Юлски деца-Тема 39

• 27 742
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
  • Видин
Аз започнах отдавна с покупките за Коледа, но вече му ги дадох, та ще трябва да купувам отделно нови  ooooh! Mr. Green
Купих му активна масичка и масичка за майстор с инструменти (много й се радва), пожарната която показах. Поръчала съм му едни колички на Playskool чрез едни приятели от Варна, ама дали са ги купили - не знам. Тях наистина ще ги види чак за Коледа, че те тогава ще си идват  Mr. Green Чудех се дали да не му взема лаптоп, защото много се интересува от моя, но си мисля, че все пак той ще си му остане фаворит. А е малък за азбука и числа... Още се чудя. Той е на вълна колички и на това ще наблегна. Няма да се образова  Grinning

# 586
Мила, честит ти именник, да расте за пример на малките бръмбари.
Маймунче, на мен на вирус ми прилича. Как е сега Стейси?
Джиджи и аз мисля, че човек трябва да е информиран, така за всеки случай, но наистина не трябва да се поддава на излишна паника. Аз също знам за такъв случай и винаги имам едно на ум.
Мила, дано да минем без симптомно тази ваксина.
Почна сезона на болестите, дано да го минем леко всички.

# 587
  • София
Здравейте,
Мила, честит имен ден на батко Климент на патерици! Да Ви  е жив и здрав!
Маймунче, дано Стейси и добре вече и да сте преборили вируса! Hug
Алекс, честито бебче в семейството! Hug
Аз също поръчах подаръците на Анди и днес трябва са пристигнали (лошото е, че ги поръчах без намаление, но здраве да е) http://www.elc.co.uk/HappyLand-Cherry-Lane-Cottage/125417,default,pd.html и http://www.elc.co.uk/Fisher-Price-Cookie-Shape-Surprise/118935,default,pd.html
Вили, скорошно оздравяване!
Сафо, как сте? Hug Hug Hug Hug Hug

# 588
Здравейте дами Simple Smile
Къде се губите тази вечер ?

Всички болнички дечица да се оправят, бързо и да са много здравички за напред  Hug

Честито на всички именници, които празнуваха тези дни !! Simple Smile Живи да са им имената и да ги носят с много здраве Simple Smile

Маймунче и аз мисля, че си си внушила само кошмарнии сценарии и няма нищо такова. Най-вероятно някакъв вирус е гризнала Стейси и оттам това повръщане.

@ми, страхотно е ,че си имате такъв творец вкъщата, който оставя време за изкуство и на вас  Laughing

Подаръците за Коледа много ме затрудняват. Ру играе с играчки много рядко, вниманието му винаги е привлечено от забранените неща. То за това къщата ни е вечно наопаки. Къде ли се навира да рови и търси с какво да направи поредната беля. Последната таква беше ,че изкърти на уредбата вратичката за аудио касети.  Close Аман от тия мъже...
Връщам се на подаръците..... въртят ми се ей такива неща .... http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.6794 (това ако не му е интересно какво се прави по него поне ще го мъкне и ще го изморява  Joy), това - http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.6271 ( имаме един голям камион и той сяда в/у него и се опитва да се избутва с крачета, но е много нисък и не ства. Та това ще му е интересно, нали има и волан Simple Smile )
Това също е интересно ... http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.6181
Като цяло - ще има някакво по-голямо превозно средство и някакви други дребни играчки - коли, ютии, чукове, бормашини  Crazy Joy
Даже и срам не срам купихме преди месец един момичешки миксер, но след поредното брутално мятане върху плочките.. миксерът беше миксиран  Joy

Хубава вечер Simple Smile

# 589
  • USA
Здравейте!
Джиджи, не съм имала намерение да те обвинявам, че си дала някакъв пример. Вината си е изцяло моя, такава съм си ooooh!, винаги си представям, че може да се случи най-лошото Embarassed, макар и нищо да й няма на Стейси.

Снощи след като 3-4 часа Стейси не повръща, започнах бавно и по малко да давам течности и накрая и храна. Всичко си беше наред. Сложих я да спи и влязох набързо да си взема душ. Тъкмо сядам на компютъра и чувам по бебефона как Стейси пак повръща. Оправих я, измих, смених чаршафи, пижами и я сложих пак да спи и няма и 5 мин. и пак наново и така няколко пъти. По едно време вече свършиха всички дрехи и чаршафи, започнах да ги заменям с големи хавлии. Аз си постлах на земята до кошарата, взех я при мен, защото не можеше да заспи без кърмене и така не съм мигнала цяла нощ. По едно време вдигна и Т, но в 7 часа я дадох на татко й да я гледа, а аз да поспя един час, докато не е тръгнал на работа. В момента Стейси спи в мен, надявам се да се оправи.

# 590
Здравейте,

И ние сме с малко Т. и сополи.

Честито на всички именници, които съм пропуснала. Да са живи и здрави!

Момичета, Аманита беше дала един доста дълъг списък с предмети за прощъпулник. В неделя най-после и ние ще правим, а яко ме мързи да мисля какво да сложа. Но не успях да го намеря този списък. Може ли да помогнете?!?

# 591
# 592
Здравейте и от нашия полеви лазарет. Joy

Калинчо може вече да бъде обявена за здрава, макар и много мрънкава, девойка. Голямо хленчене пада по всяко време като съм при нея. Още два дни ще пие лекарства и след това ги спирам. Може би и някакви зъби я тормозят. newsm78 Във всички случаи, за моя голяма радост, докторката не позна, че ще се разкашля до ден-два, а температурата се разкара за три дни.

Сиси, Фелисити - една сутрешно-обедна квартална разходка утре? Май няма да вали. Другия вариант е да сляза до Южния парк или до центъра.

На въпросите - риба въведох преди месеци, основно от готови бурканчета, защото не съм сигурна как да я приготвям. Гледам да има по едно рибно меню веднъж седмично. Цитруси - също преди доста време - лимони, портокали, грейпфрут опита наскоро. Прясно мляко след година и половина ще давам, мед - след 2 или 3, ядки - давала съм слънчоглед, но гледам да избягвам, защото ме е страх от задавяне.

На всички именници, на ТАНИ и на всички останали празнуващи - да сте живи и здрави! Simple Smile

Играчки за Коледа още не съм измислила. Ще трябва да пообиколя магазините, за да набележа и мисля да позяпам още в Интернет. Иска ми се да взема още книжки.

Маймунче, много страшно ми прозвуча това с повръщането. Дано Стейси бързо се оправи.
Бързо оздравяване и на всички останали болни дечица и майки.

Сафо, как е каката? Добре че Мишето се е разминал само с цицината. Днес сестра ми се обади супер притеснена с първото падане на племенницата. hahaha Ако знае още колко следват. ooooh!
Ели, много красиви лилави снимки.

# 593
Здравейте,
нещо съм му изтървала края, хвърлям по едно око но много набързо. Темичката малко мрачна напоследък е станала...дано с наближаването на празниците има все по хубави емоции.
Аз вече ще влизам по-редовно, защото един ангажимент ми отпадна. Вече съм още един магистър сред майките (не че има голяма значение), но си отнема време.
Бени е добре, расте, играе , дивее, лигави се като всяко дете.

# 594
  • София
Ral_p  очакваме да разкажеш!

В тази връзка - Какво ще кажете да си направим (т.е. някоя от вас да го направи) нещо като списък кое дете какво е хванало на прощъпулника?

# 595
  • София
Маймун вие ходихте ли на лекар? Дано Стейси бързо се оправя, че как само се мъчи детенцето с това повръщане, а и ти покрай нея.
Рал и вие се оправяйте.
Линет честита ти магистратура.
Цезари много е хубава къщичката, а и модела до нея ми заприлича на Андреа. Ние имаме подобна на другата играчка която е с напасването на фигурките, но е слонче нашата, Кати обаче не се сеща какво трябва да прави и го пълни и изпразва през муцуната, където има по-голяма дупка. Laughing  

# 596
Оля, как пазаруваш от този сайт, с Габко ли?
Маймунче, не я ли водихте на лекар, много стряскащо ми се струва това?
Прашец, от къде го взе слончето?
Линет, хайде да ти е честито и аз няма да е зле да свърша най- накрая.
Ох, пак болни дечица Sad.

# 597
  • София
Юлско бебе слона го купих от кв. Гео Милев (бях ходила до Агенция по вписванията и на връщане в движение го забърсах Mr. Green). Магазина се пада малко по диагонал на І-во РПУ ако го знаеш къде е. Ако си решила да ходиш чак до там ще ти обясня по-подробно.

# 598
Прашец, далечко ми е, мерси иначе Simple Smile.

# 599
Здравейте мами  Hug
Аз хич нямам време и набързо се отбивам.

@ми- радвам се,че  се намери още някой дето пере така  Simple Smile Аз плакна повече само дрешките, кито са в контакт с кожата - бодита, чорапогащнщи и т.н.

Линет - честито и от мене   bouquet

Jillian - честито оздравяване  Simple Smile

Ral_p - към списъка можеш да добавиш и нещо свързано с ЕС. Ивето награби една книга Право на ЕС  Simple Smile Мъжът ми пък на прощъпулника ме караше да бутна черпака по-назад, ама аз не отстъпих -каквото си иска, да си вземе  Mr. Green .

Емили -  дано та ти е свършила черната серия  Simple Smile Като написа бомбок се сетих за един от най-ранните ми спомени. Когато бях на 3 години за първи път ме оставиха при баба ми, защото майками отиде да ражда брат ми. И там бях взелd една кукла и я изкъпах. Косата й стана ужасна, аз я нося на баба ми да покажа какво се е случило, а тя ми отговаря , че съм я направила на бомбок. А аз питам - Бабо, какво е бомбок?  Joy  Joy  Joy    След години чак разбрах , че е на турски.

Последна редакция: сб, 27 ное 2010, 13:37 от Mishe333

Общи условия

Активация на акаунт