Празници,усмивки и игри - НОЕМВРИЙЧЕТО става на ТРИ!

• 41 123
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
Еййй привет, гледам не скучаете, браво-браво!!!
Кате - честито лелче Simple Smile ххах здраво бебенце да е Нео!
Аз цял ден се мотам в офса, така ще е и утре Simple Smile
хаххахах
За ДГ календарите - не съм поръчвала, ужасни са, Лилчо аз искам, ако намериш линка за направа на календари да пуснеш, живо се интерсувам.
Апреските - искам и аз такива, от КЪДЕ>>>>? Мими/Таш - ама тези от 29 лв дето са.Тя Таш има пари и търси над 40 лв.
За Лидл - не коментирам, няма смисъл.
В неделя малкото и голямото Ники ще ходят на фирмено парти за децата от тяхната ф-ма, а аз ще си мързелувам сама.
На 22-ри е нашето от офиса.
Сладурче - Ивката е жестока маймунка, много сладко. Ники пък ми вика,че съм умна, незнам да се радвам ли, то в неговите очи...хахаа
Страшен е, иска като ни идват гости да му слагаме пяна за коса, парфюм, хахахаа и кецовете. "от Испания мамо, от Испания, нали? "
Офффф, каточели мног имах да пиша, пък е се сещам каво да е, после пак, хаде до....

# 616
Здравейте!
Честито племенниче на леля Катя  Laughing, да расте жив и здрав малкият Нео!
Много се смях и аз с тези календари.  Laughing Ама няма как да не споделя, че също не си падам особено по подобни идеи - календари, сувенири, чаши и т.н. с лика на деца и други любимци  Mr. Green Blush А в градините си е живо изнудване - никой не ги харесва, но пък и почти никой не иска да се цепи от колектива  Blush Но не знам, де, бабите може и действително да се радват. В тази връзка, много по-добра идея за подарък ми се струва по една фотокнига.  Thinking

И аз мисля като Юлчето, най-вече съм съгласна с това, че щом има на опашка 20 човека, и аз трябва да съм там #Crazy. Но не е само балкански манталитет, навсякъде го има, човещинка Mr. Green
  Joy Имах една приятелка навремето и като видеше опашка, казваше: "чакай да огледам, баба ми със сигурност е тук. Види ли опашка за нещо или ако набират статисти за филм, тя задължително е там "  Joy
И според мен не е само наш манталитет, без да отричам, че при нас и обедняването на народа си казва думата. Но съм попадала на намаления в чужбина и там също падат на нивото на маймуните и се блъскат като за световно за по някой друг парцал. А опашките пред пробните са умопомрачителни, сигурно над час трябва да чакаш  Crazy
За себе си мога да кажа, че от две-три Ларедутски намаления си напълних къщата с боклуци, само защото са ми се сторили много изгодни  Embarassed  В последно време гледам повече да си обмислям покупките, ама понякога пак се случва мозъка ми да блокира  Mr. Green И зелени ананаси се излъгах веднъж да купя, без да съм им видяла цената дори  Joy Ама във всяка една количка имаше по два ананаса, почувствах се задължена и в моята да има. Е, не съм чакала на опашка и не се била за тях, де, до там още не съм изкукуригала  #Silly Хайде, спирам с лични примери, че взех да се излагам публично  Blush   Мисълта ми беше, че не ме впечатлява чак толкова истерията за лидлски банани  Laughing, пък и едва ли народът е отишъл точно за тях. Много взе да се спекулира с тези банани  Laughing
Ванилия, аз наистина почти припаднах от конституционното лекарство на Рони Sick  Наистина ли не е страшно да се приемат подобни неща  Rolling Eyes Аз явно съм много недоверчив човек, но подобно лечение по-скоро би ми отказало от хомеопатията...
Сладурче, чак мен ме трогна Ивчето Heart Eyes
Бързо оздравяване на всички болни!  Hug

# 617
  • Хасково
Честито на леля Кате и от мен! Да ви е жив и здрав Нео!

Ванилия, аз наистина почти припаднах от конституционното лекарство на Рони Sick  Наистина ли не е страшно да се приемат подобни неща  Rolling Eyes Аз явно съм много недоверчив човек, но подобно лечение по-скоро би ми отказало от хомеопатията...

