Мерси за отзивите за ботушките

Весе, виж във Вега тойс това:
http://www.vegatoys.com/index.php?area=toys&task=view&id=2497
в комплекта има кошче:
Аз съм доволна от тях още като имаха магазин близо до офиса ми.С безплатна доставка са, евтини, разгледай

Ванилия, ако ще идва някой от България при вас за празниците, може да изпратим от тукашния Дядо Коледа
.Точно Матю е направен идеално Роси, аз мисля като теб за пазаруването и хората, ама това е защото сме чувствителни и мили
.Мани я Катюшка, то е лесно като ти сервират в леглото кафе и палачинки 
Диди, браво на вас, дано се зарадват децата /няма как да не се зарадват, де/
.В яслата и при нас така се оставяха играчките в групата.Сега обаче ще си ги взимат у дома.В детската градина ги снимаха миналата седмица за календарчета, вчера ни ги дадоха и няма да ви казвам колко съм ужасена и възмутена.Али е загащен до подмишниците, сърдит, натиснал се е някак назад и има двойна гуша, абе...ужасни снимки.Сутринта казах на госпожите, че техния фотограф си е отбил номера, не е направил поне по 2 снимки на дете, имам чувството, че е минал по масичките и ги е щракнал набързо.Сега пак мрънкам, ама ме е срам да ги дам на бабите
Не ми казахте как се пише отще и не мога да го използвам повече

Хайде до след малко
. Оздравявайте
. Те не стига, че правят някакви елементарни календарчета, пък не могат и да се справят
. Имах някъде програмки за календари, на теб ти се удават такива неща и ще ги измайсториш сто пъти по-добри от градинските, после разпечатваш и готово. Ако искаш ще ги потърся.
.
. Та искам да е само кошче. Видях едно с бебе обаче, имаме и 100 бебета
. Но не е само балкански манталитет, навсякъде го има, човещинка
Нямах си работа да ровя из сайтовете и попаднах на един
, нали в последния момент се обадих да я снимат и не се бях подготвила спицЯлно
.
Миналата година в училището на Христо ни предлагаха по 6-7 вида - повечето бяха хубави, а тези от градината сега са майко мила
На всичкото отгоре много се дразня като им кажат да се усмихнат и те, милите, праснат по една изкуствена усмивка от стеснителност и, Ташче, да не ти казвам Лили с каква физиономия е