Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 28

• 45 975
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Цитат
Нали уж сме равни с мъже , ние може да им вярваме включително и на Саваш , а като опре работата те да ни вярват  , веднага става те са мъже
Аз съм твърдо зад мнението ,че жените и мъжете са равни пред изневярата. При мен няма оправдание "Е, ми той е мъж".
Моето разсъждение идва от разликата в приключването на алкохолната фиеста при Саваш - заспиване в чуждо легло ,и при Ясето - кекс в чуждо легло. Embarassed

# 511
И на мен не ми се иска, Явуз да е толкова подъл, че да завлече в спалнята си една мноооого пияна жена, но докато си пиеше питието на бара, прекалено сериозен беше и погледа му излъчваше решимост, но не беше на мъж в очакване на интимна среща luvbed с харесвана жена, а сякаш че трябва да се справи с нещо, което не му е присърце, но е длъжен, този поглед ме притеснява.

# 512
Цитат
Пелин или Явуз , което пък не означава , че правила нещо с тях  Mr. Green

Недей си й помисляй ooooh!. Ако все пак трябва да е преспивала/разбирай кекс/ с някой от двамата ,предпочитам да е Явуз. Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 21:32 от pavlinaio

# 513
Мисля си, дали с тази незавършена сцена, екипа не е решил да види настроението на зрителите и да си я продължи според очакванията, ако е така, нека се вслушат в нас и Ясемин да се събужда в собственото си легло в новата къща, но да е объркала спалнята и да е спала в стаята за гости, която Саваш е обзавел без тя да знае. Joy Joy Joy И понеже многото чаши вино са я сгорещили, тя се е съблякла. Joy и да е сама.

# 514
Аз написах АКО ЯСМИН Е ПРЕСПАЛА В ЛЕГЛОТО НА ЯВУЗ аз също съм за равенство м/у жената и мъжа ,но не познавам много мъже който биха простили преспиването на жена си в чуждо легло,а да не забравяме ,че говорим за Турция и турския манталитет който е все известен.

# 515
Не може да се прави паралел м/ у напиването се на Ясемин и почерпката която беше преди ноща на яхтата , тогава тя пи за да добие кураж да преспи с бармана който и стана симпатичен и който и се слагаше . Тя реши да го направи и след като слезна от яхтата много добре знаеше какво е направила т.е . беше абсолютно адекватна и това което се случи беше със неино желание и съгласие .
 Докато сега не мисля , че състоянието и е било адекватно да знае какво прави и още повече да го направи съзнателно , не вярвам дори , че някой наистина може да си го мисли . Да обича Саваш толкова и съзцнателно да се търкулне с Явуз .  ooooh!

# 516
Не може да се прави паралел м/ у напиването се на Ясемин и почерпката която беше преди ноща на яхтата , тогава тя пи за да добие кураж да преспи с бармана който и стана симпатичен и който и се слагаше . Тя реши да го направи и след като слезна от яхтата много добре знаеше какво е направила т.е . беше абсолютно адекватна и това което се случи беше със неино желание и съгласие .
 Докато сега не мисля , че състоянието и е било адекватно да знае какво прави и още повече да го направи съзнателно , не вярвам дори , че някой наистина може да си го мисли . Да обича Саваш толкова и съзцнателно да се търкулне с Явуз .  ooooh!
За двата случая и сравнение неможе да става подкрепям твоето мнение което е и мое.

# 517
Аз повярвах на Явуз в добрите му намерения отначало и още повече, когато занесе символа за примирие при Саваш!Въпреки неприязънта на Саваш! Има нещо в миналото на Явуз, което тепърва ще се разкрива и ще ни поднасят на порции, по лъжичка, истината за него. Mr. Green Mr. Green
Преди малко писах, че съм раздвоена за него - защо?
Първо от една страна самодоволната му усмивка, след ареста на почти всички Балдаровци, напомнянето на този сополанко Мустафа, че той сега е АГА. След това, когато пътуваше с колата си към заведението на Пелин, тази въпросна госпожа стоеше в близост до масата на Севги и Ясето и подслушваше - в същото време даваха Явуз в колата си, с  лека  усмивка, но още продължаваше да се чува разговора на Севги и Яса. Дали тази Пелин, не е включила някакво устройство за подслушване, което да се предаваше до колата на Явуз?
За мен е повече от ясно, че Пелин и ездачката от посрещането на Явуз от затвора е едно и също лице!Каква е връзката между двамата тепърва ще се види!
От друга страна - много странното освобождаване на Явуз от затвора, това, че е наясно с абсолютно всичко, което се отнася до всеки от неговия дом и от този на Саваш, това, че освободиха всички, но не и напълно невинния в случая Саваш. Аз допускам, че може и да е вербуван в затвора!
Ооох не знам, навлизаме в много опасна територия, за която си нямам представа и слава на Господ!  Peace Peace Peace

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 7 нови отговора. ooooh! ooooh!

# 518
Разликата в двете напивания е само в алкохола. Първия път изпи 4-5 чаши уиски ,а
последния 7-8 чаши вино.Напиването и в двата случая е до безразсъдност.

