АВГУСТинче елхата украсява, готви се подаръци да получава...тема № 24

• 28 642
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
  • В друго измерение
Привет, дами!

Честит 8-ми декември на всички бивши, настоящи и бъдещи Simple Smile студенти!

Рени - честита 30 годишнина! Всичко най-най ти пожелавам, здраве и късмет, радост и усмивки с децата и мъжът ти и каквото си си намислила да ти се случи!  Hug

Лиде
- браво за изпита, миличка  Hug, 70% е повече от чудесно, имайки предвид на какво беше подложена последните месеци!  Прегръщам теб и Макс, дано се засечем скоро!  Hug

Фликс - да, точно това са ъгсовете, но понеже са доста видове, това са тези, които имаме ние:

Аз си купувам от доста време, 3-4 години и много си ги харесвам, сега и малката има, обаче нейните са по-късата версия... Heart Eyes Heart Eyes
Ще пусна снимки, веднага щом я снимам.

Пепе
- хайде, оправяйте се и вие!

Рене
-  Hug чакам петък с нетърпение, аз ти писах вече за ъгсовете, пак ще говорим. Стискам палци да е добре Еванджи!  Hug Забравих да ти пиша за украсата: само един венец съм закачила на входната врата, за елхата не ми остава време, но ще гледам този уикенд да я направя. Имаме голяма, 1.80 м, изкуствена, купих я първата година тук, дотогава в Бг все естествени сме имали, обожавам мириса на елха, но не искам да ги секат, затова си караме с изкуствената. Simple Smile

Последна редакция: чт, 09 дек 2010, 06:38 от -‘•̬●’- Ambitious -‘•̬●’-

# 646
Добро утро....Хайде да ви черпя по едно кафенце

# 647
Аси, добро утро и на теб. Simple Smile Днес и аз съм от рано разписалите се. Андреа ми обърка целия ден - още спи.  Shocked Изпи си млякото в 7 и пак зананка. То лошо няма, но тамън си бях направила някакъв план за деня около Андиното спане и сега всичко трябва да размествам.  Laughing Няма как..

Трейси, дааам, забравих да кажа, че сестра ми пък като малка е гълтала цип!! Друго също много опасно малко метално дяволче.
Леле ама разтопили са се нещата в контакта докато Дани ли ги бърника и защото той ги е бърникал ли??  Shocked Майко, изправиха ми се косите и от вашата случка!!  Praynig А това с изправянето Андреа го прави на спалнята и ме побърква. За части от секундата се изправя това жилавото и хуква нанякъде. Ходи я хвани.  #Crazy Тя като бебе не ми е падала от спалнята, напоследък се случи сигурно 2 пъти в рамките на седмица. Вчера я хванах на ръба вече падаща. И хич не й дреме беее, не се учат още що е то о-пас-ност.  Crossing Arms

Мариелка, ние още нямаме никаква Коледна украса и не мога да кажа ще има или няма интерес. Според мен ще иска да дърпа украсите, понеже са интересни цветове и форми. Simple Smile Даже на Аси съм пратила такава идея за заглавие.  Joy

Пепе, Павел бързо да се оправя!  Hug

Хари, забравих да ти кажа, че и аз много се смях като си представих как Софи си посядва в саксийката и си гледка ТВ.  hahaha Joy Гояма сладурка, ей!  Heart Eyes Ние още като бяхме в Казанлък много се чудехме дали да вземем такова малко столче, но Андреа нали има червеи в д-то и посмъртно на 1 място (освен за Бейби тв по 15 мин на спалнята) не застава и за секунда, та засега отпада.

Хубав ви ден!

# 648
Добро утро!
Аз както няколко дена се опитвам да мисля само позитивно, да не се ядосвам и да си хабя нервите, за да м ие деня хубав и ето - моя мил снощи пак ме изкара най-некадърната майка в света.И ако не знаете да ви кажа - аз не мога да си гледам детето!Според него не се справям изобщо!!!
....

Та аз пак съм в изходно положение с депресийката.Криво ми е много!

...

