АВГУСТинче елхата украсява, готви се подаръци да получава...тема № 24

• 28 750
  • 729
  •   1
Отговори
# 465
  • На плажа
Силвииии продължавай да си я държиш за ръчичката.Насила хубост не става.Просто се е уплашила повечко и така,като се осмели сама ще се пусне Peace
Славенче за теб мила  Hug
Наемателка описва ядосано квартирата на хазяина си:
- Ама там е тясно влажно и има особена миризма и цената е висока.
- Но вие скъпа описвате най-желаното място за един мъж! - отговорил хазяина.
 Joy Joy
Шайн,Бубе благодаря за подкрепата Hug
Шайн а тук най скъпата картичка е 1.70лв ooooh! Представяш ли си да изкарам картички по 5лв. Всички ще вървят и ще викат"Ама какви са тези скъпи картички бее" А не е като да нямат пари ooooh!
Най вероятно ще дам цена 1лв. защото и продавачката трябва да си сложи нещичко,та да вървят.
И сестра ми е на 90дневната диета-за две седмици е свалила 7кг. Peace

# 466
Ох, Силвииии грешката е моя. Вместо Славена съм написала Силвиии, въпреки, че знам кого имах впредвид  Joy

Дани -дай някоя снимка на картичка? Да видим какво твориш  Hug

Само да вметна, че и аз съм така с пълнеенето. Нищо по-различно не ям. Даже мъжото казва, че съм бухнала. Въпреки, че той е от възторг - хич не ме харесва много слаба. Но пък аз не искам да пълнея. И то всяка зима все едно и също. Летен и зимен размер при мен имат 3 номера разлика  Mr. Green.
Зимата ставам до 63кл, а лятото 52кл....съдба

# 467
  • Бургас
Славенче.. моята "тайна" е 90дневната диета Simple Smile Един ден хапвам пържолки и салати, един ден боб, леща, ориз, картофи и салати, един ден спагетки, зелечукови пици, хляб, торта, сладоледец, един ден само плодове и така Simple Smile

Ще взема и аз да се информирам каква е тая дието.Като гледам какво е изброила Бубичка,то всичко си хапваш  Thinking А д-р Енджи Касабие я мернах вчера по Нова-хубавица,а?

Дани,успех с картичките.Определено са ти много хубави и смятам,че ще се купуват. coolcool

Силвииии,и аз мисля като другите-дръж я за ръчичка,за да си върне пак увереността.Може да стане и за седмица,и за месец-важното е Александра да се чувства спокойна,че има някой до нея,за да я хване,ако отново политне.

Амбишъс,и ние с мъжа ми това си говорихме-добре,че не се ударихме в предната кола,че тогава щеше да има повече поражения. Peace

Лиде,голям студ и сняг при вас май.Даваха по новините,че в Англия от 17 години не е падал толкова рано сняг и то-много. cold Nature Snowman

# 468
Здравейте момичета-благодаря и на останалите мацки,които ми честитиха Hug

Рождения ден мина приятно весело по роднински Laughing,майка ми не можа да дойде понеже хванала вируса, който ни разболя и двете с Али,аз маи не съм писала,но 2 дни след като Али започна с повръщането и разстройство и мен ме хвана,добре че татко й ни гледа,първи ден не можех да се вдигна от дивана Sick.Отплеснах се-та получих подаръци цветя,най се радвам на палтото от мъжо и едно готино пуловерче от свеки Heart Eyes

Дани-тортето не го прави мъжо този път Laughing,беше решил да прави торта Гараш,взехме всички продукти,но просто не остана време и ходихме да купим.А за картичките,няма ли възможност да ги дадеш за продажба във Варна,там сигурно ще може да им вземеш повече парички Simple Smile

Силви-и според мен е по-добре да я оставиш сама пак да поиска да ходи,без да и даваш зор,мъжо като бебе така е паднал и после 1 месец не е искал да ходи,но след това пак е почнал да си щъка Grinning

Алегория-ти ме уби направо каква разлика в кг. правиш според сезона,поне има разнообразие Wink,единия сезон мъжо повече те харесва,другия сезон ти Hug

Аз имам да смъквам тука едни 4-5 кг. ама съм много несериозна,почна с разделното хранене,минат 15-20 дена,смъкна 1-2 кг. и после пак почвам да ям неразделно,но съм се наканила да се захвана сериозна с някоя диета по мои вкус и да спортувам нещо.

Славена-щях да ти пиша за кърменето ония ден-на мен в момента ми е първия цикъл след като родих,а някъде от края на септември я кърмя само веднъж на денонощие,вечер като се приспиваме.А ти много често кърмиш Валката и според мен е нормално все още да нямаш цикъл,при някои момичета им идва още като бебето вземе да прави интервали от 4-5 часа между сученето, а на други им идва след като окончателно спрат да кърмят.

Бубичка-страхотна играчка си избрала и на мен много ми допада Peace

Амбишъс,Дани-дайте някакъв линк да видя тези конструктори,лего с големи парчета,аз не съм виждала маи,а мисля че ще е много подходящо за Али,тя много обича да си реди разни работи едно върху друго,едно до друго,има една играчка тук да ниже едни рингове,но вече и омръзва

Айде чао засега,да отида да видя да не са ми хвръкнали дрехите от простира,че този вятър....

# 469
  • В друго измерение
Сссилвее - да, мисля, че отслабването се дължи на работата Simple Smile, а и на факта, че ям само плодове, защото само плодова салата си нося за обяд, а като се прибера толкова неща имам за правене, че дори не вечерям...Simple Smile Не се притеснявай за Али, тя като се успокои и й мине страха ще тръгне сама!

Бубе
- браво за кг! И аз съм чувала хубави неща за 90-дневната, но при мен не работи, че аз хич не ям по много и не всичко! Непременно да пишеш за прощъпулника и какво си е избрала Писи!

Шайн - знам, че ние с теб двете сме от един отбор, относно студ, обличане и каляване! Simple Smile

Жижин - ето ги Мега блокс, Савана има тази кола вътре пълна с тях, а сега и купих и мега блокс с Дора, имат варианти и за момченца, и за момиченца:

Хайде, лека и успешна седмица!  bouquet

# 470
  • Sofia
Здравейте, момичета!  Hug

За Коледното парти на БГмама аз мисля да заведа София, само дано не се случи нещо непредвидено. Мисля че ще бъде интересно за децата.

Ивуше, много ти благодаря за споделеното впечатление от постановката "Тримата мускетари".  Hug Тъкмо се чудех за коя постановка да изпратя мъжо да вземе билети и ти се притече на помощ. Веднага резервирах билети.  Grinning

Алегория, хубаво е да станеш кръстница.  Simple Smile Мисля че нищо не пропускаш, ако има някакви по-специални обичаи при вас само, да се съобразиш с тях. Да покажеш снимки после.  Grinning
Теди е много готин на снимките!  Hug

За плодовете - Софи всеки ден яде ябълка или киви и задължително следобяд пие изцеден сок, като й правя миксове от ябълки, моркови, червено цвекло, портокали, киви и т.н. Не мога да й смогна на количествата сок, които изпива, все иска още и още...

За бърборенето - Софи започна много да говори, но на нейния си език и нищо не й се разбира. Иначе като започне да бърбори все едно цели изречения изговаря, много е смешна. Отчетливо казва около 7-8 думички.

За подаръците - още не съм мислила, но играчки ще са. Тя се радва на музикални много и някакви конструктори, подходящи за тази възраст ще разгледам.

Фликс, добре че пак малкия дявол е бил!  Praynig Браво на Марти, че е здравичък и дано дъъъъълго се задържи такъв!  Hug

Магаренце, много се радвам, че Десинка вече е здравичка. Дано скоро няма болести, въпреки че с това топло време ..., едва ли ... Пълно е с вируси...  Twisted Evil

Жижи, честит рожден ден на патерици!   bouquet   bouquet   bouquet

Ще продължа после с писанията, че ме викаааат ...  Joy

# 471
Алегория - разбрах аз, че се обърка, дори се сетих защо така ни оплете Wink, но го казах да се посмеем малко! Laughing За кръщането и аз смятам, че сте се подготвили перфектно! Peace

Бубичка - о, и на мен ми е ясно, че ако човек има желание и без Енджи ще го направи! Реално и аз мога да си изчислявам калориите и да готвя вкусно, проблема е, че си ме мързи и нямам време да готвя по 5 различни неща на ден, отделно за мъжа ми, отделно за детето. Просто си помислих как ако имах въпросните пари - хем щях да си хапвам вкусни манджи, хем ще е разнообразно, хем здравословно, хем няма да се обременявам аз да мисля кое, как и по колко да го ям, пък ще си спестя и готвенето, ама съм далече от момента да си позволя 1000 лева месечно за диета! Sad Освен това съм сигурна, че би ми подействала - аз бързо качвам, но и бързо свалям - просто сега се тъпча, но наистина се тъпча - така е като хапвам предимно неща, които не ми се ядат в момента, а като четох менюто на въпросната Енди - много ми допаднаха манджите! Иначе аз ти видях постиженията - доста се ровя тези дни във форума с диетите - Браво!  bouquet Определено ме зариби с тази 90 дневна диета - струва ми се по-лесно да я спазвам от Дюкан да кажем - но ще си помисля още малко дали съм мотивирана достатъчно - искам ако почна да е докрая!

За воденето за ръчичка - аз реално нямам друг избор - не искам да я насилвам - дано скоро забрави! Crazy Мерси за съветите Crazy! Crazy

# 472
  • Кърджали
Я не говорете за килограми де.... Че като се сетя колко имам да свалям, ама нещо все не ми стига волята да се захвана сериозно с това.Мислех си да подхвана аз една диета, ама това ще стане само като се приберем в Кърджали, за да мога да си готвя аз.
Днес успях да уредя падъръка на Кати за празниците. По зълвата от София и поръчах телефончето на Фишър Прайз. А тя ще и купи една говореща книжка. Другите лели не са давали признаци, че смятат да купуват подаръци, или поне да подпитат за идеи. Мислех сида и купя кухня, даже когатосестрата на Краси си беше тук, гледахме в една брошура кухня на сносна цена, ама изтече...А в момента нямам възможност да дам 80 - 100 лв за кухня, колкото и да си мисля, че на Кати ще и е интересна.Ще остане за друг повод евентуално.
За бърборенето... ОЩе не е проговорила, но не и се затваря устата.Представям си какво ще е като проговори  Whistling Отчетливи думички не знам  колко има, май почти няма...А като луда повтаря "зайче",тук - таме да каже "тати" и това е...Другите са си нейни бърбореници.
Плодове гледам да има редовно.Ябълки има много тук, цитруси - портокали и мандарини доста обича. Обаче сега се опитвам да и нацеял кога да и ги давам, трябва да са доста преди основните хранения, че имам чувството, че това дете ако не е зверски гладно, не ще да яде. Два дена наложих пълно вето на бисквити, солети и други неща за пригризване, и веднега започна да се храни. Ей, косите ми бяха побелели, една лъжичка не можех да я накарам да хапне за вечеря.
Сокове започна да пие напоследък.Преди не ги харесва изобщо, даже се бях отказала от идеята да я пробвам изобщо.Но баща и един ден и беше купил, и тя като го изпи на един дъх.От тогава и правя по веднъж на ден, така успявам да и пробутам и капките клеева тинктура, че разредени във вода я отвращаваха и не ги искаше.
От един - два дена не знам какво такова удоволствие и прави да се катери.То разбираемо инормално е сигурно, но преди не я привличаха такива игри.От миналата вечер обаче само се катери по едно детско столче, гледам я опитва да се катери и по кошарата с опити да влезе вътре (засега не и се отдава и по - добре, че съм толкова спокойна принципно, че не и хрумва да я прескача). И е много забавна като и прищрака нещо и започва да размахва пръст, все едон се кара.Това пък къде го е видяла ?
А и да се оплача как ми изкара вчера акъла.... Значи взимаме я сутринта в леглото при нас и по едно време гледам цялата и устна в засъхнала кръв. На обяд се събуди с рев, и пак по устата и кръв. Прехапала се е сигурно.А и устните и са толкова сухи и напукани, че гледам ги е разранила чак.Та по този повод, какво използвате за напукани устни при децата.Имам тук едно балсамче за устни, ама нещо не виждам ефект..То и прекалено бързо май очаквам ефекта аз?

# 473
  • Sofia
Ссииллввии, спокойно ще се отпусне пак Али. Аз също съм проходила на 1 годинка и после съм паднала и съм се изплашила. След което отново съм се отпуснала след 2 месеца. Просто трябва време да мине и търпение.  Hug

Александра, не ми се е случвало да видя на София устните напукани. Но ти мажеш ли я с нещо по лицето? Аз й мажа лицето с кремче на Бюбхен и обхващам винаги и устните, ако това изобщо помага де.

Бубичка, браво за постиженията ти. Аз да ти кажа те забелязах, че имаш промяна, нищо че си премълчах.  Grinning А плетивото ти, което видях във Фейса, много ме изкефи - хем хубаво, хем практично и многофункционално!  smile3501

Дани, успех в продажбата на картички! Много са красиви и заслужаваш да изкараш парички заради труда си!  newsm10

# 474
Павката не иска да си ляга в леглото, като наближи времето за спане и като кажа, почва рев, върти се, става.
Какво ли не правя, даже и го гушкам у мен, но диването не иска да стои така, иска да си играе.
Какво да му измисля? дайте съвети, моля ви. Нощем се буди с рев, ако ме усети в стаята, спира.

