Поредната тема за един брак без щастие

• 24 568
  • 297
  •   1
Отговори
# 225
Ми да му каже, че му изневерява и да чака и той да си каже  Joy

# 226
  • Варна
........................................
Поста ти само потвърждава ,че съм права!     Peace

Иначе:Имаш пълното право да не ме четеш!   Laughing

Цитат
Не съветвам нищо авторката, защото знам какво е да си изправен пред някого, който ежедневно те праща за зелен хайвер. И к'во мислиш, че ще постигнеш като му поставиш "въпросите ребром"?
Ще спре да ме праща за зелен хайвер.

Не, ти можеш да си тръгнеш, но, ако веднъж е започнал да се държи така, той няма да престане. Да, няма да го търпиш, но просто си представям как след 20-ет години, които по твоите описания са прекрасни, си събираш багажа, оставяш дом и мъж, и категорично и окончателно си тръгваш. Стига бе! Той да ходел другаде, казваш? Ами, ако не ще? Ако ти повтаря, че си въобразяваш, говориш глупости и истерясваш без нужда, и той никъде няма да ходи, щот е несправедливо обвиняван? Много опростено си ги представяш нещата - поставяш му ребром въпроса, а той веднага вдява! Много рядко става така. Познаваш си мъжа, да, но, вярвай ми, никак не го познаваш с влезнали бръмбари в главата! Пу-пу-пу! Laughing

# 227
Цитат
Познаваш си мъжа, да, но, вярвай ми, никак не го познаваш с влезнали бръмбари в главата! Пу-пу-пу!
Повярвай,познавам го И С влезнали бръмбари в главата!   Laughing

Ама спирам до тук,че ще ме изядете с парцалите...!    Mr. Green   

# 228
За жалост и на мен ми изглежда, че хубавецът има нещо за криене  Tired
Много се надявам да не е така, но промяната някак е прекалено очевидна и явно продължава, а не е моментно състояние.
И аз мисля, че достатъчно вече го е питала и разпитвала, той явно си знае неговата и ще я изкарва, че тя е с развинтено въображение  Crossing Arms
Така с поставяне не въпроса ребром явно нама да се постигне нищо
Противник съм на следенето, но май в този случай това е единственият начин за авторката да получи яснота.
Поне бих я посъветвала, ако ми позволи, да не си затваря очите в очакване хубостникът да се находи и да се присети, че има жена и дете, а да следи и за други сигнали. Вярвам в женската интуиция, която явно й подсказва, че има за какво да се тревожи.

Въпрос към авторката: Познаваш ли някои от колегите му? Или от бившите му съученици, който би могък да даде яснота що за птица е новата бивша  newsm78
Т.е. да се опташ да получиш информация от други хора, които го виждат, когато ти не си с него  Thinking

И малко не по темата, но аз мисля, че на всеки може да се случи да залитне или да изпадне поне в такава по-опасна за връзката му ситуация. Просто хората имат моменти, в които са по-уязвими и не мисля, че това автоматично значи, че не обичат жена си и детето или жената нещо не им дава и непременно за това го търсят навън. Възможни са много ситуации

# 229
  • Варна
Повярвай,познавам го И С влезнали бръмбари в главата!   Laughing

Ама от онези  - "кощериците", ли?!?   Не ме изненадвай така! Grinning  Grinning

# 230
Според мен не дебне него, а подсъзнателно иска да докаже на себе си, че греши.

Знаеш ли много си права, но то направо си е съзнателно според мен. Това я гризе отвъртре/разбирам я/ и поведението му допълнително засилва неприятното усещане. Въобще не се и учудвам, че търси странични начини, да разбере какво става, все пак в главата и стои и въпросът:"ако пък не е така, ако бъркам?". Лошото в ситуацията, е че човекът не желае да комуникира, отхвърля всякакви добронамерени опити за разговор.  Затова и писах , че са като бомба със закъснител. В подобни ситуации аз лично бих се изнервила и "тиктакането" би ме довършило, затова и бих  поставила нещата доста ясно, но пък и зависи и от човека до теб. Аз познавам човека до мен с бръмбари и без в главата и поне ми е що годе ясно как да му покажа, че нещата вече отиват  на "изуй гащи"/образно казано/.
Така мисля сега. Но както Ментова е писала, никога не се знае,дали няма да се изненадам. Все пак той не е мой клонинг и никога не мога да кажа , че знам всичко за него. Хора сме растем променяме се , откачаме... Laughing

# 231
Повярвай,познавам го И С влезнали бръмбари в главата!   Laughing

Ама от онези  - "кощериците", ли?!?   Не ме изненадвай така! Grinning  Grinning
Нали не си си въобразила,че ние двамата си живеем самотно на някой остров,гледаме се в очите  и не срещаме други хора?      Laughing                 

# 232
Краси, много ти се радвам, че си така сигурна в мъжа си  Hug
Аз например никога не мога да бъда на 100% сигурна. Да, имам му доверие, но си имам едно наум  Twisted Evil

# 233
Краси, много ти се радвам, че си така сигурна в мъжа си  Hug
Аз например никога не мога да бъда на 100% сигурна. Да, имам му доверие, но си имам едно наум  Twisted Evil
Абе,чак на 100 %.....оставям си 1 % съмнение....че аз не познавам себе си на 100 %.    Grinning
Но за 22 години заедно все си мисля,че горе-долу знам какво мога да очаквам и какво не...
Дано не ме опровергае!    Mr. Green   

# 234
Един приятел обичаше да се бъзика с един израз: "Ако съм с гащи, ще отричам до последно, ако съм без ... тогава ще му мисля"  Grinning

Спомням си едно гадже преди години колко труд ми отне да го накарам очи в очи да ми каже, че късаме. Беше му по - лесно да се скатае и да не си вдига телефона, да ме избягва, ако се видим да отрича, че има нещо съмнително, вместо да се изправи като мъж и да си каже: "Така и така, вече не искам да сме заедно, искам да се разделим".  Човекът просто нарочно правеше така, че аз да скъсам с него и да не му се наложи той да поеме инициативата.
Странна работа, предполагам просто го е било страх да не направя сцена, мъжете обикновено затова отричат, не че ги е толкова страх от последствията, колкото от женски истеричен пристъп, скандал и т.н. С това като че ли не могат да се оправят и го избягват всячески, особено ако знаят че си способна.

# 235
Мъжът се сеща за изневери най-скоро на седмата година - тя е рискова.
При някои на 7-мата година, при други - на 7-мата минута, ден, месец, знае ли човек...
Но едно е факт - числото 7 е магическо и може би заради това нещо им става на мъжете...  Mr. Green

# 236
  • Bapнa
Абе гепахте ли го или не ?  Peace

# 237
Абе гепахте ли го или не ?  Peace

Още не  Whistling

# 238
Инсталира ли програмата?

# 239
Инсталира ли програмата?

Да ама така е скрита че не мога да я открия, май се отваря с комбинация от клавиши..... обаче нямам идея как  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт