Кате - честито лелче
ххах здраво бебенце да е Нео!Аз цял ден се мотам в офса, така ще е и утре

хаххахах
За ДГ календарите - не съм поръчвала, ужасни са, Лилчо аз искам, ако намериш линка за направа на календари да пуснеш, живо се интерсувам.
Апреските - искам и аз такива, от КЪДЕ>>>>? Мими/Таш - ама тези от 29 лв дето са.Тя Таш има пари и търси над 40 лв.
За Лидл - не коментирам, няма смисъл.
В неделя малкото и голямото Ники ще ходят на фирмено парти за децата от тяхната ф-ма, а аз ще си мързелувам сама.
На 22-ри е нашето от офиса.
Сладурче - Ивката е жестока маймунка, много сладко. Ники пък ми вика,че съм умна, незнам да се радвам ли, то в неговите очи...хахаа
Страшен е, иска като ни идват гости да му слагаме пяна за коса, парфюм, хахахаа и кецовете. "от Испания мамо, от Испания, нали? "
Офффф, каточели мног имах да пиша, пък е се сещам каво да е, после пак, хаде до....
А в градините си е живо изнудване - никой не ги харесва, но пък и почти никой не иска да се цепи от колектива 
. Но не е само балкански манталитет, навсякъде го има, човещинка
Имах една приятелка навремето и като видеше опашка, казваше: "чакай да огледам, баба ми със сигурност е тук. Види ли опашка за нещо или ако набират статисти за филм, тя задължително е там " 
Хайде, спирам с лични примери, че взех да се излагам публично
Наистина ли не е страшно да се приемат подобни неща 
, ух че лекция изнесох

, ама то сто добри няма.

/
Засега диагнозата е бронхит, утре сигурно пак ще ходим да я преслуша.

Малко трудно се движи, ама за сега вършат работа.
. Скъпичко си е там