не си почивам...да не говорим, че стоя всеки ден по нощите да си върша работата, че няма кога дпо друго време...абе въобще...като си отида в страната на бабите, очаквам да си отпочина..

Жиж, чувала съм , че като проходи бебето се прави питка и се раздава за да проходи по-стабилно и по-бързо...Не съм суеверна и не залитам чак пък толкова...на прощъпулника даже не търкулнахме питката и още какво ли не...не съм я месила аз и пр...

За външния вид....Душки - веждите ми само дето не са проговорили с човешки глас..Няма кой да ги оформи...Добре, че ходя с очила, та да не си личи..Да не влизам в подробности и с другите части...мустаци, баджаци и пр...Но онзи ден се заговарям с една майка на площадката и какво да видя  - мустака и 3 пъти по-голям от моя...успокоих се направо..Но иначе все не намирам време да вляза в график и аз си ходя като мечо туриста...

Въпрос - има ли от време на време слуз в акен зи бакен...Аз намирам и се чудя дали да се притесня...Знам, че в ранна възраст е признак за алергии и пр...но се чудя сега има ли връзка със зъбите, защото все така ми идва на ум...

Оставям ви, че ме чакат 2 големи вежди!

# 247
  • София
Добро утро момичета Simple Smile

Не съм се разписвала тези дни, но ви попрочитам Simple Smile Алекс е тооооолкова нервен, че направо на моменти невъзможен  Embarassed. За всичко се тръшка, плаче, нерви се, иска все компания и каквото си е намислил трябва да стане, защото иначе започва да крещи и да се сърди  ooooh!. Толкова е смешен като започне да тропа с крачета  Joy. И аз го отдавам от една страна на зъбките, че и нас яко ни мъчат, но и се замислям дали не се превръща в едно малко лигаво човече  newsm78
 Иначе си влачим още сополите, подкашля от време на време, не знам докога ще продължава тази настинка  ooooh!

Лиде, при вас положението със зъбките наистина е доста сериозно. Да избиват по- бързо и да не се мъчи Макси, че аман вече от всякакви болести, проблеми, зъби и тн.  Hug

За външния вид....Душки - веждите ми само дето не са проговорили с човешки глас..Няма кой да ги оформи...Добре, че ходя с очила, та да не си личи..Да не влизам в подробности и с другите части...мустаци, баджаци и пр...Но онзи ден се заговарям с една майка на площадката и какво да видя  - мустака и 3 пъти по-голям от моя...успокоих се направо..Но иначе все не намирам време да вляза в график и аз си ходя като мечо туриста...
rotfImbo Ивушке, признала съм те  Hug

За външния вид - явно всички ( или поне повечето сме така). Сестра ми само ми прави забележки как съм се занемарила, че не съм приличала на себе си  Embarassed hahaha. Не че и преди много се гримирах, но намирах време я косата да изправя, я за някоя друга глезотийка. А сега- на моменти ме е срам от мене си. И да ви кажа, не толкова на моменти, че няма време, просто от седенето вкъщи ли от какво, но нещо не ми се и занимава   Embarassed Добре, че с мъжа ми излизаме от време на време вечер, че да се приведа в приличен вид и да облека нещо различно от маратонки и анцуг, та и аз да се видя малко по- така  Embarassed
 Този въпрос обаче ме подсети  за другата крайност- вярно, че трябва да полагаме грижи за себе си, независимо дали излизаме или не, но пък и като видя в градинката майка, облечена като за дискотека ми става много смешно. Пресен пример от вчера- на площадката имаше една мацка с леопардови ботушки на тънък висок ток и голямо деколте,което мен направо ме потресе  Shocked Shocked Shocked. Ми тя на няколко пъти щеше да се пребие докато си гонеше детето, да не говорим, че за мен поне е доста комична гледка  Mr. Green

Бърборанке, много са неприятни и натоварващи тези караници. И ние често ги имаме с моя мъж, но явно на този етап са неизбежни . Hug А по въпроса за грижата- всички мъже са така Simple Smile И моят много ми помага, гледа Алекс, прави всичко, което трябва, ноооо..... всичко това след като аз съм казала и показала. Наистина сигурно всичко идва от липсата на майчинско чувство  Peace Оправяй се бързо от настинката  Peace

Фликс, и вие ли болни. Бързо да се оправя Марти и да нямате повече тревоги  Hug

Аси, успех в начинанието  Peace

За АМ- ние сме на Фризо 2. Опитахме с 3-ката, но Алекс категорично не го хареса.

За плодовете- давам нарязани на кубчета ябълки, круши. Понякога му ги режа на лентички, да му е по- лесно сам да си хапва, но Алекс си тъпче устата и се дави понякога и затова често аз му подавам.

За стерилизирането-[/color] не го правя откакто Алекс направи годинка. Мия с веро и гореща вода и не съм усетила да имат дъх шишетата

Толкова от мен засега, защото Алекс пищи зад мен и ми дърпа стола да ставам  ooooh!

Хубав и слънчев ден на всички   bouquet

# 248
Действително мъжете просто нямат и 1/5 от нашето 'майчино чувство', а само ако имаха... И моят така, дето вика Силлввии - свестен е (хареса ми израза)  Laughing. Прави абсолютно всичко, което му КАЖА. Знам, че в очите на майка, чийто съпруг нищо не прави сигурно съм смешна с това, за което се оплаквам. Но понякога наистина ми идва множко това постоянно казване и даване на напътствия и точни заръки. Едно дребно нещо забравиш ли да споменеш (или направиш ли го умишлено) просто няма братко.

За занемаряването. Аз да си призная когато все още бях 'дебелшка' до преди няколко месеца така се бях депресирала от килограмите си, че хич нямах желание да правя каквото и да е със себе си и просто гледах въобще да не се гледам в огледалото, камо ли гола  Laughing Откакто обаче ги свалих ми се възвърна самочувствието, а с него и желанието да се пооблека и турна някой друг фон дьо тен, спирала и гланц. Мъжът ми никога не ме е карал да се чувствам грозна или нещо такова, винаги ми е казвал колко ме харесва както и да излгеждам, винаги е гледал да говори така, че да не си сривам самочувствието, но определено забелязвам как веднага забелязва като съм извън домашните одежди и рошавата коса.  Mr. Green

Сетих се да кажа и относно това, което е казала Гануша за Терпсихора. И аз винаги се смея като ми каже, как вкъщи озверявала и някакви такива.  Joy Тя е един от най-милите и позитивни хора, които познавам и просто не мога да си я представя 'зла'. Хариелка също!

Да питам децата ви ядат ли лещата от ДК?? Моята нъцки. Плюе, та плюе. Вчера едвам я излъгах да изяде половината доза и то след като по мой вкус сложих мънико оцет. Чудя се въобще защо за толкова малки деца готвят с обикновената леща, вместо с много по-щадящата и недразнеща заради люспи червена леща?!

Последна редакция: вт, 16 ное 2010, 11:08 от Бърборанка

# 249
Халлллоооу!!!
Гледам пак старости нерадости тук - мъже, деца, външен вид.
Явно всички сме на едно дережде.
С външния вид, добре че работя и от време на време се налага да ходя по фирмени срещи, че да облека нещо по-различно от дънки, пуловер и шушляковото яке. Имам две палта, а не ги бях носила от бог знае колко време. Напоследък ги извадих и гледам поне с палто и обувки да ходя, не с маратонки. Иначе съм забравила как да се гримирам  Joy Joy Joy
Мъжете - като ви слушам, чак не смея моя да го похваля. Отначало нищо не се сещаше сам, всичко трябваше да му казвам, но се научи. Сега да видите как се оправя с Дани, чак съм супер щастлива. Вече събота и неделя ставането му е задължително, аз си поспивам до 10-11 (той даже се сеща да ми затвори вратата, че да не влиза Дани и да ми се катери по корема). Обличат се, гледат се, хранят се, не се налага да повтарям. Вкъщи помага, най-вече мие банята и тоалетната (аз не съм я мила от векове, сякаш това е негово задължение), отвреме на време кухнята и оправя цветята. Чисти, ако го помоля, ако не - ми не се сеща  hahaha Абе не мога да се оплача ...
Мариелка
, и Дани много тропа с крак, пробва се няколко пъти, но го пресякох, не искам да се учи така. И да вика се пробва, ама ... карам се и той вече все по-рядко си позволява.
Бърби, навсякъде ги има караниците, неизбежно е, ама търпи майко за хубаво ... Леща Дани яде, но домашна. Много я обича.
Амбишъс, за плодовете - ами на Дани не му хареса ананас, ягоди, малини и такива подобни няма, манго нещо напоследък не продават, има авокадо, ама то само така авокадо да давам нещо не върви. Общо взето нямам голям избор.
Отивам да оправя малко снимки  Peace

