Юлски деца-Тема 39

• 27 742
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
  • Кърджали
Здравейте!
ДНес се събудих нещо със скапано насторение, ма няма нищо.
Евита, честно казано още не съ м решила какво ще и взимаме за Коледа. Мисля си да изпратя някакви пари на зълвата в София и тя да вземе нещо от там.Тия дни с нея разглеждахме някаква брошура на детски магазин и харесахме една кухня и тоалетка с огледалце и разните му там аксесоари. То и за двете ми се струва още малка, ама пусто му, харесахме ги.Тя каза че ще продължи да разглежда и ще ми каже какви неща е харесала, за да може аз да избера едно от тях, което тя да вземе за подарък на Кати.Пък между тия неща може да харесам и още нещо и тя да го вземе и да ни го прати.Че тук няма от къде да намеря нищо свястно за Кати.
Оф, днес Кати спа много малко наобяд.Заспа в 12:40 някъде и в 13:30 вече се беше събудила.Сега довечера ме чака такова мрънкане, че жална тми майка.

# 571
С малко закъснение да честитя на всичките ни вчерашни именници.
Още маса неща щях да пиша, но чета по малко, чакам да се насъбере и забравям накрая Blush.
Алекс, честито ви попълнение в родата.
Аз чакам да стана леля, но момата не ще да се ражда явно, термина беше вчера, та чакам търпеливо да ми звъннат. Откакто влезе в девети месец все подскачам на всеки смс, пък то все тази глупава игра на 9999. Не съм пращала нито един смс, а все ми пращат да ме зарибяват.
Днес бихме гадната ваксина и сега започва отброяването, дано да се разминем с реакциите.

# 572
Привети
И аз да се наредя при болните -Влади 24 часа беше с т.39.2*39.8.сега е на Сумамед форте   .Оказа се ларингофарингит . Лекуваме се -и аз де .Така ме боли гърлото , че едвам преглъщам.
Така ми е минорно.....уф  Tired
Оплаках ви се .
А сега целувки и прегръдки на всички ви и черната серия и лошото настроение да свършва

# 573
  • Кърджали
Драга, защо лими напомня на една друга мома, която не щеше да се ражда  Mr. Green .Хайде стискам палци съвсем скоро да се похвалиш, че си леля  Simple Smile

# 574
  • София
Здравейте, момичета- кокичета! Да почерпя, че днес малкият батко има имен ден! Heart Eyes

Ем, важното е, че сте прекъснали серията! Wink
Драга, дано като нас да се разминете с "екстрите" на тази ваксина. Hug
Вили, бързо оздравяване и на двамата. Praynig
Евита, честита ви ясла- детето явно е с късмет. Party За Коледа мисля на девойката да купя бебешка количка, а на младежа- пак нещо за бутане-  косачка или нещо от сорта, че да няма сръдни. Peace
ЕлиГ, ти си отскочила в космоса направо! Уникални снимки! smile3501

# 575
Мила, със здраве да си носи името малкият батко. Да знаеш и аз съм му голям фен, на първи ред съм във фен клубът му. Уникален е просто.  Heart Eyes
Целувки от мен и Мони и за бръмбъроците. Heart Eyes

# 576
Превет, дами Hug

Честито на всички именници и рожденници през последните дни   bouquet

Много кофти черни серии покрай повечето....излизайте от тях и се пренесете в коледния дух и настроение Heart Eyes

Ем Hug, Маймунче Hug, смятам, че е по-добре информиран, страхуващ се и знаещ как да реагираш в дадена ситуация, отколкото последствия с трагичен с край....затова споделих за въпросното момче. Аз например знаех, че при удар на главата трябва да се наблюдава за повръщане, сънливост и прочие...но как бихме контролирали това за напред, когато децата ни ще стават самостоятелни и целта на разказаната история беше, да подчертае ролята на родителя, да научи и детето си за възможните симптоми и последствия от подобен удар Peace Не се вкарвайте в излишни филми, просто реагирайте адекватно в конкретната ситуация Hug

# 577
  • USA
Мила, честит празник на баткото!

Днес пък Стейси я сложих да обядва и още преди да е хапнала нещо повърна. Помислих, че се е задавила и си продължих. Хапна малко и хоп наново, всичко изповърна дори и закуската от сутринта.  По едно време направо заспиваше на стола и я сложих да спи, но само си мислех дали пак не е паднала, аз докато съм била в другата стая или до долу, където е пералнята. Направо се побърках. Заспа за 1 мин. и реших да ударя една стирка и да я проверявам. Тъкмо влизам и я гледам как се дави повръща легнала. Оправих я и пак я слойих да спи, повърна още веднъж и сега стоя до кошарата на земята  да съм наблизо. Днес тук е празник и ако продължи, ще трябва до спешното да се ходи.

# 578
  • София
Мила честит ти именник, да е жив и здрав и да не загубва изобретателността си.
Днес и Кати спа само половин час през деня и ме направи  #Crazy докато я сложа сега да спи.
Лелее Маймун мен това повръщане продължава много да ме плаши, ама като пък няма и видима причина ми изглежда още по-страшно. Сигурно не се е ударила защото щеше да плаче и ти да чуеш, а и щеше да има някъде подутина, огледа ли я хубаво? Може пък някакъв вирус да е с повръщане, дано се оправя бързо Стейси.
И хора наистина не се вкарвайте в такива филми, аз за такива случаи за които разказа Джиджи съм чувала преди време, но тук става въпрос наистина за много силен удар на главата.
Дааа да приключват черните серии и да ни обземе вече всички коледния дух.
За коледен подарък се спрях последно на ето тази печка:
http://www.kidi.bg/malka-rozova-detska-pechka.html

# 579
Маймунче, не се вкарвай в излишен филм...ако повръщането е в следствие удар на глава, със сигурност щеше да разбереш за него - сълзи, сополи, мрънкане, подутина, синина...все някой от тези симптоми щеше да е налице...по-скоро може да е вирусно...дано не се наложи медицинска помощ Praynig

Редактирам се...видях, че и всъщност съм подкрепила мнението на Цветен Прашец Peace

Хайде вече по-позитивни емоции!!!!!

# 580
  • София
Маймунче, много по-вероятно е да е някой бацил- вчера, доколкото си спомням, ти се оплака, че си отпаднала и ти е лошо. Сигурно сте пипнали нещо, което при теб е минало по- леко. Дано бързо да се оправи Стейси. Praynig Пуйка ще правите ли?  Wink

# 581
  • София
Мила, да ти е жив и здрав малкия батко!!!Ех, какъв комплимент ми направи, отивам да се изчервявам в ъгъла  Heart Eyes
Маймунче, според мен е вирус това , което описваш, трябва да следиш да не се задави докато спи, както и да не се обезводни и да е отпусната.Бързо да се оправяте!
Благодаря на всички ви, които тук и във ФБ меи харесахте снимките. Heart Eyes
ЮБ, хайде чакаме да се похвалиш с момата - стрелче скоро!

И аз още не знам какво точно ще избера за подарък и за двете деца, но е  хубаво като идея тук да си споделим кой какво е харесал,ч е в това море от играчки е трудно човек да се ориентира

# 582
  • USA
Благодаря ви, момичета!
Май наистина ще се окаже вирус. Още със ставането и се почна повръщането пак. Не иска да яде, нито да суче, то и без това не трябва. Сега ще гледам да й давам от време на време по малко вода, за да не се обезводни.
Миласара, няма да правя пуйка Simple Smile, щяхме да ходим на гости, но няма да стане.
Цветен прашец, много е готина тази печка!

# 583
         Привет момичета,
         Започвам, подред както си ги спомням нещата:

Драга, честито! Желая ти лека бременност и накрая едно послушно братче за Андрея.

Мила, честит празник на Климент! Желая му щастливо и безгрижно детство. Много се смях на „Рокендрола”.

Верджи, благодаря за колажа. Много добре си се справила, страхотен е.

Мише, какво е това плакнене на дрехите по 6-8 пъти? Аз също пера на ръка, но изплаквам 3 пъти – с топла, хладка и студена вода. Използвам само бебешки сапун.

По анкетата – Риба дадох още май месец. Много му се услади калкана,  но свърши. Сега сме на паламуд. Яде орехи и бадеми, мед, прясно мляко и цитруси - не.  Не ползваме възглавница, и не си мием зъбите, защото са ни само 6.

Маймунче, дано Стейси да не повръща повече, и  всичко да е наред. Ако продължава, води я на лекар, важно е да не се обезводни. Предлагай и кърма и водичка.

Аз съм на Коледна вълна. Вече съм готова с подаръците. Остава ми само да ги опаковам и да си  украся къщата. Най-труден ми се оказа Санди, защото не искам да му купувам играчки, за които не е порасъл. Избрах му ето това: http://www.fiut.bg/index.php?page=shop.product_details&flypa … art&Itemid=32 , защото сме на вълна часовници. Където види започва да вика: Тики–так, и да си клати главата, а в къщи нямаме такъв.
          Интересното при нас, е че Санди стана художник. Първо през лятото, започна да рисува с тебешири навън, после с моливи по тетрадка, а сега вече рисува по стените. Изрисува коридора, вратата на спалнята, а от днес е нашарил и стените на трапезарията. С мъжа ми много му се радваме и го поощряваме. Казваме му:  „Ходи нарисувай,нещо в коридора”. Той си взема няколко молива, и много съсредоточено започва да си драска,а ние имаме време за любов.
          Това е за сега. Желая ви Коледно настроение и много сполучливи покупки. Hug Hug Hug

# 584

Общи условия

Активация на акаунт