Юлски деца-Тема 39

• 27 742
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Чочи - а в София е супер топло днес , в момента терм. показва 23 градуса.
Късметлии.....вкъщи е 18гр., а навън-с 10гр. по-малко, облачно, дъждовно и духовито  ooooh!

Последна редакция: чт, 02 дек 2010, 14:25 от Чочиии

# 676
Здравейте моми4ета никакви ви няма нали уж е студено в БГ каде се губите  newsm78
 На вси4ки има6ти повод 4естито и много здраве и 6тастие ви желая   bouquet
Ние най после си купихме елха дрешки на Дядо Коледа за Дени о6те не съм взела ама има време по4нах сега да украсявам.Купихме и ето тази игра4ка http://www.fisher-price.com/es/products/product.asp?id=40641 много му хареса и много си игра,взехме му и една детска книжка пишеше 4е е за по големи деца ама той си я взе и не искаше да я пусне и се наложи да я вземем  Mr. Green все пак беше разтроен 4е му взимаха кръв за операцията(тя е на 14ти да стискате палци) горкия само като видя жената с престилката и се скъса да реве тя после излиза да вика другите хора а него го обли4ахме и той пак по4на не мога да си представя ако пак останем 2 3 дена в болницата какво 6те е при появата на всяка сестра  #Crazy
Много  Hug на вси4ки и ако има болни4ки деца да оздравяват.

# 677
Чочи, сега се чух с леля ми от Русе и тя каза, че било страшен студ, а както Линет ти е казала днес тука е много топло, само дето попревалява Sad.
Линет, купих коледното тоалетче, което беше взела Цветен прашец миналата година.
Мише, имала си нужда от мазане явно Laughing. Ако имаш проблеми с кръста само я научи да ползва Волтарена  Laughing.
Днес ходих най- накрая при моята си докторка, много си я харесвам тази жена. Както винаги си тръгнах щастлива и успокоена от там. Та каза, че всичко изглежда нормално, има си сърце точката, за сега прогнозира нормално развиваща се бременност.
После тичахме на детски рожден ден, Ангел ми скъса нервите, няма по- капризно същество, един път да го накараш да свърши нещо, ушите да ти опищи. Жена да беше нямаше да хленчи толкова. На всичкото отгоре не пожела да се качи и се прибра с колата, аз с метрото с детето. Нали заваля няма да ви казвам с какъв зор дойде да ни вземе. Както и да е, Андреа много се забавлява, имаше много деца, играха си, дивяха си, много сладка картинка бяха струпани на земята. Хубавото беше, че са с малка разлика, та са горе долу на близко ниво на развитие.

# 678
Чочи, сега се чух с леля ми от Русе и тя каза, че било страшен студ
Направо-зимно време  cold. Снощи даже поледица валя....

Виждам, че си си сложила вече нова лентичка  Wink-честито!   bouquet

# 679
Ей, Драгенце, честита ти точка със сърчице! Лека и безпроблемна докрая. Много се радвам за Андреа, че ще стане кака Heart Eyes

# 680
  • София
Julsko bebe, вече официално честито preggo  Как се справяш със спирането на цигарите  Wink
Emily_, Мама Диди нали е на работа, а пък и Катето не е при нея

Тази година децата извадиха късмет със времето - днес изведох Мишо по жилетка на обед. Ще ми се до Коледа да е все така, а може и след това.

Снощи младежът изкара някаква 20-минутна истерия, накрая помете всичко от нощното ми шкафче, отвори и чекмеджетата и взе да мята навън каквото докопа...и се успокои. Серизоно се позамислих за психическото му развитие и как би ходил на ясла и градина, ако ще е такъв нервак. А как хапе, стига да ме докопа Sick

# 681
ЮБ, много ти отива бременната лентичка, сигурна бях, че всичко ще е наред - успех до края и мъжа ти по-малко да те изнервя  Peace.

Маймунче, бързо оздравяване ти желая  Hug.

Бобито, стискам палци за 14-и  Praynig.

Благодаря на всички, които ме успокояваха относно прохождането на Мими. Аз съм разумен човек, знам, че няма за какво толкова да се притеснявам, че всичко е с времето си, но по чисто майчински съм нетърпелива вече да я видя да дотичва до вратата като се прибирам от работа  Blush.

Тук температурите са отрицателни, вчера заваля сняг - зима си е все пак  Wink.

# 682
  • София
Юлско бебе честито ти сърчице. Да беше казала да ви дадем нашето костюмче, ние не можем да надникнем в него тази година, но всъщност си е достатъчно голямо за дечица на нашата възраст. Аз тази година няма да купувам коледно костюмче, нещо ми го няма коледния дух и не ми се търси.
Днес много се ядосах защото най-накрая успях да намеря зимно палто на Кати та даже успях да го комбинирам и с един термо панталон стана много симпатично комплектче, а се и се връзваше с ботушките които има, купих й размер 104 и много щастлива се прибирам и познайте какво нито панталона, нито палтото й станаха, утре трябва да ходя да ги връщам лошото е че от по-големия размер нямаше тези цветове (бежово и кафяво) а само лилав панталон с бежово палто, което изглежда отвратително като комбинация, а и нищо друго в магазина не ми хвана окото та изобщо не знам за какво ще ги заменя тези дрехи, направо много ме е яд и Кати пак си остава без зимно палто. Хайде оплаках се.
Бобито стискам силно палци за 14-ти всичко да е наред.
Болните дечица да оздравяват.

# 683
  • USA
Добро, утро!
Юлско бебе, честито сърчице, дано ти е лека бременността и всичко да върви по вода Simple Smile!
Бобито, дано всичко мине идеално на 14ти Praynig!
Емили, ти май беше писала, че на Изабел й излизат пъпки от рибата, къде й се появяваха? На Стейси дадох 3 пъти риба и трите имаше около устата малки пъпчици, все си мисля, че е случайност, но след 2 седмици пак ще й дам и ако пак се появят, означава, че е от нея. Дано не е, че много й се харесва Rolling Eyes.
Линет, купих на Стейси една рокля за Коледа, хем ми харесва, хем не, но пък нищо друго не ми хвана окото Rolling Eyes.
Аманита, все забравям да ти отговоря и може би е късно вече, но елда и киноа ги приготвям както ориза. Само, че аз ги давам само на закуска със сирене и масло, като ги накисвам от вечерта, за да станат сутринта по-бързо. Иначе киноа може да се добавя в супи, а с елда да заместиш ориз. Амарант не съм взимала досега.
Цветен прашец, много кофти така, ама ти не й ли ги мери там? Аз, като старите баби, все гледах по-голям номер за Стейси, уж да го носи по-дълго време и един път се прибирам с едни дънки за 2 годишно, ами те направо си й падаха на втората крачка ooooh!, толкова й бяха големи и сега вече първо пробвам и тогава купувам. Дано да намериш нещо подходящо за Кати или пък случайно се намери кафяво от по-големия номер. Дали пък нямат и други магазини и там да имат.

Преди няколко дни украсихме нашата "елха", всъщност е едно изкуствено дърво и го ползваме всяка година и за елха. Стейси не може да стига украсата и засега нямаме проблеми. Само виси един гирлянд мъничко и се опитва да го стигне, но бързо се отказва.

Аз почти оздравях с изключение, че страшно ме боли главата и много ми се бърка стомаха, но пък хубавото от цялата работа е, че свалих 2,5 кг. Имам няколко килограма, свалям ги и започна ли да се храня нормално, както преди бременността, пак ги качвам Sad.

Тези дни Стейси се опитва да брои до пет на ръцете ми или нещо друго, понякога не й се разбират 1, 4 и 5, или ги пропуска, макар че ги посочва, но "де"-2 и "ти"3 винаги ги казва ясно. Другото ново е, че след като си е свършила работата в тоалетната, абсолютно винаги си маха седалката, слага капака и пуска водата. Така аз правя винаги и най-вероятно е запомнила. Явно в момента попиват всичко, което виждат.

Последна редакция: пт, 03 дек 2010, 05:52 от maimun77

# 684
Добро утро!

Аз най-накрая избрах подаръците за децата...Йоан си хареса това: http://www.vegatoys.com/index.php?area=toys&task=view&id=5023 /Дядо Коледа ще му го подари на ДГ/ и това: http://www.vegatoys.com/index.php?area=toys&task=view&id=3547 /Дядо Коледа ще му го остави под елхата вкъщи/
За Даниела съм избрала това: http://www.vegatoys.com/index.php?area=toys&task=view&id=1380 и това: http://www.vegatoys.com/index.php?area=toys&task=view&id=4489 .Сега ми остава само да ги поръчам......

# 685
  • София
Добро утро!
Маймун аз бях без Кати, защото исках да използвам момента и да потърся и за другите коледни подаръци. Днес ще ходя да видя каква е ситуацията ще питам има ли и други магазини и цветове, но не храня големи надежди. Рокличката ви е много хубава, Стейси ще е като феичка в нея, защо не я харесваш?
Чочи сладурски подаръци а гледам, че цените им са повече от сносни.

# 686

Чочи сладурски подаръци а гледам, че цените им са повече от сносни.

Ами, като се има предвид, че играчките вкъщи не виреят много, защото мойте хич не си ги пазят, предпочитам да им купя нещо не толкова скъпо, за да не ме е яд като го счупят  Rolling Eyes

# 687
Здравейте,

Хич не ми се работи днес. Цяла седмица си мисля, че е петък.
Утре мислехме да отскочим до Солун до ИКЕА, за да взема разни неща за стаята на Калина, но прогнозата е да вали през цялото време и не знам дали ще е разумно да тръгваме на толкова дълъг път.

Уф, викат ме за работа. След малко ще мина пак.

# 688
  • София
Ехо! Здравейте, мацки! При нас нищо ново- преборихме поредните сополи и така. Mr. Green

Юлско бебе, честита пулсираща точица! Лека и безпроблемна! Пишеш ли вече при юлки 2011?
Прашец, всеки път се изумявам от мерките на малката Прашинка  Heart Eyes- на малкият батко все още му стават някои от дрехите 104. Wink Между другото, все се каня да ти кажа по този повод- възможно е да се срещнеш с един интересен феномен. На братовчед ми голямото дете е доста по- едро от връстниците си и хората очакват и поведение на по- голямо дете, дори когато знаят на каква възраст е. Peace
Сафо, Тан, преборихте ли болестите?  Hug Heart Eyes
Маймун, а ще сложите ли нещо под елхата за Стейси (каза, че сте й дали подаръците)?
Чочи, направо ти завидях, че вече си направила избора. А цените са наистина впечатляващи. Peace

Коледни костюми имаме- бръмбарко има снежен човек на Мадеркеър от батко си, а на бръмбарка й купих рокля от Некст, както и диадема с еленчета, малкият батко има червени джинси и бяла риза, както и рога и светещ нос.

# 689
Маймунче, по лицето но не около устата. Понякога няколко и по тялото, но като цяло по лицето.

При нас днес е чудно време, излязох по блуза  Grinning

ЮБ, кажи на твоя че ако не се стегне, ще се съберем юлските мами дружно да го набием, ааама ха. Как ще си ходи с колата а ти бременна и с бебето с градския транспорт?

Общи условия

Активация на акаунт