Отивам да си дочета.До после.Simple Smile

Фликс, Бърборанка, Трейси, едно голямо гуш от мене.Представям се какво ви е било!Дано да не стават инциденти!пу-пу
На мен ми е доста нервно още.Ще се включа след обяда пак.Лек ден на всички! Hug

Последна редакция: чт, 09 дек 2010, 09:29 от slavena80

# 649
Славенка, грабвай преждата и плети! На мен ми помага много, като ми докривее. Ако не ми докривява просто ми е добре да плета. Бях забравила да ти отговоря. Аз определена прежда не взимам.. Опипвам ги, държа да нямат вълна, защото и 10% вълна ми боцка и си харесвам цвят и материя на място опипвайки  Grinning Hug

Момичета, скоро четох нещо за гълтането на монети от децата.. Когато първото дете глътне монета се паникьосваме, отиваме в спешно и т.н. Когато второто ни дете глътне монета му даваме картофено пюренце и повече вода и чакаме на изхода, а когато третото ни дете глътне монета просто му я удържаме от джобните  Laughing
Не искам да омаловажавам тревогите ви и аз не съм особено спокойна в подобни ситуации, просто ми се искаше да ви разведря   bouquet

Честит празни на всички с поводи днес!  Hug
Честит празник и на бременните ни момичета! Света Анна е закрилница на бременните.  Hug

# 650
Славенка, дръпни си хубав филм..Това винаги помага..Не позволявай околните да ти влияят и ако мъжът ти те ранява с думите си, намери начин да не го отразяваш...много е ефикасно..Време е да намериш това занимание, което ти носи радост. Настроена си по-скоро апатично, отколкото обратното..Усмихни се и света ще ти се усмихне..

# 651
  • На плажа
Честит имен ден на Терпсихора,жива и здрава да си мила   bouquet  bouquet  bouquet

Ако има други именници да се чувстват поздравени и те  Hug
Янче яко ти е изкарала акъла пандата,и как значи е успяла да яде с фибата в устата направо незнам ooooh!
Фликс и аз много се притеснявам да не се задуши Николай от както заспива сам,понеже винаги като отида,той е забучил нос във възглавницата и си е сложил пелената на главата ooooh!Обаче се успокоявам,че те са достатъчно големи,за да се изправят и отвият ако не могат да дишат наистина Peace
Янче  а Николай от няколко седмици скача на спалнята,ама яко.Всяка вечер като се приберем,двамата с кака си се надскачат.Много са смешни и клип съм  им направила,ама не съм го свалила още,да ви ги покажа.
Славенче трябва да се научиш да си ги пропускаш покрай ушите тези коментари.моя и той понякога така ми говори,обаче аз изобщо не му обръщам внимание Wink
Трейси ама то при вас е ужас направо ,с този инцидент ooooh!и как са се стопили тези кабели,ужас ShockedДобре,че сте добре.А,и наистина си страхотна на снимката,много по-различна от бременноста си с Дани Hug

Мариелка ние украсихме елхата в неделя и Нико беше при баба си,че да не ни пречи.Като дойде после и като я видя,как е украсена и свети и щяха да му изкочат очите, ShockedЗалепи се за нея и най-искренно и се радваше,но сега не ходи да я пипа,само я гледа отдалече Peace

Алегория и как боли скъсан минискус,понеже и аз си навехнах нещо крака,ама май ми беше минало и сега ,изведнъж ме заболя отзад сухожилието на стъпалото и не мога да си стъпя  на кракът,направо куцам.Ходя само с маратонките,че друго не мога да сложа,ама утре като завали сняг...какво ще обуя ooooh!

# 652
Боже! Кога ги родихме, кога порастнаха?! Не съм влизала тук от, както родих и сега направо се изненадвам като ви гледам сладурковците!!! Страхотно е да се върна след толкова време!...  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Имаме си 79 момиченца

и 93 момченца

А това сме ние....

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ
Как да научим детето да ходи само до тоалетна. Първи стъпки
Изисквания към личния ви лекар
Имунизационен календар
Референтни стойности при кръвните изследвания на деца
Детските зъби- пробив и проблеми свързани с него
Всичко за детето
Развиващи игри

ХРАНЕНЕТО
Рецепти за деца от 1 до 3 години
Примерна схема на захранване
Как да направим зеленчуково пюре
Готово ли е вашето дете за захранване
Принципи на захранването
Захранване на кърмаче
Блогът на Хедра
Рецепти(1 част)
Рецепти(2 част)
Съхраняване на плодове и зеленчуци и рецепти
Зърнени храни

-1- 2- 3- 4- 5- 6- 7- 8- 9- 10- 11- 12- 13- 14- 15- 16- 17- 18- 19- 20- 21- 22- 23-

НАШИТЕ СНИМКИ

smile3509
Потребителското име и паролата ще се разпространяват на лични

Предложения, оплаквания и забележки изпращайте на ЛС!
Ако някой иска да му бъде променена информацията или да бъде добавен също да пише ЛС на Август 2009.
Ако пощата е препълнена може да пише на A_S_Y_77 и Бърборанка

# 653

Фликс - да, точно това са ъгсовете, но понеже са доста видове, това са тези, които имаме ние:

Аз си купувам от доста време, 3-4 години и много си ги харесвам, сега и малката има, обаче нейните са по-късата версия... Heart Eyes Heart Eyes
Ще пусна снимки, веднага щом я снимам.

Ъгсове? Не го бях чувала до сега  Flutter Много са готинки и все ги гледам, но никой около мен не носи такива. Със сигурност са удобни, но не се ли мокрят зимно време? А казваш, че има за малчовци?  Heart Eyes В същност от къде мога да си купя такива, а и за дребосъка ми?

# 654
  • На плажа
SmileLikeHeaven добре дошла отново Hug Къде се загуби ,какво прави дребосъка.кажи нещо повече. Laughing
Надявам се да си редовна вече в редиците ни,както преди Hug

# 655
SmileLikeHeaven добре дошла отново Hug Къде се загуби ,какво прави дребосъка.кажи нещо повече. Laughing
Надявам се да си редовна вече в редиците ни,както преди Hug

Ех, че топло посрещане!  Hug Hug Hug Heart Eyes Благодаря ти!
А ми къде ли... случиха ми се толкова много неща... Дребо е супер! С него всичко си тръгна перфектно. Сега само изключвам храненето му, но не знам вече какво да правя...  ooooh! Не иска да яде на лъжица и това си е! Иначе е голямо образче хехехе Постоянно мога да се смея с него. Сигурно ще стане актьор един ден  Blush
Ще гледам да съм отново редовна иначе  Flutter Интересно ми е какво се е случвало и с вас през цялото това време  Blush

# 656
  • Бургас
Честит имен ден,Терпсихора! Желая ти весел празник с любимите хора  Tada

Добре завърнала се на SmileLikeHeaven   welcome Дай някоя снимка да ви видим с Дребо.А  ъгсовете на Амбишъс са канадски-тя живее там.

Лиде,Мариелка,определено беше забил главата и едвам дишаше.Като му я обърнах и задиша нормално.По принцип след като заспи си му е най-дълбокия сън.Не ми се иска да мисля,че не би се усетил да се обърне сам.  fingerscrossed

Трейси,мила,ти пък с две случки за един ден.Добре,че не е станало нищо нито с Дани,нито с теб,нито с лукчето.  Hug

Пепеджийнс,защо Павел прави пристъпи,след като е  с чисти гърди?Да не би да е алергична реакция към нещо-прах,животно,мухъл? Последното може да докара голяма беля,а сега както държим топло заради децата,вероятността за конденз и поява на мухъл в тия панели и ново строителство е голяма.

Амбишъс,нямам търпение да ви видя и двете с ъгсовете.Много ще сте сладки.У нас някак не се наложиха,въпреки че много жени казват,че ги харесват.

Славена,ако беше лоша майка,нямаше да ти пука от такова изказване.Аз малко се ядосах,но ти горе главата  smile3534 smile3533 smile3525

Ние още нямаме коледна украса.По принцип украсяваме около седмица преди Коледа и сваляме всичко седмица след Нова година.Загубва ми се празничния замисъл ако украся много рано.И винаги се възмущавам,че магазините започват да слагат гирлянди и топки даже от ноември  ooooh! Ами докато стане време за Коледа,аз съм свикнала и вече не им обръщам внимание на украсите.

# 657
Славенка, мила, я да не ти пука, те почти всички мъже смятат, че не ги дооглеждаме някак си децата, а като им ги оставим за един ден са ангелчета, а за повече време ги хващат нервите. Но пък им е мъчно като не ги видят дълго време.
Нашият тати е командировка и вече втора седмица не сме се виждали и страшно му липсваме. Сега го чакаме в събота да си дойде, живот и здраве, вечерта.
Елахата украсихме още ноември, да се кефят децата, те сами я правиха /с моя помощ/. И нашата е изкуствена, защото ми е жал за истинските.
Хариелка, много сладка Софи с тая саксийка-столче, забавлявах се с нея.
Фликс, може и да има нещо по матрака, даже си мислех как да го изпера да изсъхне бързичко, приемам идеи.
Но като дам апис и помон хистамин и нещата се оправят и си спинка, пу-пу. Дано няма нещо. Доскоро и Дани беше така.
Аси, много сладки подаръчета си имаме на елхичката.
Смайл, радваме се, когато си при нас

# 658
  • София
Хайде и от мен привет!

Гемма имаш огромна прегръдка от мен. За съжаление от хората накрая остават само спомените...  Hug

Смайли ти къде се изгуби толкова време? Я разкажи какво си правите.

А като говорите за налапани неща - голям ужас са си тия изживявания. Онзи ден гледам Боби за пореден път носи и премята из ръчичките нещо и тъкмо се чудех какво толкова малко може да е и се загледах. И какво да видя - едно от кубчетата за хлебарки си намерил и си го отворил, и беше на път да си хапне отровата  ooooh! Хем уж ги издирвах къде са и изхвърлих сума ти и явно има още на разни забравени места, ама достъпни за малки ръчички.

Иначе днес ме изуми - сутринта 100 пъти ни събуждаха и после към 10 дружно сме заспали и той си суче и се врътка и аз спя до него, та така до 12. Ходихме навън - игра, игра и като ме поведе и чак до блока - да се прибираме искаше човека. Накърмих го и взе, че в 15 пак заспа. Е такова чудо отдавна не ни се беше случвало. Аз очаквах обеден сън към 18 чак...

Хубав ден!

# 659
Здравейте!

Джема, много съжалявам, ужасно нещо ви се е случило  Hug!

Трейси, супер си на снимката, наистина си много по различна от бременността ти с Дани, може би заради косата, не знам. Изглеждаш и на мен много по-женствена, много хубава бременна си, ти и иначе си си хубава, а сега още по  Simple Smile! Пази го зетя ей  Wink, мани майтапа, ама добре че нищо лошо не е станало и добре че не се е случило това в БГ. Тук инсталациите така са направени, че ако някой бръкне в контакта и веднага прекъсва всичко, сигурно и при вас е така и за това са паднали бушоните. Емо и него го "хапа" контакта като беше на 3 и нещо, реши да се увери колко е опасно да пипа там и имахме същия инцидент, но стана с оголен контакт, сменяхме контактите и нямаха капаци и баща му да разчита че е вече голям, само го предупредил да не пипа докато той отиде да вземе нещо си и бам, спря тока, Емо писна и повече не посмя да пипне контакти, еле па оголени.

Фликси, те би трябвало вече да са в такава възраст, че да се усетят и да се събудят ако не им стига въздух, ама знае ли човек. Соня като си спи в нейното легло слагам една много тъкка, детска възглавничка, не я завивам, облечам я по дебело, понякога само слагам едно памучно тънко одеало, но тя го изритва и се остава пак незавита. Но като я взема при мен и аз все се притеснявам да не се замотае в юргана ми, уж и прява място и тя лежи далече от мен, но пък тя си се мести.

Амбишъс, и аз отдавна ги глидам тези ъгсове тук, доста ги и носят, но и аз все си мисля, че ще се мокрят от снега, а и подметките ми се виждат тъкни за преспи. Как са я кажи, щом носиш, може и аз да се сдобия с едни  Grinning. Аз си купих онзи ден едни яки планински обувки за разходки из снега, а на Соня апрески, но горката толкова трудно ходи с тях...пък и тек нямат апрески 22и номер, та и взех 23, а тя по принцип в момента носи 21 и тия дори с дебел чорап са й големи, ама какво да правя, няма други.

Славенка, ти чувстваш ли се лоша майка  Laughing, мани кво приказва мъж ти, важното е ти как го чувстваш, да седне той на твоето място една седмица само, даже ква седмица, 2 дни и после пак да говори. И с кое точно не си се справила, много ми и стана интересно.

И ние още нямаме Коледна окраса, ние си имаме едни малки борчета ли са кво са и аз не знам, но са иглолистне в двора ни, които са саморасли и всяка година досега сме си секли по една, те така или иначе трябва да се махнат, че да не ни завземат двора, те толкова бързо растат и с всяка година стават повече, а пък достатъчно сме заобиколени от дървета и храсти. Но сега нали ще заминаваме за Коледа в Полша, а и съм почти сигурна, че Соня нама да остави и половин играчка на елхата и няма да миряса докато не я събори и изпасе иглите. Имаме си само топки, които сме увиснали на лампите, там няма кой да ги докопа, може и да сложа по стените малко клонки с играчки, колкото да ми мирише на елха. Тук си има хора, които отглеждат елхички точно за тази цел и дивите от горите не ги секат. Те си ги гледат в специални за това площи, които иначе биха били земеделски земи, така че мисля не нанасят кой знае каква вреда на околната среда.

В понеделник бяхме пак на контролен да видим какво сатва с левкоцитите на Соня, че бяха поизлезли извън граници и днес ми казаха, че всичко е ок, всичко е в норма вече. Много съм щастлива, бях се доста паникьосала по едно време.

Лека вечер на всички, аз съм на родителска среща и после на таекуон-до, а ме боли ужасно гърло и ми е лошо, уф никак не ми се ходи...

Общи условия

Активация на акаунт