Ама, чакайте сега, не припадайте hahaha Joy То нали знаете, че в един хомеопатичен препарат, съдържанието на самото лекарство е толкова малко, че едва напомня за себе си. Една потенция 9, е разредена на една капка л-во - 100 капки вода, и така 9 пъти...Но идеята на самата класическа хомеопатия е не да лекува със самото лекарство, просто да дава инфомация на организма, къде е проблема и да се справи сам Wink, ух че лекция изнесох Embarassed

Щях да пиша още, ама Стела държи на всяка цена да ми изпее една нова песен Mr. Green

Целувки Heart Eyes

# 618
Майчета, случайно да знаете дали може да се готви по някакъв начин телешки бял дроб  Rolling Eyes

# 619
Добро утро!

Не мога да помогна с рецепта, Роси! Месо не сме купували повече от месец и се надявам все така да е. Ангел се спасява по ресторанти и при майка си.

В нашата градина не са ни предлагали да правим календари. Аз самоинициативно направих един за майка ми - семпъл, без украси 12 снимки в А4 формат само. Едва намерих 12 подходящи снимки според всеки сезон.
Една потенция 9, е разредена на една капка л-во - 100 капки вода, и така 9 пъти...Но идеята на самата класическа хомеопатия е не да лекува със самото лекарство, просто да дава инфомация на организма, къде е проблема и да се справи сам Wink
[/quote]
На Рони е в потенция 200. И ние щяхме да припаднем, но имаме доверие в лекаря - освен хомеопат е и сред най-търсените детски лекари и е почти невъзможно да се вредиш за преглед при него. Освен това и фактът, че лекарството се продава без рецепта също ме успокоява. А какво съдържа лекарството разбрах от нета, никой не ни е казвал, явно да не плаши. Wink

Арабела, и аз страдам от същата болест, но вече се старая да се въздържам като видя етикет с намаление. Laughing Не е лесно, но трябва. Напълних се с дрехи, които нямам кога да нося, като съм си основно вкъщи. Иначе хранителни продукти не ме влекат. Единствено с кафе съм се запасила неусетно покрай последните промоции и имам за половин година. Embarassed И сега докато не го изпия, няма да мога да се откажа от него, планирам да го спра почти окончателно, заради хомеопатията. Ще видим на мен какви клетки ще ми изпишат - ракови ли, туберколозни ли... Joy
Аз не съм попадала на борба за промоционални или намалени стоки от 1989 година насам в никоя страна. Thinking Май не ходя където трябва. Laughing
В Унгария е спокойно по време на намаленията, целогодишно има суперизгодни оферти и всеки се е запасил с каквото му трябва. В ИКЕА-ресторанта примерно, в делнични дни кафето и капучиното са безплатни за собствениците на клубна карта /кажи-речи всеки/, но няма тълпа. Предлагат закуска-комплет за 1 лв, а винаги за обяд има някакво основно ястие също за 1 лв., но пак няма борба на живот и смърт.

Весел уикенд! Heart Eyes

# 620
Ванилия, за Англия говорех аз, за начало на сезонна разпродажба, а не за промоционални стоки. Ами пълна  лудница си е  Rolling Eyes
Роси, виж тук, някаква рецепта за супа намерих - http://xn-----7kcjeiafaoj1ekhm9ah5d.com/%D1%81%D1%83%D0%BF%D0%B8 … upa-ot-byal-drob/. Ако вече не си го сготвила  Laughing

# 621
  • София
Здравейте   Hug
Това да си в събота на работа, не е работа  newsm47

Сутринта заведохме Алехандро в детската в сборна група.Той се зарадва, че са в новата сграда, дето все наднича да гледа какво ще имат за закуска  Joy Joy Joy /че ни се пада на път, докато стигнем нашата/.Дори не му направи впечатление, че е друга госпожата и се затича навътре.И сега ще видим в понеделник дали ще се радва или мрънка, че ще си е на старото място.Ама пък много хубава новата част, бе.Всичко е новичко, шаренко, подредено, едни сладки столчета, легълца, играчки, то на мен ми идва да се наредя на масичката.Малко ми е мъчно, че са само две деца от първа група  Sad, ама то сто добри няма.
Нашите шефове го раздават засега съботно, ще се наспят и ще дойдат към 2-3, че не им се седи вкъщи.И тогава ще се сетят за 100 неща, дето искат и не знам ще мога ли да си тръгна по-рано  newsm78

Катюшкааа, честито ви бебенце-да е живо и здраво и много щастливо  Hug.Кръстили ли са го на някой с това име  newsm78

Ванилия, при вас нали е като в санаториум, кой ще се бута  Laughing
То от тая болест с пазаруването повечето сме болни, аз като видя задраскана цена и отвътре ми трепва  Joy Joy /особено за обувки /и банани  Joy//.Аз пък с моите скоби, то повече ми е писането за подразбиране, отколкото основното  newsm03

АрабелкаHug

# 622
О, значи и при вас е работен ден. Анхел също е на работа и аз затова съм на линия във форума. Laughing
Дано успееш да си тръгнеш по-рано, Таш!
Алехандро добре се представя в сборна група, щом даже не забелязал, че госпожата е друга. Ние сме далече от този етап, ще видим в понеделник как ще се представи в своята си група, отсега ми е нервно.

Ванилия, при вас нали е като в санаториум, кой ще се бута  Laughing
Вярно, от хапчетата ще да е. Joy Аз съм била на сезонни разпродажби само в Унгария, затова нямам богати впечатления.

# 623
  • София
Привет! Ние ще  си  станем в къщи и следващата седмица  Confused Лекарката каза, че най-рано в четвъртък може да се мисли за градина /ей сега ако не ме увОлнят, не знам кога ще е  Whistling/. Васи още не е започнала да отхрачва и продължава с пристъпите на кашлица, много са й задръстени дробчетата. Предписа й по-силен сироп, за да започне да отделя секретите, дано да има резултат  Praynig Засега диагнозата е бронхит, утре сигурно пак ще ходим да я преслуша.
Разминахме се с Лилчо и двете момчета в кабинета на докторката, много мило ми стана, но нямахме възможност да побъбрим, а и в тоя кучи студ не вървеше да правим разходки  Confused

Много съм хепи, защото вчера й купих топли ботушки  Heart Eyes Добре, че реших да минем през един магазин до нас след поликлиниката, оказа се много зареден и даже избирах между 3-4 модела. Снощи е заспала с тях, толкова им се радва  Laughing Ташчето и тя има да се хвали с покупка за Али  Wink

Вие как я карате в тоя студ, изкарвате ли децата?
 Приятна неделя! Hug

# 624
  • Варна
Здравейте  Hug

отдавна не съм писала, а се очертава и все по-рядко да имам възможност. Ама се опитвам да ви чета, от телефона, докато чакаме опашки пред лек. кабинет или докато обядвам или вечерям  Tired

Цеце, и аз съм на твоето дередже - сметнах, че тази година съм отсъствала над 5 месеца - чистих отпуски за 3 години, болнични, вече пускам неплатен, водя Влади с мен на работа, а годината все още не е свършила. Неудобно се чувствам, но пък помощ от никъде не получавам, и си трая - докато ме изтърпят. А Влади не е присъствал в градината 1 цяла седмица. 

И аз съм фен на апреските. Предната година взех от Дайхман - даже момичешки бяха, но в тъмно синьо и не си личеше. Но тази година нищо не мога да харесам. Ходи с едни ботички за 11лв  Grinning Малко трудно се движи, ама за сега вършат работа.

Аз обичам такъв студ, стига да не духа. Днес при нас е -2, но е слънчево, опаковах лапето, и го пратих на разходка с баща му.
Иначе днес трябваше на карнавал да водя Влади, ама му се размина. Поне се надявам за дядо Коледа в ДГ да е здрав.

Последната страница не съм я чела, така че ви пожелавам слънчев ден.

# 625
Привет!
При нас от вчера е по-студено, но днес няма вятър и ще излезем на разходка. При силни ветрища  Laughing предпочитам да си стоим вкъщи, някъде на закрито или най-много за петнайсетина минути да глътнем малко въздух, но по-дълги разходки не правим.
И аз съм купила едни апрески, но не ми се струва подходящо да ходи с тях цяла зима. Има и един чифт миналогодишни ботушки, тази година й подариха за рождения ден още един, но и двата са само за сухо време  Laughing  Crazy  Засега ще караме така, пък дано не се наложи да купувам и някакви кожени, че то аз по-малко чифта зимни обувки от нея ще имам  Mr. Green
Вале, от какво е болен пак Влади?  Confused Уф, наистина е много сложно съчетаването на работа, болнаво дете и липса на помощници... Стискам палци по-бързо да придобие имунитет към градинските вируси и да разреди заболяванията  Hug
Вчера си мислех за вас  Grinning
И ние няма да ходим на карнавал. Елица малко кашляше миналата седмица и реших, че няма да я срещам допълнително с тълпа други деца. Но бързо отшумя и сега малко съжалявам, сигурно щеше да е впечатлена, обаче нямаме костюм  Rolling Eyes
Цеце, бързо оздравяване и на Васито  Hug Преди да почнете антибиотика нямаше бронхит, след това ли се е получило усложняване? Дано със сиропите бързичко да се разреди секрета и да се оправя по-скоро  Hug
Поздрави и хубав ден на всички!

# 626
Привет и от мен. Hug
Пиша от работата,че дойдох за малко,но като не ми дават от вкъщи да пиша Mr. Green
Ивчето и тя още покашля,от Проспан-а,не видявх никакъв ефект. Утре евентуално пак при педито Tired

Аз иначе бях снощи на "банкет",не мога да го нарека купон,та затова така му викам,пътувах посред нощите да се прибирам. Хич не останах очарована,направо си се понапих,ама то иначе нямаше как да ми хареса. Сега отива да си прибирам чедото от свеки,че е луднала и едвам ме чакат. То верно Ивчето почти не си е играла самичка,ама в последно време съвсем ни е обсебила. Никъде не сме ходили,мисля студ не студ,ей сега малко да я врътна на разходка,че и тя е откачила само вътре и филмчета да гледа.

Прегръдки на всички болнички,хайде да оздравяват.в това число и ние де Praynig Hug

# 627
Добър ден мацки,
Таш, не е работа да сме събота на работа, ама на - ходихме, че и до 18ч ни държаха, но аз изнахалствах и не почивах по обед и си тръгнах в 16,30ч. Легнах си снощи много рано, усетих някаква умора и сутринта станах преди всички Simple Smile На тишина.
Сега мъжете са на Коледно детско парти от ф-та на мъжо и съм на кратка почивка, след чистене, готвене и т.н.
Цеце - вие сте си сериозно откъснати от ДГ, а? Честити ви ботушки, със здраве да си газите в снега с тях Simple Smile Ники не го изкарвам много, много, че мен ме заболя гърлото за 2 дена като ходя пеш до автобуса.
Валенце - силно ви прегръщам и вас, лоша работа.Дано нямаш проблеми с работата. Така е, няма начин. И аз само треперя като се разболеем и като трябва да отсъствам, работата ми е такава, че няма кой да ме замества и сам аз си знам нещата, т.е. никой не го еня аз аджеба трябва ли да съм в нас или на работа, работата и отчетите да са на лице.

Пожелавам ви хубав неделен следобед.

# 628
Цеце, и аз много ви се зарадвах вчера. Васи е голяма красавица, откога не я бях виждала Heart Eyes. Бързо оздравяване Hug
Вале, а вие нали имахте баби и дядовци или са работещи? Ох дано се наредят нещата и по-малко да боледува Влади Praynig Hug.
Много е трудно наистина като няма помощници. Аз верно, че съм си вкъщи, но почти през цялото време съм сама с двамата. Сега Васко оздравя, но Деян кашля и е с хрема. Тази нощ почти не спахме Tired. Навън ги изкарвах тези дни и то точно онзи ден направих глупостта, когато беше най-ветровитият ден, та треперих после дали не съм ги простудила.

Аз самоинициативно направих един за майка ми - семпъл, без украси 12 снимки в А4 формат само. Едва намерих 12 подходящи снимки според всеки сезон.
И моите са такива-А4 и само снимки, без картинки, само дето не съобразих да сложа снимки според сезона и сега на зимните месеци има снимки на децата от морето Laughing.

И аз съм запланувала едни партита, пък да видим-първо среща с колегите от випуска от университета, а и ме поканиха колегите от офиса на коледно парти. Уж се глася да ходя, но с тези две залепени за полата на мама ще видим дали не съм прекалена оптимистка. А така ми се излиза Whistling.

Целувки Heart Eyes

# 629
  • Хасково
Здравейте!
И ние сме в редиците на болните Sad, то се очакваше, цял месец Стела няма отсъствия от ДГ. Сега кашля доста, има хрема, казва че я боли гърлото newsm78.Като се наспи отиваме при педи, да видим ще пропуснем ли този месец АБ или не Rolling Eyes Аз също кашлям здраво, но си пафкам цигарикте, де Crazy

Бяхме снощи в Била (в Хасково няма, ходихме в Димитровград), на мъжа ми от новата работа му дават купони за храна Laughing. Ми кво да ви кажа, аз в Кауфланд за толкова неща най-много 2/3 от тази сума, която платихме, давам Crossing Arms. Скъпичко си е там Peace

Издирихме и прословутото "кошче" Crazy, Стела обаче не го хареса Twisted Evil Каза, че дядо Коледа такива не подарявал, той знаел, тя какво иска Tired Но ако не открия друго, дядо Коледа да има да взема Mr. Green

Излизахме малко навън преди обяд, тук е приятно дори на слънце, на сянката си е студ. Макар и болна я изкарах малко и оооо чудо, на вън спря да кашля, таз мойта убостница. Май флавамед, не беше добър вариант този път, от него кашля повече Rolling Eyes
Бързо оздравяване на болничките Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт