АВГУСТинче елхата украсява, готви се подаръци да получава...тема № 24

• 28 750
  • 729
  •   1
Отговори
# 450
Честит рожден ден Jijin    newsm67

alegoria, браво на теб, един час разнообразие е в състояние да те зареди за дълго време
Фликс, добре че всичко леко се е раминало  Hug
Подаръците за Венцислава ще са кукла-бебе, количка за бебето, розови дрешки - такива женски неща. Други играчки има вкъщи купища. Не че тя не си играе с камиончетата от батко и Simple Smile Даже и сега е седнала с едно разглобяемо камионче - разглобява, врътка гумите и е доволна от живота си
Качването на килограми сигурно е от сезона Simple Smile И аз съм малко нагоре, даже май не е много малко, щом хората взеха да ми забелязват  Embarassed

Хубав ден на всички!

# 451
  • Бургас
Честит рожден ден,Жижин! Желая ти весел празник,изпълнен с любов,смях и подаръциnewsm59 Tada newsm59

За подаръците и аз съм в чуденка-направо нямам никакви идеи.Трябва май да е нещо,което го кара да се замисли как се използва и да вижда някакъв ефект  newsm78 Определено трябва да огледам магазините да се ъпдейтна  Laughing

Ганушке,Славена,Ишко се стресна,но не много.Май повече като следствие от нашата реакция.Не мисля,че има нужда от куршум.100% ние се стреснахме повече,знаейки какво е можело да стане.

Магаре,голяма е вероятността кучето на ФП да е било скрито в Хиполенд.Позната с новородено бебче ми каза,че 2 дни преди промоцията от магазина казали на мъжа и,че в самия ден количката,която искат,ще е прибрана.Пак малко българска работа  Rolling Eyes

Шайн,с качулка не става ли?Браво,че Белослава е посетила първата си театрална постановка.

Силвиии,как само си го написала -"стон"-много силна дума.Направо ми стана тежко за Али  Cry

# 452
Момичета благодаря ви за страхотните пожелания  Hug

Почерпка да се почерпите за мое здраве Wink,утре ще гледам да се включа по подробно

# 453
Е, такова затишие май никога не е било!!
Жужу - весело изкарване на РД. Мерси за тортето и коктейлчето  Hug

# 454
  • В друго измерение
Привет набързо и от мен!

Честит рожден ден на Жижин, да си жива и здрава, много щастие и късмет!

Ганушке
- не вярвах, че ще излезе от моята уста (също мразя студ, а и бях много зиморничава), но тук се чувствам по-добре, за 6.5 години не съм боледувала (да чукна на дърво) само 2 пъти хрема съм имала, а работата ми е не е като да не съм навън, дори и на -20 понякога. В Бг преди това все болна бях, по цяла зима кихане, кашляне и на лекарства, сиропи и т.н., то не бяха ангини, ларингити, фарингити и тем подобни. Но там много се обличах, навличах, увивах. Тук забравих какво е пуловер, дори на -30 ходя доста леко облечена. За подаръците - Савана има и имен ден на 5 дек, така че имаме още един повод. Рене наскоро ми каза за една кукла, на Фишер Прайс, дето говори, намерих я тук, страхотна е, знае 50 думи, издава сума ти звуци при различни пози, говори английски и френски. Това ще е единият подарък, другият по-голям мислим да е е шейна и даже точно в момента разглеждам какво има по магазините. Освен това днес й купих Мега Блокс, незнам дали ги има в Бг, то е като лего, но много големи парчета Simple Smile, пригодено е за сегашната възраст и хич не е скъпо, Савана има едно и много му се радва и опитва да реди. Може и някоя дрешка, но аз тях не ги броя за подаръци. Simple Smile

Рени
- е защо така с кг? Simple Smile Аз пък надолу вървя, онзи ден се напъхах в едни много тесен сукман (pencil) от преди бременността, много доволна се почувствах, не че няма какво да се желае още, дълъг път ме чака, за да заприличам на това, което бях преди. А и ще гледам покрай празниците да не се освинвам Animal Pig Animal Pig Animal Pig, че голямо плюскане ще е.

ФликсчеHug радвам се, че сте добре, дано Марти не се е изплашил много.  HugИ ние имахме един такъв случай с мъжът ми в Бг преди години, един така ни нацепи отзад и с такава скорост, че направи верижна катастрофа...нашата кола беше най-зле, че м/у две, имаше и отпред и отзад да се прави. Ужасно е.

Ох, исках и на други да пиша, но времето напредва, лека и успешна седмица!

