Юлски деца-Тема 39

• 27 742
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
Честито на Берушка, дано да мине и да се похвали и сама. Да им е жива и здрава Ивета и само радости от тук нататък  bouquet.
Маймунче, не съм те разбрала да. Докато се разпиша и то пак мога да честитя пързалката Laughing. Виж и тази, няма толкова много функции, но поне е сгъваема: http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3004157. Оградки нямаме, горе долу е обезопасено в нас.
Лени, Лилчо, Джил, Дзимби, честит празник Hug.
Миме, заблазявам ти. В нас всичко е толкова закостеняло и мебелите и мястото им.
Радина, може и да си права, защото в началото беше доста по- страхлива, сега я гледам, че доста по- смело действа, криви се, седи си горе, чуди се какво да свърши от там.

# 256
  • USA
Добро утро!
Мерси за отговорите относно повивалника и оградката!
Миме-то, и според мен детето не трябва да е изолирано, но понякога искам да си свърша някаква работа на спокойствие и се налага да я сложа в оградката. Това е обаче за 10-15 мин. и то най-много 2-3 пъти на ден. Днес например я сложих само веднъж. На нея й харесва, реди кубчета, "чете" си книжките, подрежда си нещо, но като й омръзне и почва да мрънка. Та затова хем искам да я махна оградата, хем ми върши чудесна работа, когато се наложи.
Цветен пращец, тези гащи-памперси не са ли доста скъпи? Аз поне съм останала с такова впечатление newsm78. Много ми се свидят пари за такива неща като памперси Embarassed. Grinning
Юлско бебе, тази пързалка не я взех, защото искам да има място между стълбата и пързалката, за да може да седне. Иначе доста ги разучавах вчера и тази, която избрах , ми се струва най-подходяща. Вярно, че не е сгъваема, но аз ако намеря място където да я сложа, докато Стейси я ползва, няма  изобщо да я местя. Намиране на мястото е проблема Laughing.

За игрите по спалнята като стана въпрос, миналия месец Стейси така падна между спалнята и стената, където имаше 1 педя място. Мъжа ми добре , че беше там и на секундата дръпна спалнята, слава Богу нищо й нямаше, само поплака малко.
В последните няколко дни Стейси вече два пъти пада от тоалетната чиния, тази вечер направо я съжалих, явно не трябва да я оставям сама, че все нещо се върти, навежда и т.н.

Грация, Денива, да ви питам знаете ли каква риба може да даваме? Само за сьомга съм сигурна, но не мога да намеря wild, попрочетох тук-там и се оказа, че сега не й е сезона. Например махи-махи, туна, ред снапър и тези по-известните дали може да се дават? Аз забравих да питам нашата педиатърка ooooh!, а сме при нея чак след 2 месеца.

Последна редакция: пт, 12 ное 2010, 07:03 от maimun77

# 257
  • София
Добро утро!
Маймун да по-скъпички са, но да ти кажа не съм обърнала внимание точно каква е разликата с другите.
Мимето и нашата маса в хола има стъкло, но до сега не съм забелязала Кати да проявява афинитет към него. Случвало се е като пълзи под масата да се опитва да го побутва с ръка, но то пък не помръдва, масата е от масивно дърво и само в средата има едно стъклено квадратче. София какво прави с вашата маса? Не за друго, ами да знам какво да очаквам.
Mr. Green

# 258
Честито на Берушка! Много се зарадвах от тази прекрасна новина. Нека малката Ивета да внесе много радост и късмет в семейството!

Проблема с компа е всеобщ. Аз дори и да не съм на него, той се качва на стола и започва да щрака по клавиатурата и с мишката. Мислех си да му взема един детски лаптоп, но се  съмнявам, че ще замести истинския.
Маймун - много е хубава тази пързалка, вярвам че много ще и се зарадва. Аз също се изкушавам, но притесненията са ми като на Радина. Той и сега се катери навсякъде със скоростта на светлината. Не е много добър в слизането, обаче, както и в преценката от къде може да слезе и къде може да се наведе.

# 259
  • София
Хей юлки,

ха да питам и аз за среща и ... Тони болен. Не го пощади тоз вирус дето лети навсякъде.

От четенето ми по диагонал виждам попълнение си имаме - ЧЕСТИТО НА БУРЕШКА!!! ДА Й Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ИВЕТА!!!

