АВГУСТинче елхата украсява, готви се подаръци да получава...тема № 24

• 28 637
  • 729
  •   1
Отговори
# 660
  • Sofia
Здравейте, мами!  Hug

Честит празник, мила Ани!   bouquet   bouquet   bouquet Бъди жива и здрава и все така красива и добра!!!  Hug  Hug  Hug

Фликси, стига бе, нали уж вече са ни големи децата, как ще се задушат... Аз отдавна не го мисля това вече, ама ти сега ме разби...!  Rolling Eyes Все си мисля, че трябва да се усетят, ако им се затрудни дишането. Да не дава Господ!  Praynig

Трейси, голям ужас наистина! Добре че Господ ги пази тези деца, че ние нямаме хиляда очи!

София наистина беше много смешна, посадена в саксията, обаче откакто купих столчето саксията е забравена. Разнася го навсякъде това столче и само сяда и става, та да издава звуци. Много си го обича и добре че й го купих.  Grinning

Славенче, ама как може така да ти говори мъжа ти!!!  Close Той изобщо гледал ли е децата поне един ден, та да говори така. То много лесно отстрани да се приказва, мъжете ни мислят че по цял ден си лежим или си вирим краката и нищо не правим. Тя и домакинската работа никога не се вижда и не се зачита. Много ме е яд така на някои мъже, като говорят неуважително за жените си. Но всички го правят в една или друга ситуация. Я проведи един сериозен разговор с него и му покажи колко много си обидена, да се замисли малко има ли основание да ти говори такива неща!

Поли Зое, радвам се резултатите на Соничка са добри!  Hug

Пепе, бързичко да се оправя Павката!

Нещо Янчето вд, не е писала отдавна. Дано са добре.

Тъй като утре го дават да вали, отивам да пера количката.

# 661
Фликс срещала съм ъгсове и тук, затова попитах  Simple Smile Не мисля, че няма да има и някъде в Бг.. хехе
Благодаря ти за посрещането   bouquet Снимки май не съм качвала никъде, а не знам как мога да го направя тук като поуст..  Thinking

Силви, Пепе благодаря и на вас  Heart Eyes  bouquet  bouquet

# 662
  • На плажа
Смайл използвай  Радикала.Така можеш да качваш снимки направо в отговора ти.Копираш втория адрес и го пействаш  Peace
Хари и аз чакам да застудее и да я разфасовам количката да я пера,че на нищо не прилича вече.Само не знам как ще я сглобя после,че те са10032542588 болтчета ooooh!Реших да снимам стъпка по стъпка какво свалям и така после да сглобявам Wink

# 663
Дани, кое е радикала  newsm78 Май изобщо не съм наясно... Blush

# 664
  • На плажа
Цъкни на самата думичка,която е в червено и ще те вкара в сайта  Peace
Звездице ти няма ли да кажеш как сте Wink

# 665
М.. постоянно ми дава грешка, затова реших, че може би е по друг начин. Иначе видях, че е линк. Ще измисля друг начин  Simple Smile Може да си сложа снимка на Йо като профилна  Flutter

# 666
Хелоу от нас! Много люта зима настана тук. Вали, фучи, истинска виелица. Време за двама, както се казва ,  Grinning в нашият случай за трима.   Joy

СмайЛайк, уелкам и от мен!   bouquet  Видях, че обсъждате UGG boots това е името на австралийска марка ботуши, добила холяма популярност напоследък в цял свят. Сигурно ги има и в БГ, няма начин. Вътре са от чиста вълна и са непромокаеми (оригиналните). Моят мъж е решил, че 99%, от предлаганите в магазаните тук са китайски и едва ли не трябва да ходим до Австралия, ако искаме да са истински.  Laughing  http://de.uggaustralia.com/de/ProductDetails.aspx?gID=k&prod … del=Bailey Button А ето ги и детските.

Мдаа ако оставим мъжете за 1 седмица сами с децата със сигурност ще станат много лоши "майки. Всяка майка е най–добрата за своето дете.  Peace

Фликс, много е кошмарно това със задушаването ( Боже опази!) Наистина при дълбоката фаза на съня, понякога сякаш спират да дишат за момент. (поне аз все я проверявам  Blush )Но са достатъчно големи вече, за да се събудят, преместят завивка и т.н.  Друг е въпросът, че ако са се завили през глава с юрганче за по-дълго и дишат Co2, може да доведе до хипоксия–недостиг на кислород. При нас проблема е , че детето спи в едни странни пози по корем напоследък и обича да си завира носа в нещо меко, затова никакви възглавници. И се си затиска едната ръка, толкова, че се зклещва и ходя да я обръщам.

Поли, ти ли ходиш на таекуон–до или Емо? И ако се разболяваш, вземай мерки!  Hug

Хариела, хубаво сте заместили саксията със столче вие. Аз имам достъпно само едно маслиново дръвче в хола и Еванджи сме я дрeсирали, ходи,  гали го и вика "ЦЕТее  Grinning
Много ми харесва вече така като има канекшън  помежду ни Heart Eyes Понякога не я разбирам на какъв език ми "говори, но важното е че тя ни разбира и засега не сме имали инциденти. На печки, контакти и т.н. вика "джИсс . Не че това я спира да иска да ги пипа де.  Grinning

Последна редакция: пт, 10 дек 2010, 12:08 от renee

# 667
renee много са готини детскитеее....  Crazy Laughing Ще трябва да се разтършувам из София! Ти къде си, че е вече люта зима? А! И много благодаря за приветствието  Hug  bouquet

# 668
Здравейте, мамчета!

Честит празник на Терпсхора и на бременните мамчета   bouquet

Благодаря за всички честитки за вчерашния ми празник  bowuu
 Днес голямо обикаляне падна, като за последно. От утре казват, че ще е студено .......

Лека нощ и сладки сънища!

# 669
Добро утро....
Хайде да пием по едно кафе

# 670
Доро утро мам4ета  Hug Днес аз 4ерпя, 4е станах рани4ко  Grinning

Честит имен ден Ани, вси4ко най-прексрасно ти желая и честит празник на бременните ни мами със закъснение, но пък от сърце  Heart Eyes
Смайл - добре завърнала се   bouquet Тия ъгсове и тук са супер популярни, но масово са ментаци и са супер амортизирани на външен вид от носене, но то това е и от ка4еството. Не е възможно да нямате в бг, дори се о4удих, 4е не са ви нападнали като мода, но после се сетих, 4е в бг тока винаги е бил на по4ит и за предпо4итане  Laughing Аз ве4е гледам да ми е удобно на първо място и ка4ествена материя, другото е на по-заден план. Дано успееш да си намериш, сигурна съм, 4е ще си доволна  Peace
фликс - сигурно ще те стресна сега, но Макс спи в отделна стая с 4увал4е и 2 одеалца леки4ки отгоре, а сега със сополите имаше и малка възглавни4ка  Mr. Green Върти се из цялото легло, става и го обикаля както е в 4увала и спи в невероятни пози, но няма на4ин да се задуши според мен  Praynig Ако искаш пробвай де да знам, да му направиш малко тренировки като да ре4ем да му слагаш по главата разни дрешки, одеалца и т.н. и да видиш дали ще се замота някъде, колко бързо ще го смъкне, знам ли, а това пък ще помогне и на теб да се поуспокоиш  Hug
Славен4е - не е искал да те обиди 4оека, просто си го е изкарал на теб и това е. Нали знае-, 4е когато са ядосани хората си го изкарват на най-близките, които пък най-малко го заслужавт, но пък им олеква... Пропусни си го покрай ушите и продължавай да се усмихваш. Положителното мислене ще даде скоро резултат ще видиш  Hug
Амбишъс -  Hug Аз имам нужда от по4ивка след тази 'прекрасна' седмица, така 4е се надявам да се позастоя пове4е вкъщи пред лаптопа  Hug
Рене - много е хубаво това с канекшана. След карането оня ден имаше прекрасен и невероятен резултат  hahaha В4ера си имахме 4исто ново сменено с добри4ко мом4енце  Joy  Mr. Green Явно е преспал и е премислил поведението си и се е поправил  hahaha  Joy Е, все още немога да повярвам как вси4ко разбират ве4е и колко внимателни трябва да сме какво им говорим, за да не ги засегнем  ooooh!
Та да ви кажа и на вас за какво става въпрос - оня ден приклю4ихме със пиенето на сиропи и 4удеса, защото Макс разбра, 4е с плюене нищо няма да постигне, защото мама ще дава и още и още докато се изпие  Naughty Та реши да намери нов на4ин да се оттърве от сиропа и реши да повръща  Shocked След като повърна на обяд и ве4ерта с баща му двигнахме ръца и казахме, 4е не е нужно пове4е писъци, крясъци и разправии и Макс самодоволно се изпъ4и и взе да се смее с глас  Joy Да но ние продължихме да му се караме, 4е така неможе, 4е трябва да слуша, 4е ние не за лошо го правим и той се разсърди, ядоса се, неискаше да пие АМ, да спи, нищо и се наложи да му се извиним, да го успокоим, та си взе бутилката и по4на да пие, а баща му взе да обсъжда, 4е е много захитрял и как вси4ко разбирал и той пак хвърли бутилката, като млъкна по тази тема и по4на по друга се поогледа и пак си я взе да допие  ooooh! И в4ера се е събудил 4исто нови4ак - послушен, ходи да си играе и по някое време се сеща да дойде да те гъшне, да те цунка ... такива неща никога не е правил  Joy  Mr. Green Дано така да си остане послушен, 4е голям характер ли, инат ли какво си имаме вкъщи и ние незнаем  Mr. Green
Трейси - след слу4ката с Дани на нас ни спря тока оня ден в 4 някъде сутринта и на мен в просъница веднага Дани ми бепе пред о4ите с кабелите и бягах да проверя. Бейбифона запо4на да пищи, 4е няма връзка с другото устройство и аз реших, 4е Макс се е събудил и е докопал някак си кабела и го е извадил, но детето спеше, 4удих се (доколкото мога сънена) какво става и не измислих, вси4ко изглеждаше наред и си легнах, а то нямало ток в целият квартал, та 4ак до 11ч, направо ме върнаха в .... Добре, 4е имаме пе4ка на газ и с една моя запалка мъжо се е оправил, но е било адски студено без парно. Абе много трябва да се внимава ве4е с малките пакостници  Hug
айде,,,,аз докато се напиша и Асито е по4ерпила, ама карай Аси тогава моето кафенце е специално за теб  Hug

# 671
  • Sofia
Хихи, имаме си два вида кафенце. Аси и Лидето добре се грижат ...  Hug  Hug

Толкова говориха, че ще вали, а то едно слънце пекнало, е наистина си е студеничко, но пък за разходка пак става. Ние днес май ще сме на самоход, че нали вчера изпрах количката, ще я видим Софито как ще се представи.

Ох, малко ми е притеснено, защото снощи сестра ми с племенника ми постъпиха в болница. Детенце от 4 дни е с висока Т, повръщане, червено гърло, силна кашлица. Направо ужас! Той е и с хронично заболяване - астма и като се разболее, винаги се усложнява и откарва по 1 месец болничък. Много ми е мъчно, чак ми се плаче. Винаги е болен декември месец и никога не може да усети с пълна сила Коледното настроение, все пропуска тържествата в детската градина (той е на 4 години). Съмняват се за вирусна пневмония, но още не му е направена снимка. Тази нощ отново не са спали, защото е бил с висока Т и даже след течния аналгин е продължавал да вдига. Много се притеснявам и ми е свито сърцето...  Cry Стискайте палци скоро да се оправи на леля душицата ...  Praynig

# 672
Сърцето ми се свива като чуя за болно детенце! Хари, да излизат бързо от болницата здрави и да изкарате най-щастливата Коледа!  Hug

# 673
Хар4е , стискам палци бързо да се оправи племенника ти и да може да се наслади на коледните празници с пълна сила.
SmileLikeHeaven добре завърнала се. Hug Как е Йоанчо?Разкажи нещо за него, как сте със спането, яденето, зъбите, игрите и т.н...... дай и някоя снимка да го видим.Ако все още имаш проблем с радикала, може да ми пратиш снимката, аз ще я ка4а.
Фликс, много неприятна слу4ка.Представям си как си си изкарала акъла. Hug
Ян4е, направо се втрещих като про4етох за Анди.Как е дъвкала и преглъщала мислата с шнолка в устата....Направо изтръпнах.Добре ,4е нищо не е станало  Hug
Славенка, недей да се ядосваш мила....Не изпадай в депресии, моля ти се.Имаш 2 4удесни де4ица ,които раз4итат на теб....Гледай по-ведро на нещата Hug
Трейси  Hug  направо ужас.Добре ,4е нищо не е станало и при вас.Аз направо изпитвам ужас от тока....Мойта приятелка ми разправяше ,как заварила единя ден нейното дет, което е на 3 години...с  неговия приятел яли близалки и решили , 4е кле4ките е най-добре да ги мушнат в контакта...тя като видяла, направо щяла да припадне.Господ да ни пази де4ицата  Praynig
Пепеджинс, бързо да се оправя Павката...аман от тия боледувания ве4е  Hug
Поли Зое ,радвам се , 4е резултатите са О.К. на Сон4ето.
Алегориа, бързо да се възтановяваш ...и по-малко  натоварвания ве4е
Силви д  Hug Добре, 4е си го видяла на време с тая таблетка, 4е....не ми се мисли

Имах желание да пиша още доста, ама днес съм сама с Ради, а той пък е много кисел.Единя кътник му е мнооооого надут , и цяла нощ е мрънкал , не се наспа хубаво и сега е киселяк....така, 4е до скоро

# 674
Доро утро мам4ета  Hug Днес аз 4ерпя, 4е станах рани4ко  Grinning

Честит имен ден Ани, вси4ко най-прексрасно ти желая и честит празник на бременните ни мами със закъснение, но пък от сърце  Heart Eyes
Смайл - добре завърнала се   bouquet Тия ъгсове и тук са супер популярни, но масово са ментаци и са супер амортизирани на външен вид от носене, но то това е и от ка4еството. Не е възможно да нямате в бг, дори се о4удих, 4е не са ви нападнали като мода, но после се сетих, 4е в бг тока винаги е бил на по4ит и за предпо4итане  Laughing Аз ве4е гледам да ми е удобно на първо място и ка4ествена материя, другото е на по-заден план. Дано успееш да си намериш, сигурна съм, 4е ще си доволна  Peace

Мерси Simple Smile Ъгсовете съм ги виждала тук, но все на нечии крака  Grinning То истината е и, че мнооого одавна не съм обикаляла магазините за обувки..., нали все с иходя в един и от там си пазарувам постоянно... Но скоро време ще изляза специялно за тях  Flutter

Хариела... много съжалявам за дечко, но вярваме силно, че ще се оправи! Всичко съдейства за добро Simple Smile Бог си знае работата  Hug и малчо ще има най-прекрасното Рождество Христово!!!

Общи условия

Активация на акаунт