Юлски деца-Тема 39

• 27 774
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
Буболече, мерси, дано да е така, че появи ли се, не се ли и аз незнам, утре пак и ще видим.

# 271
Ехеее, Драга, как само се зарадвах на оптимистичната ти новина! Май скоро ще честитим. Аз, като си направих  уринен тест, ми показа една мноооого бледа, почти въображаема розова втора чертичка. И както виждаш- резултатът ми е в лентичката. Дано и ти скоро се похвалишсъс стабилен резултат!
Маймунче, Цветен, ние сме с памперси-гащи, наистина, излиза по-скъпо- $20 за 60 бройки (вземам 5-ти номер), мислех си че са по-удобни, но вече трудно си предтсавям да гоня Алекс с гащи,които да му нахлуя и като ги свърша, смятам пак да си мина на памперсите. Много ми е трудно да му ги обуя тия гащи, той не се спира. Сега се замислих, че аз май давах повече пари в БГ и то за памперси Sad
Маймунче, аз много отдавна не ползвам нито чейнч-масата, пък оградник вкъщи изобщо нямам, той си е достатъчно самостоятелен (даже с часове), ако искам нещо да свърша, друг въпрос е , че нещо напоследък аз не се организирам оптимално.
Предимно ползвам спалнята ни, за да го преобуя, но понеже много ми бяга, почнах да го преобувам в неговото си легло.
Някой беше споменал за болки в кръст и ръце. Е, аз откак родих не са спирали да ме болят кръстът и дясната страна на гърба, може-би, защото все на дясно го слагах , когато навремето го хранех. Правиха ми рентгенови снимки и се оказа, че си имам компанията на дискова херния + започващо ошипяване около гръбначния стълб. Ама не ги мисля тия неща. Simple Smile Давам оптимистично. Въпреки, че не ме питайте как зверски сутрин ме боли кръстът и едва се гъна да преобуя или взема Алекс от леглото му. Вземах хапове преди, може скоро да мина и на инжекции.
А, щях да забравя, за рибата- вземам на Алекс  освен сыомга и пъстърва, сафрид,треска- с ниско съдържание на живак. Риба тон мисля, че не се препоръчва.
Още нещо щях да пиша, ама забравих.

Последна редакция: пт, 12 ное 2010, 20:12 от denniva

# 272
  • USA
Юлско бебе, снимай и ние ще видим дали ти се привижда или не.

# 273
Много, много се радвам за Берушка!! Само прекрасни моменти с Ивета пожелавам на цялото семейство!

Драга, ама сега виждаш ли я или изчезна?Simple Smile Ох как ме усмихна! И при мен бяха бледи, пазя ги още! Дано, даноооооооо Hug Hug Ама как не си отишла още за втори тест от друга марка.. Wink
denniva, дано не те притеснява дисковата, че си е сериозно..

И Юлиана ми е с бронхит, вирусен е, дано се оправи до рождения й ден..

До кога беше срокът за колажа?

# 274
Май ще си имаме още едно бремеменно коремче! newsm44
Драга, и при двете ми бременности втората черта беше много бледа, почти граничеща с мираж. Grinning

# 275
Маймунче, аз го правих преди два- три часа, няма смисъл да го снимам сега.
Сиси, сега погледнах доста ярко е, но след часове.
Тан, дано, но вече съм доста оптимистично настроена
Обадих се да си запиша час при моята гинеколожка и първият свободен час се оказа на 2 декември Shocked. Аз се изсмях и попитах дали се майтапят с мен. Та си имам час за другият месец. Другата седмица обаче мисля да отида при някой друг, че до декември няма да издържа.

# 276
Драга, снимай да го видим Wink Като започне да изсъхва теста, чертата става все по ярка Wink Утре с първа урина направи още един Wink Ама според мен, работата е ясна  fertilization
Да допълня само, че ако нямаш голямо закъснение, хормона може да е по нисък все още и затова и чертата да е по бледа Wink

Последна редакция: пт, 12 ное 2010, 20:49 от Radina

# 277
  • USA
Юлско бебе, сега ходих да видя моя и си е с две чертички, едната е бледа. Има ли значение , че са минали часове newsm78, вече съм забравила даже. Аз ако съм отивам до аптеката за още един, не бих издържала.

Така и нас държиш в напрежение Laughing.

# 278
Драга, само ме притеснява, написаното, че след 3-4 мин. се е появила, при мен сякаш едновременно.. а и нали пише до 5-тата минута, че се отчита, ако не се лъжа.. При някои отрицателни тестове втората прозира, надявам се при теб да не е така.. щом е ясно различима, няма как да има грешка! Ох, не виждам как ще спиш тази вечер.. Simple Smile Я пак да кажа и аз тичай за друг, с друга марка или го снимай този да хвърлим едно око..

# 279
  • София
Ехх Драга, сега няма да спя цало нощ - да го мисля този тест. Да ли е, не ли е?!?!   Hug

# 280
  • USA
Гледам никой не пише и всеки чака Laughing, ама Юлско бебе е май до денонощната аптека Joy.
Сиско, то май писа за детски лаптоп newsm78, ами Стейси  си има, но не му обръща много внимание. Явно трябва да прилича изцяло на истински Grinning. Така е и с телефона.
Денива, мерси за рибите  bouquet, но тия има ли ги тук, които си изредила? Аз не знам коя в Бг и същата е тук и обратно Embarassed. А сьомгата каква е, която купуваш?На мен не ми се иска да е отглеждана, доста кофти неща прочетох за такава  Sad.

# 281
  • София
Охоооооо, Драгенце, много, ама много стискам палци за таз втора черта аз  Praynig Praynig Утре да се отчетеш! Даноооооо...толкова се радвам Heart Eyes

# 282
Аз, ако не се лъжа за чертите си мисля, че се отчита след 5 и не по-късно от 10тата минута.
Чакаме те утре сутрин с нов тест!  Hug Мале, че вълнуващо ми стана!  Heart Eyes

# 283
Малеее, Драга, направо ударих дупето в тавана като прочетох за бледата черта. Аз пък знам, че ако се появи каквато и да било втора чертичка в указаното време - резултата е положителен. Стиснала съм всички палци и чакам да се похвалиш.

На мен теста ми отчете чак след много солидно закъснение и пак с една бледна-бледна чертичка. Така че чертата може да е бледа, защото още е много ранна бременността.

# 284
  • Canada
Да питам аз един глупав въпрос, правих си тест за бременност и след 3-4 минути се появи мисля една мега, ама мега бледа черта, дори незнам дали от взиране не си я представих Laughing. Та като е отрицателен се появява само една нали, другото си остава абсолютно бяло?
ООооо това си е бременност според мен... И при двете ми  бременности понеже си правих много рано тест - втората черта беше супер бледа! Даже изобщо не вярвах че съм бременна втория път... Blush

Общи условия

Активация на акаунт