Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 28

• 45 987
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Много е хубав Мурат, и елечето добре му стои  Joy

# 481
Той е достатъчно голям ,да бе поговорила с него.Или само да бе го прегърнала..
Милото-как гледаше през прозороца,когато тя си тръгна...сърцето ми се сви.. ooooh!

Да, именно! Поне с детето си да беше поговорила!Наистина е във възраст, в която може да се води някакъв разговор, макар и завоалиращ, но детето ти да усети, че то е ценено от теб и че има връзка майка-дете. Не само да му държи играчката в ръце, а на сутринта като го остави на училище и хоп - при този плазмодии. Аз съм убедена, че ако не беше Бора, тя дори и до училище нямаше да го води!
Стана ми страшно жал за детето, когато Пала сподели, че Баран досега е говорил малко, а от сега нататък явно още повече ще се затвори в себи си.
И на сутринта, когато Шахнур увещаваше Баран, че трябва да отиде на училище, а той не искаше се зарадвах  на думите, които Пала, каза на Баран. То така окрилено се почувства, че литна веднага да се приготвя за училище. Пала му даде да разбере, че той е част от този дом и че е ценен и че трябва за ходи на у-ще, както другите ходят на работа. Или всеки към задълженията си. Може, майка му да го е оставила, но той има семейство, където той е равен с всички останали!

# 482
  • на брега на Дунав
Назан постоянно гледа снимката на мъжа си и детето, защото така подхранва любимото си душевно състоянието на самосъжаление, а не от любов, нея горката трябва цял свят да я съжалява.

А Саваш от балкона, гледаше с умиление и тъга картинката баба и внук, не само заради мъката на Баран, а и защото му стана тъжно, че Шахнур дори не знае за другия си внук - Омер, камо ли така да го обича.

Представяте ли си какво му е на душата на Саваш, да не може да сподели най-щастливото събитие - че е баща, на майка си и най-близките, да не може да гледа как му се радват и да споделят гордостта му, че има прекрасен син.

newsm10

Напълно подкрепям.

# 483
Назан постоянно гледа снимката на мъжа си и детето, защото така подхранва любимото си душевно състоянието на самосъжаление, а не от любов, нея горката трябва цял свят да я съжалява.

А Саваш от балкона, гледаше с умиление и тъга картинката баба и внук, не само заради мъката на Баран, а и защото му стана тъжно, че Шахнур дори не знае за другия си внук - Омер, камо ли така да го обича.

Представяте ли си какво му е на душата на Саваш, да не може да сподели най-щастливото събитие - че е баща, на майка си и най-близките, да не може да гледа как му се радват и да споделят гордостта му, че има прекрасен син.

Съгласна съм с целия ти пост, но аз си мисля, че Омер също толкова много ще бъде обичан от баба си Шахнур, но ще трябва да мине още време, докато й уврат в главата й някои истини, които тя още, може би не е готова да приеме!Но аз твърдо вярвам, че това време ще дойде!

# 484
Гони и аз смятам, че Шахнур ще го обича и ще се грижи за него, още повече, че е бъдещ ага Joy, въпреки, че по нейните думи, майка му е "обикновена държанка".

# 485

newsm10

Напълно подкрепям.

И аз подкрепям, но и ще допълня - той не само не може да сподели с майка си това щастливо събитие, но и вместо това чу от нейните уста да нарича собственото му дете "копеле", без да може да го защити по някакъв начин! Как се почувства тогава в ресторанта направо не мога и да си го представя! И е твърде вероятно, докато гледаше майка си, прегърнала Баран, да си спомняше и за този момент в ресторанта, и за собственото си безсилие.

А за Назан само ще добавя, че дори и в яда си след скарването със Саваш, заслепена от гнева си и болката от шмара, да е забравила за момент за сина си и съвсем първосигнално да се е втурнала да избяга при единственото си и безценно спасение Бора, то Фидан няколко пъти извика след нея да помисли за детето си, да не го оставя само! А тя просто се врътна и замина, без дори и да погледне назад към Баран, който стоеше втрещено на прозореца, сигурно чуваше и виковете и думите долу, и гледаше как майка му си заминава БЕЗ НЕГО, БЕЗ ДОРИ ДА СЕ ОБАРНЕ НАЗАД! Сигурна съм, че това дете ще помни цял живот тази картина и много трудно /ако изобщо успее/ ще преодолее травмата от нея. Много умело камерата в  ни показваше на няколко пъти ту Баран, ту Назан, ту Фидан, която вика след нея! Ето точно в този момент аз, лично за себе си, задрасках Назан от списъка на майките с голям черен Х! За това поведение не може да има никакво обяснение и оправдание наистина! #Cussing out

# 486
Гони и аз смятам, че Шахнур ще го обича и ще се грижи за него, още повече, че е бъдещ ага Joy, въпреки, че по нейните думи, майка му е "обикновена държанка".

Да, Шахито така нарече Ясемин, но тя не знае истината! Но, това съвсем не я оправдава! Затова си мисля, че никога не трябва да се скача и да се обвинява първосигнално някого, без да знаеш истината! Защото след това, отиди се извинявай, колкото искаш, но болката от чута лоша дума остава за винаги! / Приказката за мечката и дърваря!/ Peace

# 487
По повод Бора:
http://www.youtube.com/watch?v=lM35BPUIE8E - на 7:00 минута

следоветел - Значи, Вие не сте били в Истанбул?
Б – Не, г-не. Ние току-що се оженихме. Нещо не зная. За бога, през живота си не съм виждал дрога. Аз самият съм рекламен агент. И без това не сме се събирали, откакто се оженихме. Аз нищо не знам, нямам нищо общо с това.

# 488
По повод Бора:

Б – Не, г-не. Ние току-що се оженихме. Нещо не зная. За бога, през живота си не съм виждал дрога. Аз самият съм рекламен агент. И без това не сме се събирали, откакто се оженихме. Аз нищо не знам, нямам нищо общо с това.

Плазмодий, с цялото си величие! Whistling WhistlingАх, как се отвръщавам от такива личности! ooooh! ooooh! ooooh!

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 17:20 от Goni

# 489
Поздрав най сърдечен, мой приятел вечен  hahaha Халил Кумова

# 490

Това са снимки по време на снимането на филма Bozkırda BirÇiçek в който играе Халил Кумова.

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 17:42 от anna3com

# 491
  • на брега на Дунав
По повод Бора:

Затова пък в 10.30 мин. е истински и несравним спец по омайване на жените: "майко да ви целуна"
Само че този път не уцели вратата. #Cussing out

# 492
Ани  newsm10  Голям сладур е Халил Кумова  Joy и голям артист, щом изигра А.М.

# 493
Наистина на тези снимки Халил Кумова  има вид на абсолютен добряк - нищо общо с чудовището Ахмет Моран! Ани, благодаря!  bouquet

А колкото до Бора - от всички арестувани той беше най-много като в небрано лозе.   Joy Другите все пак бяха наясно, че са се извършвали някакви тъмни сделки /макар и за тях вече в миналото/, та бяха донякъде подготвени. А Бора - от прекрасните мечти за богатството и слава Балдарови се озова в полицията с белезници на ръце и с обвинение за трафик на наркотици! hahaha Какъвто е страхливец, чак се чудя, че не получи някой инфаркт! Та поведението му беше точно в негов стил, подсилено и от внезапния шок! А този звучен шамар с опакото на ръката и то със засилване, го чакам още от момента, в който започна да се усуква около Назан като котарак край мляко! Joy hahaha Това беше единствения светъл миг в цялата тази кошмарна серия! Mr. Green

# 494

Общи условия

Активация на акаунт