Юлски деца-Тема 39

• 27 742
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Аууу честито и от мен на Катето на Мама Диди, на Александра и на Цветен прашец!   Както и на някои мами ако има такива!

Тани80,  честит рожден ден! Да си жива и здрава и много обичана!   bouquet

Мен днес ме преследва черна серия. Първо Изабел падна в парка, просто ме пусна и в следващия момент беше по лице на земята цялата в кал като негър в лицето, кал по бялото яке, с цепната устна и джонга. След това ставайки от гърнето в къщи взе да се тръшка от лиготии, обърна цялото гърне с лайната на земята в хола. След това отварям пералнята да си прибера прането и изненаадааа. Пералнята спряла по средата на програмата и се развалила.  Crossing Arms  Направо не знам още какво да очаквам.

Последна редакция: ср, 24 ное 2010, 14:39 от Emily_

# 556
Честит празник на прекрасните ни Катета - на мама Диди, на Алекс и на Цветен прашец!   bouquet

Честит рожден ден на Тани80! Много здраве, щастие и любов!   bouquet

Благодаря ви за съчувствието, дано на никоя от вас не й се случва подобно нещо. И тихо ще кажа, че вчера пропуснахме с инцидентите /пу-пу/, само дето днес Лили е с 39оС  Confused Пфуууу...

# 557
  • София
..................ако й дадете нещо дето не е яла може да получи алергична реакция и да се задуши и да викате линейка............
Хехехехе-добре го е измислил  Peace
То си е чистата истина, жалко че малко хора го осъзнават като напълно реална опасност. Rolling Eyes
На мен нещо ми е скапано, заради лошото време ли, не знам. Тръгна да правя нещо, ама без желание, само за спане е времето.

# 558
  • София
Сафо, много прегръдки от нас. Hug Hug Hug Хайде да излизате от черната серия и Лили бързо да се оправя. Praynig Направо им се чудя на изобретателността на децата да вършат бели и да си играят с неподходящи предмети. #Crazy Уж всичко опасно е прибрано и все намират по нещо, което не е за тях. Crossing Arms

# 559
  • София
Привет дами,

Нещо много сме тези дет не ни върви напоследък. На всички пожелавам да минават тези черни серии, че аман вече  Hug
Сафо, ходихме, да  Sad Чудя се пак да го водя ли, къде да го водя…
Сиси, не знам вече в какво вярвам и в какво не, знам само, че ми писнА, ама ще ми мине, къде ще ходя. Седя си и се моля нещата да се оправят.
Честит празник на всички празнуващи днес!

# 560
  • София
Честит имен ден на малките на КатетаHug Цветен прашец, Алекс, Диди, да са Ви здрави момиченцата и с гордост да си носят името!
Тани, честит рожден ден! Много здраве, щастие и късмет! Весел празник!  bouquet
Емили, Вашия татко ме кефи! Joy
Миме, като оздравеем Ви чакаме със София на гости!(все не мога да те засека на скайпа) Hug
Сафо, скорошно оздравяване на кака Лили! Hug
Фелисити, ще се оправи всичко, ще видиш! Кайче е боец.  HugИ на мен ми е много черна годината, като изключим малкото ми Слънчице, все гадости, аман вече. Хайде да идва новата година вече!

# 561
  • USA
Честити именнички на Цветен прашец, Мама Диди и Александра, да са ви живи и здрави  bouquet!
Тани, честит рожден ден, бъди здрава и щастлива newsm59!
Фелисити, дано вече приключите с тези проблеми!
Сафо, бързо да оздравява Лили! Снощи Стейси се спъна, падна и си удари главата в ръба на крака на повивалника и по същия начин стана веднага цицина(малка), бяло-синя. Намазах и аз като тебе с олио, обаче времето за спане беше след час, но издържа 2 часа. По нищо не личеше да й е станало нещо, но постоянно си спомнях за това 12 годишно момче, за което Джиджито каза и се пукнах от притеснение Tired.

Вчера ходихме в мола да търся на Стейси ръкавички, че нейните ни ги пратиха от Бг, но не ги харесвам, не топлят. Та в един, в друг магазин влизаме и по едно време се оказвам в ръцете с шапка с ръкавички от Гап. Олее, като се усетих, направо се разтреперих, колко съм обикаляла с тях в ръце, но нали носех на Стейси една кукла и една торбичка и не съм обърнала внимание, че държа и нещо друго. Почудих се какво да правя, дали да се върна и да се извиня, толкова ме беше срам или да ги запазя. В крайна сметка се върнах, тихичко ги оставих на най-близкия щанд и си излязох, даже едни клиенти видяха как влизам и ги оставям ама, какво да направя. Не знам на излизане как продавачката не ме е видяла или алармата на вратата не се пусна, тогава наистина си изглеждаше като кражба. Ужас Embarassed.

Снощи Стейси се събуди с писък към 1 часа, чак ме стресна. Не можах и не можах да я успокоя, по-лошо ставаше. Беше различно от другите нощи. Взех я на нашето легло , не стана. Разхождах я, говорех й какво ли не пробвах. Наобяд бях яла боб и след това я накърмих и ми се струва, че я болеше корема от това. До 4 часа всичко опитах, но накрая я оставих да поплаче 5 мин. да се измори и отидох да я успокоя и така заспа. Сутринта се събуди в 7, отидох да я взема при нас да я кърмя, много ми се виеше свят, направо щях да падна. Реших, че е се чувствам така понеже много ми се спи. Легнах, затворих очи и всичко ми се въртеше, точно както човек е попийнал. Стана ми лошо, повръщаше ми се, направо не бях на себе си. Моя мъж каза, че от преумора, не повярвах, но ме оставиха да поспя 2 часа, макар и на шум и почти ми мина. Сега пак ми е малко зле, но като хапна, се надявам да се пооправя. Та бабите взеха да ми липсват, хем не ги искам, хем пък имам нужда някой да ме сменя за малко. Моя мъж няма никаква възможност да ми помага и това много ми тежи вече. Оплаках се и аз Sad.

# 562
  • София
Благодаря момичета за поздравите! Аз даже и не знаех, че имаме имен ден днес докато една приятелка не ми честити. Ето и малка почерпка макар и на края на деня:

Тани честит рожден ден! Желая ти здраве и сбъднати мечти!

Брей много пострадали дечица, дано няма повече инциденти. Болничките да оздравяват.
Сафо продължавате с черната серия спирайте се вече. Stop
Емили ти се кандидатираш за достоен последовател на Сафо, не така, не така. Naughty
Фелисити е стига вече де, хайде спрете се и вие.
Маймун може и от преумора да е, а може и някой вирус да се опитва да те тръшне. Как си сега?
Да ви кажа тази година не е от най-добрите и за мен и аз чакам новата.

# 563
  • Кърджали
Прашец, аз от тази година се отрекох отдавна. Все наопаки ни върви и това е. Надявам се вече догодина да влизат нещата в релси, че ...
Аз първо да благодаря за поздравленията за малката ми именичка.Да ми е жива и здрава, любопитна и по - малко келешива.
Имаме и още един повод за радост, племеник на Краси днес стана баща и Кати вече е кака на едно малко момченце.Нека ни е жив и здрав.
По случай този двоен повод искам почерпя

Мама Диди, прашец, да са живи и здрави и вашите момиченца. Да са винаги усмихнати.
Маймун, как си сега.Надявам се да си по - добре.Преумората си казва думата

# 564
  • София
Честит имен ден на всички малки и големи Катета!И специално на госпожичките на Цветен Прашец, мама Диди и Алелкандра!

Тани, честит Рожден ден!Бъди здрава и щастлива!И моят баща празнува днес:)

И аз мислех да се пооплача, горе долу и аз като Маймунчето, само да можеше поне за един ден някой да се погрижи за децата, пък аз да стоя и да гледам в една точка, ама ... няма.И дори онзи ден докато обикалях с Калина в количката по задачки си мислех, че сега това поне е лесно, а само след някой и друг месец вече няма да иск да се вози и ще трябва да се съобразявам изцяло с това къде и как да ходим.Но от друга страна знам,че  винаги пред рождения си ден изпадам в разни черногледи дупки, и ще ида да си пусна някоя готина песен накрая
На всички в черни серии и дупки, бързо оправяне Hug Hug Hug
И накрая да ви покажа моята лилава коледна Калинка http://www.flickr.com/photos/32927416@N02/5203339769/ .

# 565
  • USA
Добро утро Heart Eyes!

Елиг, страхотни снимки и моделче! Ама и тя как позира Heart Eyes, а на Стейси първата работа е да иска апарата и винаги е протегната към мен. Честит празник и на твоя татко, да е жив и здрав!
Емили, ужасен ден наистина Hug.
Сафо, щях да пиша за зъбите-преди аз ги миех на Стейси и давах вода и тя я плюеше, но сега иска да прави всичко сама и не й се получава миенето. Показвам й как става, но тя върти цялото тяло Laughing, но четката не движи правилно. Според мен няма нужда от паста все още, като се понаучат, тогава.

Момичета, благодаря за съчувствието  bouquet! Чувствам умора, но поне не ми е зле и не ми се замайва главата. Явно гледането на дете си е доста работа Simple Smile, колкото и забавни да са, си е уморително. Сега ще се постарая да легна към 21 часа, поне да поспя няколко часа. Вече ме е страх като дойде време за сън, не знам Стейси как ще ме изненада Tired.

Тук времето е ужасно, ту вали, ту спира. Студено е, но ако не валеше, ставаше за кратка разходка.

# 566

Тази година май е била ужасна за всичкини  ooooh!. Слава Богу, че й се вижда края....

# 567
  • София
Добро утро!
Толкова съм отнесена, че вчера забравих да поздравя другите именници. С малко закъснение да са ни живи и здрави всички малки и големи именници!
Александра честито ви ново бебешко попълнение в рода. Да ви е живо и здраво момченцето.
Елиг много хубава таз лилавата девойка.

# 568
Черната серия вчера продължи, тъкмо пасирах плодовете и ги занесох в хола да яде детето и все едно някой ми бутна купата от ръцете и направих (отново) всичко бом-бок, чак и стената се напръска. Хвана ме шубе да излезнем следобяд и няколко минути бях в чуденка вънка ли може да ни се случи нещо лошо или вътре, но трябваше да купим хляб и излезнахме, като изобщо този път не я вадих от количката  Joy Нашия татко се върна и черната серия приключи от раз, след като изчисти филтъра на пералнята, в който имало какво ли не и я пусна наново се оказа, че е ок.

Маймунче
много неприятно, нали обичаш шоколад, хапвай си, той помага при такива случаи. А Стейси има нежно коремче, все пак много страдаше от колики и може би боба я е подразнил. Но да Джиджито си нема друга работа ми влезна да разкаже за онова момче, та и аз вчера се филмирах Изабел като падна, за щастие и тя не заспа веднага.

ЕлиГ, в сатурнова дупка си, те май почват 30 дни преди рождения ден и продължават 10 дни след него, така знам аз. Наистина не мога да си представя нон-стоп да няма кой да ме смени, откакто взех да я пращам няколко пъти в седмицата при бабите просто се родих.  Embarassed

Миме знам аз, че е напълно възможно, мен много ме е страх от такива състояния, но повече ме е страх да не се предизвикат от лекарства. Гледам да не мисля за такива неща, че нали казват, че от каквото те е страх такова те настига...

Александра, честито бебче в родата!

# 569
Здравейте и от нас!

Ели, страхотни снимки си направила отново! Обожавам лилавия цвят! А и аксесоарите ти са невероятни!
Честит имен ден на патерица на Катетата и от мен - да са много здравички, пък другото дядо Коледа ще им го донесе  Laughing

Та в този ред на мисли: какво ще донесе дядо Коледа на вашите едногодишни сладурковци? Чудя си се аз тук, за нещо бърборещо, свирещо, светкащо, но конкретно нямам идея, та се надявам, да помогнете Simple Smile Иначе каката си пожела ролери, та днес уредихме логистиката Laughing

Другото интересно около нас тия дни е, че Марти го приеха на ясла измежду 52 деца на лотариен принцип. Все още не мога да повярвам и цяла седмица тичам, да събирам документи, до джи пи-то и такива формалности. Някак още не ми се пускаше, но това му е шанса на детето и няма как. Ще се съдере от рев, завалията.... Sad

Общи условия

Активация на акаунт