# 519
Освен това той целият е в слух и зрение по всяко време! Дебне скрито, всяко действие и приказка му са премерени!Нищо не му убягва!
Между другото Севги му хвърли няколко белтъка! Rolling Eyes Rolling Eyes Ако той е с добри намерения - ха дано! Peace

# 520
  • на брега на Дунав
Аз отговорих - в своето легло. Така ми се иска да бъде!
Макар че всичко, което ни показаха ме кара да си мисля друго.
Надявам се това да е за подвеждане.
А ядосаната и физиономия, когато се движеше по улицата/аз не можах да разпозная полицейското управление/
да има друга причина.

# 521
Аз отговорих, че Ясето е преспала в леглото на Пелин! Crazy Така поне ми се иска! Peace
Оох, наистина играта загрубя! Mr. Green
За Явуз съм раздвоена и вътрешно в себе си не мога да претегля, коя от двете възможности надделява! Thinking Thinking

И на мен ми се иска да е преспала в леглото на Пелин, но защо тогава тя я е съблякла ГОЛА? Дори и да й свали дънките, можеше да я остави да си спи тихо и кротко с жълтата си блузка или по бельо, но чак пък ГОЛА!? Никак не ми се връзва за съжаление...

За Явуз не знам какво да кажа. В началото ми се струваше, че е добронамерен и нарочно ще предаде баща си, за да го накаже за собствената си съдба и пребивавене в затвора, за злощастните женитби на сестра си и за смъртта на брат си. Като го тикнат в затвора постига няколко цели:
- отмъщава за всички злини, които е причинил на него и на най-близките му хора;
- разрешава проблема с брака на Чичек - тя вече би могла безпроблемно да се разведе със Саваш, без да започне прословутата кръвна вражда. Ако е нещастна /което той не пропусна да забележи/ и ако е разумен ще предположи, че е по-добре, след като не е обичана, да се разделят, тя да го преживее и след известно време да поеме по различен, може би по-щастлив път - така или иначе в момента е нещастна;
-  и накрая - праща и Саваш в следствието с намерението да принуди по-късно шофьора да си признае, че Саваш нищо не е знаел и е невинен, да го освободят, но вече двата аширета ще са под наблюдение от полицията и ще излязат извън играта на Бешир ага, а Саваш и Явуз ще могат да започнат на чисто да се занимават с легален бизнес. 

До тук добре - това беше вариантът, който най-много ми харесваше!

НО!!! Тук се появяват няколко въпросителни и вариации:

- дали Явуз наистина е добронамерен или има нещо в миналото, което го е озлобило и го е направило скрит враг на Балдар, а думите за "оставяне на оръжието" са били само за приспиване на вниманието? Възможно е наистина да е имало нещо между него и Назан, но поради кръвната вражда да не са имали шанс да бъдат заедно. А ако тя е забременяла и са я омъжили, само и само да скрият позора й? В същност ние нищо не знаем за семейството на съпруга й. Ако това е било уговорен брак по сметка, както се полага по традиция, то това семейство би трябвало да е богато и известно. Но тогава къде е? Защо Назан не е при тях, както се полага и защо детето също не е при тях? Няма такова семейство - или са много бедни и безлични, или съпругът й е бил просто някой от хората на Балдарови,  който да е  влязъл в ролята на съпруг и баща, както Орхан беше лежал в затвора? Тогава не ми се мисли Явуз как ще им отмъщава заради това, че са го лишили от възможността да бъде със сина си. Това може да обясни и момента с храненето на Баран, а ако са излъгали Назан, че той я е изоставил и нейната омраза към него.

- дали Явуз използва Ясемин, за да накаже и нея, и Саваш, за това, което причиняват на сестра му, или си я е харесал и я иска за себе си? А може и двете!

- дали все пак не е бил привлечен да сътрудничи на полицията и всичко да е постановка, но тогава защо така злорадо се усмихваше през цялото време и защо постъпва така с Ясемин?

Много въпросителни и неясноти, но спирам вече, че стана много дълго, а може би и объркано. Дано да сте успели да разберете нещо от моите писаници и да не съм ви досадила много с дългия си пост!

Охооо! Аз докато съм писала са се появили 13 нови отговора! Сигурно с някои ще се повторя, за което се извинявам! Сега ще се върна да ви изчета!

# 522

Ако галошите  можем да ги наречем чепици , тогава и напиватията може да  са еднакви  Laughing
Вижда се ясно , че на яхтата  тя е инициатора .

На мен ми е още по - чудно , заща Пелин беше съблякла Саваш гол  Mr. Green

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 22:16 от dajoan

# 523
И на мен ми се стори, че Ясето върви по улицата, а зад гърба й е полицейското управление. А физиономията й е определено на ядосан от нещо човек. Но не е ясно дали на себе си или на някой друг.
За Явуз продължавам да си мисля, че притежава азиатска хитрост,  коварство и жестокост. Има нещо притворно в образа му. Вида му говори за известна интелигентност, хубав мъж е несъмнено, но от държанието му понякога ме побиват тръпки. Такъв човек е най-добре да не е сред враговете ти.
Не мисля, че м/у него и Севги са прехвърчали някакви  Heart Eyes. По-скоро Севги засичаше погледа му, когато той наблюдаваше Яска и усети, че не е безразличен към приятелката й. А последния път, когато бяха двете при него, и когато Ясемин беше като попарена от слана, Севги не допускаше, че Явуз е напълно наясно с причините за състоянието й.  И по всякакъв начин се опитваше да замаже положението.

# 524
http://www.youtube.com/watch?v=YfnccmDcSF8  на 10 сек

Се вижда Ясето и полицейското зад гърбът и . Peace

Общи условия

Активация на акаунт