Юлски деца-Тема 39

• 27 742
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
  • варненка от София
Я ми напомнете на Пентаксима реимунизацията кога беше? И сега купува ли се или е от ЗК?

Cuckoo на година и 4 месеца има пентаксим, предполагам, че ще го плащаме newsm78

Реимунизацията е една година след последния прием на Пентаксима, при Неви това ще е януали, февруари, виж вие кога сте сложили на Мишето последния път. И не се плаща, по ЗК е вече

# 196
Бъфи, всичко да върви по вода вече Peace.
Лени, аз чакам да видя, ще ми дойде ли или не (все още крия малка надежда) и този месец съм на фоликуметрия по съвет на Сиси.
Денива, Инкс, Шора Мишора, блазе ви за мъжете.
Чочи, то с вашата коса, верно не си е за подстригване.
Куко и на мен така ми прави на лаптопа, ако разбереш от какво е, сподели.

# 197
  • USA
Момичета, благодаря ви за споделените мнения  bouquet! Знам, че на Стейси няма да се сгъсти всичко е до ген, но ми се иска да изглежда по-плътна просто. Та реших да обера само връхчетата, просто да махна изтънялото, пък дано не изглежда толкова перушенеста.
Юлско бебе, направих като теб(поръчах го на своя глава), само че с Мики Маус и е прекалено скоро да го направя и с пързалката Laughing, чак ми е неудобно Rolling Eyes. Но ще измисля нещо, дано разликата в цената на кухнята и пързалката да го накара да се замисли Laughing.
Куко, Юлско бебе, опитайте да си отворите Интернет-а с друга програма или там каквото се казва. Поне при мен е така.

# 198
Привет и от нас, ау, Денива, и се оплакваш даже  с този факт, че мъжа ти е непретенциозен?  Да се сменим за 2 дни? Ние сме нещо средно между на Маймунчето и на Цветен мъжете... и най-добрата готвачка би спряла да готви при постоянното намиране на кусури - това се прави така, онова - онака, задължително на едикое си ядене се слага едикакво си (иначе е тертиплия де), всеки път преди да правя нещо го питам точно как да го направя, защото знам, че ако не стане както трябва поне ще обвинява себе си. Ориза се е разварил, зелето е меко и т.н. и т.н. Един път си правих гювече на мен си и ми се скара - как можело доматите да са под сиренето или някаква такава тъпотия, че щели да пуснат сок и не знам си кво щяло да стане, даже не помня , независимо, че яденето си беше само за мен, а аз изобщо не съм толкова претенциозна. После си призна, че е хубаво като го видя и даже го опита и не беше настъпил потоп. Абе глупости колкото искаш. По принцип от моите манджи яде по-малко и съм го оставила да се спасява. Естествено на майка му кюфтетата, на майка му мусаката, на майка му картофите, на майка му ............ са найййййй-хубави и други такива на света няма.
Драга, фуу и около мен един такъв се въртя... добре, че се отървах, защото май нещо не беше в ред newsm78

Бъфи, честито и леко бременеене!

Маймучне, за косата - до ген е наистина. Аз бретон постригвах 1 път, сега се е посгъстила вече.

Момичета, някой да е получавал възпаление от смяна на презервативите? При нас нещо в града няма lifestyles от доста време и пробвахме с какви ли не различни и сега май имам проблем, сигурно от лубрикантите, лошото е че не знам от кои се е получило  Shocked

# 199
Софиянки, кой може да ми препоръча свестен гинеколог за водене на женска консултация за моята приятелка? Сетих се за една друга моя приятелка, но нейният уж по здравна каса, пък само я караше да плаща за нещо, та преглед без да е дала едно 20 -30 лева нямаше, а моята нищо не съм плащала, но ги плещеше едни, та хич не е за притеснителни души. Ако пък е около Попа цена няма да имате Party.
Маймунче, със здраве да си я ползвате. Според мен като види как се забавлява нищо няма да каже. Ангел дума не е обелил, сутринта й се радваше как веднага отишла да се пусне. Обери й връхчетата, както са ти казали, изглежда доста по- гъста Peace.
Ем, сега се сетих и за един такъв луд и той беше с едно, който беше от Пловдив, ужасна лепка, като ходя в Пловдив все ме тресе да не го видя каквато съм каръчка.

# 200
Софиянки, кой може да ми препоръча свестен гинеколог за водене на женска консултация за моята приятелка? Сетих се за една друга моя приятелка, но нейният уж по здравна каса, пък само я караше да плаща за нещо, та преглед без да е дала едно 20 -30 лева нямаше, а моята нищо не съм плащала, но ги плещеше едни, та хич не е за притеснителни души. Ако пък е около Попа цена няма да имате Party.

Аз, аз!!! Laughing Не, сериозно мога да препоръчам двама дори. На ЛС ли или тук?! Утре рано /мое време/ ще ти пиша координати на ЛС, защото при мен е вече време за сън. Peace

# 201
Денива, Инкс, Шора Мишора, блазе ви за мъжете.
Юлско бебе, за разлика от родителите, мъжете си ги избираме Wink

# 202
Абе избираме ги ама критериите обикновено са други - различни от ядене  Laughing

# 203
Аз моя като го избрах и майка му такава "реклама" му прасна... това не яде, онова не яде, стомаха му чувствителен... Бре, за почти 6 години ядене не е отказал, не се е оплакал стомах да го боли... Чудя се повредата в чий ли телевизор е  Joy
Иначе за претенции... като попрекаля с готвенето и ми вика "Не може ли веднъж просто да ми намажеш филии?!  baby_neutral " Златен си ми е мъжа... Ако и второ дете искаше както мазаните филии цена нямаше да има  hahaha

# 204
  • София
Аз пък даже и откъм бройка деца не мога да се оплача.  Mr. Green Crazy Party Heart Eyes

# 205
Мила, така ми липсваше твоята веселост и невероятно чувство за хумур. Heart Eyes

# 206
Фортунче, мерси, ще чакам да пишеш.
Инкс, аз се чудя понякога какви са ми критериите изобщо Laughing.

# 207
Аз пък даже и откъм бройка деца не мога да се оплача.  Mr. Green Crazy Party Heart Eyes
Joy Joy Joy
Леле Емили, как се търпи такъв мъж. Той моят, само да ми каже нещо за манджата и повече никога няма да види готвено у дома. Даже всеки път като опита яденето казва, че е много хубаво, а дали така мисли или е просто мил newsm78. Факт е обаче, че готвя хиляди пъти по-вкусно от майка му. Вчера обаче спретнах един карфиол, е днес се оплакал на майка ми и даже и на колежките, като ги видя пред офиса. А одеве вика, аз всичко правя за нея и какво заслужих - карфиол.
Бубичка, то твойто свеки много го е жалила твоя мъж, сигурно си е мислила, че няма да й го гледаш добре синчето Wink
Хайде, посмях се преди лягане, сега отивам да хвърля и един поглед на фотографките, че си ги наглеждам сериозно и после в леглото.
Лека нощ.

# 208
А бе, момичета, то започнало да става весело при нас, за сметка на чужди гърбове-тез мъже, тез свекърви... Laughing Чак се изкуших да се включа набързо. После - за повече, че докато Алекс спи, искам да ошетам едно друго, нали го няма мъжо сега, че аз трябва да я свърша  Wink

# 209
  • София
А моя ТОХ-а в Банкя е завършил, ама смее ли да се оплаква  Joy , всякакви експерименти яде (за който не знае ТОХ= Техникум по обществено хранене  hahaha)

Общи условия

Активация на акаунт