Давайте мнения - стават ли за газене в голям сняг, държат ли топли и сухи краката?А Симона ме пита онзи ден - мамо, като стана на 10 години пак ли ще си ми майка?
Давайте мнения - стават ли за газене в голям сняг, държат ли топли и сухи краката?
. Чудя се дали ще се съгласят в градината да им вземем степенка. Вкъщи Митко със степенката се оправя.
Митко започна да ми казва "Не искам да ми говориш силно", когато си изпускам нервите и викам
. А като се скараме с Коце (шопска ни работа), той пита "Мамо, защо викаш на тате?" или "Тате защо се караш на мама?" И се чудя как да се оправдавам пред детето, че сме се карали 
. Снимките за календари ги изпуснахме покрай тези болести, освен ако не правят пак. Аз съм изкарала отдавна от photobox, ама има още баби и можеше и за тях да направим.
.
. това тълкуване ми е направо загадка, ама при него бяха подути и възлите и явно за това не можеше да се каже категорично само от тези изследвания. Бързо да оздравява Васи
.
Еличка и тя никаква я няма напоследък, ще взема да я прослушам
Бързо да се възстановяваш и да не разболееш Али 
И като знам моите свекита как едва я карат и следят всички намаления в Била и Пени, още повече не мога да виня хората 
Точно преди празниците, даже подаръци не сме купили за децата 
И ние бяхме замислили подаръци за групичката, но може би няма да е тази година
Живот и здраве, догодина като изкараме милионите... 
И Лили хруска топченцата
Поне не ме гледа, като че съм някоя луда, като брат си
Радвам се, че вече сте по-добре 

Хареса ми като идея! Пък да не ви казвам какви желания имаше
Как ги измислят тези сладурчета!? 

да се обади.
. Какво да се прави и батерии му взех дори. Сега ще го опаковам и ще го скрия, че онова се е метнало на майка си и си търси подаръците, да не би Дядо Коледа да е минал, а тя да била на детска точно тогава
. Диване. Взех и един страхотен костюм на фея - с шапа и бюстие и не знам какво си ( акордеона и тия розови неща общо за крупната сума от 20 лв
Баба ми и дядо ми също не ядат банани и други такива, идващи им скъпи плодове, затова, когато има промоция, се редят на опашки. Недейте така, и те са хора, все пак
Кажи ми сега, че в онези времена, когато не е имало промоции на банани, ако имаше, нямаше да се наредиш и ти на опашка, за да се облажиш веднъж годишно и да се почувстваш, макар и за ден, като другите хора
Не сме имали алтернатива, не сме се възползвали, няма как да знаем как е от другата страна
Не говоря за нямане на стоки, а за имане в изобилие и ти само да гледаш как другите купуват, определено има разлика
Т.е един пенсионер, живящ в близост до Лидл, няма как да стигне безплатно до Карфур и естествено ще се нареди на опашка за Олио в Лилд
Апропо, в Свиленград най-евтиното олио и то , когато беше на промоция, бе 2.49 , та и аз бих се наредила на опашка за олио на цена от 1.38, ако нямам средства и възможност за избор на по-качествено такова, и хич няма да ме е срам

Сутринта лелята в градината ми сподели, как вчера е разказвала на всички, че има голяма шейна и тати я връзвал за "Йотвайлела Тала"
превод (ротвайлера Тара
Много искаме сняг.
Или идея да го заменя с нещо приближаващо се до порт-бебе....
Всички на терсене, пък тя на опаки, дет се вика 
.
Близо е за теб и за мен - и пеша бихме изминали разстоянието от Лидл до Карфур, но пенсионерите не могат - ще вземат автобус и олиото ще им излезе с левче повече от по-близкия им Лидл 
Никога не съм срещала, а тази година може би няма да стигнем до Пловдив за празниците 
, трепетно очакваме снега
Дано и тази година понавали хубаво, като миналата
.