Празници,усмивки и игри - НОЕМВРИЙЧЕТО става на ТРИ!

• 41 237
  • 751
  •   1
Отговори
# 60
Eли, честито ти пораснало момиченце! Лена да расте мнооого здрава, все така красива и усмихната!   newsm59 nbirthday newsm67 Gift Gift  ura Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Таш, честито и на теб за Александърчо! Да расте смел, умен и много успешен мъж! newsm59 nbirthday newsm67 Gift Gift Gift  ura Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 61
Бояна, прави го винаги , когато някой му се скара или се повиши тон срещу него и се покаже, че е виновен за даденото нещо.
От яслата беше се отключило това нещо, там се скубеха и дрскаха и му е останало оттгава, от едно много "гадно дете"...
Спокойно му говоря като видя да први така, но то трябва да мине, незнам и аз ...

# 62
  • София
Картината е неприятна, даже неприятно е меко казано, но опитайте всички да игнорирате, кажи и на учителката и като не е интересен вече може и да се откаже сам. Много са сладки манипулаторчета на тази възраст, какви ли неща не измислят, за да станат цетър на внимание, за да си разрешат някакъв проблем. Може така и да печели това да му се карат по- малко? Знам ли. ОК си е детето, ще му мине с времето.  Hug Hug

# 63
  • София

Честит 3-ти рожден ден на Лена и честит празник на мама Елица! Ели, да ти е жива и здрава, да расте щастлива, умна и красива! И един незабравим празник ви пожелавам!

# 64
  • Хасково
Честит рожден ден на Лена! Да е здрава, щастлива, малко палава и малко послушна! Да носи радост на мама и тате! Честит празник, мамо Ели! Laughing

# 65
Ели, честит празник  bouquet! Много късмет, здраве и усмивки за Лена и за цялото ви семейство Hug!

# 66
  • София
Честит рожден ден на госпожица Лена! Да расте и хубавее здрава, и умна! Честит празник, Медхен!

Лилчо, благодаря за споделеното, насърчи ме  Simple Smile ! Ние тъкмо бяхме решили да си прибираме Митко(за постоянно) , но вчера пак беше на смяна милата госпожа и той много и се зарадва. Днес само казваше, че не иска да ходи на "децка дина", но не е плакал, нито ни въртеше номера цяла сутрин(като в останалите дни, когато е оная хубавица със сбърканата професия). Иначе е някакъв ужас с уговорки, искам това, не искам онова, трушкане... само и само да ни забави и да не тръгнем  Tired / Значи може и ние да празнуваме РДто на Митко  Simple Smile . С единствената цел обаче да присъствам на празненството. Интересно ми е да видя как е вътре  Grinning
Гале, не ги разбирам тия психоанализи, но брат ми и той си скубел косата. Майка го обръснала и той почнал да си тегли ушите. Та да не вземеш да отстраняваш части от нЕколай  Mr. Green , че няма да помогне, да знаеш. / Прости на бременния ми акъл, но не разбрах, Ники само е подменил името на детето или наистина си има приятел в главата?

Хора, за приборите и съдинките за тортата... те пластамсови еднократни ли да са? Ми те са толкова неудобни и само ще затруднят децата? И защо лъжички? Как ще ядат тортата с лъжички? Ако и чашките са пластмасови, ще настане голямо разливане, като почнат да побутват масите. Не става ли да си занеса мои чинии, вилици, чаши (от къде ще изадя 30 вилици, не знам) и после да си ги прибера?

# 67
Скреч, не става от хигиенна гледна точка Peace Права си за пластмасовите прибори, затова май тук не се практикува  Grinning Лъжички, защото в ДГ вилици не се използват от съобразителна гледна точка  Wink

Кате, то си е било съвсем близичко до нас и се е усетило с магнитут 4.5  Shocked

# 68
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА ЧАРОВНИЦА ЛЕНА. ДА Е ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА И ДА РАДВА МАМА И ТАТЕ. ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ГОРДАТА МАМА ЕЛИЦА.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН (на патерица  Embarassed) НА АЛИ! ДА РАСТЕ, РАСТЕ ГОЛЯМ МЪЖ ДА СТАНЕ!
Таш, дано не се сърдиш, че вчера не сколасах да ти звънна, но пък цял ден ви мислих   bouquet
Да ви се оплача, вчера се оказа, че в нашата детска градина е абсолютно забранено да се носи каквато и да било храна. Рождени дни не се празнуват  Naughty, защото през пролетта е имало два случая на салмонелоза и има забрана от РИОКОЗ. А аз си мислих, че поне там ще празнува Дара. Нямаме време за организация на парти, пък и с бебето не ми се ще. Така че май само ще поръчаме торта и ще поканим вкъщи брат ми с неговото семейство, че да си поиграят с братовчедчето.
Хубав ден ви желая и безброй усмивки.
П.п. Днес Макси става на 1 месец  Grinning

# 69
  • София

Гале, не ги разбирам тия психоанализи, но брат ми и той си скубел косата. Майка го обръснала и той почнал да си тегли ушите.  

Joy Joy Joy

Скреч
, според мен това с пластмасовите прибори не е задължително, а по-скоро препоръчително, за да не се ангажира допълнително персонала с миене и т.н. На мен ми бяха казали да не се притеснявам, но като занесох се зарадваха. Сокчетата ги бях взела в малки кутийки със сламка, за всяко дете отделно, за да не се оливат с чашите и бяха много доволни лелките  Mr. Green. Вилици - категорично не ползват  Naughty И определено с лъжица за децата е по-удобно да се яде, според мен  Peace
За Митко - ти си знаеш най-добре, но мисля, че с цел по-успешната му адаптация вече е време да го оставяте да си спи в градината Peace

Марианче, с торта или без торта, не виждам какъв им преблемът да си правят празник на рожденичетата, поне по едно сокче да разрешат  Confused При нас се прави празник за всяко рождениче, идва една госпожа, която свири на пиано, танцуват, пеят поздрав за детето, дават му скромно подаръче. Защо трябва да лишават децата от емоции на този ден?....

Лелката в градината тази сутрин ми каза, че напоследък Василия много се е затворила и почти не говорела  Thinking Аз пък в къщи не виждам някаква промяна в нея. Имам някакви предположения, че е свързано с това, че й прибират мечето сутрин и не й го дават дори когато заспива на обяд. Защото с една Калинка много си играели с него и се закачали.  Знам, че не е хубаво, че има такава силна връзка с него, но  след като я натъжава липсата му и се чувства неуверена, не намирам за редно насилствено да й се отнема. Утре ще говоря да й го дават поне като заспива, преди няколко дни много разстроено и насълзено ми сподели как заспивала без него...Абе не знам и аз кое е по-добре.
С танците няма никакъв напредък - само стои и гледа,  какичката казала, че след още 1-2 занимания, ако не се включи, по-добре да се отпише. В същото време в къщи ми показва всички упражнения и чупки, които са тренирали децата. Защо такова срамливо дете си отглеждам, нямам обяснение. Снощи пък трябваше да й е първият час на балет, но въобще не я заведох, защото категорично ми отказа  Crossing Arms И малко след това ми носи диска и книжката с Лебедово езеро, гледа и слуша в захлас 1 час, без да мръдне. Не знам как ще се пречупи, определено има силно влечение към танца и музиката, но пусти срам  Tired Казва ми, че иска да свири на пиано, а аз тази тема никога не съм я отваряла  Thinking

Гале, и Василия отскоро е почнала да се бие по главата, но е по-скоро инцидентно. Според мен нещо е прихванала от детската градина.

Последна редакция: ср, 03 ное 2010, 20:50 от Цецето

# 70
Ей, то не мога да се разпиша, а се каня от 100 часа....
Бояна - мерси много за думите Simple Smile
Скреч - хааааа, много се смях за брат ти..., нищо няма да му пипам бе споко / А за детето- е само за името или се е заблудил,че се е казвал Иван, а той се казвал Витор, детето си е истински патронаж, не измислен приятел, което е по-доброто.хахха!
За пласмасовите прибори: искат лъжички, за да не се набодат или повредят с остриетата на виличките си, чинийки, от хигиена гедна точка и да не мият ихигиенизират след това, а само да изхвърлят.
Това е като цяло.
До скоро Simple Smile

# 71
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛЕНА! НЕКА РАСТЕ ЗАСМЯНО, ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ! Hug

# 72
  • Хасково
Миналата година не се сетих да занеса прибори за еднократна употреба Embarassed Благодаря, че ме подсетихте, този път ще го направя  bouquet

Дита, и нашия РД се пада в понеделник. Тогава мисля да празнува в ДГ, а следващата събота в клубче с приятелчета. Именно заради изнервеността на Стела  Crazy след градината го правя Peace
Марианка, много неприятно е положението във вашата градинка, как ще усети празника детенце Crazy Кога мина това време, цял месец - целувки Heart Eyes

Сетих се покрай Галето и Ники за Виктор-Иван Laughing за въображаемите приятелчета. Около мен има 2-3 дечица, които си имат/имали такива... Най-ярък пример е племенникът ми. #Crazy Има си едни чичо Иван и чичо Киро.  Joy hahaha В началото (миналата година горе-долу - когато беше колкото нашите дечица сега), си "играеше" с тях, "забавляваха го", "караха" го да прави, смешни неща. Така обясняваше той - с подробности Crazy. Но сега започна да обвинява тях, когато направи някоя беля. Или че те "са го направили" или че те са "го накарали" да го направи. През другото време не ги споменава. В началото беше забавно и интересно, но сега май нещата отиват на зле Thinking Crazy

Аз съм малко болна май, пих разни нещища, дано ми се размине Tired

# 73
Честит Рожден Ден на Лена Heart Eyes!Весела,усмихната и много щастлива да бъде!Ели, Hug

Моите сса болни.Тъкмо тръгнаха в понеделник на градина,в неделя ми се виждаха в перфектно здраве за сезона Mr. Green,но уви само привидно е било.Във вторник ги пусах на градина без да съм убедена, че трябва.Снощи Хриси вдигна Т,сополите извират сякаш Rolling Eyes Вяра гърло я боляло,но е по добре от сестра и де.И така....при нас е "весело" Stop

# 74
Честит рожден ден на Лена! Да расте здраво, умно и щастливо детенце!
Медхен, весел празник!

Цеце, ако не й дават меченцето, не може ли да я убедиш да го оставя вкъщи. Примерно, че ще се чувства по-добре вкъщи, ще си играе с другите играчки, докато я няма и ще я чака да се върне от градина и т.н. Просто и тя да се чувства спокойна, че Мечо е добре, а и по някакъв начин да свиква без него  Laughing Или да го носиш на работа с теб, да го пазиш  Mr. Green
Голяма сладурана ми е като я гледам с тази пандичка по снимките  Laughing Беше я купила още преди да се роди, нали, много ясно си го спомням  Grinning
Дес, бързо да оздравяват девойките  Heart Eyes Подпуквай ги с Умкалора  Mr. Green Laughing  Hug
Веси и ти да се оправяш бързо  Hug

Аз мисля и тази година рождения ден да го направим само с най-близки роднини вкъщи. Не знам, вълнува се, но не разбира чак толкова сякаш още и не изразява желание с кого да празнува  Laughing Важното е да има торта и подаръци  hahaha На клуб или ресторант не може да изкара повече от час, писва й бързо, а не мога да изгоня гостите  Mr. Green и ще трябва да изнервя и детето си, и нас самите. Вкъщи не мога да събера много народ. Затова само с най-близките. Детето пак ще си усети празничната атмосфера и това е най-добрият вариант за нас засега  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт