Юлски деца-Тема 39

• 27 742
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Сафо, явно при нас се случват подобни неща, не защото не сме толкова бдителни като са втори деца, а защото просто са момченца.. Wink) Ножове, вилици и Влади бързо докопва..
За р.д. беше на тема Tinkerbell, вкъщи, малко се поуморих от подготовката, защото всичко си правих сама без тортата, от дребните солени и сладки неща до фрешовете включително.. но си заслужаваше, Юлиана беше много щастлива и доволна, както и гостите. Ето тук малко снимки, че нямаме много качествени и сега забелязах, че е фея без крила, а имаше два чифта зелени и бели да си ги сменя.. определно пак ще се снимаме.. - http://www.facebook.com/profile.php?id=1047609586#!/album.php?aid=2078068&id=1047609586
Мише, аз винаги се страхувам от асансьори.. а в повечето с фотоклетки телефоните нямат обхват, нищо, че има бележки с телефони на техници вътре.. Карам се на Юлиана да не се качва сама, че много обича да ни изпреварва..

Последна редакция: вт, 23 ное 2010, 16:34 от Сиси ♥♥

# 541
  • София
Сиси, прекрасен празник е имала малката ви фея! Още веднъж много здраве и късмет и желая!
Чочи, голям ужас сте изпитали! Аз като се знам каква съм паника, сигурно да съм влязла със стъклото.  #Crazy
Сафо, милата, много каръшка седмица, наистина. Представям си какво си преживяла.  Hug На нашите кръстници детенцето, така се задави, когато беше на 1 годинка, а аз бременна с Анди и изпаднахме в паника. Толкова се бяхме уплашили, че даже не можехме да говорим, само плачехме. Добре, че Мими се сети да го наведе надолу с главата и да го разтърси, веднага си изплю солетите. Тръпки ме побиват само като се сетя.  Cry Та, дано не ни се налага, но съм свидетел, че това помага. С какви хомеопатични таблетки преборихте кашлицата? И Анди кашля от два дни, аз и давам Инфлуцид.
За зъбките, не може да жабурка или изплюва. Като и кажа да изплюе, се скъсва от смях, но за сметка на това се плези и ми дава да и мия езика. Аз използвам паста за зъби Ненедент.
Джил, Куку, бързо да се оправят малките сладури. Джил, а на теб ти стискам палци за сряда и съм сигурна, че ще се справиш!
Ели, страхотни снимки! Да нацелуваш астралчето!  love001  love001  love001

# 542
Аз това с асансьора го бях забравила, Чочии ме подсети   Wink
Ами отдолу извикаха асансьора след 20-30 минути и така си излязохме. Никой не ме чу, от всички бутони работеше само този да алармата, на първия етаж писукаше, ама като няма никой долу да чуе . То не е точно закъсване, ами чипа или не работеше или ги бяха сменили. После се качвах само с една комбинация от бутони без чипа.
Мимето - и вие ли така с ножовете - ние сме ужасни майки  Mr. Green

# 543
  • Видин
Сафо, дано черната серия при вас свърши скоро. Относно миенето на зъбки. Няма как да плюе  - малък е още. Затова ползвам паста без флуор, която спокойно може да се поглъща  Peace

# 544
  • Кърджали
Сафо, дано тази черна серия приключи вече. И по - малко приеснения да имаш.
Кати зъбките си мие, но не може да жабурка и плюе.Затова съм и взела и паста Ненедент, защото бях чела, че няма проблем да се погълне.ИНтересно и е, и има желание вече да го прави сама.Но тъй като е нещо съвсем ново за нея, още не може да използва четката правилно, но първо ги мием двечките, тоест я оставям и тя да хване четката, после само аз, а накрая я оставям да си ги доизмие сама.През останалото време разнаяс една моя четка, която така и не ползвах, та редовно я разнася, но незнайно защо тук таме я ползва за гребен. Види ли си нейната паста и четка обаче редовно ми ги носи и мрънка да си мие зъбките.
Да еоплача, то не че е нещо ново и невидяно, оббаче снощи почти не съм спала.Туй диване първо се събуди в 1, после в 3 че и до 4 се въртя.Бях я взела при мен в три часа, уж да я успокоявам бързо като ревне, ама тя реши че ще се върти само, ту наляво, ту надясно, ту нагоре, ту надолу.Накрая ми писна и си я върнах в леглото и, там поне няма шанс да тупне на земята.В кошарата си най накрая заспа, та и аз успях да си затворя очите.
И заприличва на едно голямо капризче.Напоследък се чуди за какво да мрънка, та да има причина да мрънка постоянно.Е, днес по едно ми кипна, и тъй като си бяхме и сами на горния етаж, като започна пак да мрънка и реве, я оставях до стената и и обяснявах че ще дойде до мен,  когато и мине инатлъка. На секундата спираше с рева, ама след пет минути си намираше нов повод.Добре, че накаря реши, че и се спи.
И храненето се превърна в проблем, но тук вече детето няма вина.Баба и тук редовно и дава нещо да хапва, мине не мине пет минути и я гледам я ръфа бисквитка, я няещо друго.А няма как да ги види сама и да си ги вземе. И накрая естествено, нне ще да яде.Милиони пъти обяснявах, че така после не чувства вече глад и няма да яде. Не съм била права, а вижда че после Кати наистина не ще да яде. Не знам, възрастна е жената, няма да я променя. Колкото и да се опитвам давкарам някакъв ред в храненето, все ми го провалят. И съм се карала и съм обяснявала, ама ефект нулев. Не знам, остава само да се надявам, че като се приберем в Кърджали ще успея да въведа някакъв ред. Ето затова принципно си настоявах че не ми трябва помощ в гледането, ама сега така се налага.

