Мерси за отговорите за питката и поздравите,макар че Али още не се е пуснала свободно да си ходи,след онази вечер в която направи 4-5 крачки сама,от тогава не се е пускала

Янче-ее много сте напреднали с апартаментчето,браво
,като чета маи малко му остава и ще го откриваме
.За ябълките-аз ги обелвам и и давам да си отхапва по малко,даже ако случайно сме ги сложили в кухнята в някоя торба на пода си вади и почва да гризе,лятото беше същата работа с доматите.Настъргани и мачкани плодове хич не обича,иска да си гризка.За стерилизирането-не го правя понеже ползваме само една чаша и то за вода.За зоологическата градина-като беше по малка Али ходихме в СЗ но тя я проспа,сега ми даде добра идея пак да отидем докато е топло и Али вече е по голяма
.За АМ-преди като и приготвях разни кремчета и други с АМ купувах Лактана понеже четох че било най-близко до кърматаИвушка-бързо да свършва зъбоникненето при вас и Дари да се кротне

Фликс-не знам за такъв сайт,но пък да дам идея ако искаш да провериш в т.нар.магазини левчета може би ще има,а също гледах в Кауфланд че има някакви костюмчета

Лека вечер
Но понеже е твърда и цяла нищо не изяжда. А майка й освен за рязана на дребни парченца и стъргана, не се е сетила примерно за рязане на по-големи парченца, подходящи за държан в ръка и гризане.
Иначе днес папкахме и мандаринка и много й хареса.
Аз когато Анди беше на около 5м грохнах от умора, вдигайки 39,3 и не можех да се обърна в леглото, камоли да стана и да се грижа за Анди. (Така бях една вечер и нощ. Добре, че беше свеки тогава само да ми я носи да я кърмя.) Не, просто тези мъже понякога... хвани единия и удари другия, по-надолу чети моята одисея с моя мъж от преди малко, прясно, прясно ми е! 
Андреа го обожава!
Търча по стълбите и първо що да видя - мъжо спи с пуснат ТВ, Анди отатък се дере, потна и хлипаща. Е познайте - побеснях!!! Успокоих детето и отидох отатък. Идваше ми да се навикам едно хубаво, но се сдържах. Просто му казах му, че е безотговорен и нехаещ. Как може да легне при 2 притворени врати, с пуснат ТВ, когато детето ти спи в другата стая и трябва да го чуваш???????????? И след думите ми познайте - просто се обърна да спи.
Чувствам се ужасно. Не само защото детето ми се скъсваше от рев и кой знае колко време е продължило, а и за това, че явно не мога да разчитам на собствения й баща да се погрижи когато трябва и както трябва за нея, БЕЗ аз да му казвам. Всичко си е на мен.

Ела сега ме виж, ноооо... и хубави времена ще дойдат. Само да проходи и да запо4не да разбира като му се каже нещо ще си отдъхна
От както съм родила съм ходила 2 пъти за по 2 дни на почивка без детенце. Втория път беше сега наскоро на Сандански - там се заговорих с една мацка - та тя ми обясняваше как докато била по майчинство намирала време за всичко - ходила на масаж, фитнес и т.н. и мен съвсем ме хвана срам!
)! За това предпочитам да го оставя да гледа детето - че за 1 час - аз общо взето целия апартамент мога да пооправя! Ако му я оставя за по дълго - няма да се сети да я преоблече, ако е потна-да я облече, ако и е студено - абе просто нищо - само ще си играят и това е! Когато беше настинала - става сутринта от сън - аз я облякох и му казвам - отидете с нея в другата стая - аз да отворя вратата да се проветри(с цел да не я излагам на течение рано сутрин), отворих - отивам оттатък и какво виждам!?
Оправяй се бързо от настинката

, много искам да си направя гъст бретон напред, преди 2-3 години бях пробвала и не ми хареса, но ми се иска някаква промяна, сигурно ще си направя, пък ако пак не се възприема ще си слагам фибички.