Юлски деца-Тема 39

• 27 742
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Страхотен е колажа!!!

Ето нещо, което може да ви интересува:

Здравейте скъпи майки,
Бихме искали да Ви поканим на първата среща от инициативата „Групи за обмяна на опит”, която нашето издателство организира.
Темата ще бъде
”Профилактика и каляване при децата. Методи и възможности за превенция”
Ще се състои на 25.11.2010 г (четвъртък) от 11:00 ч.
в новооткрития магазин Вис Виталис, на бул.  Ал. Стамболийски 129 (до Mall of Sofia)
За да имате възможност да се допитате и до специалист сме поканили Д-р Вилма Михайлова, управител на МЦ Хирон, специалист детски болести, клинична хомеопатия за деца и възрастни.
Срещите ще бъдат напълно безплатни.
Задължително е предварително записване на тел: 02/962 46 98 и GSM : 0894 499 375

# 436
  • София
Верджинити мерси за колажа, страхотен е. Ама само колко са ни хубави дечицата и колко са порастналиии.

# 437
Добро утро!  Hug

Вержи, много хубав колаж   bouquet
Колко много пораснали сладурки и сладури  Heart Eyes

# 438
  • варненка от София
Вержи, душко и тук да ти рекна, че си се справила супер!

Драгенцеййййй, айде сега официално да ти честитя мила, щото така тръгна с новината, съм ли, не съм ли и аз докато не го прочетох потвърдено от чичо доктор, чаках. Юлска мама си значи стабилна, с теб и Мила сме в този оркестър. Хубаво е, ама мноооо натопорченко става юли месец  Mr. Green - емоции, организиции, куршум в джоба става и така, ама здрави да са децата и ние покрай тях.

Ние сме добре, да дам малко отчет. Бяхме болни и трите, Невичка беше отново с хрипове и на ръба да посетим болницата отново, но спасихме положението с домашно лечение и сега тихичко да се изокам, че е добре и не се чува никой да хърхори  fingerscrossed

Относно празнуването на Коледа, то е ясно, че ще сме семейно, ама Новата година не я знам къде ще я срещаме, само знам, че снощи сънувах каква торта да направя за тогава и днес съм някак вдъхновена. Значи трябва да е в домашна обстановка нейде...

# 439
ох докато ви прочета ще си забравя мисълта  Crazy Joy
та да кажа докато помня - колажа е готов...аз лично малко съм недоволна от себе си,защото знам че мога много повече, ама го започвах няколко пъти и Кайо ми рестартира компа и всичко се загуби и накрая ми писна  Close и го направих по-семпъл...ама както се казва - за без пари - толкоз  Joy Joy честно мисля че щеше да ми е по-лесно да ви направя индивидуални рамки, че с 42 снимки на едно място е лудница  Crazy не знам ЕлиГ как се е оправила с предния  Whistling

я сега да видя на кого щях да пиша отговор  Joy....

И к'во му е на колажа?  newsm78

На мен пък ми се струва повече от страхотен... сякаш ми донесе коледното настроение... Благодаря за положения /няколко пъти  Mr. Green / труд  Hug

Пък тая кирилица ме радва още повече!  Hug

Преслава пък няма чак такъв богат речник, но не е като да няма ни една дума Grinning Мама, баба Пе /баба Пепи/, ало, да /сякаш вика на водата, но още изследвам Laughing /, не, на /е да/, Киака /името на кучето - Киарка/, деди, пампа /лампа/... мляска като е гладна...
В игрите си е много странна... все налива въображаме вода, храни кукли, мечоци, давам им вода и на тях, събира в подаръчни пликчета въображаеми неща... Сякаш с въздуха повече се забавлява отколкото с играчките си  hahaha

Празниците май.. ще са домашни...

# 440
Мацко, честит рожден ден, много щастие и здраве на теб и цялото семейство.
Аманита, блазе ти за сладкото коремче и стройната фигура.
Вирджинити, супер ни е колажът.
Вашите деца много приказват, аз на Андреа не й разбирам нито една дума, може би не се вглъбявам, но и да пробвам нищо познато не различавам Laughing.
Да ви питам всички с по две деца и бременните, как се справяте/ справяхте? Аз сега осъзнавам по колко пъти ми се налага да вдигам Дунда на ден, сваляне, качване на количката по етажите и редица неща, които няма как да избегна. Малко се попритеснявам от време на време.