# 455
  • На плажа
Добро утрооооооо  Hug

Одавна не съм се включвала,но ви чета редовно.Вики е с бронхит и си е в къщи.Гледам да опазя Нико да не се разболее,и затова сме я изпратили при баба и.От време на време ходим да я видим и той си умира от кеф.

Отделно започнах да правя картички с цел продажба Mr. Green Ивуша ме запали  WinkЛошото е,че не знам колко парички да им искам ThinkingДоста труд хвърлих,пък и станаха страхотни,но от друга страна в магазините картичките,големите вървят по 0.80лв-1.00лв.Та съм в чуденка newsm78
Като снимам ще ви покажа.
Честит рожден ден на Жижин на патерици,жива и здрава да си и много щастлива   bouquet  bouquet  bouquet
Тортата е страхотна,мъжа ти ли я прави.
Подаръци няма да купувам кой знае какви.На Нико съм му харесала един телефон,със слушалка,като домашните,че все е качен при телефона.А на гърба има животни,които издават звуци,като ги натиснеш.От едната баба има костенурка,която се движи ,а на гърба и има кубчета с различна форма,трябва да ги постави на правилното място.А идеята на Амбишъс за големите конструктори е страхотна.И тук ги има,виждала съм ги в магазините.

Алегория много е готин Тедо,ама май наистина е за подстригване Laughing
Извинявам се,че не се обръщам поименно,на всички искам да напиша по нещо,но Нико постоянно ме дърпа за краката и мрънкоти ooooh!
Пък и трябва да сготвя нещо,една картофена крем супа май ще направя,че бързо става Wink
Хайде до скоро,ще гледам да се разписвам по-честичко Hug

# 456
Амбишъс, много си права за студа и каляването. И аз съм така. Имам един пуловер в гардероба си и да си призная не съм съвсем сигурна къде точно се намира. Цяла зима карам с памучни блузки от най-тънките, без бодита, камизолки и други подробности.
Дани, тук продават подобни картички и са между 3 и 5 лв. Има магазинчета, които работят от години, явно има клиенти за това. Аз също съм купувала , но тук почти не можеш да намериш обикновена картичка под 2 лв. Най- обикновена опаковка в магазин излиза към 8 лв без сложни панделки и декорации. Това ти го пиша, за да имаш база за сравнение Hug. Успех в начинанието и на теб, и на Ивуша Hug
Фликс, сега я караме с качулка, но в големите студове няма да е достатъчно. Пропуснала съм вашия инцидент. Добре, че не е сериозно, но още един път потвърждава мерките за безопасност, дори и за 10 м. Имаше няколко дни, в които трябваше да обикалям с таксита заедно с Белослава и ми беше много притеснено.

# 457
Добър ден!
Алегория, дано не си се обидила, мила, че съм се объркала така. Hug
Магаре, да, имам предвид намален слух.Много бързах като писах поста и даже проверка не правих. Peace

Валентин е ужасен просто,Мисля че му никне горн зъб и само преревава, не иска да яде, снощи 3 часа го преспивах...ето пак увисна на крака ми и почна да хленчи... ooooh!Ще се включа пак като заспи

# 458
Данинце, успех в начинанието! Виж с калкулацията в ресторанти се справям, но за картичките идея нямам. Големите в книжарниците може да са по 0.80-1.00, но имай предвид, че ръчния труд си е ръчен труд! /Това покрай плетките го установих с пълна сила  Mr. Green /
Чакам с нетърпение да видя каталога!  Hug

Всички болнички да оздравяват и зъбаците да излизат вече... На Преслава й останаха само 4 и чакам да стане по-спокойна.. уж  Rolling Eyes
След ден-2 ще правим и прощъпулник  Party

# 459
Силвииии - не съм се обидила мила. Даже понякога го приемам като комплимент. Ако беше момиче, а го бъркаха за момче - това е друго. С мен е било така "Какво хубаво момченце" и то въпреки гооолемите обеци, които мама ми е сложила.
Аз го приемам, че е хубав като момиченце!
За постригването - наистина незнам как ще стане. Пробвах веднъж и нямах успех. Само бретона намали и повече не успя. А не искам с машинката. Та накрая ще сме дългокосковци май.