# 545
  • София
Леле Сафо голям ужас си изживяла, верно в някаква черна серия сте влезли излизайте бързо. Иначе, за плакнене на зъбите и дума неможе да става, тя така осмуква четката, че то и не остава нищо за изплакване. Laughing
Мише и това вашето с ансансьора си е пълна гадост. Аз винаги съм се питала дали наистина може да свърши въздуха вътре при по-продължителен престой, ако няма вентилация.
Сиси не можах да ти разгледам снимките не ги открих във фейса.

# 546
Маймунче аз и давам да пие водичка след всяко хранене,уж да си изплакне зъбките. Но проблема е че в последно време не спира да яде. Научила се е сама да се качва на масата,а там винаги има оставено нещо в една купа. Mr. Green
Относно солетите,ние се научихме самички,понеже някой яде ли нещо и тя е там. Много често по парковете ходи да "проси" от хората ,направо си умирам ,то не са вафли,солети,царевични пръчици.  Crazy Все такива "хубави" неща  ooooh! А най голямата излагация беше. в парка една мама си храни злоядото момченце. Мъчеше го да яме мляко с ориз май,понеже беше следобедна закуска, и Алекс като се спусна към тях ,мрънкайки "ам-ам-ам...." Отивам да си я пребера и майката ми вика,ето ви бурканчето,то моето диване няма да яде(аз не съм давала още мпрясно мляко) и аз така яко се изчервих,незнаех как да изляза от ситуацията. Импулсивно викам "не,не ,тя преди малко е яла " а ние 2 часа седяхме в парка  Mr. Green

# 547
Сафо дано да нямате пове4е такива преживявания
Александра да ти кажа скоро бях писала 4е и ние се будим но6тем или рано сутрин което никога не е било отказваше да яде и беше постоянно мрънкане и аз запо4нах да се 4удя характер ли проявява аз ли съм го разглезила и днес открих при4ината 4 ку4ешки зъби наведнъж са му избили на 4овека мъка му е било сега си спи до 10 10 и не6то даже и нямаме проблеми засега
Та това е новото при нас 6те видя да купя 4етка и паста да видим дали 6те се нау4им  Mr. Green

# 548

Софо, ужас  ooooh!. Дано да няма повече такива инциденти  Praynig

Ние тази сутрин за първи път оставихме малката сама-моя мъж излезе рано, за да си вади медицинско за нова работа /ако го огрее, де  Tired/. А аз трябваше да заведа Йоан на градина и да напазарувам пътьом. Забавих се около 30 мин. и, Слава Богу, като се прибрах, Дани още си спеше /събуди се преди малко/. Дано да не ми се налага повече да го правя това упражнение, че .........

# 549
Мише това с асансьора си е много страшно.
Лилчо, имам една приятелка, нейния син постоянно така ходи да иска от хората ядене каквото и да е ял допреди малко, тя си умира от срам. Един път бяхме в Макдоналдс и той така ходеше по масите  ooooh!
Александра, чак мене ме хвана яд. Нашите солети се оправиха след като моя направил забележка на майка ми.  Laughing А техните направо ги плаши със следното - ако й дадете нещо дето не е яла може да получи алергична реакция и да се задуши и да викате линейка. Да видиш как го питат за всяко нещо.

# 550
Ах, как ми хареса това последното, ще го запомня за всеки случай. Аз правя нещо подобно, когато разни по-големи деца се навират в лицето на Яна - казвам им, че кашля и за всеки случай да стоят по-настрани, да не се разболеят. Винаги се връзват.

# 551
..................ако й дадете нещо дето не е яла може да получи алергична реакция и да се задуши и да викате линейка............
Хехехехе-добре го е измислил  Peace

# 552
  • София
Здравейте, влизам да честитя именните дни на мацките на Александра, Мама Диди и Цветен прашец! Разбира се, и някоя от мамите ако е именничка, да се чувства поздравена!   bouquet  
Ей, тия Михаиловци наистина били големи вадодушници. И моят само дебне да докопа нож или вилица, но и от мазни чинии не се отказва.
Вчера ходих до работата на фитнес, пък и да се поразвлека и да чуя някоя клюка. Ей, като се оплача, че младежът става все по-палав и ме ядосва - дежурната реплика: "Ама той е момченце, не му се карай..." Е, като е момченце, да го оставя да ми се качи на главата ли...
Оо, да се похваля - освен фитнеса, снощи тичах с мъжа ми из квартала. С 2 аспирина да видим дали утре ще имам мускулна треска.

Имаше ли среща? Аз чак сега видях

Последна редакция: ср, 24 ное 2010, 15:26 от Cuckoo

# 553
Цитат
..................ако й дадете нещо дето не е яла може да получи алергична реакция и да се задуши и да викате линейка............
и ние това казахме но познайте въоб6те не ги спира тъп4ат го с каквото им попадне само да сме извън погледа им затова с свеки никога не можем да се разбереме и всеки път влиза с не6то шоколадово и пита ама не може ли ве4е въпреки 4е 100 пъти съм и казала 4е не може да му се дава

# 554
  • София
Честит рожден ден на ТАНИ80! Здраве и любов!

Честит имен ден на всички малки и големи Катета!

Общи условия

Активация на акаунт