# 441
  • варненка от София
Да ви питам всички с по две деца и бременните, как се справяте/ справяхте? Аз сега осъзнавам по колко пъти ми се налага да вдигам Дунда на ден, сваляне, качване на количката по етажите и редица неща, които няма как да избегна. Малко се попритеснявам от време на време. [/color]

Ами аз си вдигах какуна и не му мислех много. Неизбежно е, да го измиеш, да го облечеш, да го изведеш, все се налага прехвърляне. Просто не съм се замисляла да ти кажа или се правех, че не се замислям. Просто аз си гледах каката сама, сега и двете си ги гледам пак сама и не съм разчитала на чужда помощ, освен на таткото, който обаче е на работа и пак си излиза, че съм се справяла сама.

# 442
  • София
Мацко, честит рожден ден! Здраве, радост и вълшебство да са с теб в следващата година!

Вержи, страхотен е колажа, благодаря!  bouquet
Чочи, а дали да не ги оставим двата колажа на първа страница? Мисълта ми е, че ще се виждат разликите.  Peace Направо не е за вярване колко са пораснали и са се променили юлските сладурчета.  Heart Eyes
Драга, малкият батко беше на 2г. и 6мес. и носене си се налагаше поне по 5-6 пъти на ден. Пък, знаеш, близнаците се родиха в 39г.с. с планово секцио. Peace
Аманита, много си сладка!  Hug На мен ли ми се струва или този път си още по- слаба?

# 443
  • Варна
радвам се че ви харесва  Blush

Драга - Лора беше на година и 11м като разбрах че съм бременна, и ща не ща трябваше да я поносвам от време на време Mr. Green трудничко е като натежи корема,защото знаеш - наляга те сънчо,започва да те боли тук там, ама стискаш зъби и така  Mr. Green всъщност тогава дойде момента да я отделя в детската да спи и да я научим на гърне да ходи изцяло. Найден е на работа от 8-5/6 и така да се каже си се оправях сама...и все още е така. малко е лудница сутрин,понеже аз съм от поспаливите и ми е много тежко ставането рано  Blush всичко е на тъгъдък , закуски,тоалети, скоро осъзнах че като стана отивам да пишкам чак към обяд Shocked да не говорим че често забравям да се оправя себе си и цял ден обикалям из къщи рошава с гурли и неизмити зъби  ooooh! хубаво че имаме огледало , да ме подсеща да не изляза така навън  Joy

аз няколко пъти пиша и все забравям - ЧЕСТИТО на всички които съм изтрвала! на Берушка и Драга за бебешоцитеа Heart Eyes
и на всички рожденици и именици - малки и големи  bouquet

# 444
  • Варна
Чоче - объркала съм ника на vanyaes  Embarassed сега ще го оправя и ще ти пратя линк,да подновиш колажа Blush

# 445
Момичета, погледнете 1-ва страница и ми кажете, ако нещо не ви харесва и желаете да махна или ако искате нещо да добавя  Peace

Последна редакция: пт, 19 ное 2010, 13:12 от Чочиии

# 446
Virginity   bouquet Супер е колажа
Не6то ме мързи да пиша от днес запо4вам диета пък да видим какво 6те излезе дано да се полу4и  Tired

# 447
Вержи, страхотен е колажа!!!!СТРАОООООТЕН! Благодаря   bouquet
Драге хай честито  Peace пак - много ме радва новината и още повече невероятното попадение на ника ти  Peace Peace Flutter

# 448
Вержи, чудесен е колажа. Всички деца изглеждат много порастнали и най-много тези, които са с повечко косичка. Heart Eyes Благодаря за труда!
Джиджи, леле... не можах да позная Стеличка.

# 449
  • USA
Virginity, не знам какво не му харесваш на колажа, супер е! Много благодаря  bouquet!

Общи условия

Активация на акаунт