# 460
А Валчето почти няма косичка.Пости плешивичък ми е.Жалко,че нямам скорошни снимки да го видите.Simple SmileА баща му има много гъста коса и черна, а моите и двете дечица русички като майка си.Е, аз съм била руса като малка, а после косат ми е станала кестенява.Simple Smile
[b]Жижин[/b], честит рожден ден на патерици!Пожелавам ти дълъг живот и здраве, за да отгледаш внуци и правнуци!Целувки! Hug
Нешо ми е супер тъпо днес.Кажете някой виц да се посмеем. Laughing

# 461
Алегория - нещо май пак стана объркване! Wink Аз нищо не съм казала по този въпрос! Joy

Фликс - ами може и малко пресилено да съм се изразила, но наистина ми звучи като стенание - обаче май клоня към глад - интересно защо преди не се будеше, а сега почна - сигурно през деня не яде достатъчно!? newsm78

Жижин - честито и от мен със закъснение! Да си жива  и здрава, обичана и щастлива!  bouquet

Амбишъс - отслабването да не е свързано с почването на работа!? Wink На мен вече това ми остана като последна надежда - да сваля, когато почна да работя! Sad

Скоро прочетох за една диетоложка Енджи Касабие - абе поредната мода, но тя предлага да изготви на човек програма, в която се яде всичко -от нищо не се ограничаваш - просто намаляват леко калориите - да кажем с около 10 процента от необходимите ти и така лесно се отслабва. Уж Стефан Данаилов и Рени отслабнали при нея, Бритни Спиърс също й била пациент. Хубавото е, че те могат да ти готвят храната и да ти я носят до вкъщи - така ядеш 5 пъти на ден и то вкусна и разнообразна храна - дори десерти има! Crazy Лошата новина е, че ако искаш да поръчваш храна - цената е 35 лева на ден - което аз изобщо не мога да си го позволя! Rolling Eyes Има вариант тя да ти препоръча само какво да ядеш и ти сам да си готвиш, но аз сега едва намирам време да сготвя едно ядене за 2 дни, не си преставям да си готвя по 5 пъти на ден първо, второ, десерт! Sad Абе явно ще си ходя дебела! Mr. Green

Да ви се оплача - Александра нали падна и много гадно си удари главата - мислих, че до няколко дни ще забрави - ами не! Naughty Thinking С всеки изминал ден все повече и повече се плаши - вече не иска да направи и крачка сама без да подаде ръчичка! Преди щъкаше из цялата стая, а сега най-много 3-4 крачки покрай дивана без моя помощ прави! Crazy Незнам как да й върна предишната увереност - опитвам се да я оставям сама да ходи, но ако я пусна - просто се разплаква и сяда! Много ми е мъчно за нея! Cry

Някой имал ли е подобен проблем - как се оправихте!? newsm78

# 462
Силви, аз в последните около 3 месеца свалих 20кг. без Енджи Касабие, пак с ядене на всичко и под 35лв на ден   Peace
Диети с ограничаване на определ продукт и аз не харесвам. Порции не съм намалявала също... Всичко е в съчетаването на храните.
И аз си мислех, че все дебела ще си ходя, но ето, че има начин... Не е като да не съм дебела и сега, но всичко с времето си  Sunglasses

Подаръци за Коледа.. не съм мислила нещо конкретно, най-вероятно ще го измисля на място, но напоследък забелязвам, че се застоява до маси с нещо - на кака й кухните, тоалетката, детска билярдна маса и джаги... ще решавам на място във всички положения.  Peace

# 463
Силви, на една приятелка детенцето, с която заедно гледахме големите си деца, така падна около годинката и не искаше да се пусне после.Проходи на година и шест месеца.Ела да я видиш сега каква разбойничка е на 9 години. Simple Smile Според мен остави детенцето само да се пусне и го придържай сега като се страхува.Ще забрави до месец-два и пак ще лудее. Peace
Бубичка, я издай тайната н твоето хранене.Ама с примери - кое с кое съчетаваш? Thinking

# 464
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/5174 Даже ей това май харесах за Коледа... да видим как ще сме с финансите иии  Heart Eyes

Славенче.. моята "тайна" е 90дневната диета Simple Smile Един ден хапвам пържолки и салати, един ден боб, леща, ориз, картофи и салати, един ден спагетки, зелечукови пици, хляб, торта, сладоледец, един ден само плодове и така Simple Smile

Силве, когато се почувства пак уверена сама ще се пусне.. Хариела ми е свидетел Преслава как ме преследва и ходи сама само, за да стигне до мен и да ме хване... Преди 3-4 дни й дойде музата и вече обикаля навскъде сама.. Сега се затичва, за да избяга да не я държи никой Grinning

Последна редакция: пн, 29 ное 2010, 14:16 от Бубичка

Общи условия

Активация на акаунт