Празници,усмивки и игри - НОЕМВРИЙЧЕТО става на ТРИ!

• 41 124
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Добро утро, момичета-кокичета 
 newsm47

Мерси за отзивите за ботушките  Hug

Весе, виж във Вега тойс това:
http://www.vegatoys.com/index.php?area=toys&task=view&id=2497

в комплекта има кошче:

Аз съм доволна от тях още като имаха магазин близо до офиса ми.С безплатна доставка са, евтини, разгледай  Peace

Ванилия, ако ще идва някой от България при вас за празниците, може да изпратим от тукашния Дядо Коледа  Wink.Точно Матю е направен идеално  Laughing

Роси, аз мисля като теб за пазаруването и хората, ама това е защото сме чувствителни и мили  newsm03.Мани я Катюшка, то е лесно като ти сервират в леглото кафе и палачинки  smile3534

Диди, браво на вас, дано се зарадват децата /няма как да не се зарадват, деHeart Eyes.В яслата и при нас така се оставяха играчките в групата.Сега обаче ще си ги взимат у дома.

В детската градина ги снимаха миналата седмица за календарчета, вчера ни ги дадоха и няма да ви казвам колко съм ужасена и възмутена.Али е загащен до подмишниците, сърдит, натиснал се е някак назад и има двойна гуша, абе...ужасни снимки.Сутринта казах на госпожите, че техния фотограф си е отбил номера, не е направил поне по 2 снимки на дете, имам чувството, че е минал по масичките и ги е щракнал набързо.Сега пак мрънкам, ама ме е срам да ги дам на бабите  Rolling Eyes

Не ми казахте как се пише отще и не мога да го използвам повече  newsm78

Хайде до след малко  lovekiss

# 601
Диди, направо сте обзавели детската с играчки Grinning. Оздравявайте Hug
Таш, много неприятно за календарите Sad. Те не стига, че правят някакви елементарни календарчета, пък не могат  и да се справят Crossing Arms. Имах някъде програмки за календари, на теб ти се удават такива неща и ще ги измайсториш сто пъти по-добри от градинските, после разпечатваш и готово. Ако искаш ще ги потърся.
Ванилия, аз знам за разтварянето във вода, ама тази Коризалия няма разтваряне и от мързел давам да хруска Crazy.

Частният педиатър, при който водих Васко като му бяха надути възлите е на мнение, че организмът се самоочиства от вирусите и няма нужда от никакви лекарства, дори и имуностимуланти.  Аз обаче бях започнала Изопринозина тогава и в крайна сметка му го давах известно време.

За Lidl-според мен опашките ще изчезнат като пуснат и другите си магазини, просто са много малко в Сф за момента. 2 пъти вече пазарувам от там и наблюденията са ми както споделя и Ванилия-сметката ми при пълна количка е почти на половина от друг хипермаркет, като почти не купувам боклучави неща. Е някои неща трябва да си ги пазарувам от другаде, но пък не харча излишно при този малък асортимент Laughing. Но пенсионерите си идват с автобуси, виждах ги, прииждат на талази. Нямат работа и пари и следят далаверката хората.

# 602

се пише така, използвай го смело  Laughing

Ние снощи купихме Големите Коледни Подаръци, които наистина са големи, едва ги замъкнах до колата, без Дани да се усети (той беше вътре в колата). В крайна сметка Иво ще си получи бензиновата колонка, а Дани си пожела последно паркинг за коли на 3 етажа. Имаме си и жива елха - всъщност е черен бор - която ще поживее на терасата до Коледа.

Тук не трябваше ли да има сняг тази сутрин?  newsm78

Таш, онези апрески от снимката на по-предната страница са много добри, Иво и Дани носиха последователно един и същи чифт и не са мръднали. Като гумени ботушки са и хем са топли, хем не пропускат вода, сняг и кал. 

Аз си мисля, че в която и да е държава по света, каквото и да е, пуснато с намаление, се разграбва буквално. Гледала съм разни новини за Щатите за магазини с коледни намаления - ами същото е. Хората са еднакви навсякъде, думата "намаление" просто действа така - не купуват стоката, защото е дадената стока, а защото е намалена. Това обяснява и бананите.
Освен това струпването на тълпи също има своето влияние - ако някъде има 20 човека, значи има защо да са там, ще се наредя и аз.

# 603
  • Хасково
Таш, мерси мила за линка, има наистина хубави неща, че и на добри цени, но точно такова чудо, не намерих Crazy Писах, че не ми се ще да купувам и друга количка, имаме две летни и една "пазаринска" Laughing, в която се слага бебето и се ходи на "кафланд" Joy. Та искам да е само кошче. Видях едно с бебе обаче, имаме и 100 бебета Crazy.... Уффффф
Ще търся до последно Mr. Green

И аз мисля като Юлчето, най-вече съм съгласна с това, че щом има на опашка 20 човека, и аз трябва да съм там #Crazy. Но не е само балкански манталитет, навсякъде го има, човещинка Mr. Green

Росе, писах ти Peace

# 604
  • София
Весе:

http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://www.-spam283-/img-res/ … p;um=1&itbs=1

Иначе излизат при търсене на "столче кукла", но повечето са на цена колкото истинско, а това го намирам за извратено  Mr. Green

# 605

В детската градина ги снимаха миналата седмица за календарчета, вчера ни ги дадоха и няма да ви казвам колко съм ужасена и възмутена.Али е загащен до подмишниците, сърдит, натиснал се е някак назад и има двойна гуша, абе...ужасни снимки.Сутринта казах на госпожите, че техния фотограф си е отбил номера, не е направил поне по 2 снимки на дете, имам чувството, че е минал по масичките и ги е щракнал набързо.Сега пак мрънкам, ама ме е срам да ги дам на бабите  Rolling Eyes

Ох с тези календари е голямо шоу. Това е като откриване на ЛИДЛ само, че в детски вариант. Две седмици няма деца в градината ама за календарите всички 26 на линия. И отивим аз сутринта и какво да видя-момичетата нагласени с едни рокли на воали, па прически...после как се зараждала суетата в жените. А аз толкова пари давам за дрехи поне една ризка да му бях сложила-кой да се сети пуснах го по анцунг. Ядосах се на една дето точно 15 минути оправя опашката на моминчецето си-"еххх ами те момченцата са лесни". Знам ли нещо на криво съм спала сигурно та го грабнах Боян и като го зализах нарочно на две по средата като Атанас Свиленов-тази ми вика ама така ли ще го оствиш да го снимат-ми да как няма, какво му е.  Joy Joy Joy
При нас подаръците са с цел набавяне на играчки, защото нямат почти никакви и няма да си ги носят в къщи. Ще има някакви индивидуални пакатчета за повишаване на захарта. Щяло да има уж театър в централата ама там има шарка та ще видим. Пари нямало, незнам какво нямало. Та им уредих финасова помощ днес-направихме фирмено дарение да имат да харчат и да им направят хубаво тържество. Сега нямало фотограф, който да снима-за календари намират, а да се снимат децата с Дядо Коледа не могат. Макар, че снощи Боян каза, че нямало да идва дядо Мраз (познайте колко годишна е учителката му щом така ги подготвя), защото много лоши деца имало-викали много и двигали шум!!!

Хайде да бегам, че съм на фризьор...

# 606
  • София
Ей, Мими, вдигаш ми настроението като се появиш  Hug

Лилчо, мерси, мила, но няма да имам време да се занимавам  Embarassed.Аз го записах за прословутите календарчета, за да не се чувства изолиран докато снимат другите, не по лични причини  Joy Joy Joy.Както и да е, ще му го показвам като стане тинейджър и ме дразни  Mr. Green

# 607
  • София
Митко нали е сополив, та Коце го заведе само да се видят с оператора в коридора. Нащракали му хиляда снимки, че Митко като види апарат и почва да прави маймунджълъци. Накарали го в крайна сметка да застане като хората де, че да има все пак снимка за календар. А на  мен друг ми е проблема. Календарите в градината са мега грозни. За момчетата имаше с покемони и със Спайдърмен. За това му избрах такъв с... принцеси  Rolling Eyes е, и други герои имаше де, но на една страница имаше принцеси. Можехме да му изберем ние календар и да му направим сами, но нали да сме с всички в кюпа...

Във вторник имат тържество с театър. Надявам се Митко да разкара сополите до тогава. Дядо Мраз ще дава подаръци, но на нас не са ни казвали, че ще остават в градината. Но аз мисля да му вземен нещо дребно.

Еее, от половин час се пробвам да публикувам и все нови отговори ми излизат  Laughing

# 608
Скреч, верно са мега грозни календарите, аз затова си взех отдругаде - нямат нищо общо с нашенските. Но все пак имаше едни с Мики Маус, те изглеждаха сравнително добре. Аз хич не мислех и да правим в градината, но се сетих за моята баба, че съм я оставила без календар, ама уви, така ще си остане Laughing. Направо е било интересно на Боян в градината покрай снимките, ние пропуснахме тези емоции Laughing.
Юле, имаш ли линк на паркинга за коли?

# 609
  • София
Аз още се чудя какъв подарък да взимам на Василия за ДГ, понеже сестра ми ще взима скъпа пожарна и ще се дублират. Чудих се два дни на една писта в магазна до нас и докато се наканя, някой я купил  Confused Сега си мисля дали да не взема бебето на Мечо, на същата фирма, същото мече, но по-малко. Дали пък няма да изревнува  Thinking Нямах си работа да ровя из сайтовете и попаднах на един детски дигитален роял, сега умувам дали да й го взема за баш Коледата  Rolling Eyes Тя е много запленена от пианото в градината и съм сигурна, че много ще се зарадва. Другият вариант е да й сглобя един комплект за балет, обаче не знам как ще реагира, а пък след 8 януари така или иначе тръгва на балет и ще трябва да купувам, а си е бая цифра  newsm78

Мими,  Joy Joy Joy

И ние си взехме 3-те коледни картички от ДГ, Василия е с прическа тип "разплетена дамаджана"  #Silly, нали в последния момент се обадих да я снимат и не се бях подготвила спицЯлно  Laughing Календар не съм поръчвала, защото за мен това е ултра-мега-кич, ще ме прощавате  Joy Може и да има добри образци, но по принцип идеята детето ми да виси календар леко ме смущава  Rolling Eyes

Диди, ама и вие не си поплювате  Laughing Бързо оздравяване на всички в къщи! Hug

# 610
Не, взех го от една книжарница, която е и магазин за играчки по съвместителство. Мога да ти обясня къде е магазина - в Мусагеница, магазин Европа, първия магазин точно на входа. Няма същия като нашия, но има поне още 2-3 подобни - многоетажни и мащабни.

# 611
Помня аз от миналата година, че не одобрявате календари на децата, ама бъдете по снизходителни, аз съм в дълго майчинство вече и може да съм си поизкривила представите за някои неща Laughing. Нашите баби ще останат много доволни, още повече че виждат децата на високосна година Laughing.

Юлче, мерси ама ми е много далече Simple Smile.

# 612
МимиииJoy Joy Joy

Абе, Цеце, "ултра-мега-кич"  Joy Joy Joy

И нашите календари са супер грозни  Sick Миналата година в училището на Христо ни предлагаха по 6-7 вида - повечето бяха хубави, а тези от градината сега са майко мила  ooooh! На всичкото отгоре много се дразня като им кажат да се усмихнат и те, милите, праснат по една изкуствена усмивка от стеснителност и, Ташче, да не ти казвам Лили с каква физиономия е  Joy Аз пък изключих, че точно този ден ще ги снимат и с едни ластици я пратих...  Sick Но пък бабите и баща ми са супер доволни  Laughing

Къде се подлъгах да изям едно парче макарони на фурна, цялата се опъпчих  ooooh!

# 613
  • София
хахах, смяла съм се на глас и със сълзи. Ще ме уморите......... hahaha

Ние сме също по блузка и слуйчер, ама на кой му пука, наистина бабите се кефят.

Ние пък си имаме БЕБЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, станах леля преди обяд на едно сладко рошаво, космато и чернокосо ( май  Rolling Eyes ) плелелче  Heart Eyes.  Казва се Нео и е с перфектни дундави мерки  51 см на 3.500 кг  Mr. Green

# 614
Честито , Катенце, да ви е жив и здрав!

Общи условия

Активация на акаунт