Поредната тема за един брак без щастие

• 24 556
  • 297
  •   1
Отговори
# 210
Шпионки от класа  Joy Joy Joy
Ами ако наистина няма връзка мъжът и , обаче разбере , че тя го следи, как ще се почувства той.
Връзките се градят  на взаимно уважение и доверие, разбирателство

# 211
Crazy Наистина ли сте способни на това бе хора??

Обвиниха ме, че само ръся общи приказки, и минах на конкретика.

# 212
Crazy Наистина ли сте способни на това бе хора??

Обвиниха ме, че само ръся общи приказки, и минах на конкретика.
Да ама конкретиката такъв радушен прием срещна....да не стане само един бумеранг дето изневиделица да ги фрасне по главата.

# 213
Шпионки от класа  Joy Joy Joy
Ами ако наистина няма връзка мъжът и , обаче разбере , че тя го следи, как ще се почувства той.
Връзките се градят  на взаимно уважение и доверие, разбирателство
Aми при тях очевидно това липсва. Отвратително ще се почувства той, знам го от опит. Обаче - очевидно тя иска да му навре доказателства в носа, че не си въобразява. И после да му мисли. Затова с Жозефина й даваме идеи как може това да стане.
Иначе - да, отвратително е да следиш някой, обаче тя очевидно няма друг избор.

# 214
Дами, аз се оттеглям, за да поработя по чуждите компове, а и АЙ СПАЙ конкретиката вече почна да ме отегчава.

НА Герганчето ще се постарая да напиша ЛС следобед.

# 215
  • Варна
Защото това е защитна реакция.
Когато на някого му изневерят,започва да си самовнушава ,че на всички им изневеряват.
Не ти ли е направило впечатление ,че най-върлите привърженички на теорията "Всички мъже изневеряват!" са дамите, на които им е изневерявано?
Към авторката:Може би е време да сложиш край на дипломатичното отношение и да поставиш нещата на масата.

м

Стига, Краси!
Изобщо не става дума, че някой вярва, че абсолютно всички мъже изневеряват, нито пък, че някой е застрахован пожизнено, щото е направил "правилен" избор, или има "правилно" поведение. Що се правиш, че не ни разбираш? Става дума за това, че една изневяра далеч не е край на семейството. Може да е край, но може и да не е.
Не съветвам нищо авторката, защото знам какво е да си изправен пред някого, който ежедневно те праща за зелен хайвер. И к'во мислиш, че ще постигнеш като му поставиш "въпросите ребром"? Той ще ти каже: "Права си, жено, държа се гнусно, вкарвам те във филми с противоречивото си и нервно поведение. Извинявай, няма никога повече да се повтори, защото си прекрасна жена!" или "Права си, жено, малко съм се поувлякъл тук по една мацка, но осъзнавам как застрашавам семейството си и те наранявам, затова никога повече няма да се повтори!" Глупости! Ще продължава поизнервено да маже, докато нещо не го принуди да престане. Какво е туй нещо? Най-често реакцията на съпругата - не издържа и си тръгва, макар и временно, или/и реакцията на другата. А може и съвсем други неща да го карат да се държи така - проблеми, идеи, притеснения за здравето, финансовото състояние. Мъжете понякога крият неща, които ние не можем да разберем защо е трябвало да бъдат крити.
И какво и остава на авторката? Да съхрани нервите, здравето, самочувствието си, да се дистанцира малко. Затуй говорим и тук, и в другите подобни теми, а не че за нищо я нямаме изневерята или , че вси мъже изневеряват. Понякога твоята реакция, поведение, приказки, изобщо не влият на делата на другия, колкото и невероятно да ти звучи. А кога и дали ще се случи това, никой не може да знае, дори и прекрасните съпрузи. И, да, има мъже, които никога не са изневерявали, най-малкото никой никога не се е усъмнил във верността им. И дано всички тук имаме такива!

# 216
Е...ти ми то пък гот е да сме иронични и всезнаещи , но не всеки път. Crossing Arms
Искаш да дам съвет?

Давам го.

1. Слага ГПС на колата и почва да проследява навъртяните километри. С точна засечка, изминати, на колко е спрял, и така.
2. Слага шпионска програма на компа, и почва после да чете внимателно беклоговете.

3. Разбива му пощата и пак същото упражнение.

4. Следи фактурите му за телефон и ако има повтарящ се номер, отива и търси автора/рката и му скубе косите.

Това вече е друго!  Само 4 показателя ли? Много бедно...Laughing
Издразних ти се и го написах!
Дори и това пак е конкретика, иначе само с коментар е скучно.
Няма лошо да си цапнат в устата, всеки знае и живее според правилата, които му допадат. Понякога обаче е необходимо и друго.

Герганче, слънце, обещавам точно да ти кажа името на тази програма, ще говоря с едни колеги, дето са по в час от мене, и ще ти пиша ЛС.

Виждам разбрала си ме правилно! Peace
Всеки дава съвет или мнение според своя светоглед! Иронията/която принципно в доста от подфорумите е необходима по обясними причини Laughing/ не всеки път обаче е от полза!

Последна редакция: чт, 11 ное 2010, 11:17 от Fortune

# 217
Свалих си тая програма и сега не намирам къде е, сякаш изчезна  newsm78
По въпроса - да, способна съм да го следя по този начин. По принцип не вярвам в чисто черните или белите неща, всичко е до човек, до ситуация и т.н. не обичам да се обобщават неща от сорта на "ама аз никога...." , "ама той как ще се почувства", защото аз знам как се чувствам в момента, а него явно това не го вълнува кой знае колко. Не виждам лошо да проверя какво всъщност се случва, ако има нещо - хубаво, яснота по въпроса, ако няма - пак хубаво, пак яснота и спокойствие  Wink

# 218
Герганчето, а ако не е изневяра, това му поведение ще те задоволява ли  newsm78
Пипеш, че не говори много много, страни от теб, изобщо не се държи добре.
Според мен е важно това му поведение да си обясниш, и ако се окаже, че не е от изневярата, тогава ?

# 219
Ама Вие наистина ли мислите, че не и изневерява. А какво прави - праща смс на Ники Кънчев и иска да я изненада с печалбата?

# 220
........................................
Поста ти само потвърждава ,че съм права!     Peace

Иначе:Имаш пълното право да не ме четеш!   Laughing

Цитат
Не съветвам нищо авторката, защото знам какво е да си изправен пред някого, който ежедневно те праща за зелен хайвер. И к'во мислиш, че ще постигнеш като му поставиш "въпросите ребром"?
Ще спре да ме праща за зелен хайвер.
Не знам Герганчето дали е готова за истината,но мен лично такова поведение на мъж би ме вбесило.
При всички случаи мъж,който до скоро е бил открит в отношенията си с нея,споделяли са скайп, имейл,и т.н. и изведнъж почва да си крие телефона,сменя си паролите,използва всяка свободна секунда да е извън къщи ,крие нещо.Дали е изневяра,финансови проблеми,проблеми работни и т.н., всичко това не е случайно.
И едва ли е само да я дразни...толкова тъп мъж отдавна не съм срещала.
Дали нещо подобно ще сложи край на брака ми ,не знам.
Но знам,че няма да оставя нещата така.При положение ,че аз съм ясна и открита,изисквам същото и от другия.
Ако не ,да ходи да си играе на шпиони другаде...
Аз просто нямам нерви за такива игрички.

# 221
.....При положение ,че аз съм ясна и открита,изисквам същото и от другия.
.....

Ако ти си ясна и открита, нормално е да очакваш това и от другия.
Ама авторката не е ясна и открита, рови в телефона му, на компютъра ще слага шпионска програма, а същевременно пуска и тема в БГ мама, да й дадем акъл как още да го дебне  Confused
Това не е ясно и открито поведение.

# 222
Според мен не дебне него, а подсъзнателно иска да докаже на себе си, че греши.

# 223
.....При положение ,че аз съм ясна и открита,изисквам същото и от другия.
.....

Ако ти си ясна и открита, нормално е да очакваш това и от другия.
Ама авторката не е ясна и открита, рови в телефона му, на компютъра ще слага шпионска програма, а същевременно пуска и тема в БГ мама, да й дадем акъл как още да го дебне  Confused
Това не е ясно и открито поведение.

Това е в отговор на неговата прикритост, а не показател за параноя от нейна страна. Каквото почукало, такова се обадило.

# 224
....
Това е в отговор на неговата прикритост, а не показател за параноя от нейна страна. Каквото почукало, такова се обадило.

Ами това е като да отговориш на шамара с шамар - полза никаква, просто показваш на другия, че си точно същия като него.
Ако обаче не отговориш с шамар, а примерно кажеш "Ти много ме нарани с този шамар и аз съм много разочарована от теб. Надявам се да се осъзнаеш", тогава ще направиш впечатление на другия, с непредвидена от него реакция. Той се крие щото очаква да бъде проверяван, ако не е проверяван - тогава ще е неподготвен и няма да реагира по предварително планиран начин /с отричане и вменяване на истерични пристъпи/.
Ако иска от него открито поведение, то нейното трябва да е такова през цялото време - за пример ако щеш. А на него би му направило впечатление нейната откритост, и тогава може би ще бъде откровен с нея, смятайки че тя го заслужава.

Общи условия

Активация на акаунт