Юлски деца-Тема 39

• 27 742
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
Ооо, Верж, това звучи много хубаво! Много да се забавлява Лорка!  Hug

Берушка, ще получи своето чудо на един чуден празник! Желая й всичко да върви по вода и послушно, здраво бебче, което да изтрие всички лоши спомени!
Чакам новини с нетърпение!

Честит имен ден на всички!   bouquet

Деннива, от форума и аз имах предвид.. ма се чудих да не е от други теми... Simple Smile

# 226
И от мен стиснати палци на Берушка Praynig
Днес нашия тати става на цели 30 години. Почерпете се за здраве.

# 227
  • София
Честит имен ден на празнуващите!
Лилчо честит ти рожденник, да е здрав и много да ви слуша!

# 228
Честит празник на всички, които имат повод днес!
Да са живи и здрави всички Викита и Мини  Hug
Много стиснати палчета за Берушка и нейното слънчице!

За мен също е празник днес и черпя!

# 229
  • София
Сега мисля как да разместя всичко в на Стейси стаята, хем повече място да има, хем за нея ще е някак си освежаващо Laughing.
Maimun, имаш моята виртуална помощ за идеята  Peace Хубаво е да се раздвижват мебелите и вещите в една къща поне веднъж годишно. В къщи задължително спазвам това правило. Първо, че бързо ми омръзва да гледам едно и също. Второ, така се раздвижва енергията в една къща, по Фън Шуй. Трето, почистваш под и зад мебели вредна прах, които никога не би поместил при обикновеното чистене. Скоро пак разместихме в стаята и във всекидневната, по-весело става за всички  Hug
Честит имен ден на всички!   bouquet
Нямам търпение някой да съобщи за Берушка и нейното Чудо.

# 230
Честито и от мен на именниците! Честито и на мъжа на Лилчо!
И на мене Изабел ми висва под стола и почва да протяга ръце, изобщо не може да се седи на компа в нейно присъствие. Виж обаче вечер като си седнем двете на дивана телевизия се гледа без проблем. Все иска да ме гушка  Heart Eyes
Отивам да взема кухнята че ще вземат да затворят

# 231
  • София
Maimun, имаш моята виртуална помощ за идеята  Peace Хубаво е да се раздвижват мебелите и вещите в една къща поне веднъж годишно. В къщи задължително спазвам това правило.

Не знам как се справяте и как навиваш мъжа си за местенето, ние имаме секция, която е била и в 3-те стаи и един дърводелец се шегуваше, че вече трябва да й направим пътен лист.
А пък на гардероба след второто местене се разкова задната стена Grinning
Дано с Берушка всичко да е ОК  Praynig

# 232
Това е от другата отчетна на Берушка:

Днес Берушка в 9.09ч. е родила момиченце с името Ивета, 3220гр и 50см!

# 233
стискам палци за берушка дано вси4ко мине наред  fingerscrossed
Lennyh 4естит празник не разбрах какъв е повода но много здраве 6тастие и вси4ко най най ти желая.
Лил4о да ти е живо и здраво ми6лето и много да те слуша .
Отивам да ка4а снимка за колажа 4е да не изпусна срока .
maimun77 и аз много искам да разместя ама както е тръгнало направо 6те се местим 4е искаме по голямо жили6те дано да имаме късмет да намерим не6то хубаво.
Virginity а за6то не ги приемат в градината няма места ли
Явно няма да се пи6е пове4е 4овека си е решил 4е компа е негов и не мога да седна и за 5 мин без да се разсърди да обикаля стола да 6трака и отвори куп програми дето даже незнам за какво са няма спирка това дете ама няма на кой да се метне де .  Mr. Green
ЕЕЕ супер сега про4етох за Берушка много се радвам за нея да и е жива и здрава малката Ивета   bouquet

# 234
Честито на Берушка да са живи и здрави и щастливи мама и бебче!

# 235
Моми4ета не мога да намеря каде да ка4а снимка за колажа в снимка.бг ама в кой албум  newsm78

# 236
Здравейте,

Чета си аз, но нещо не успявам да се организирам тези дни да пиша.
Преди всичко, ЧЕСТИТО на Берушка. Здраво и прекрасно бебе й пожелавам.

Поздрави и за всички празнуващи именния си ден днес, както и тези които пропуснах тези дни.

И аз да почерпя за малкия звяр Мина (на сестра ми) и за моя мъж.

Уф, и аз искам пързалка за Калина, пък. Отивам да си направя ритуално харакири поради липса на пари и очевидно мозък, който да ги изкара.

# 237
Честито на всички именници и рожденници!   bouquet
Честито момиченце на Берушка   bouquet

# 238
  • София
Много се радвам за Берушка и Ивета, колко хубави мигове им предстояяяяят  smile3521
Джил, да го правим заедно това харакири, че и аз само се нервирам по въпроса  Confused
Куку, аз си размествам от край време в нас. Подсъзнателно явно си харесвам мебели, които да мога да бутам сама. А сега като се разчистим през уикенда уж невинно започваме с нещо дребно, а накрая си местим гардероби, както казваш  Laughing. Нашите мебели деянат още. Но той сам се убеди колко е хубаво после да си полегнем и да се любуваме на новата обстановка  Wink

# 239
Честито на Берушка и от мен! Много радост и усмивки с малката красавица им желая!

Общи условия

Активация на акаунт