# 250
  • На плажа
И Николай не яде лещата от ДК,той май никаква леща не яде,ама като не съм го пробвала още с червената   Embarassed,не мога да съм съвсем сигурна Mr. Green
Гледам заформила се е една добра активност Peace продължавайте в същия дух,че времето се разваля..да има какво да четем Mr. Green
Външния ми вид се стремя да го поддържам,понеже да не ви разправям дружките ми как се контят,но не като за дискотека Laughing
Ама те и на работа ходят,че затова трябва да изглеждат представително...и аз със тях.Гледам да изправя косището,че иначе на нищо ен прилича,и добре,че анцунга ми стана голям,та го отсвирих нейде в дъното на гардероба Mr. Green
Хари хубаво е човек така да разпусне семейно сред природата....дано и на мен да ми се случи скоро,че моя мъж от 4 дни ходи за риба,по цял ден...и успя да хване ДВЕ рибета,колкото да не е без хич Mr. Green
Гануше в 11.30 през ноща пробиват #Crazy те са си за бой направо #2gunfire
Аси успех мила с начинанието,всичко да ви е по вода,без спънки и с много клиенти Hug
Янче всички мъже са от една планета Mr. Green А за апартамента-наистина ,като си представиш за какво си трошиш нервите и парите и си казваш-за хубаво е Peace
Моя всеки ден повтаря,че може да нямаме пари за хляб,ама си имаме чисто нова къща Wink

Ох исках още да попиша,но ще ставам да приготвя нещо за хапване набързо,после пак

# 251
Здравейте от мен.
Днес слагахме Синфлорикса (за първи път), та не помня какво бяхте казали - да очаквам ли странички ефекти?
С 300 зора ни я сложиха безплатно! За което съм много доволна, че иначе щях да я купувам. Мъжото е карал някакви кокита като малък, та имам голям страх!

За външния вид  Joy, вече казах как ходя на фриз. Иначе не се гримирам (никога не съм обичала) и ...е не с анцунг, но с дънки  hahaha.

# 252
Здравейте, мили мами!Чак сега успях да приспя малкия и влзиам за малко.Дано после да имам време да прочета по-основно какво сте писали...
Вчера водин Валче на контролен преглед при педиатърката.Каза,че има още хрипове и да му дам още едно шише да изпие от АБ.А предната вечер личната го слуша и каза,че вече няма хрипове,а тоа че понакашля от време на време бил оот секретите, но идвало от гърлото,а не от по надолу.Да давам сироп за отхрачване и ще се оправи.След предлега при педиатърката се качих пак при личната да й дам листа от прегледа и й обяснявам какво е казала.А тя ми вика да не давам АБ, детео било почти оздравяло, да не го тъпча с тия лекарства,а само сиропа за кашлица да давам и витамините.Ами тия лекари искам вече да ги... #2gunfire Мъжо и той каза да не давам АБ повече.Те минаха 5 дена да го пие.И не купих друга доза.Сега се чудя правилно ли постъпих?Кой точно трябваше да лсушам?Ами ако стане по-зле и не се доизлекува?Иначе Влачето изглежда добре, спи през нощта, хапва си (е, той е от злоядите и е голям проблем храненето, но поне яде нещо без да плюе), играе.Само дето понакашля с една такава откъртваща кашлица от време на време...Умирам от притеснение да не стане нещо и да опрем до болица,че няма да го преживея!!!!
На работата на мъжа ми всички колеги водели децата си при хомеопат.И той супер запален да водим Валче на такъв лекар.Но се чудя дал ине е малък още за хомеопатия?Те май не са съвсем безобидни тия билки и не знам си още какви неща...Каже те ми вие водите ли децата си при хомеопати и някой излекувал ли е настинка или бронхит например с такива лекарства?