Какъв сняг в Англия, искам и при нас така, да се кефят децата.
Хариелка, ще ги водя и мойте на карнавала. На 12 ли беше?
Лека нощ

# 475
Ссииллввии, спокойно ще се отпусне пак Али. Аз също съм проходила на 1 годинка и после съм паднала и съм се изплашила. След което отново съм се отпуснала след 2 месеца. Просто трябва време да мине и търпение.  Hug

Ами мен точно от това ме е страх!  Simple Smile Hug Обаче както казах - друг избор нямам - трябва да съм търпелива просто! Питах за някаква идея как да скъся малко периода - преди бях чела за деца, които ги е страх да се пуснат - да им се дават по 2 предмета, които да носят в ръцете и така да ходят - що почакам още 1,2 седмици и ще опитам така - дано забрави малкото маймунче! Иначе, ако случайно залитне или пък леко падне по дупе - веднага вдига ръце и почва да се търка по главата - хем е смешно, хем ми се плаче! Confused

Пепе - освен да го слагаш да спи половин час по-късно - за друго не се сещам! newsm78 И може би да гледате вече да го поуморите с игра, но не точно преди лягане - аз съм забелязала, че ако много се раизграе Али преди лягане - от тези игри, в които почти тича и се залива от смях, после по-трудно заспива - вечер гледаме да си играем на нещо по-спокойно, онази вечер даже баща й пуснал някаква детски песнички на компютъра и я държи в скута си - по едно време я видях как очите почнаха да й се притварят! Joy

Александра и ние не сме имали напукани устни - достатъчно течности ли приема!? newsm78 Иначе аз имам едно нещо на Нивеа - балсам точно за напукани- преставлява тубичка отрязана под наклон и много хубаво действа, но според мен си е за възрастни!
newsm78

Дани - дай линк към картичките - искам и аз да ги видя! Praynig

# 476
Силви, периода може да го скъсиш като й осигуриш сигурност според мен. Не да опитваш постоянно да я накараш да върви сама, а тя да се разстройва и тогава все пак да я хванеш.. Мисля си, че ще е най-добре да си неотлъчно до нея /осъзавам колко е трудно - до преди 4 дни бях така с ПРеслава/...

Всъщност този ми извод е от поведението на Преслава с майка ми.. Ами не искаше да седи с нея и това си е... В момента, в който не й предлагахме да отиде при нея, не я взимаше майка ми с цената на малко рев детето започна да ходи при нея само и да ходят заедно до село без мен.  Peace

Хари, то хубаво, че си ме познала, че често взеха да ме подминават  Joy Иначе отбелязват отслабването тия, които се инзтересуват как Wink На теб не ти трябва. Hug

Пепеджийнс, аз слагам Преслава само като задреме - цока, лежим си, върти се и като задреме я местя в кошарката. Поглежда ме и се обръща пак настрани. Обаче трябва наистина да й се спи вече.. няма сила дет да я накара да легне, ако не й се спи. Peace

# 477
Силви, това за двата предмета ме подсеща за една случка дето ми разказа моя мъж.Детето на негова колежка не искало да се пусне, все държало майка си , може и само за единия пръст, но не пуска,И една баба й предложила да му даде молив да носи.И то се пуснало. Laughing Ако искаш пробвай. Hug
Бубичка, тая 90 днесвна диета във форума ли да я тътрся?Глупаво е да питам,ама в момента нямам време да се ровя...И ефекта задържа л исе след 90-тия ден?Да не е йо-йо,че както съм 73 кг, не ми се става 83...Аз малко не мога да се придържам към диети, ама се замислям дали да не я приложа тая.Но определено след празниците,че иначе как ще си хапна от празничната трапеза,ако ми сепада да хапвам само плодове например... Joy Joy
Александра, и Валентин обича да се катери.Даже оня ден видя,че батко му се качва на аекцията и той след него се покатери.Та за това не го оставям сам в стаята,че не се знае от къде ще падне.
Хари, сокчето от цвекло оставяш ли го да престои 2 часа в х;адилник или веднага го даваш?Четох някъде ,че така се правело и сечудя как да постъпя,че аз още не съм му цедила сок.Само на супа го готвих.
Дани, успех и от мен. Hug

# 478
Славенче, във форума - да. Simple Smile http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=544614.0 Аз приключвам преди празниците - предвидих ги Wink Познавам момиче, което не само че задържа ами и продължи със свалянето и след диетата. Но пък и за тогава си има правила. Ако гледаш на една диета като на 2 седмици или само 90 дни няма да стане... Хубаво е режима на хранене да се промени за най-малко цял живот  Mr. Green

# 479
Здравейте, мамчета!

Минавам само да почерпя кафе и закуска, че днес имаме годишнина

Само че аз нищо не съм измислила, някаква изненадка ми се искаше, ама нищо не се сещам  newsm78
Преди 2 години му подарих двете чертички на теста, беше много хубав ден Simple Smile
Махам се, че Венцислава е кисела, а за вечеря сме си поканили кумовете.

Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт