Таш, честито и на теб за Александърчо! Да расте смел, умен и много успешен мъж!
! Ние тъкмо бяхме решили да си прибираме Митко(за постоянно) , но вчера пак беше на смяна милата госпожа и той много и се зарадва. Днес само казваше, че не иска да ходи на "децка дина", но не е плакал, нито ни въртеше номера цяла сутрин(като в останалите дни, когато е оная хубавица със сбърканата професия). Иначе е някакъв ужас с уговорки, искам това, не искам онова, трушкане... само и само да ни забави и да не тръгнем
/ Значи може и ние да празнуваме РДто на Митко
. С единствената цел обаче да присъствам на празненството. Интересно ми е да видя как е вътре 

, защото през пролетта е имало два случая на салмонелоза и има забрана от РИОКОЗ. А аз си мислих, че поне там ще празнува Дара. Нямаме време за организация на парти, пък и с бебето не ми се ще. Така че май само ще поръчаме торта и ще поканим вкъщи брат ми с неговото семейство, че да си поиграят с братовчедчето.

И определено с лъжица за децата е по-удобно да се яде, според мен 
Аз пък в къщи не виждам някаква промяна в нея. Имам някакви предположения, че е свързано с това, че й прибират мечето сутрин и не й го дават дори когато заспива на обяд. Защото с една Калинка много си играели с него и се закачали. Знам, че не е хубаво, че има такава силна връзка с него, но след като я натъжава липсата му и се чувства неуверена, не намирам за редно насилствено да й се отнема. Утре ще говоря да й го дават поне като заспива, преди няколко дни много разстроено и насълзено ми сподели как заспивала без него...Абе не знам и аз кое е по-добре.
И малко след това ми носи диска и книжката с Лебедово езеро, гледа и слуша в захлас 1 час, без да мръдне. Не знам как ще се пречупи, определено има силно влечение към танца и музиката, но пусти срам
Казва ми, че иска да свири на пиано, а аз тази тема никога не съм я отваряла 

след градината го правя 
Кога мина това време, цял месец - целувки 
Има си едни чичо Иван и чичо Киро.
В началото (миналата година горе-долу - когато беше колкото нашите дечица сега), си "играеше" с тях, "забавляваха го", "караха" го да прави, смешни неща. Така обясняваше той - с подробности
. Но сега започна да обвинява тях, когато направи някоя беля. Или че те "са го направили" или че те са "го накарали" да го направи. През другото време не ги споменава. В началото беше забавно и интересно, но сега май нещата отиват на зле

!Весела,усмихната и много щастлива да бъде!Ели, 

Подпуквай ги с Умкалора 

На клуб или ресторант не може да изкара повече от час, писва й бързо, а не мога да изгоня гостите