# 253
  • Варна
Здравейте!

Ние днес станахме в 11 часа за мой ужас Rolling Eyes, много мразя така, докато станем и половината ден минал. И установих че не Дария спи до късно, а аз, т.е. тя дори да се събуди като ме види че спя не ме безпокои, а си мирува в кошарата. Sunglasses

Виждам обсъждате външния вид, аз никога не съм обичала да ходя с анцунг и маратонки, имам едни от 5 години сигурно и съм ги обувала не повече от 5 пъти. Иначе и аз се бях позанемарила по едно време, но се взех в ръце. Изправям си косата, че иначе не се харесвам, като кошница ми става, ако не я изправя и се гримирам(фон дьо тен и спирала само), е понякога ми обрасват веждите, но гледам да не е често. Даже утре ще идва свеки на гости и ще ходя да се подстригвам и боядисвам Flutter, много искам да си направя гъст бретон напред, преди 2-3 години бях пробвала и не ми хареса, но ми се иска някаква промяна, сигурно ще си направя, пък ако пак не се възприема ще си слагам фибички. Simple Smile

Ивушке, колко като количество е тази слуз, знам че като се разболяват може да има, или ако имат сополки, може и от храната да е. Аз така като бях разглеждала по-обстойно акото на Дария преди време бях видяла слузести нишки, но реших че няма за какво да се притеснявам.

Дани, аааа не е в 23.30, поста ми е от 17 часа, но цитата от Ани е оттогава и сигурно затова си се объркала. Hug Нали ни е нова кооперацията и всеки още дооправя нещо, така ще бъде докато всички се нанесат. Аз много се дразня като почнат да пробиват между 2-4 часа на обяд и излизам да се разправям, хубаво че се съобразяват като им се каже.

Славена, много е кофти така като ти кажат различни неща лекарите и се чудиш какво да правиш, но мисля че 5 дневен курс с антибиотик е достатъчно, ако имаш пробиотик от сорта на Биогая можеш да даваш да се изчисти организма от лекарствата. За хомеопатията какво да ти кажа, аз много искам да лекувам Дарито така, но пък и ме е страх и все я водя и при хомеопатката, и при педито, а то не се прави така, като почнеш с едното и караш само на него. Иначе нашата хомеопатка има една история в Интернет, двамата с брат и са били педиатри, тя почва да се занимава с хомеопатия и била на някакъв семинар в чужбина, когато се разболява нейното дете от гнойна ангина, която според традиционната медицина се лекува единствено с антибиотик, брат и почва да му дава и когато се прибира тя прави луд панаир защо е дал антибиотик, оставя собственото си дете без храна и вода за едно денонощие да се изчисти организма и си го лекува с нейните си хапове. Детето се оправя, после майка им се разболява от пневмония, пак я излекува с хомеопатия и после вече детето на брат и, и него оправя и той както не е вярвал в тези неща прави завой на 360 градуса и става и той хомеопат, сега имал някаква клиника в Търново. Незнам, ти трябва да намериш правилното решение за вас, но ако почнеш с хомеопатия трябва да имаш 100% доверие на лекаря. Аз като че ли още не мога да се престраша, защото много малка ми се вижда Дария, в смисъл не може да си каже ако я боли нещо, но за в бъдеще наистина мисля да я лекувам с хомеопатия. Баси колко дълго стана, ще те разбера ако не го прочетеш цялото. Blush

Янче, вчера в кухнята за първи път имаше леща, аз досега не бях предлагала на Дария и затова и дадох само малко, нямаше реакция, но пък я изака във вида, в който я прие, иначе много и хареса, но тя както съм казвала не е критерий, защото яде всичко.

Лиде, да му избиват на Макси всички зъбки и да се свърши вече. Успех и тук на прегледите, ти в София ли ще ходиш последно?

Във връзка с написаното от Мариелка да ви питам децата ви как реагират като не стане на тяхното и съответно вие как реагирате? Вчера Дария се съдра да се дере за една бутилка с олио, която не и давах, не реве, а точно се дере, аз по принцип реагирам на такива изблици като перде Whistling, правя се че не я забелязвам, но се чудя навън ако ми прави такива номера как да реагирам.

Пак се олях. smile3502

Последна редакция: вт, 16 ное 2010, 15:51 от Гануша

# 254
Ганушче, мерси мила, разбира се че цялото го прочетох. Hug Аз толкова съм се панирала вече,че преди малко се обадих на  една познат лекарка- кардиолог и я помолих утре да го преслуша да ми каже и тя мнение.Защото на нея й вярвам много.Аз и на личната вярвам.Но защо тая педиатърка така ми каза...или просто си връзват гащите за всеки случай....Иначе и Валчето се опива да ми прави такива "панаири" , да м исе тръшка даже, но аз най-спокойно си го оставям на килима да си лежи и си го подминавам.А навън не знам , каквато съм импулсивна сигурно ще играят шамарите! Rolling Eyes Crazy

Общи условия

Активация на акаунт