Юлски деца-Тема 39

• 27 742
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
Страхотна новина! Бързо възстановяване на Берушка и много щастливи мигове с мъничката!  Hug

# 241
  bouquet  bouquet  bouquet
Страхотна новина - Честито на мама Берушка - нека малката Ивета и носи много радост и прекрасни мигове!

# 242
Това е от другата отчетна на Берушка:

Днес Берушка в 9.09ч. е родила момиченце с името Ивета, 3220гр и 50см!

Ихааа супер! Честито на Берушка и добре дошла на този свят на малката Ивета. Бързо възстановяване на щастливата мама!   bouquet

# 243
Страшно се радвам за Берушка и малката Ивета, между другото много ми харесва името на беболинката - това ми беше един от вариантите  Simple Smile

Честито и на всички, които празнуват днес
  bouquet Между другото какъв празник е? Честитя и именни дни, пък не знам за какво точно?   Rolling Eyes ПС - туку-що прочетох от Шора-мишора кои празнуват  Simple Smile

# 244
Добре дошла на бял свят на малката Ивета и пожелания за много щастливи мигове с нея на БерушкаHug

Честит празник на всички именници!    bouquet

Благодаря на тези, които ни поздравиха за имения ден на Мишето Hug

Миме, в моя календар дават Милан да празнува на 10.11. Милена сякаш е по-близо по звучене до Милан, отколкото до Михаил, та за догодина можеш да преместиш празника си с 2 дни  Simple Smile

# 245
Днес е празник на Св. Мина - закрилник на семейното огнище, одеве в новините казаха нещо от сорта на "ден на сбъднатите мечти" Много красив ден!  Heart Eyes

# 246
Честито на МАМА БЕРУШКА! Да бъде много здрава, щастлива и благословена малката Ивета! Много радост и незабравими мигове на цялото семейство!

Честито на всички празнуващи именници ден! Да им е живо и здраво името!
Тъкмо си мислех, че ми липсваше сутрешното кафе от мама Чочи и тя вече се е разписала. Чочи, няма ли да има скоро някоя анкетка?
Грацийка, благодаря ти за приложената снимка на чашата, ние имаме подобно такова шише/чаша, аз си мислех, че е чаша като снимката на чашата на Миме-то.
Маймун, кажи на мъжа си, че пързалката ще е коледният подарък за Стейси, няма да откаже, сигурна съм. Според мен, си вземете пързалка с по-голяма перспекива- тази не е ли много къса, а в същото време стръмна?
Да, цветен, за онова мероприятие ставаше въпрос, с пожелания в най-скоро време да се осъщастви! Wink

# 247
Честито на Берушка! Да расте малката Ивета здрава и послушна за радост на мама и тати!

Честито и на всичко, които днес имат някакъв повод
  bouquet

bobito89 в албума ни в снимка.бг, има папка "за  колажа"  Peace

Да ви кажа пързалките са нож с две остриета, според мен  Twisted Evil Нашата въпреки, че е малка ми се изправяше косата с баткото. Качваше се на нея и седеше прав, пускаше се с главата надолу, опитваше се да се катери по пързалящата част...Дадох я сега на братовчедка ми и да ви кажа, не бързам да си я вземам все още  Rolling Eyes

# 248
Честито на Берушка!Да е жива и здрава малката Ивета и много да радва мама и тати!НА Берушка бързо възстановяване!
Честит ти рожденик Лилчо!Да ти е жив и здрав!
Честито и на всички именници!
Да почерпя и аз за моят именник: 

# 249
  • USA
Честито на Берушка, да е жива и здрава малката Ивета и много радост да носи на цялото семейство!

Честити на всички именници днес, да са живи и здрави най-вече!

Денива, проблема ми с пързалката се реши Grinning. Сестра ми се обади и пита какво да купи на Стейси за Коледа, да си избера между кухня и още си нещо, но в крайна сметка избрах пързалката, само че не онази първата,която бях избрала, а друга. И сега таткото няма думата, освен да ми помогне да разместя мебелите.

Да ви питам, ползвате ли оградки и повивалник, и кога мислите да ги махате? На мен оградката ми заема много място, 1/4 от стаята, но пък там е единственото място, където мога да я оставя и да съм сигурна, че е 100% безопасно и се чудя.

# 250
  • Кърджали
Е, стига с тия пързалки де...  Crossing Arms Тука само ме съблазнявате.  Tired Джил, да се включа в харакирито ?
Качих снимка в албума за колажа. Вчера цял ден си щраках Кати.Като компенсация за загубените в небитието снимки.
Честита рожба на Берушка! Весела и здрава да расте малката Ивета!
Лилчо, честит рожден ден на мъжа ти!
Честит празник и на всички празнуващи днес!

# 251
  • София
Ехаааа, че хубава новина. Честита радост на Берушка, да е жива и здрава малката Ивета и да й донесе цялата радост на земята.

Маймун аз оградка никога не съм ползвала, а повивалника го ползвам само вечер след къпане. Скоро си мислех, че й е време вече да минем към гащи памперси, че борбата със смяната на памперса вече е страшна.
Напоследък Кати все по-често ми изправя косата, защото се е научила да скача по спалнята и беснее ужасно, така се заплесва, че изобщо не се усеща, как ще се метне от там по глава на земята.

# 252
Честито на Берушка. Много щастие и здраве пожелавам   bouquet
Честито и на именниците извинявам се че ги пропуснах,но днес ме боли една глава че съм като замотана  ooooh!

# 253
  • София
Цветен, при нас няма лягане вечер преди да е поскачала 10-ина минути на спалната  Laughing Някой седи с нея докато беснее, но една вечер както си лазеше и и свърши леглото. Направи салто напред и се приземи по гръб, много беше учудена как се е получило, как не си строши врата не знам, порева 2 минути  Mr. Green
Маймун, добре се е получило със сестра ти  Peace Повивалник не ползваме от много месеци, няма начин да я сложа и да седи, продадох го, беше цял шкаф на колелца. Ограда също нямаме, ходи си навсякъде. Само от време на време вадим разни неща от тоалетната чиния и от кофата, но иначе му е разнообразно на детето. А така като се изолира детето на определено място не го ли ограничаваме и от към знания и умения  newsm78? Обаче ако жилището е супер непригодно за дете разбирам. По този повод ще сменяме едно стъкло на масата в хола с дървена плоскост. Къде ми е бил акъла като я поръчвах  ooooh!
Алекс, колко му е да ти пратят една пързалка по Еконт  Grinning
Радина, ми те явно за това по някое време ги продават, и ние така ще направим, за да няма претрепани  Mr. Green

# 254
Честита радост на мама Берушка   bouquet. Нека Ивета расте здраво, игриво и щастливо дете. Много съм щастлива за вас  Heart Eyes.

Честит празник на всички именници, рожденници и т.н. Нека свети Мина закриля нас и семействата ни  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт