Честит 8-ми декември на всички бивши, настоящи и бъдещи
студенти!Рени - честита 30 годишнина! Всичко най-най ти пожелавам, здраве и късмет, радост и усмивки с децата и мъжът ти и каквото си си намислила да ти се случи!

Лиде - браво за изпита, миличка
, 70% е повече от чудесно, имайки предвид на какво беше подложена последните месеци! Прегръщам теб и Макс, дано се засечем скоро!
Фликс - да, точно това са ъгсовете, но понеже са доста видове, това са тези, които имаме ние:
Аз си купувам от доста време, 3-4 години и много си ги харесвам, сега и малката има, обаче нейните са по-късата версия...

Ще пусна снимки, веднага щом я снимам.
Пепе - хайде, оправяйте се и вие!
Рене -
чакам петък с нетърпение, аз ти писах вече за ъгсовете, пак ще говорим. Стискам палци да е добре Еванджи!
Забравих да ти пиша за украсата: само един венец съм закачила на входната врата, за елхата не ми остава време, но ще гледам този уикенд да я направя. Имаме голяма, 1.80 м, изкуствена, купих я първата година тук, дотогава в Бг все естествени сме имали, обожавам мириса на елха, но не искам да ги секат, затова си караме с изкуствената.
А това с изправянето Андреа го прави на спалнята и ме побърква. За части от секундата се изправя това жилавото и хуква нанякъде. Ходи я хвани.
Тя като бебе не ми е падала от спалнята, напоследък се случи сигурно 2 пъти в рамките на седмица. Вчера я хванах на ръба вече падаща. И хич не й дреме беее, не се учат още що е то о-пас-ност. 

Много са готинки и все ги гледам, но никой около мен не носи такива. Със сигурност са удобни, но не се ли мокрят зимно време? А казваш, че има за малчовци? 

Дай някоя снимка да ви видим с Дребо.А ъгсовете на Амбишъс са канадски-тя живее там.