А за чистенето... как да го кажа?!?!?! След като до преди около седмица чистех всеки ден  #Crazy и пак преди около седмица като си видях веждите на какво са ми заприличали  #Crazy #Crazy и ръцете и кръста ме болят  #Crazy никакви такива повече Naughty. Онази лудост дето гладех на Камелия всичко от двете страни до две годишна, а след това само от едната (до скоро и пижамите й гладех) естествено бройте по 3 - Повече никакви такива! Добре, че поне малко ми дойде акъла та на Тони не се престаравах с гладенето.  Joy

И ние си имаме пързалка, но не ми е хрумвало да  я вкарам вкъщи. Като кажа на милото ще има един поглед с  Shocked ей такива очи  Crazy.

Не на поледно място: Честито на всички вчерашни именяци! Много ми се искаше да се включа, но нямах възможност. И все пак ЧЕСТИТО!!!

# 260
 sisko, кой и тоз вирус дет лети навсякъде.  Mr. Green Питам щото и ние сме поразени от един. И Моника от как се е родила за първи път не иска да яде.

# 261
  • София
Хоп- троп! И от мен закъснял поздрав за вчерашните именници!   bouquet

Честито на Берушка! Да е здрава малката Ивета и много радост да носи на семйството!

Тан, Сиско, дано бързо да се маха вируса. Praynig

# 262
  • София
Тан, кашлица и Т.

Ками ми се разболя по-минала седмица, без Т, но доста я поизмъчи тази кашлица. От тази сряда е на градина, а Тони сутринта вчера се събуди с жестока кашлица, дори малко ме стресна, защото не можа да поеме хубаво въздух. Днес вече е с Т - 38 - 38.3. Та така  Confused
Гадното е, че тези гадинки мутират и стават все по-упорити и по-трудно се овладяват.

# 263
  • Варна
Привет, мривет  bouquet

Честита радост на Берушка! Страхотна новина!!!! Heart Eyes

Гледам за вируси си говорите Mr. Green Мони вдигна Т в сряда вечер, вчера също имаше. 2 дена се уби да киха и хвърля води навсякъде. Педито каза червено гърло с хрема. Изписаха ни Вит.С, Инфлуцид, Калциев Глюконат. Днес няма Т, не киха, ноооо за сметка на това си имаме разстройство и определено е отпаднал. От вчера отказва всякаква храна, само малко мляко. Едва успях да му натикам малко хидратин алфа с една пипетка. Вече като ме види да нося ампули, пипети и прочие почва да реве...

# 264
  • София
Не влизам аз напоследък, ама нещо хич не ми се пише…

Да кажа едно голямо честито на Берушка! Толкова много се радвам за нея. Да им е жива и здрава бебка и много, много прекрасни мигове заедно им желая.
Със закъснение поздав и за именниците вчера.

# 265
  • София
Миме, в моя календар дават Милан да празнува на 10.11. Милена сякаш е по-близо по звучене до Милан, отколкото до Михаил, та за догодина можеш да преместиш празника си с 2 дни  Simple Smile
Аз никакъв не празнувам, та няма значение  Wink Просто ми звънят разни хора и ми пишат смс-и на Арахангел Михаил. Някой на деня на Мариите ми пишат, които ме знаят само Мими  Whistling Ама аз съм си Милена, не Мария.
Цветен, масата ни е дървена с една стъклена плоскост в средата. Но тя се мести, на много измислени крачета седи. А пък София откакто гледа един латино клип да танцуват и накрая се качиха на столовете, от тогава само да се присети за една секунда е горе. Отблъсква се от дивана и успява да се качи някак. Нямам нищо против да се катери, но поне стъклото да махнем.
От вчера се боря с някакви сополи пък да видим кой кого  Ill

# 266
  • Варна
И понеже знам, че има любители на дървени играчки и интернет пазаруването в нашата темичка....ето на какво попаднах случайно...и не толкова случайно Mr. Green...мисля, че и цените са прилични:

http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_ss_i_0_11?url=search-alias%3 … refix=wooden+toys

# 267
  • Варна
няма места в градините , да, поне тука във Варна е така...от 25 места в градината , ние бяхме 74номер....ужас некъв ooooh!

# 268
Да питам аз един глупав въпрос, правих си тест за бременност и след 3-4 минути се появи мисля една мега, ама мега бледа черта, дори незнам дали от взиране не си я представих Laughing. Та като е отрицателен се появява само една нали, другото си остава абсолютно бяло?

# 269
Хехее, даммм.. абсолютно бяло е другото... не е като твоето...
С Преслава и моите втори черти само аз си ги виждах  Heart Eyes

Ох, стис палци и направи утре един с първа урина!  Praynig  Hug Ако имаш подходяща лаборатория наблизо аз бих си пуснала кръвен  Peace

Общи условия

Активация на акаунт